Jump to content

Designer

Members
 • Content Count

  891
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Designer last won the day on October 25 2019

Designer had the most liked content!

About Designer

 • Rank
  Oberst
 • Birthday 04/04/1995

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Nesbyen, Hallingdal
 • Kjøretøy
  F11 M550DX | Datsun 720

Recent Profile Visitors

6514 profile views
 1. Flere bilder er innafor! 😄
 2. Elsker stuket på bilen Christian! Felgene sitter som et skudd på denne. 🤩 Bare å få spacet ut, men kjøpe skikkelig spacer kanskje?
 3. Bra utført shinings. Flott bil, savner en slik selv. Er bare å nyte dagene nå, flott vær og slik bil...helt krem! 😎 👌
 4. Bare elsker denne bilen! 😍 Farge valget er helt kreeeeem! Felgene sitter som et skudd og med luft også så blir dette en drømmebil. 👌 Ikke glem å si ifra dagen du skal selge 🙊
 5. Samme som den jeg hadde Jan, A51 Montego Blau 😉
 6. TPMS - RDC modulen er byttet, fant en brukt på finn. Belg venstre bak er byttet, men kompressoren gikk og styret på dagen etter. Klarte heller ikke å finne noen hull i den gamle belgen så skal undersøke slangen for lekkasje er det neste. Ang. drivledd saken så har jeg fått svar av forbrukerrådet med svar fra selger. Han står fortsatt på sitt og jeg på mitt, nå har det pågått i mange mnd, og er ganske lei. Ville gjerne hatt tid og ork til å gå videre men skal kjøpe meg hus ganske snart så derfor avsluttet jeg saken. Fikser de selv og selger bilen så fort alt er i orden. Ganske sikker på at jeg hadde vunnet hadde jeg gått til retten men det får bare være. Om noen skulle være interessert så er det bare å si ifra. Handlet meg ny bruksbil i går, ingen andre enn livets bil - en 2007 Hi-Ace Så nå er det bare å se fram til et billig bilhold og bruke antagelig så og si alt på hus og oppussing. Så får vi komme sterkere tilbake med en E30 om et par år
 7. Både orientblau (som jeg hadde) og Biarritz blir bra, men kjør orange blinkers! Så fint til blått 🤩 Style 32 - kan ikke bli bedre! Top 10 BMW felger.
 8. Denne blir rå! 🤩 Må nesten være fullspekka for ekstrautstyr denne snart? 😅
 9. Hadde Zwizzer sin coating på min hos fagfolk i Mai i fjor. Noe av de beste pengene jeg har brukt! Møkk festet seg knapt, holdt lenge med kun å skumme, etterfulgt av avspyling så var den topp igjen. Et par håndvask av og til. Er bare å glede seg til fortsettelsen, enkelt bilhold fremover nå!
 10. Ikke lett å få foliert det iDrive hjulet der uten videre. Må evt skjøte litt, med å legge de rillene og det mellom rillene for seg selv på en måte. Tror det blir for stort strekkområde til å kunne klare å legge de ned fra rillene og ned til det i midten. Kan se på det evt, når vi skal se på listene dine.
 11. Har gått bra til nå med biler med litt km, men her var jeg litt mer uheldig. Forsåvidt greie feil men alt koster og når man har den saken over seg fra før av blir disse andre feilene bare enda mer dråper slik at det renner over. Bilen i seg selv er jo driiiit god å kjøre, krefter til tusen og mer komfortabelt skal man lete lenge etter. Men man blir igjen litt lei. 😕 Hus krever sitt, absolutt. Så blir nok stille med BMW en stund når det er på plass. Neste ser uansett ut til å bli E30, det som frister mest.
 12. Godt nyttår! (Hvor lenge skal man si det? ) Bilen blir lite brukt siden feilen er der enda, venter på svar fra forbrukerrrådet ang. saken med drivakslingene. Håper på en snarlig avklaring selv om det blir en tidkrevende sak. De av dere som fortsatt mener jeg ikke har en god sak får bare mene det. Jeg står på mitt. Andre ting som har dukket opp er at modulen for TPMS har tatt kvelden, visstnok en vanlig sak ifølge mekanikern på Bilia. En modul som sitter i bakfangeren som tar opp signalene fra hjula. I tillegg har keyless i håndtaket på min sjåførdør gitt seg, så her fungerer lås og alt som en uten keyless, men ikke lås opp og igjen. Så har den bilen begynt å sige bak på venstre side. Kun når det er kaldt virker det som? Har ikke fått sjekket det, men antar en slange eller belg lekker når materialet er kaldt. Når det blir varmt så er det akkurat mykt nok til å klemme sammen lekkasjen og holde på luften? (Min teori) Begynner å balle på seg kroner her, hvis ikke forbrukerrådet gir en "rask" avklaring på jeg har en god sak eller ei så får jeg bare koste på nye akslinger selv. Men unngår jo det til det lengste, i stedet blir en Forester brukt mye. Utrolig god bil, med super fremkommelighet! Dog merker jo kvalitetsforskjeller, men til prisen og forståelsen av simpelheten til Subaru så er det en krutte god bil! M550d'n blir nok solgt så fort alt er i orden, da jeg skal overta huset jeg bor i til sommeren og da trengs de kronene man har.
 13. Jeg kan ta det når det er varmere i lufta om du skal på hytta til våren? Du hadde vel hytte på Haglebu? For har ikke noe varmt sted å stå på vinteren. Kan prøve å huske å ta bilde av en jeg har foliert i helga. Så ser du litt hva jeg mener.
×
×
 • Create New...