Jump to content

KireS

Members
 • Content Count

  648
 • Joined

 • Last visited

About KireS

 • Rank
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Hole
 • Kjøretøy
  i3 120ah, i-Pace

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Misunner deg virkelig den E34’en din, nydelig original vogn! Fadern hadde det når jeg var 18++ så har mange timer bak rattet i en slik. veldig lyst på en strøken e34 til kosebil på sikt.
 2. Ja de har nok det, men rimelig sløvt å finne det bildet på nett og tenke «der ja, det funker!»
 3. Finn en feil på bildene😆 https://www.finn.no/202755005
 4. Ja har sett noen skrekkelige eksempler på reparasjoner på i3. Det virker ikke som den er konstruert for å være billig å fikse. En filleting som ryker, så må du bytte noe til 60k fordi det henger sammen med noe annet. Helt latterlig og uaktuelt å beholde utenom garanti.
 5. Jeg tror iX for en skikkelig god pakke i forhold til konkurrentene. Designet kan man være for og i mot. Jeg har blitt forespeilet pris på 850k - 1 mill+.
 6. Jeg forstår heller ikke denne streben etter størst mulig skjerm. Virker som alle toppsjefer tenker at folk kjører seg bort i ett kjør og må ha et størst mulig kart foran seg for å navigere seg tilbake igjen. Jeg har på radioen eller Spotify, så og si aldri kart.
 7. Ja husker den der lå ute, grom bil!
 8. Fått sansen for disse. Fin farge og bra med utstyr på denne: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=202876955
 9. Helt nydelig interiør du har speccet opp!👌👏
 10. Jeg har hatt e-tron 50. En kjempe bil til sitt bruk, men å kalle bilen sporty er et av de siste ordene jeg ville brukt om den. Tungt drog med liten til ingen styrefølelse.
 11. Jeg håper og tror de kødder (de må jo det??) med oss med hvordan de har lagt opp kamuflasjen for at vi ikke skal skjønne hvordan den blir. Den kan jo ikke bli seende slik ut vel?
 12. Den så i grunn bedre ut med full kamuflasje, kanskje foliere den slik😆
 13. Jeg skjønner virkelig ikke strategien med å rakke ned på egne produkter for å fremheve nye. Men den kampanjen er vel ikke rettet mot de vanlige BMW kundene,
×
×
 • Create New...