Jump to content

Kvasi

Members
 • Posts

  5499
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Kvasi last won the day on August 26 2015

Kvasi had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det va nu strengt sagt. Man kan ikke diskutere smak men å diskalifisere bilene til maange som triste på tross av at eierne syns de er fine er litt på grensa til å si at alle mørkhårete jenter er stygge. Syns jeg Og neida jeg er ikke hårsår pga at jeg har en grå bil selv, syns fargen er perfekt på bilen og fremhever linjene på en måte ingen annen farge ville gjort.
 2. Ååå, den kunne du latt folk spekulere på litt lengre på før du ødela spøken
 3. Du kjøpte vel det turbokitet vi snakket om til E28en, tenker du å montere det mens den er lagret eller venter du til våren?
 4. Kun de to øverste, ved siden av hverandre. De nederste kommer på som erstatning hvis pæra over går. Puss kontaktflate på pære, eller bytt den, samt sokkelen den skal stå i, og bøy evt den i senter litt ut sånn at du kjenner motstand når du setter i pæra.
 5. Bør ikke brukes kobber pasta. Hjulene sitter på friksjon mellom felg og bremseskiva, og momentet man drar til bolt/mutter med blir ikke riktig når det er gugge mellom der.
 6. https://www.an.no/milliardprosjektet-i-bodo-skal-finansieres-med-bompenger-jeg-har-store-forventninger/s/5-4-1488420 Regjeringens nye bompengeproposisjon inneholder Bypakke fase 2. I denne fasen er det i hovedsak fotgjengere og syklisters tur, med mer sykkel- og gangtraseer inn og ut av Bodø. Blir ytterligere 13 år med bompenger her for å finansiere sykkelveier ...
 7. Lever av å skru bil i en liten by, på et lite frittstående verksted som har godt rykte hos de som ikke kjører typiske familiebiler, så får prøvd litt av hvert men kanskje ikke nok til å være dommer eller bøddel. Men.. Alle jeg jobber sammen med har BMW.
 8. Mitt innlegg var ikke ment som et svar på ditt opprinnelige, men mer "stemingen" i tråden. Ser ut som mr Ron er ganske alene om å syns IX er svaret på alle bilspørsmål og får virtuell bank her. Jeg stiller meg bak og slår gladelig sammen med alle for fy faen det er en stygg bil. Meen, de tjukke med 7 unger på tinder får vel pult de også
 9. Vet du hva som egentlig er ganske trist, at du føler at du må forsvare deg.. Smak og utseende er jo som kjent ikke oppe til diskusjon, er kompissen lykkelig sammen med den nye dama alle andre syns er dritstygg sier man jo ikke noe om det. Meen, IX..
 10. Min mening om diskusjonen, X5en er fet på stort sett alle parametre. IX ser helt jævlig ut på alle, minst .. Og det er ikke pga at jeg er fanboi, den er fette stygg uansett hva man sammenligner den med.
 11. Javisst, var bare en utradisjonell måte å gjøre det på
 12. Du la vel ikke diffen på siden og fylte den opp håper jeg? Ellers, denne bilen får jammen kjærlighet og kroner 👍
 13. Start med å kjenn etter slakk i mellomakslingen.
×
×
 • Create New...