Kvasi

Medlem
 • Innholdsteller

  4791
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Kvasi vant dagen sist August 26 2015

Kvasi hadde mest likt innhold!

Om Kvasi

 • Rang
  Generalløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Kvasi

  Varm felg venstre bak + lyd

  Caliper/klosser samt band til brekket sitter fast i navet, det gjør ikke skive/trommel så jo det kan generere bremsestøv hvis det er nok slakk i lageret.
 2. Kvasi

  Varm felg venstre bak + lyd

  Problemet er hullager.
 3. Kvasi

  Varm felg venstre bak + lyd

  Det kan like gjerne være brekket som henger litt på ja. Er i grunn like greit å kjøpe nye bånd og monteringssett og plukk sund og sjekk/bytt. Husk å sjekk at begge wirer til brekket går fritt i strømpen før du monterer sammen igjen.
 4. Jeg glemmer ingenting, og kunne ikke drømt om å kjøre elbil med alle de ulempene det har. Poenget mitt var at om noen få karer kjører elbil i bittelille Norge så gjør det strengt tatt nada for miljøet i verden. Tviler egentlig på at det har noe å si lokalt her også, bortsett fra fordelene elbileierne har, som alle vi andre må betale for.
 5. Aldri hørt om ham, men det er bevist opp og ned at evt klimatiltak er så lokal at det streng tatt ikke nytter med tiltak hvis ikke alle på kloden gjør det samtidig. Redder du et tre i amsonas så påvirker det nabotreene i noen få m2 omkrets og lite annet. Jeg bor i Norge, mye skau og mye vind, så når naboen slipper å betale bompenger i elbilen så hjelper det strengt tatt kun han.
 6. Kvasi

  1974 BMW 2002 Turbo

  Nei nei nei!
 7. Kvasi

  Parkerings lyspære

  https://am-application.osram.info/en#
 8. Ser ut som det har forsvunnet endel tråder fra forumet, prøvde å finne tilbake en av mine egne men opptil flere av de er visst borte. Jeg som er kløne eller har noen drevet med sletting?
 9. Fulgte oppskriften men NCS er på tysk når jeg åpner den, noen forslag til hvor jeg har klønet det til? Og ja, takk og bukk for kjekt å ha @Otis
 10. Ikke ett før nå, men leita den opp så her er det bare å hive seg i lesinga 👍
 11. Noen som vet om en smart måte å få INPA til å funke på win10? Kjøpte kabel og sw for lenge siden men har gitt opp å få det til å virke.
 12. Ka vi ska si, ca 1 Tesla i Norge pr 10000 sånne i USA er iallefall ikke overdrivelse? Føles godt å betale for at "overklassen" kan kjøre 100D gratis i bommen når man vet at det kommer selveste jordkloden til gode..
 13. Netflix, næh. Men tok en gratismnd for å se en dokumentar fra the good ol days. Anbefales for alle som tror at nymoten rap er ekte og bra saker. https://www.netflix.com/no/title/80171733
 14. Alle Teslaene er like støgge, og her har de kopiert designen fra: Tesla designstudio