Jump to content

KireS

Members
 • Content Count

  604
 • Joined

 • Last visited

About KireS

 • Rank
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn
 • Bosted:
  Hole
 • Kjøretøy
  i3 120ah

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for input, skal lese gjennom trådene. Det optimale for han hadde vært en bensin sekser men det finnes nesten ikke i norge. Diesel sekser er også å foretrekke men som dere skriver, den koster voldsomt mye mer. Veldig mye bil for pengene på 40e. Drivstoff forbruk har ingenting å si da de kjører 10.000 km i året
 2. Hei, Fadern skal kjøpe seg en 16-17 X5 40e. Noe spesielt som bøt sjekkes på disse bilene? Understell osv er vel mer slitasje på pga vekt enn femmer som han er vant til? Er nok en bil han kommer til å beholde i mange år, hvordan har holdbarheten på hybrid systemet vist seg å være?
 3. Ja nå synes jeg plutselig ikke prisen på full specca Mach E var så ille lengre😁
 4. Ron Jeremy ser 50 mil total rekkevidde. jeg har 46 t/r. Så måtte startet med full tank og batteri For å ta turen på vintern uten fylling. Da er mye av poenget borte. Nå må jeg lade 5-10 min på vei opp, ingenting på vei ned. Så om jeg fyller i 2 min eller lader i 10, har ingenting å si da jeg uansett på stoppe.
 5. Håpløst med så små tanker på hybrider. For meg ville den trengt ett stopp t/r hytta, samme som elbilen vi har. Da er den største fordelen med fossil bil borte
 6. Gratulerer med flott bil! Sleng gjerne ut noen bilder
 7. Viktig a starte langturer med ren bil ja, ekstra stas da:) Flott bil du har!
 8. Jeg har en 120ah. I forrige jobb kjørte jeg 20 mil t/r et par ganger i uka over Lygna til Gjøvik. Det gikk ikke på vintern, trengte 5 min på lader. Ikke noe morsomt å sitte å lure på om man kommer frem. Har kommet mye nytt i det siste med lengre rekkevidde, Ioniq, Peugeot e-205, zoe. Vet ikke om noen av de kan leveres nå eller ikke.
 9. Elektrisk M5 med over 1000hk😁 Bare å krysse fingrene for at mva holder seg unna lenge i norge, da kan det bli morsomme salgstall på mye sprekt! https://www.bmwblog.com/2020/05/29/next-gen-2024-g60-bmw-m5-rumored-to-be-the-first-electrified-m5/
 10. Og videoer med lyd😁
 11. Grattis! Grom lyd på disse👍
 12. Absolutt en spennende bil. Jeg frykter litt at BMW vil prise seg litt ut her, men håper jeg blir positivt overrasket.
 13. Vi bruker bare min bruker på begge telefonene, funker bra det
 14. Synes det ser spennende ut, gleder meg til å se på videoene i kveld. Kan være interessant å bytte i3'en i en slik når den kommer hvis den kommer i en basic utgave med litt mindre batteri og RWD.
 15. Har nettopp fått en e-tron. Den har 60\40 bak\foran låst med mulighet til å skru av antispinn, så den er riktig så morro på vinterføre:) Da regner jeg ikke med at BMW blir noe dårligere.
×
×
 • Create New...