Ivrig86

Medlem
 • Innholdsteller

  3786
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Ivrig86 vant dagen sist Oktober 9 2014

Ivrig86 hadde mest likt innhold!

Om Ivrig86

 • Rang
  Generalløytnant
 • Bursdag 01/17/1986

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Slemmestad
 • Kjøretøy
  På leting etter ny bil :)

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ivrig86

  Den store finn.no tråden.

  Denne blå E39 er gamle min, å nåværende eier har nevnt et sted innpå her at han vurderte bytte motor osv så tydeligvis igang med det nå sikkert. Så ikke rart annonsen har blitt endret da. M5 killer å prisen osv er en annen sak... eneste som er litt rart i mine øyne er «selges i kommisjon for kunde» men er vel heller ikke unormalt når man eier et firma å gjøre sånn men. Bilen er nok iallefall veldig bra!! Å folk innpå her bør kanskje lese annonsen før di klager så inni helvete!! Det meste folk klager på står faktisk der.
 2. Ivrig86

  Bytte rådelager E92 M3

  Sjekk med Yngve Lindgren 👍
 3. Ivrig86

  Den store finn.no tråden.

  Jo dette er gamle min ja... ja enig i at dette var litt vel høy pris. MEN skal sies at bilen er jævla pen!!!
 4. Deilig! Speilene skal vel lakkeres?😃 Blir finere det👌
 5. Nei ikke kollidert som jeg vet om. Så er nok kanskje originalt. Med mindre en tidligere eier har byttet noe der
 6. Jeg byttet komplett veivhusventilasjon på en annen E39 jeg har hatt å gikk greit det. Er som regel peilepinnerøret som starter hele møkka siden det er superliten plass der returen eller hva det er innpå peilerøret. Så greit å passe på når du bestiller nytt at det er den nye typen med Større åpning inni, men mest sannsynlig er det kun det som selges nå.
 7. Ivrig86

  Den store finn.no tråden.

  Like kult som M i nakkestøttene🙄😅
 8. Det er bra! Da har han nok byttet den endelig😃👌 Kjenner jeg er litt småskeptisk til fargen på listene men gjenstår å se hehe
 9. Ivrig86

  mr.Wreckless' E46 M3

  Anbefaler å holde det svart😅 Eventuelt bytte til blanke men det regner jeg med ikke er aktuelt hehe
 10. Hmmm måtte toppdekselpakningen byttes igjen? Den ble byttet i mitt eie på ca 195500km... tett veivhusventilasjon kanskje? Typisk at pakningen går igjen da. Husk å sjekk bunnpannepakningen👍 Faen som jeg savner E39! Ble så deilig i denne fargen
 11. Sier det igjen... ekstremt deilig alt du gjør med denne!!! Helt perfekt!!!😍
 12. Hehe tviler på det men. Ja er nok ikke lett å tippe seg fram😅 vet ikke hvor presis kmstand må være heller jeg men for at det ikke skal lyse.
 13. Ja jeg som har styra med det ja. Neida ikke noe dom i heletatt. Jeg derimot måtte betale 15tusen til han du kjøpte bilen av pga kmstand avviket. Men det var helt i orden for meg siden jeg tilbydde han 30 et år før tingretten 😂 Skjønner ikke helt hva du mener med di 25000km jeg hehe står litt stille her. Men legger med bilde fra annonsen til eieren før han som har justert den samt annonsen til han som justerte den... bare der er jo avviket 39000km, så kommer jo det han har kjørt imellomtiden før han justerte den tilbake i tillegg til dette. Jeg har 321 bilder på telefon av ting denne bilen samt av meldinger, papirer og info om dette 😂 Å evig mye papirer!!! Følte meg som den advokaten i tingretten hehehe gadd ikke ha med noe advokat siden jeg visste hva utfallet ble uansett. Hehe hadde såpass mye bevis på alt mulig så. Så at jeg måtte betale 15000kr var pga di bruker en fast sats i slike saker med kmstand avvik på 30-40øre Pr km. Å grunnen til at jeg måtte betale dette var fordi jeg er ansvarlig ovenfor han jeg solgte til. Så man må egentlig ta saken bakover i leddene om man skulle fått alt riktig men med han kjeltringen som har justert den hadde man ikke fått noe kroner uansett. Men jeg og han jeg kjøpte den av betalte halvparten hver så.
 14. Ivrig86

  mr.Wreckless' E46 M3

  Leste i etterkant at di skulle lakkeres etterhvert hehe