Jump to content

HalvorK

Members
 • Content Count

  1345
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

HalvorK last won the day on May 24 2019

HalvorK had the most liked content!

About HalvorK

 • Rank
  Brigader

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Norway
 • Kjøretøy
  E 3 6

Recent Profile Visitors

2055 profile views
 1. Aldri definert meg som noen VAG-mann men nå vet jeg sannelig ikke lenger. BMW har ikke varebil som kan trekke 2,5tonn og leasing på 330e touring var helt i en annen verden en passaten. Så here we are akkurat nå hvertfall: T5: Fordeler : Fin og kjøre til og være varebil og drar henger uten problemer. Sluker ikke diesel. Personlig synes jeg de er tøffe med felg og senk. Ulemper : Rust. Har og hatt litt trøbbel med EGR. Ellers ikkeno grøvre på 30k km. Passat: Fordeler : God plass. Fantastisk gode lys. Fin og kjøre. Lavt forbruk (og går nesten bare på strøm i da
 2. Ikke akkurat 😂 Takk for det. Ja, E90n er god bil og lyden fra 8ern er helt fantastisk når man nærmer seg redline 😁
 3. Takk for tilbakemelding 🙅‍♂️
 4. Liten update her. Lite jeg har gjort på bilen selv den siste tiden. Kanskje spesielt fordi 3 har blitt til 4 i heimen. Men noen har jobbet litt for meg hvertfall. S50B32 oljepumpe med dobbel pickup på plass. Rep av råttent jekkfeste (som desverre er syndrom på disse bilene) Bytte av "knekkebrødhjørne" etter tidligere moro. Forsterkninger til bærearmer bak. Neste på agendaen er sliping/grunning og bedliner i hjulhus samt over tank. Har vel og lagt ut et og annet bilde, men kan jo skrive det her og.
 5. Hei. Noen som har kjennskap til om lengden på disse er like ? Jeg har byttet til S50B32 bunnpanne på min S50B30 og lurer derfor litt på hva jeg skal montere slags peilepinne/rør. Jeg har ikke testet om B30 pinne/rør passer da jeg ikke har fått igjen motor enda men dersom den passer er det vel essensielt at lengden er lik. Fint om noen med erfaring kunne gitt en tilbakemelding på dette. Eventuelt om noen med B32 pinne/rør kunne målt lengden på pinne og eventuelt rørlengde utenfor + inni bunnpanne. S50B30: Peilepinnerør : 11431318988 Peilepinne : 11431720874 S50B32:
 6. Mener jeg har sett at @JulianS gjør dette for rundt 35k ?
 7. Tja, hva skal man si. Jeg har ikke tatt bilder, men @MagnusHN har tatt av min bil 😄
 8. Fått et lass med deler fra Koed som skal nedover (blant annet nytt register) har og fått tak i S50B32 oljepumpe samt bunnpanne. Tikker stadig inn noen bilder fra motorbygger :
 9. Takk for innspill. Det skal tas med i betraktning Litt mer bilder av maskinisten :
 10. Kjipt X2 😢 Fordelen med KW er jo at da får du tak i reservedeler om ikke anna 😎
×
×
 • Create New...