Jump to content

Lars89

Members
 • Content Count

  12612
 • Joined

 • Last visited

About Lars89

 • Rank
  General
 • Birthday 12/03/1989

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Kristiansand
 • Interesser:
  Bil og reise
 • Kjøretøy
  i3 94ah

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bavaria, GS bildeler, Koed, Porsche Center Son/Sør/Stavanger osv...
 2. Endel bremseklosser støver voldsomt. Har du sjekka hvilket merke de er?
 3. Lars89

  feil på DTC

  Hva sier feilkodene? Kan være flere ting. Nytter ikke å bare bytte deler uten å lese feilkoder. Styrevinkelsensor, hjulstilling, abs-enhet, sensor ringer på drivaksler osv.
 4. Ja, hvis begge er enten prefacelift eller facelift. Skille i 2003. Dette er prefacelift Og dette er facelift
 5. Varsler det at bremsene er utslitt eller at de har gått over det oppsatte intervallet? I mange tilfeller vil en ny sensor løse problemet.
 6. Hvordan får du 12000+5500 til å bli 22000? Hvis prisen er inkludert svinghjul høres det normalt ut. Kan være relativt mye å spare på deler så hvis du finner et verksted som tillater egne deler (SOM PASSER) kan du spare endel tusen. Jeg hadde nettopp en clutchjobb der bare delene kosta 19k via verksted. Hos Eurodel kosta de samme delene 7k...
 7. https://www.forbrukerradet.no/guide/no-guidekategori/kun-fire-bilmerker-dekker-rustede-bremseskiver/
 8. Er enig i at reklamene er teite, men jeg tror vi må begynne å se på BMW og BMW i som to forskjellige merker nå, sånn som f.eks Hyundai gjør med Ioniq snart.
 9. Dette er et problem på "alle" biler. Jeg har bytta utrolig mange bremseskiver som er strøkne på utsiden og er fullstendig utrusta/utslitt på innsiden. Div VAG kan også prestere å slite innerklossen til stålet mens ytterklossen er slitt kanskje 10-20 prosent... Bør smøres opp 1-2 ganger i året hvis du skal holde det i sjakk.
 10. Søker man opp regnr på div banebiler kommer det opp mye rart. Finns tydeligvis mange varianter av Transporter og Hiace...
 11. Ser ingen grunn til å bytte masse understellsdeler hvis de ikke er defekt. Overflaterust på understellet har biler etter den første vinteren på salta veier. Nye dempere, bremser og bremsevæske så er mye gjort.
 12. Skal man spare penger på drivstoff så får man kjøpe elbil. Den er virkelig billig å fylle. Har det noe for seg å fylle "super diesel" på en moderne dieselbil?
 13. Nyere bruksbil er ikke feil. Hadde selv en gammel E46 for inntil et par år siden og det var alltid noe som ikke var helt som det skulle selv om man kasta masse penger på den. Nå har jeg kjørt i3en 50k km og skrudd tilsammen en halvtime (bytta bremser foran). Det er deilig å ha det sånn når man skrur bil 7-9 timer hver ukedag fra før av.
 14. Det enkleste mener jeg er å skifte hele motoren. Gjort på få timer med litt erfaring. Motor får du tak i billig. Å koste på 30k på en E46 318i er galskap.
×
×
 • Create New...