Kvasi

Members
 • Content Count

  4932
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Kvasi last won the day on August 26 2015

Kvasi had the most liked content!

About Kvasi

 • Rank
  Generalløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Se for dere at dette faktisk skjer, og fortsett diskusjonen derfra.
 2. Les innlegget til @Hpi en gang til, og konsentrer deg om ting du har greie på i stedet for å spamme tråden med urelavant misinformasjon.
 3. Vel. dette er jo bare svada. Det er myye bedre lyd på Tidal enn Spotify.
 4. Kvasi

  E46 bakpotte

  Noen som trenger før jeg sender den tilbake til germany?
 5. Kvasi

  E46, igjen

 6. Waze fungerte nesten, men får ikke nok tilgang til Tidal derfra til at det er til å leve med som et alternativ. Synd for det så lovende ut en liten stund her.
 7. Hmm, skal definitivt testes 👍
 8. Det skal også nevnes at Tidal sa at de jobber med oppdatering av Android Auto-appen men vet ikke når de er ferdige, eller at dette var en del av oppdateringen. Men får håpe det er notert nå iallefall og blir tatt en kikk på. Hatt Tidal/Wimp hifi i 5 år ca så selv om det kommer en konkurrent på lydkvalitet sitter det litt langt inne å bytte pga annen layout.
 9. Holder ikke pusten lengre; Takk for at du tar kontakt med TIDAL teknisk support. Vi anbefaler at du bruker telefonen din til å koble til bilsystemet i stedet for å installere appen direkte til bilsystemet ditt.
 10. Leste ikke en antydning til; Dette skal vi prøve å bidra til løsning på, nei. Spotify suger så nå holder jeg pusten og venter på at Tidal sier de skal "fikse appen" og løse det.
 11. Eonon sin løsning; bruk noe annet enn Tidal.
 12. Liggende, tror jeg. Fyller hele skjermen iallefall.
 13. Hmm, der har du faktisk problemet.. Har sendt mail til både Tidal og Eonon, dette bør noen fikse asap. Løste det midlertidig med 100kr i mnd for å få spotify i bilen, men har bra stereo både der og hjemme og lyden på Spotify er ikke bra nok. Samt at det er knotete å overføre spillelister osv.
 14. Finner det temmelig merkelig, og det er en av få ting internet ikke har svar på.. 😕
 15. Kvasi

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Nå glemte du det beste ved Overhaulin, Jessi Combs. 100% perfekt kvinnfolk som døde sånn ca så spektakulært det er mulig. https://www.nytimes.com/2019/08/28/us/jessi-combs-accident-death.html