MBiMMer

Medlem
 • Innholdsteller

  291
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om MBiMMer

 • Rang
  Kaptein

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn
 • Bosted:
  haugesund
 • Kjøretøy
  f11

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. hei som sikker mange andre også har opplevd, har jeg fått masse vann på gulvet pga lekkasje i bakdørene. Dette er løst på en bevisstløs måte fra BMW sin side. Hadde samme problem i fjor. Hadde da bilen til tørk i en uke. Hadde av dørtrekk og membran/ lyddemingsplate og la på ny butyltape. (ble rengjort med silikonfjerner, og sjekket/ dobbeltsjekket at dette hang sammen før dørtrekk ble satt på) Nå er problemet tilbake igjen. Jeg skifte nå også membran/ lyddemingsplate. Når jeg ser hvor vannet renner på baksiden av membran/ lyddemingsplaten, er jeg sikker på at samme problem kommer til å oppstå igjen. kun spørsmål om tid. Ser for meg at det bør lages til noe som hindrer vannet å samle seg i overgang melløm dør og membran/ lyddemingsplate. Er det noen som har gjort seg noen erfaringer her eller kjenner til om det er gjort noen endringer på nyere modeller?
 2. MBiMMer

  F11 luftbelg

  Takker for svar. Gikk fint å løfte den kun på en side. Slapp den ned slik at jekken holdt "normal" bakkeklaring. Startet bilen og slapp ned på jekken mens kompress jobbet opp trykk.
 3. MBiMMer

  F11 luftbelg

  Hei Skal skifte luftbelg på venstre side bak. Holder å jekke opp bil kun på en side når man skifter belg, eller må man ha løftebukk? Belgen på høyre side holder vel trykket opp selv om man tapper ut på venstre side?
 4. MBiMMer

  Div e-39 deler

  På tide å få bort dette nå, havner snart i containeren
 5. MBiMMer

  AC Klima F11

  Da ble det konstatert defekt kondensator.. Bavaria skal ha ca 10.000,- for å skifte. Ganske sure penger. Ser et original kondensator koster ca dobbelt så mye som hella sine. Jeg er av typen som liker å kjøpe originaldeler. Hella er vel kvalitet, leverer ikke de også deler originalt til div bil merker? Noen som har erfaringer med uoriginal kondensator?
 6. MBiMMer

  Nye BBS felger fra Baan Velgen

  Kjører på Falken. Var en god del igjen av de jeg hadde, så jeg sliter de ut før jeg legge på nye. Da blir det nok Michelin. Har faktisk hatt falken på flere av bilene jeg hat hatt tidligere, har gode erfaringer med de.
 7. MBiMMer

  Nye BBS felger fra Baan Velgen

  Da var hjulene endelig på😎
 8. MBiMMer

  Caliper lakk

  Ok da, jeg overså den😀 holder det seg fortsatt?fargen var mye mer sølv enn det ble hos meg...
 9. MBiMMer

  Caliper lakk

  Det blir nok sjelden rødglødende bremser på familevogna ja😀 Det virker som de 600c' lakkene trenger veldig høy temp for å herde og dermed slites nesten bort før de rekker å herde. Er mulig vanlig lakk gjør samme nytten. Har forsovidt tro på at caliper lakk fra biltema funker men som nevnt er ikke fargen særlig bra.
 10. MBiMMer

  Caliper lakk

  Er klar over at det finnes mange tråder på dette. Men det sier jo ikke noe om hvordan calipere det ser ut etter å ha vært i bruk en stund. Det er ikke fremgangsmåten jeg lurer på😊
 11. MBiMMer

  Caliper lakk

  Er det noen som har gode erfaringer med noen typer caliper lakk. Lakket caliperene sent på sommeren i fjor. Var egentlig veldig fornøyd med resultatet/utseende, men varigheten var derimot ikke så bra. Jeg brukte en lakk som jeg ble anbefalt på ett lakkverksted. Avbildet under. Opplever at bremsestøv setter seg veldig lett fast og lakken tåler ikke så mye. Før lakkering ble det rengjort veldig nøye og vasket med aceton før lakkering. Ønsker nå tips fra noen som har erfaringer fra egen bruk. Jeg ønsker i utgangspunktet å bruke sølv da det er nærmest originalt. Prøvde nettopp å legg på sølv caliper lakk fra biltema.mulig denne fungere bra, men det så ikke bra ut i det hele tatt. Den er ikke sølv som det står på, mer en slags grå.. Biltema lakk Før lakkering Etter lakkering. Denne fargen jeg ønsker
 12. MBiMMer

  Nye BBS felger fra Baan Velgen

  Det er desverre bare noen uoriginale som fulgte med bilen. Står HRS på dem,BBS CH lokk a like😀
 13. MBiMMer

  Nye BBS felger fra Baan Velgen

  Det ordnet seg fint på 1Dekkbutikk. bare å vente på skikkelig vår😎
 14. Set det er flere her inne som har senket f10/f11. Lurer litt på hva dette koster rundt omkring? selv har jeg fått pris 12000 for senk av f11 med h&r 35/15.
 15. MBiMMer

  Nye BBS felger fra Baan Velgen

  Takk for tipse.må sjekke ut denne, ser ikke helt for meg maskinen, men det høres jo betryggende ut at de ikke rører felgen😀