Jump to content

FransEirik

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

About FransEirik

 • Rank
  Sersjant

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Betaler 950kr pr mnd for superkasko (motor og drivverksforsikring) i tillegg til at jeg har 1 års garanti fra AutoConcept. Dette er på en sen 16’ modell F10 535xd.
 2. Autoconcept er ikke verdt mer enn utskriften på garantipapiret. Har hatt det selv og er jo bare vas. Fraråder alle å stole på denne "garantien". Om du har mulighet for Super Kasko er det litt tryggere..
 3. Hva prater du om?? Mineralgrå er jo en råflott farge! Iallefall på F10. Ikke sett 3-serie med denne selv da..
 4. Bil nr1: F10 LCI 535d. Hvorfor? -vel, elsker designet og utstyret man kan få i disse. Meget høy komfort og nok guff. Måtte ha en bil som kan alt, og det kan denne! Pluss -Bmw -God plass -Lekkert design -Sprek -Komfortabel, med ventilerte seter, ACC, HUD, comf-stoler, aktive sidestøtter ++++++ -Skinntrukket dashbord -Tak trukket i Alcantara Minus -Dyr! Bil nr2: Golf 1.9TDI MK3 Hvorfor? Kjøpte den svinbillig fra jobben. Lite rust og stått tørt i 16,5 grader hele livet sitt omtrent.
 5. Dette var et godt forbedringsforslag og du får min stemme! 😇
 6. rålekkert interiør! Siden du spør så synst jeg de lyse listene var penest. Du har ikke tenkt til å oppgradere rattet?
 7. Ikke bil men... 939sp sikla jeg etter i 3 år før jeg henta den selv i Stockholm. Hadde den i ett år før jeg solgte grunnet alt for lite bruk. Disse er det, med denne motoren, som jeg har forstått veldig få av i Norge.
 8. Man må jo kompensere litt. Har man en veldig sprek bil, er det lite kult å ha elendige bremser..
 9. Takk for gode svar. Da er de to øverste bitene sendt til lakkering hos min lokale lakkør. 😁
 10. Finner ikke bilde med lakkert overdel. Hva søker du på?..
 11. FransEirik

  BMW x5 xD

  Batteri? Hvor gammelt er det?
 12. Hei! har kjøpt leppe fra Schmiedmann og vurderer å lakke de to øverste delene som skal limes på fangeren, i bilen sin farge. Bilen er Mineralgrå metallic og er en mørk gråfarge. Lurer derfor på om det er noen som har gjort dette før og har bilder og vise til? Hva synst folk er penest?
 13. Dette er en rå bil. Km stand og pris er litt drøy. For et års tid siden kunne man få tilsvarande bil for rett over 500k. vet ikke hvor lenge du pleier å ha bilene dine, men når du skal selge denne neste gang har den for eksempel gått 150k km.. styr unna 25d da dette er 2l og blir helt feil på en slik konge bil. Dekk tilstand? Hvor er org 20’’ felger? Det er langt bedre kvalitet enn de billige GS felgene som står på på bildene. men forøvrig riktig utstyrt bil og riktig motor. Hadde den kosta 520~530k hadde det vært mer riktig. Dette er absolutt en helt konge sjefsb
×
×
 • Create New...