Jump to content

Weltzin

Members
 • Posts

  701
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Etne
 • Kjøretøy
  E60 523ia - Wrangler TJ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har tenkt tanken mer enn en gang om å prøve å finne en bil med en eller annen kombinasjon HB 4596.
 2. Den må jo være unik, tror det er den første jeg ser i sølv. De fleste er jo en versjon av blå/grå/sorte?
 3. Ja takk, men når det står ikke oppgitt på tilhengervekt på SVV sidene, betyr det at den strengt tatt ikke har lov å dra henger?
 4. Synes heller ikke iX var noe særlig ut fra de første bildene, men den har vokst på meg, og syns nå den ikke ser helt værst ut. Hadde samme opplevelsen når e60 kom, og nå har jeg hatt min siden 2014. Er ikke i modus for elbil, og kan også styre meg for diesel og xdrive. Om det blir bilbytte i nærmeste fremtid? neppe; gammal e60, bensin og bakhjulstrekk får duge noen år til.
 5. Liten snikfotografering på parkeringen i borettslaget.
 6. E39 530D brant Sikkert bak betalingsmur, men; "Det var like før klokka 07.30 at XX skulle parkera bilen i garasjen sin, etter å ha komme heim frå nattevakt på jobben. Då såg ho plutseleg det gnistra ut frå panseret. – Eg skulle heim og sova. Heldigvis klarte eg å ryggja bilen ut, og ringde brannvesenet med ein gong, fortel XX til Sunnhordland."
 7. Fra BT; " Det var totalt fem ungdommer i bilen da ulykken inntraff. Det var kun én av de involverte som var på stedet da politiet ankom ulykkesstedet. – De fire andre hadde stukket fra stedet, men etter en stund kom de tilbake til ulykkesstedet, sier Knappen."
 8. Ser ut til at det er norgesferie som gjelder iår, fortsatt utafor det lokale hotellet;
 9. Litt snikfotografering utenfor det lokale hotellet.
 10. Viktig å sjekke at Match forsterker faktisk passer. Svar fra Bassbrothers da jeg bestillte; Vi har i senere tid funnet en del E60/61 med HiFi pakke der denne ikke passer. Fra ca2009 passer den uansett, men på de tidligere modeller har vi ikke et klart svar enda. Sendte de bilde av min og fikk til svar; Dritt! Du har den som kun har forsterker på bassene under setet. Altså første generasjon HiFi pakke i E60. Da passer denne forsterkeren ikke... Rart dette siden E90 har den nye generasjonen allerede fra 2004. Om det er likt på E70 vet jeg ikke.
 11. Endelig ble det sommerhjul, ikke store forskjellen fra vinterhjul.. Får se om jeg blir fornøyd, eller om det blir å sette på style 121 igjen.
 12. Driver nesten å vurderer F20 LCI for å få nyest mulig bil for minst mulig penger, hvordan er kvaliteten på disse? Er motorene bra? Tenker fra 118 og oppover. Liker best bensin da jeg stort sett har småkjøring, men diesel vurderes også. Xdrive er ikke aktuelt. Det blir nok bare med tanken enda, da å gå fra E60 med 6'er til F20 med 3/4'er er litt skummelt, men greit å ha litt informasjon.
 13. Har hatt AVA P70 siden 2018 og eneste problemet jeg har hatt er at koblingen på kabelen som går inn i pistolen rustet, slik at den ble vanskelig å få på plass. Kundeservice ordnet opp på flekken, og fikk valget om å levere inn for fiks, eller ordne selv og få kompensasjon. Ordnet selv og fikk ny slange og pakke med terrassevask. Ble anbefalt å ikke ha pistol og kable koblet til hele tiden for å unngå at det skjedde igjen.
 14. Ok.. 335 "2wd"? Poengtert i både overskrift og tekst; "Denne bilen er satt opp med et sjeldent oppsettet som er 6-trinns manuell og bakhjulstrekk dette er det perfekte oppsette for aktiv kjøring." Er den da dekaltrimma?
×
×
 • Create New...