Jump to content

Weltzin

Members
 • Content Count

  695
 • Joined

 • Last visited

About Weltzin

 • Rank
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Etne
 • Kjøretøy
  E60 523ia - Wrangler TJ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fra BT; " Det var totalt fem ungdommer i bilen da ulykken inntraff. Det var kun én av de involverte som var på stedet da politiet ankom ulykkesstedet. – De fire andre hadde stukket fra stedet, men etter en stund kom de tilbake til ulykkesstedet, sier Knappen."
 2. Ser ut til at det er norgesferie som gjelder iår, fortsatt utafor det lokale hotellet;
 3. Litt snikfotografering utenfor det lokale hotellet.
 4. Viktig å sjekke at Match forsterker faktisk passer. Svar fra Bassbrothers da jeg bestillte; Vi har i senere tid funnet en del E60/61 med HiFi pakke der denne ikke passer. Fra ca2009 passer den uansett, men på de tidligere modeller har vi ikke et klart svar enda. Sendte de bilde av min og fikk til svar; Dritt! Du har den som kun har forsterker på bassene under setet. Altså første generasjon HiFi pakke i E60. Da passer denne forsterkeren ikke... Rart dette siden E90 har den nye generasjonen allerede fra 2004. Om det er lik
 5. Endelig ble det sommerhjul, ikke store forskjellen fra vinterhjul.. Får se om jeg blir fornøyd, eller om det blir å sette på style 121 igjen.
 6. Driver nesten å vurderer F20 LCI for å få nyest mulig bil for minst mulig penger, hvordan er kvaliteten på disse? Er motorene bra? Tenker fra 118 og oppover. Liker best bensin da jeg stort sett har småkjøring, men diesel vurderes også. Xdrive er ikke aktuelt. Det blir nok bare med tanken enda, da å gå fra E60 med 6'er til F20 med 3/4'er er litt skummelt, men greit å ha litt informasjon.
 7. Har hatt AVA P70 siden 2018 og eneste problemet jeg har hatt er at koblingen på kabelen som går inn i pistolen rustet, slik at den ble vanskelig å få på plass. Kundeservice ordnet opp på flekken, og fikk valget om å levere inn for fiks, eller ordne selv og få kompensasjon. Ordnet selv og fikk ny slange og pakke med terrassevask. Ble anbefalt å ikke ha pistol og kable koblet til hele tiden for å unngå at det skjedde igjen.
 8. Ok.. 335 "2wd"? Poengtert i både overskrift og tekst; "Denne bilen er satt opp med et sjeldent oppsettet som er 6-trinns manuell og bakhjulstrekk dette er det perfekte oppsette for aktiv kjøring." Er den da dekaltrimma?
 9. Relativt stabilt oljeforbruk ja.
 10. Samme bil her, kjøpt i 2014 og da var den kjørt 152000, til nå har den rundet 227000 og virker fortsatt. Syns egentlig den har fungert godt, og satser på den fortsetter med det. Bortsett fra olje og filter har jeg byttet skiver og klosser, vindusviskerstag (røk på ca 170000 både på min og min nieses e61), viskerarm høyre, batteri, hjullager høyre foran 2 ganger, styreledd, bærearmforing foran, termostat, NOX sensor, støtdempere, fjører (knakk en bak, så ble plutselig senk), plugger, parkbremsarm, samt flushing av gearkasse. Stort sett standard slitasjedeler. Noe som er gr
 11. Finner litt bilder med forskjellige felger i denne tråden ser det ut for; E21
 12. Godt fornøyd med å ha cirka 100 meter til nærmeste shell med Vpower. Aner ikke om bilene har behov for det, men har fått det for meg at jeg liksågodt kan fylle 98 når jeg først fyller..
 13. Den står bak der i garasjen, men siden Jeepen endelig er eugodkjent etter 6 år i garasjen, måtte det bli bilde av den.
 14. Auda.. vannplaning i 50 sonen av ferga, hehe 😬 BMW ikke nevnt i teksten, men ganske fremtredende på bildet til BT, og ifølge bildet til BA ser det ut som den stod i køen og det jeg antar er en Audi har slitt på vått føre..
×
×
 • Create New...