Jump to content

Kvasi

Members
 • Content Count

  5355
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Kvasi last won the day on August 26 2015

Kvasi had the most liked content!

About Kvasi

 • Rank
  General

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Et tips, det kan ikke SVV påstå. Det er enormt mange ansatte der og at en av de tar ferie kan og skal ikke gå ut over de som betaler lønna deres.
 2. Er nr 9 ja. Men du bytter jo ikke kuler og foringer i forstillinga du bytter hele arma, koster nok ikke stort mer og er myye mildre jobb.
 3. Ville hørt med Bassbrothers, de har peiling og prøver ikke å rane deg underveis.
 4. I c. Har ikke forsket såå mye på det men får foreløpig ikke til annet enn at den skrur på ingenting eller evt alt inkl nærlys hvis den står på A.
 5. Er jo ikke sikkert det gjelder din også men han fikk brevet på fredag og det er jo ikke så lenge siden.
 6. Min er preface og har DRL. Bygd 16.10.2007 I Bimmercode e jo tåkelys et av valgene under DRL men det er vel sånn at det ikke funker på alle biler da tenker jeg?
 7. Har en kompis som har tilsvarende problem på en X1 og fikk brev med innkaling/tilbakekalling for fiks nettop. Ta en tlf til din BMW og hør om det gjelder din bil også hvis du ikke har fått tilsvarende brev.
 8. Regnet med at det var enkelt og logisk å få AE, tåkelys og baklys som DRL men der tok jeg feil. Har valgt det jeg syns ser sannsynlig ut skal aktiveres men no go, det blir uansett nærlys og ikke tåkelys foran. Er det ikke mulig, noen som har fått det til og har oppskrift for dummies?
 9. Start med å koble til PC og se om sprutet får kokko verdier fra TPS?
 10. Leiligheten min kom ikke med egen plass i parkeringshuset og leiligheten jeg har leid plass hos til nå ble nettop solgt. Men tilfeldigehete er stadig på mitt parti, 10 min etter at jeg leverte portåpner til ny eier fikk jeg tilbud om ny plass og im in 😄
 11. Ble selvsagt vinter og 30cm snø etter at jeg la om før påske, men nå er forhåpentligvis sommerhjulene på for godt denne sesongen.
 12. Bygd 16 10 2007. Hva er anbefalt videre feilsøking da hvis det ikke er kabelbrudd i døra?
 13. Sommerhjul på igjen, så da snør det vel snart igjen.
 14. Speilet på passasjerdøra mi driver og justerer seg selv sånn av og til. Helt random er det plutselig helt opp, eller ned. eller ut, eller inn. Eller alt i mellom.. Gjør det selv om automatisk dipp i revers er aktivert eller ikke, og uavhengig av hvordan bryteren i førerdøra står. Noen som har vært borti det samme og funnet løsning?
×
×
 • Create New...