Jump to content

Kvasi

Members
 • Content Count

  5144
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Kvasi last won the day on August 26 2015

Kvasi had the most liked content!

About Kvasi

 • Rank
  General

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Få noen til å svinge sakte frem og tilbake mellom fullt ut høyre/venstre mens du ser hva som skjer i beholderen. Med motor i gang så klart.
 2. Mange her som driver med mye så kanskje noen vet? Skal pusse opp et sett felger i vinter og google har ikke svar på hvor man får kjøpt sånt i passelig kvanta, aka nok til 4 felger.
 3. Kjipt å selge bil man har brukt mye tid og energi på, og fått et forhold til. Men bortsett fra at det går mot vinter er vel timingen for å selge E30en passe god, den må være på all time high på de fleste parametre for tiden.
 4. Ja med forsiktig bruk av rent vann i setene. Har jo bare hatt bilen i etpar uker så har ikke gått den etter i sømmene innvendig før i dag, ingen tvil om at forsetene må ut for å komme skikkelig til under og mellom de og tunellen. Gudene må vite hva som er sølt der men det så ikke bra ut
 5. Renset tidligere eiere ut av seter og tepper i dag. Det var på tide, for å si det forsiktig.
 6. Kan alltids kjøpe "millionbil" selv men kjører ca 6km til/fra jobb pr dag så da gir det meg mye mer glede å kjøpe "klassikere jeg aldri eide" enn å krangle om hvilken knapp som er den ultimate.
 7. Denne tråden tok en uventet detour, håper jeg for TS del. Alle har sine preferanser men å kalle en "ny millionbil billig" pga at man ikke er enig i valget av en bryter man ideelt sett aldri trenger å forholde seg til høres en smule autistisk ut
 8. Simons rustfri catback ankommer og hentes hos BilExtra på mandag. BMW skal ha to rør ut og ikke et teit ovalt et. Vil egentlig ikke ha rustfritt pga sannsynligheten for uønsket resonans som ikke er et problem med vanlig stål, men har alltid likt lyden fra Simons best så satser på at det blir bra.
 9. Du tenker at Teslasjåfører flest ligger på grusen hjemme og bytter bremseveske og tar service på bilen selv?
 10. Kvasi

  Kjølevæske 2012 x3

  Hvis du ikke klarer å se hvilken farge det er er det vel mest sannsynlig ikke farge, altså rent vann, og på tide å tappe ut alt og fylle på nytt.
 11. Vil tro det er samme ja, gidder du å laste det opp en plass?
 12. Grattis med ny bil. Vurdert E53 sjøl men pga at det er langt mellom gode eksemplarer til riktig pris ble det noe annet. Møter en svart en med gromme svarte hjul stadig i nabolaget og den ser skikkelig bøs ut.
 13. Noen som har enten håndtaket eller gulv/luka i sort til salgs?
 14. Hentet et par 255/35-19 på posten i dag og rullet bort til Bilextra med lite håp om få de lagt på midt i travel dekksesong. Viste seg å betale seg å jobbe i samme kjede samt ha vært kunde der i en mannsalder så kjørte derfra med nye bakdekk etter 30 min 👍 Dekkene ble kjøpt, såvidt, brukt på finn og viste seg å være de billigste dekkonline har å by på. Så ikke akkurat beefy ut på felg de heller så blir nok byttet ut til 275 når felgene skal fikses opp i vinter.
×
×
 • Create New...