Kvasi

Medlem
 • Innholdsteller

  4734
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Kvasi vant dagen sist August 26 2015

Kvasi hadde mest likt innhold!

Om Kvasi

 • Rang
  Generalløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Noen som vet om det er selve klimapanelet som styrer hva som skjer, eller ligger det en boks en eller annen plass som kan være gåen?
 2. Kvasi

  1974 BMW 2002 Turbo

  Værsegod
 3. Kvasi

  Ødelagt turbo, reklamasjon?

  Reklamasjonsretten gjelder, evt, fra datoen noe blir kjøpt nytt.
 4. Kvasi

  M57 luftmengdemåler problem

  Prøv å koble fra mapsensor
 5. Har et sett originale 17" hjul til overs, husker ikke helt målene men mener de er ca 7,5" og 8,5" og ET rundt 30 og 40. Er høvelig nye, men rimelige, dekk i 215 og 245 på de. Ligger lagret men mener felgene er strøkne uten kantkjøring eller andre merker, gidder jeg å ta styret med å selge de eller kan de bare ligge der de er?
 6. Kvasi

  Hjulkontroll hva må gjøres?

  Såvidt jeg klarer å huske er det kun spissing om er justerbart foran på E46, og den justerer man på endeleddene. Altså har du utslitte kuler, og enten feil eller feil montert foring bakerst på broen hvis disse var nye. Eller, såklart, helt føkt spindel eller festepunkt i chassis på bakerste brofeste.
 7. Kvasi

  Hjulkontroll hva må gjøres?

  Nei det er de ikke.
 8. Kvasi

  Hjulkontroll hva må gjøres?

  Jo den er laangt utenfor spec, har virkelig verkstedet levert fra seg dette uten å påpeke grunnen til at det er sånn...
 9. Kvasi

  Felg/innpress på E46 XI?

  Akkurat kjøpt en bil som fortjener nye sommerhjul ila vinteren, og google er egentlig mest confusing ang innpress, bredde osv som passer på disse bilene. Noen som har råd og erfaring om hva som funker? Skal selvsagt bygge greit ut til hjulbuen og skal ikke ha dekkstrekk. Det er støgt. Står forskjellig dim foran og bak originalt på 17" felg, og tror jeg går for det og 19"
 10. Kvasi

  Nøkler E46

  Nettop kjøpt en E46 som har stått 3-4 mnd og fått en merkelig nøkkelissue etter dette. Har to originale nøkler, den ene låser opp/igjen bilen pr fjernkontroll men starter den ikke og den andre er motsatt. Har prøvd trikset med å skru på av tenningen x antall ganger osv men det funker ikke, finnes det bedre løasning enn å kjøpe nye nøkler og programmering for en formue hos forhandler?
 11. Ikke den billigste bilen i forbruk men du kommer deg frem overalt i skauen og ser kul ut på asfalt. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=126678790&fks=126678790
 12. Tok en titt på sensoren i dashen, aldri sett så mye lo klemt inn på en plass før. Støvsugeren fikk ikke ut alt så måtte dra resten med ei nål, får håpe det gjorde susen.
 13. Akkurat overtatt en E46 (2003 fl) hvor styringen av varme tydeligvis er på luggeføre, og i sånne tilfeller er jo elektronisk styring å anse som anticrist.. Det står en dings på ene rammevangen, høyre når man står foran og ser på elendigheta, og når jeg kobler den ut er varmen på fullt. Kobler jeg den til kommer det null varme i bilen. Noen som har en ide om hvor feilen mest sannsylig ligger?
 14. https://www.bassbrothers.no/bilstereotilbehor/antennelosninger/antennesplitter/ns-dab-fm/dab-antennesplitter
 15. Første jeg tenkte var prøvekjøring, og en "liksomkunde" som ikke sitter så godt i det akkurat nå.