Jump to content

Kvasi

Members
 • Content Count

  5451
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Kvasi last won the day on August 26 2015

Kvasi had the most liked content!

1 Follower

About Kvasi

 • Rank
  General

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ble så lei av å plages med ræva dårlig ettermontert DAB+ at jeg byttet ut skjermen i min med en Androidenhet og en DAB+ USBdings til etpar hundre kr som alltid virker. Som bonus ble bilen oppgradert til nåtid og lyden i stereoen ble mye bedre. Just saying..
 2. Ble Spotify i bilen, og skulle gjerne sett at spilleren starter Spotify automatisk når den skrur seg på. Har googlet men finner ikke et klart svar på hvordan det best fikses, har du erfaring og anbefaling?
 3. Blir det en sånn så kjøp manuell. Har hatt en med automat i etpar år, de går ikke skremmende godt men bruker bensin som om de skulle gjort det.
 4. Hvis du har feil med gløding vil den ikke regenerere og da altså tette DPF etterhvert.
 5. Trykk før og etter DPF og fylingsprosent på denne?
 6. Har ikke lest hele tråden men, diagnose og live-verdier? Snodig problem men blir litt meningsløst og langvarig prosess uten.
 7. Har oppgradert spiller og trenger ikke denne lengre så er til salgs hvis noen har et fornuftig bud. Har du AUX og USB originalt skal man såvidt jeg vet få opp sang og spilleliste i alle BMW når man spiller BT fra alle Iphone til den, og kan styre spilleliste fra rattknappene. Jeg har kun AUX 12V uttak, og Android, så har brukt vanlig 12V USB-dings som strømforsyning og måttet styre musik fra tlf. Støtter alle BT versjoner inkl APT-X og har bedre lyd enn samtlige andre sånne strømmedingser jeg har prøvd. https://www.bilkomponenter.no/products/carelite-300b-bmw-streaming
 8. Har brukt tilsvarende, men ikke Biltema sitt, og det fungerer fint. Men det er slett ikke alle mansjetter som tåler å bli strekt over knuten.
 9. DHL tok en tur innom i dag med pakke fra andre siden av kloden ca. Har bare fått kastet den på plass og ikke lekt så mye enda men ser foreløpig ut som valuta for pengene. Mye bedre lyd ble det også 👍
 10. DHL kan når de først hiver seg rundt
 11. Opplevd det samme etpar ganger. Nå er den omsider funnet i Hong Kong og sporingen sier at den skal leveres om to dager. Det tror jeg ikke før jeg ser det ..
 12. Å få tak på en sånn Androidskjerm går fremdeles like strålende. Selger sverger på at den er hentet av DHL men sporingen sier noe annet. Har snakket med DHL etpar ganger og de har fått bekreftet at den skal være hentet og muligens befinne seg på lagret deres der nede så nå venter jeg på tilbakemelding om DHL Hong Kong finner den eller ikke.. 😕 Avsender har opprettet en fraktetikett, men sendingen er foreløpig ikke overlevert til DHL Be om forhåndsvarsling onsdag, Juli 14, 2021 kl 11:10 Avsendersted: HONG KONG - HONG KONG SAR, CHINA
×
×
 • Create New...