Slavearbeider'n

Members
 • Content Count

  2811
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Slavearbeider'n last won the day on March 14

Slavearbeider'n had the most liked content!

2 Followers

About Slavearbeider'n

 • Rank
  Slavearbeider'n
 • Birthday 07/12/1995

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo, Norway
 • Kjøretøy
  E36 M3/ E46 328 ESS TS2

Recent Profile Visitors

7148 profile views
 1. Slavearbeider'n

  Del hva du støtte på - en "spotte"-tråd.

  Selve bodykitet er hva meg bekjent Liberty Walk.
 2. Slavearbeider'n

  Bytte stab stag foringer e61

  Løft opp fronten og sett to støttebukker under jekkfestene. Om du har dekkene i bakken kan du få spenn i staget som gjør det svært vanskelig å få på plass igjen.
 3. Slavearbeider'n

  Rør under bilen E39 m5

  Ja, det der bremserør. Ser ut som røret som går over tanken. Er drivstofflanger som går parallelt.
 4. Fikk tatt en liten motorvask idag. Det trengtes etter en lang vinter med ussansynlig mye salting. Kjører i tillegg uten deksel under motor så det kommer ekstra tra mye skitt og møkk opp fra veien under panseret. Før: Etter påføring av Saltx og Surfex hd: Etter tørking, det hvite på motordekselet er klarlakk som flasser. Blir grei temperatur under panseret med kompressoren. Etter påføring og tørking av gummifornyer: For en stund tilbake skrev jeg om at bilen ikke gikk helt som den skal. Ujevnt på turtall, gassen levde sitt eget liv og plutselig nødmodus uten forvarsel. Forsket litt på dette idag og fant ut at bolten som holder braketten til gassvaiern var løsnet. Bolten hadde ikke bare løsnet men gjengene var også ødelagt. Garasjenaboen hadde heldigivs gjengsett lett tilgjengelig, så ila 5 min var hullet gjenget opp igjen. Gjengene helt ytterst er ødelagt og måtte derfor ha ny bolt. Ny lenger bolt ble kjøpt inn og nå er alt i skjønneste orden. Nå går bilen som den skal igjen. Tok en prøvetur istad og nå er den like kvikk i alle gir. Har også fått ordnet sommerdekk. Fikk tak i det eneste settet i landet av Federal 595 RS-RR i dimensjonene 235/40 og 245/40. Spent på hvordan plassen blir bak, men det får en alltids ordnet med camber og vinkelsliper. Har egentlig ventet på noen Yokohama dekk men de er ikke ventet inn til landet før om en måned. Så lenge klarer jeg ikke å vente.
 5. Slavearbeider'n

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Prisene går nok opp på alle merker. Tenk hvor gode kjøp det kan være mulig å gjøre på senhøsten. Da brenner det under føttene til samtlige produsenter for å få ut lavutslippsbiler. Vanker store rabatter.
 6. Slavearbeider'n

  Oljelampe ved hard akselerasjon e46 328

  Ok, får skvulpe opp litt mer olje da Har både oljetemp og oljetrykksmåler så det er i orden.
 7. Slavearbeider'n

  Oljelampe ved hard akselerasjon e46 328

  Ved flat pedal i 1. og 2. gir får jeg ofte opp ei oljelampe i dashen. Bilen har M3 diff med M3 utveksling og TS2 kompressor. Dessverre ingen skvulpeplater eller M3 oljepumpe med dobbel pick up heller. Er trikset å fylle ekstra olje for å ikke kjøre toppen tørr? Har også e36 M3 oljekjøler som også stjeler litt olje.
 8. Det kommer til å se veldig bra ut når hjula er på plass. Nå biter bremsene så bra at om jeg står på bremsen sklir jeg grunnet piggdekka.
 9. Slavearbeider'n

  Dusy's '04 E46 M3

  Er med på ett lite treff jeg og.
 10. Har nå fått luftet bremsene og kan si de biter overaskende greit når de er kalde. Står Ferodo klosser på calliperne nå. Bytte av abs sensor var også en suksess, så nå har jeg endelig skikkelig bremser igjen. Har slitt med kast og vibrasjoner i skivene i hele vinter, pluss at abs'en har funkert når den har hatt lyst. Klaringen mellom calliper og felg er så tight at jeg måtte ta av loddene på felgene. Enda større grunn til å montere sommerdekk fort som f....
 11. Studs kjøpte jeg på GS da de hadde salg for litt siden. Betalte vel 400,- totalt. Mot det dobbelte det pleier å koste. Muttere kjøpte jeg fra England, da ingen har sorte muttere her i landet, ut ifra det jeg fant ut hvertfall. Mine studs er 70 mm. Det knotet med bolter orker jeg ikke lenger. Har blitt studs på tre siste bilene. Skal aldri bruke hjulbolter igjen.
 12. Slavearbeider'n

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Var det jeg regnet med
 13. Slavearbeider'n

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Er det nå jeg skal spørre hvilke du har fargelagt?
 14. Derfor jeg skal kaste ut mine bakseter.