Jump to content

Kvasi

Members
 • Posts

  5723
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Kvasi last won the day on August 26 2015

Kvasi had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kvasi's Achievements

 1. Ja, du kan skifte til M-sport fjær både foran og bak selv om du ikke har demperne originalt.
 2. Har vel nevnt det her før men 51 Chevy pickup har jeg også hatt, back in the days når det var overkommelig å få godkjent ting. Den var original med 6er, 6volt, lang akselavstand, høy bakkeklaring og alt annet man ikke vil ha på en sånn. Snakket med BT, sendte søknad om ombygging og fikk godkjent 400cid smallblock med 400hk, 9" bakaksling med sperre og sporviddeøkning både foran og bak, karrosserisenking på 50cm OG korting av akselavstand så lenge ikke styregeometrien ble problematisk i daglig bruk. <- husker ikke ordlyden på den siste der men det var det det i praksis stod. Så jo, endel ting var enklere før
 3. Kan bare bety at det nylig er skiftet bakre travers, og mest sannsynlig kanaler
 4. Finnes ikke en eneste ny BMW jeg har lyst på. Hadde jeg fått en gratis skulle jeg alltids tatt imot en men selv om jeg hadde kontoen til Bill Gates ville jeg ikke kjøpt en. Men nå er jeg sannsynligvis eldre enn deg da..
 5. Kom på at jeg får svare meg selv her i tilfelle noen andre har nytte av tråden. Ja, DRL på E9X med FRM2 kan kodes til ca det man måtte ønske med Bimmercode. På min lyser nå alt som det ville gjort hvis jeg skrur på park og tåkelys foran når jeg starter bilen, minus instrumentbelysning.
 6. Du kan jo tipasse og bestille den i linken så tviler på at den blir så annerledes når den står på tunet. I-pace er forøvrig den elbilen jeg liker best av de jeg har kjørt.
 7. Nå vet du om det og kommer garantert til å angre når du kjører rundt i pinnestiv bil
 8. Jeg slår, som vanlig, et slag for Supersport. Fjærer og dempere derfra er definitivt den beste komboen jeg har hatt, på flere biler.
 9. Hmm, IX som sannsynligvis er den styggeste bilen jeg vet om eller denne. Min stemme går til Lotus https://www.lotuscars.com/nb-NO/eletre
 10. Knapt verdt 50 i mine øyne. BMW har lagd etpar modeller, eller versjoner av de, jeg aldri har likt. E36 er en av de.
 11. Ikke det at tuning er et mål i seg selv. Men har aldri eid en original bil så blir det 335 så blir det nok tuning. Ser flere får den under 4 sekunder, som er helt uinterresant men fremdeles en målestokk.
 12. Nei nå er det rett før hele tråden blir hijacket av elbilprat, fysjom! Tenker å kjøpe F31 335D LCI om ikke så lenge. Har aldri kjørt en så konkrete og generelle betraktninger og råd for/imot verdsettes høyt ift ladetider og rekkevidde på elektriske nødløsninger
 13. De går som faen med titanskruer! Vurderer å bruke en av fridagene i mai på å shine bil på jobb, ikke umulig at det fins åpning for en tur på bremsetesteren isåfall hvis du e hypp.
×
×
 • Create New...