Jump to content

FransEirik

Members
 • Posts

  164
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by FransEirik

 1. Du kan prøve å blåse ren ABS ringen og se etter sprekker.
 2. Felger og dekk til bil, kjøp salg bytte. Ellers skal det vel ligge mye på Finn??
 3. Mange takk! Er det jeg som har misforstått eller kan jeg kode med enet kabel?
 4. Skal laste ned ISTA. Hvilken kabel trenger jeg? Ser ikke for meg at jeg skal programmere / kode med det første...
 5. Gå inn på GS bildeler og skriv inn reg nummeret ditt. Der ser du alt du trenger 😊
 6. Fåes kjøpt nytt fra Koed også. De selger også deler fra biler som skal hugges.
 7. Har du link til disse? Og dimensjon kjører du på?
 8. Det er bra! Hva foretrekker folk av stjernemerkede dekk? Tilbyr Vredestein noe?
 9. Hva betyr stjernemerkede dekk? Dekk blir slitt ujevnt framme og bak uansett. Som nye er nok stjernemerkede dekk «garantert» lik rulleomkrets på. Jeg sier kjør på med en stor/kjent dekkprodusent og kom så nærme null prosent i avvik som mulig. Og bytt olja i fordelingskassen av og til. Trenger bare å kjøpe inn en liter i slengen og en bremselufter fra Biltema for å suge opp gamle olja. (Jada ble litt OT)😁
 10. Visst jeg hugser riktig så er det bedre å registrere på pc.
 11. Gratulerer! alcantara taktrekk tenker nok mange er en fisefin detalj, men det gjør virkelig susen ilag med utvidet skinnpakke! for å ha M5 bremser må man vel ha en annen svindyr kalipper-brakett? m style 343 er flott på denne, de er også svært lette og tåler en støyt.
 12. Sonax har en forsegling som man sprayer på, og spyler av. Den er god og lettvint i bruk på felger med trange områder / mange eiker. Ellers legger jeg keramisk coating (type Dlux) eller gamle typen Fusso når jeg først har av felgene og skal stelle litt med dem.
 13. Oi. Her lå det mye mer arbeid og gromdeler i bilen enn jeg ante! 😆
 14. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=109203447 voldsom pris da? Annet enn fargen på setene er jo ikke denne noe særlig spesiell?
 15. M5en må selges hel. Får ikke kjøpt i deler. (Ja, jeg ringte og hørte med dem, var interessert i felgene..)
 16. https://www.finn.no/227774612 muligens gått litt langt?
 17. Den grønne hos MB Auto er 95% perfekt. Synd den ikke har Adaptiv Drive eller EDC. Det at du vurderer om du skal handle eller ikke delvis grunnet dette kommer nestemann til å gjøre også. I tillegg er prisen nok så stiv. Regner med du har sett på import av disse? Har hørt at Solheim Auto er flinke på å finne rett bil. De skryter iallefall av nettverket deres i Tyskland.
 18. Nydelig bil! Hvordan var motoriseringen på denne? Så lenge på en 535i, men ble til slutt en 535d (F10). Litt redd for at bensin-utgaven blir litt svak🤔
 19. Når det er sagt så kjører jeg 245/35/20 og 285/30/20. dette utgjør svært lite i forskjell. (Hugser ikke, men leste meg litt opp på dette før jeg kjøpte nye dekk.. Ser du kjører med 5 mer i profil. Hva blir forskjellen framme og bak i prosent da? Har du xdrive?
 20. Hva er det som får deg til å velge 275 bredde bak? 285 er jo mer lik i rulleomkrets sammenlignet med 245 framme i 20’’..
 21. Trodde CIC kom på 09 og 10 modellene av e6x?
×
×
 • Create New...