Jump to content

Lars89

Members
 • Posts

  12794
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Lars89

 • Birthday 12/03/1989

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Kristiansand
 • Interesser:
  Bil og reise
 • Kjøretøy
  i3 94ah

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lars89's Achievements

 1. Det er feil. Se side 3 her https://www.vegvesen.no/globalassets/kjoretoy/verkstedbransjenkontrollorgan/veileder-kontrollinstruks.pdf
 2. Det er lov å fjerne tåkelys, men da kan det ikke være lys i indikator i instrumentpanel/bryter heller.
 3. Nå har jeg ikke sett vognkortet på denne, men ser for meg at det er en god grunn til å selge den før visning hos SVV... https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=245865410
 4. Må ha forsvunnet fort... Hvor mye lå den ute til? Man angrer jo litt på at man ikke bestilte for et halvt år siden når man leser anmeldelser osv. Nå har det blitt "for seint", ihvertfall med den produksjonstakta som er nå.
 5. Såvidt jeg kan se er det kun et par forskjellige felger som er 7,5x17 som har innpress på 32. Større/breiere hjul har høyere innpress. Dette kommer dessverre ikke frem i det norske vognkortet selv om det er skrevet inn som alternativ dimensjon. Så lenge aktuell dekkdimensjon står i vognkort eller i klistrelapp i dørkarm skal dette gå greit på EU-kontroll osv
 6. Årsaken er vel at de ikke har stjernemerking eller annen type merking som garanterer at to ulike dimensjoner har lik diameter.
 7. Må være noen dyre turboer. Nærmest halv pris... https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=244786418
 8. Det selges som sagt endel fjærer av svært lav kvalitet så viktig å styre unna ihvertfall Promeister (en av merkene til Mekonomen). På disse bilene går jo gjerne fjøra inn i dekket hvis de knekker i bunn og det er jo både dyrt og potensielt farlig... Har ikke hørt om det rimeligste merket (ATC) som Thansen selger, men ser de selger KYB-fjærer til et par hundrelapper ekstra. Det er det verdt.
 9. Grusomt dårlig bilde, men ser ut som Style 313 http://www.bmwstylewheels.com/bmw/313
 10. Det finnes endel uoriginale fjærer man må holde seg langt unna. Noen fjærer fra en lokal importør (Bema) holdt ikke formen når de ble komprimert, evt knakk etter kort tid. Promeister knekker i mange tilfeller etter noen få tusen km/ få måneder.
 11. 1 stk velbrukt F15... https://www.stadssalg.no/no/34541-bmw-x5-xdrive30d
 12. 1M er en utrolig kul og ettertrakta bil som fortjener å bli kjørt, men jeg syns den fortjener å bli holdt unna norsk vinter. Jeg ville sterkt vurdert f.eks en M2 isteden.
 13. Deler forsåvidt erfaringen med rust på bremser på elbil. Har til og med hatt biler inne der det har rusta på sliteflaten inni tromlene bak. Med det sagt så er nok dette relativt modellavhengig og avhengig av kjørestil. På min i3 er det originale bremser bak etter 115k km. Holder sikkert til 150k før de må byttes.
×
×
 • Create New...