Kvasi

Members
 • Content Count

  4961
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Kvasi last won the day on August 26 2015

Kvasi had the most liked content!

About Kvasi

 • Rank
  Generalløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kvasi

  Bytte fleksirør E46 320d M47-D20

  Enkelt å bytte selv men noe knotete å nå den ene bolten på turboen hvis du ikke har løftebukk og må ligge på gulvet og skru. Ville Kjøpt DP hos feks TRF i stedet for å "mekke til en halvbra fiks" på det du har.
 2. Selger spiller og adapter for rattkontroller i E46, E39, E38, E83, E53 og E85 , samt 1-dinramme til E46 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=167587315
 3. http://www.autotransport.no/
 4. Kvasi

  Chipping av 2014 335iX

  http://www.flissundet.no/public.aspx?pageid=75922&plId=24562&g0=21714&g1=21768&pg=25370&p=133233
 5. Kvasi

  Ehaugsnes' 01 E38 730D

  Enig, samt at da slipper du å plages med det senere når det blir kontaktfeil i strømtyvene, for det blir det. Grom kjærre med kule oppgraderinger bortsett fra det
 6. Kvasi

  E46 E60 eller snnet

  Forsikring/veiavgift er ran uansett hvordan du snur på det. Ja vi må betale for alle kidsa som kjører som idioter og krasjer bilene sine, men det forandrer ikke på det faktum at vi må finansiere "en lovlig mafiavirksomhet" på toppen av det, for det er akkurat det forsikringsselskap opererer som.
 7. Sjeldent har det passet bedre å slenge inn denne
 8. Sikkert ikke en baktanke om å starte snikinnføring av forbud mot bensin/diesel nei, men et litt trist skritt i den retningen. Det har jo lenge vært typisk Norsk at er det morro så er det forbudt men nå begynte jo det å se litt bedre ut etter noen år med blått styre, vi sku meldt oss ut av ALT og vært særingene langt der nord som årner alt sjøl!
 9. Verdt å huske på i debatten at det allerede eksisterer lov og grense for db på kjøretøy, men det ser jo ikke ut som den blir håndhevd særlig strengt. Alle disse Harleyene med raka rør irriterer meg skikkelig mye og er et godt eksempel. Men, første tanken som slo meg når jeg leste om de nye EU-reglene er at de er også faktisk et skritt i retning av å forby forbrenningsmotorer.
 10. Kvasi

  LED i langlys på E46?

  Noen som har montert og bekrefte, eller avkrefte, at det er tut og kjør? Pærene er jo både store og dyre så bruker heller pengene på noe annet hvis det feks ikke er plass.
 11. Kvasi

  Ny podcast om bil

  Nå har jeg hørt den, mens jeg drakk mørkt øl og pakket inn julegaver. Trivelig med litt "uhøytidelig vissvass" rundt ting jeg er interessert i. Har helt klart livets rett i mine ører og jeg skal garantert høre flere/alle.
 12. Tenkt det potensielt var lurt å la være men blir vel nødt til å gi det et forsøk.
 13. Noen som har et triks for å få spilleren til å slutte å starte tilfeldige ting når den skrur seg på? Høyst irriterende i-landsproblem jeg gjerne skulle blitt kvitt. Først var det alltid FM radio helt til jeg slettet appen. Nå veksler den mellom å starte å spillle fra cd eller minnekort, eller spotify. Dette er jo noe man bør kunne bestemme selv men klarer ikke å finne innstillinger som styrer det. Vet det finnes sw som skal kunne fikse det men har foreløpig ikke studert hva som finnes siden jeg forventer tregere oppstart da.