Kvasi

Members
 • Content Count

  4865
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Kvasi last won the day on August 26 2015

Kvasi had the most liked content!

About Kvasi

 • Rank
  Generalløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kvasi

  Bmw E91 335 Bensin i Norge?

  Men imporrtkostnadene bør vel være i samme ballaprk allikevel.
 2. Kvasi

  Bmw E46 m47tud20 null komp

  Det der er jo lyden av at starteren ikke drar rundt motor.
 3. Kvasi

  Fikse søm i skinnsete?

  Noen som har fusket i faget som syerske og har tips til hordan jeg kan fikse dette selv og hva jeg trenger? Ser for meg ei bøyd nål men der fins det sikkert tusener av varianter. Føler for å shine opp setet men det går jo ikke når det er lurvete.. Har fått et meget godt tilbud på fiks hos et firma som holder på med sånt men det krever at jeg tar ut førersetet og leverer det der som er passe kinkig, samt at jeg liker å fikse ting selv hvis det lar seg gjøre.
 4. Enig, vi er venner med USA og Norge og norden forøvrig kommer ikke til å overleve trøbbel hvis ikke de hiver deg rundt og hjelper oss. Fort! Men, er det ikke ganske naivt å tro at det har noe å si hvem som står bak hardware og software på telefoner og routere alt tatt i betraktning? Jeg må svare jo på det..
 5. Da startet du den karrieren ca i tiden jeg var på Lutvann, ISDN gikk i barnesko og Internet var det ikke mange som hadde hørt om. Like fullt var det ca like stor sjangs for å bli overvåket da som nå, forskjellen er at da krevde det omtrent en agent og mye resurser pr mål som skulle overvåkes så da ble dette kun rettet mot en bitteliten målgruppe innad i lands regjeringer og forsvar først og fremst. Men, det finnes enda loads of gode gammeldagse agenter med løsnese rundomkring som fysisk gjør jobben og får James Bond til å se ut som en, film..
 6. @Fredrik Start med å lese her Link og så er det bare å google videre, Sverige NSA er feks verdt et søk. Når jeg først hørte om Echelon hadde de ca 90% av all samlet datakraft i verden.. Det var dog lenge før smart-telefoner og nettbrett så det gjelder sikkert ikke enda men. Hadde min "millitære karriere" på Lutvann og fattern har vært sjef for landsdelsentralen til PST så syns sånt er litt interressant, og vet endel greier ikke så mange andre vet.
 7. Passe naivt av amerikanerne hvis de tror Kina trenger å "hacke" masse telefoner for å finne ut hva som skjer i USA. Og egentlig passe frekt av de all den tid amerikanerne faktisk avlytter 100% av all elektronisk kommunikasjon på hele kloden, og har gjort det i flere tiår. Skal du være sikker på at de ikke vet hva du forteller noen må du sende brev.
 8. Kvasi

  E46, igjen

  Bil, og en annen hobby som er mer gøy og tar mer tid. Bilen blir shinet opp utvendig panel for panel men det er jo stadig noen som spør om vi skal ta en tur på fjellet og da blir gjerne kjærra nedprioritert Favorittpartiet fra en sti som er rett bak kåken min.
 9. Kvasi

  N43B20A rådebank - reparasjon?

  Sjekk om Koed har
 10. Kvasi

  E46, igjen

  Dagsferskt bilde
 11. Kvasi

  E46, igjen

  Handlet der flere ganger tidligere og rekorden er 3 dager til her nord for polarsirkelen, men nå har de tydeligvis satt sparekniven i fraktdealen sin. Og når de i tillegg disker opp med verdens dårligste kundeservice er det ingen tvil om at mer penger får de definitivt ikke hos meg.
 12. Kvasi

  Ingvaldsen's e39 530dat og M5 - Lys i tunnelen

  Pft, massevis av plass på hengeren
 13. Spør @Fredrik om han kan være mellommann og sende det videre til Norge?
 14. Skrudd endel V8 båtmotor tidligere jeg også. Heldigvis ikke min så det var ikke jeg som betalte bensin for å fore 1200hk
 15. Kvasi

  Senterkopp til style 193 øk

  Problem solved Basse Luska en avgårde i posten for egen regning, så takk for "handelen" @Basse Lusk