Jump to content

Kvasi

Members
 • Content Count

  5258
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Kvasi last won the day on August 26 2015

Kvasi had the most liked content!

About Kvasi

 • Rank
  General

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kvasi

  maks hk i 325

  Jaha. Hva sier fysikken om å bremse en akselerende gjenstand?
 2. Kvasi

  maks hk i 325

  Næh, der har du feil. Men for all del, dra på BT og si at sånn er det så frafaller de nok kravet om bedre bremser på biler med mer NM enn originalt.
 3. Oljeskift på girkasse og diffen i dag. Oljen i girkassa kan ikke ha vært byttet på en stund, den så ikke ut. Og utrolig klønete av BMW å ikke ha tappeskru på diffen. Tok evigheter å suge ut og fikk garantert ikke med alt. men den som var der så helt ok ut så det går ikke ut over nattesøvnen. Bytter heller en gang til om ikke så lenge.
 4. Kvasi

  maks hk i 325

  Nei, den som gjør det på 4 har mye mer moment som skal bremses pga at farten er i ferd med å øke mye mer enn den på 20 sek.
 5. Ryktene skal ha det til at det står en Lotus Omega i garasjen til barndomshjemmet mitt. Om det stemmer er det rart for resten av eiendommen ser ikke ut pga et titalls drittbiler som jeg må si jeg syns er litt skammelig på tross av at det er mange år siden foreldrene mine solgte. Se streetweiw for riktig inntrykk. https://goo.gl/maps/cYUAFy3ptCbJ1GZBA
 6. Har alle E9X diesel denne varmeren eller er det noe som skal vises i utstyrslista? Har en 320D nå og syns E46en jeg hadde for noen år siden ble mye fortere varm enn denne.
 7. Kvasi

  maks hk i 325

  Så, en bil som har 0-100 på 4 sek og en som har 0-100 på 25sek klarer seg med samme bremser hvis det skjer noe under full gass/akselerasjon?
 8. Skal shine opp og pulverlakkere sommerhjulene før sesongen og er delvis i tvil om farge. Noen med gode forslag, og evt photoshopskills?
 9. Kjøpte nylig en 2008 320D som er gått lengre, og på den gikk registeret noe før 300k km så ingenting er sikkert. Vil tro km,stand vises i prisen men jeg ville hatt reparasjon/byttemotor i bakhodet ved kjøp av den.
 10. Raskt søk: https://www.schmiedmann.no/displayproductdetails.aspx?id=1938589&product=4100420
 11. Hos meg får jeg valg om å omgjøre/resette instillinger når jeg går inn på noe
 12. Vil tro at det finnes fra Alpina, uten å ha sjekket.
 13. Er de nye delene kodet inn?
 14. Rygget ut en 2021 E91 i dag. Sånn føltes det iallefall når jeg ikke trengte å holde i dette lengre Straks bedre
×
×
 • Create New...