Jump to content

Kvasi

Members
 • Content Count

  5020
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Kvasi last won the day on August 26 2015

Kvasi had the most liked content!

About Kvasi

 • Rank
  General

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Anbefaler å dra på et verrksted som har bedre diagnoseutstyr
 2. Jeg vet, ironisk at de ikke har noen verdi ift E30. Hatt ca like mange E21 og E30 og jeg er ikke i tvil om hvilken av de som er kulest. Tenker ikke å kaste store summer på den men få en fin bruksveteran, hvis jeg kjøper den,
 3. Der er vi ca enige. Den har stått noen år så trenger nytt fludium over det hele og sikkert skiver/klosser osv men er bare å hente ut skiltene og kjøre. Tror Nesten jeg blir nødt til å redde den fra å stå seg ihjel.
 4. Hadde, lett, betalt 150k for samme bil hvis den var i strøken originalstand. Men det er den ikke.
 5. Vurderer å kjøpe en E21 men sliter litt med å finne ut hva den kan være verdt som den står. Urestaurert og generelt ganske shabby, motor fra en E30 323i inkl innsprøytning, det meste er der og eneste kjent rust er i etpar jekkfester men demontering er vel garantert pandoras eske.. Lite å gå på, jeg vet, men noen som har tanker om hva man bør betale for noe sånt?
 6. https://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=1067835
 7. Sideveis er egentlig ikke et stort tema ift PKK med mindre det er way off. Justerer du høyden først og så parkerer nært en vegg og sjekker at "vinkelen" i cutoff er der den er forventet å være bør det være null stress.
 8. Det skal stå et merke, på bjelken foran radiator tenker jeg, med et tall som garantert er + - 1,2, det angir hvor mye lyset skal falle fra lykta. Så, måler du cutoff inntil lykta skal den være 1,2 meter lengre ned 10 meter foran bilen hvis tallet er 1,2. Gjort på 10 min med en tommestokk når ikke skruene er fastrusta.
 9. Kvasi

  Knekt fjær F31

  Som Otis sier, salt er nok en myye større synder enn antall kjørte km.
 10. Disse funker mest sannsynlig enda bedre https://nettbutikk.wuerth.no/elektro/kabelsko-kontakter-og-stopsler/loddeskjoter
 11. Finfin på feks takrails også?
 12. Jepp. Blir man lurt på finn er det eneste man kan håpe på i ettertid gleden av å finne fyren og dele ut juling. Man skulle egentlig startet en spleis og samlet inn kr til folk som vil ta seg av sånne drittsekker.
 13. Hm.. Like godt å legge opp en egen strømforsyning til modemet som er tenningsstyrt da, er jo temmelig fort gjort. Lei av at tlf skrur av hotspot etter en tur på butikken og dette bør være et ikkeproblem i 2020
 14. Ble lurt for 2400kr på finn for etpar mnd siden, betalte via vipps så politiet har både tlf og kontonr til fyren men ble selvsagt henlagt allikevel. Tipper fyren fikk de samme pengene hos minst 10 stk og gjør dette på fulltid. Vurderer nesten å skifte bransje..
×
×
 • Create New...