Jump to content

Kvasi

Members
 • Content Count

  5051
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Kvasi last won the day on August 26 2015

Kvasi had the most liked content!

About Kvasi

 • Rank
  General

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hørt om SAAB sine tuningvennlige ECUer? Sku vært etpar sånne på denne bilen syns jeg.
 2. Husker ikke hvilken motorstyring du har? Skal jo ikke være vanskelig å få den til å gå rent uten pådrag. Nei, prosjekt er ca alltid dårlig butikk men denne bilen og så grundig jobb trur jeg ikke er et tapsprosjekt.
 3. Funket krute godt nå ja, og motoren høres klokkeren ut 👍 Ligger imponerende mye research, jobb og kr bak alle detaljene her vet jeg men på denne bilen tror jeg faktisk du får betalt for det hvis du velger å selge den etterhvert.
 4. Gledet naboene med å skru av musikken for å høre litt gromlyd her, men firefox skjønte ikkeno av fila du la ut så det ble hverken eye eller earcandy.
 5. Tenkte å gi Tidal en ny sjans siden jeg misliker Spotify på ca alle måter og sendte en ny mld til support, de svarte det samme som for snart et år siden. På tide at alle bomber de med det sammenspørsmålet syns jeg Hello, I do apologize for the inconvenience, at this time we currently do not have any set date for landscape integration with Android devices. I have though forwarded your feedback about this matter with all the Android devices to our Product Team. They take all feedback into consideration as we move forward and work to provide the best experience that we can with TIDAL. If you have any other questions or concerns please feel free to let us know, we welcome all feedback and do appreciate you taking the time to connect with us and let us know your worries over these matters. Thank you and have a great day! Best Regards, Danielle TIDAL Member Support
 6. Hatt Helix på Focal frontsett i de 3 siste bilene og det må være den beste komboen jeg vet innen greier som har overkommelig pris.
 7. Scrollet tilbake, enig 👍 Men, rust kryper under overflaten så lønner seg å holde et øye med det når du bytter klosser.
 8. Mye gravrust på det stempelet der og potensiell lekkasje pga det. Kjøp nye stempel når du først har gjort såpass så kan du stole på bremsene heretter.
 9. Du har prøvd å google evo 1010 spring ja?
 10. Yep. Skrudde endel på bilcrossbiler på sent 80tall, tidlig 90. Man skal lete lenge for å finne rester av de.. Forskjellen der er dog at de som ble fri for bremser stoppet i en sandfelle og ruslet hjem. Danskii derimot stopper mer sannsynlig i en familie på 5 når bremsene svikter enn en rusten Datsun med veltebur.
 11. Kan være fritt for olje og det er vel rimeligst å starte der.
 12. Det bør da være åpenbart hva min begrunnelse er, caliper kan nå flytte seg på klaven og når du plutselig må bråbremse i 80 kmt er det endel kraft ute og går, som gjør at caliper kan røske bort godset du har tilgjengelig der og løsne helt. Som igjen kan by på et hav av scenarioer alt ettersom hvor caliper tar veien, men fritt for bremser blir det i tilfelle uansett. Det er både enklest og billigst å gjøre jobber riktig med en gang i stedet for halvhjerta forsøk og kr på deler som ender opp med å måtte kastes.
 13. Spør SVV om dette er godkjent fremgangsmåte, og så spør du om hvorfor når de svarer nei så får du begrunnelsen du tydeligvis ikke skjønner. Jeg jobber med sånt 8 timer hver dag og forstår fysikken ganske godt, og ja du er tydeligvis i ferd med å sette deg inn i en bil uten bremser som er til å stole på.
 14. Tenk litt på alle du møter på veien, og deg selv, og velg en annen måte å få større bremser. At noen andre har overlevd å jukse sammen bremser betyr ikke at du også gjør det.
×
×
 • Create New...