Jump to content

karolinef

Members
 • Posts

  295
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

karolinef last won the day on October 29

karolinef had the most liked content!

1 Follower

About karolinef

 • Birthday 01/07/1993

Profile Information

 • Kjønn:
  Kvinne
 • Kjøretøy
  E46

Recent Profile Visitors

2226 profile views

karolinef's Achievements

 1. Oslo Motor Show vel overstått🙏🏼 En vellykket helg og morsomt og ha egen bil der inne. Nå står vinterlagring for tur😊
 2. Nei man har jo forskjellig smak på biler, heldigvis 👍🏼 Synes bilen min har fin høyde nå, det er innenfor godkjent høyde i vognkort og er kjørbart. Interiøret er originalt svart med alcantara seter og «karbon» lister. Jeg har trekt om rattet så det er både skumgummi og alcantara for å matche resten (med m farger på sømmene som matcher m logo på ratt, innstegslister ++) Jeg liker faktisk interiøret mitt veldig godt som det er nå, og for meg er det pent å se på. Kan ikke se for meg noe mer jeg kunne gjort med det nå for å bli mer fornøyd 😊 da ville det være å bytte ut det som er slitt med noe strøkne deler, så alt blir mere strøkent innvendig. Nå vil jeg prioritere resten av understellet på bilen, så får jeg se hva jeg finner på etter det.
 3. Ja utseendemessig så er den ikke langt fra ferdig 😁 Under er den ikke helt ferdig, så håper på å få gjort litt der iløpet av vinteren
 4. Klargjøring av bilen til Oslo Motorshow😁 Etter det blir bilen satt inn for vinteren, og «prosjektet som aldri blir ferdig» kan fortsette 👏🏼
 5. Litt ordentlige bilder ☺️ Snart tid for vinterlagring - og da skal det gjøres mer med bilen. Er det noe som er interessant og holde oppdatert med her inne? Eller er forum litt ut 😅?
 6. Ble noen mil forrige helg, godt og få brukt bilen litt 😁
 7. Litt stemningsbilder fra helgen må man ha😅 Til helgen blir det første langtur med bilen siden 2019 ☺️ IMG_3621.MOV
 8. Følelsen når prosjektet man har holdt på med siden høsten 2019 endelig er ferdig, EU godkjent og skilter på plass 🥳
 9. Endelig ble bilen EU godkjent! 🥳
 10. Liten oppdatering😊 Caliptere er ferdig malt og alt av bremser montert og luftet. Bilen gjøres klar til EU kontroll nå, og bare småting som gjenstår. Håper på en kontroll til uka🤞🏼 Har også kjøpt nye felger til bilen 18" 8,5 og 9,5.
×
×
 • Create New...