Designer

Members
 • Content Count

  880
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Designer last won the day on October 25 2019

Designer had the most liked content!

About Designer

 • Rank
  Oberst
 • Birthday 04/04/1995

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Nesbyen, Hallingdal
 • Kjøretøy
  F11 M550DX | Datsun 720

Recent Profile Visitors

5645 profile views
 1. Har gått bra til nå med biler med litt km, men her var jeg litt mer uheldig. Forsåvidt greie feil men alt koster og når man har den saken over seg fra før av blir disse andre feilene bare enda mer dråper slik at det renner over. Bilen i seg selv er jo driiiit god å kjøre, krefter til tusen og mer komfortabelt skal man lete lenge etter. Men man blir igjen litt lei. 😕 Hus krever sitt, absolutt. Så blir nok stille med BMW en stund når det er på plass. Neste ser uansett ut til å bli E30, det som frister mest.
 2. Godt nyttår! (Hvor lenge skal man si det? ) Bilen blir lite brukt siden feilen er der enda, venter på svar fra forbrukerrrådet ang. saken med drivakslingene. Håper på en snarlig avklaring selv om det blir en tidkrevende sak. De av dere som fortsatt mener jeg ikke har en god sak får bare mene det. Jeg står på mitt. Andre ting som har dukket opp er at modulen for TPMS har tatt kvelden, visstnok en vanlig sak ifølge mekanikern på Bilia. En modul som sitter i bakfangeren som tar opp signalene fra hjula. I tillegg har keyless i håndtaket på min sjåførdør gitt seg, så her fungerer lås og alt som en uten keyless, men ikke lås opp og igjen. Så har den bilen begynt å sige bak på venstre side. Kun når det er kaldt virker det som? Har ikke fått sjekket det, men antar en slange eller belg lekker når materialet er kaldt. Når det blir varmt så er det akkurat mykt nok til å klemme sammen lekkasjen og holde på luften? (Min teori) Begynner å balle på seg kroner her, hvis ikke forbrukerrådet gir en "rask" avklaring på jeg har en god sak eller ei så får jeg bare koste på nye akslinger selv. Men unngår jo det til det lengste, i stedet blir en Forester brukt mye. Utrolig god bil, med super fremkommelighet! Dog merker jo kvalitetsforskjeller, men til prisen og forståelsen av simpelheten til Subaru så er det en krutte god bil! M550d'n blir nok solgt så fort alt er i orden, da jeg skal overta huset jeg bor i til sommeren og da trengs de kronene man har.
 3. Jeg kan ta det når det er varmere i lufta om du skal på hytta til våren? Du hadde vel hytte på Haglebu? For har ikke noe varmt sted å stå på vinteren. Kan prøve å huske å ta bilde av en jeg har foliert i helga. Så ser du litt hva jeg mener.
 4. Jeg har foliert mange lister da vi driver med folie på jobb. Den lange lista på alle biler er veldig ugunstig for produksjon. Vet at scandinano i drammen folierer lister for en god sum, men da blir det uten skjøter. På mine og mine venners biler har jeg laget striper på rullens bredde, slik at jeg ender med 1-2 skjøter på den lange. De er meget vanskelig å se, før man kommer på nært hånd. Da vil man se de men fortsatt tenker man ikke mye over de.
 5. Ja vil selvfølgelig ha den, hvertfall til godt utpå nyåret var planen. De har enda ikke svart så må purre de opp. Har ikke hatt den i benk, men det hadde i grunn vært spennende å finne ut hvor mye den har.
 6. Takk for tipset 🙂 Ja jo, men blir fortsatt mye kr som jeg ikke mener skal gå av min lomme. Ja ikke sant... 🙈
 7. Det nederste var skikkelig gromt! 🤩 Du får vurdere å få det på plate. (pssst. lager slikt på jobb)
 8. Hadde feilen vært etter jeg hadde kjøpt bilen så hadde jeg ikke tatt dette med selger. Men siden de overnevnte feil har vært der før jeg kjøpte bilen og ikke noe selger opplyste om. Eneste de opplyste meg om var at bilen var i bra stand men hadde sine bruksmerker i lakk og interiør. Ikke noe annet. Når jeg da første jeg gjør er å komme hjem å koble meg på med diagnose så finner jeg feil på oksygen sensor. Dette løste seg med å være EGR kjøler, gratis for de da BMW tok den smellen. Så samtidig med at den er på undersøkelse hos Bilia så finner de at mansjettene er helt flerra, noe som ikke skjer på kort tid, og like etter jeg får vite det så kommer ulyden av drivleddene. Så NEI jeg mener at de skal dekke feilen på reklamasjon. God service? Vil ikke uttype dette mer på nett, men god service kan ikke sies. Tror ikke jeg. Akkurat det samme tenker jeg. Hadde jeg vært på dems side hadde jeg nå gått over bilene før jeg skal selge og gå god for de. Og det med kun fett, sa jeg til de at ikke kom til å vare lenge, med skriftlig mail fra mekaniker som sa det samme.
 9. Ikke godt å si, knepper ikke konstant men hører det av og til. Nå har jeg kjørt lite denne uken da jeg jobber mye overtid, så blir kun et par situasjoner jeg svinger så og si fullt over. Men ja vil tippe de bare har vasket så godt de kunne uten å ta ut også måke på med nytt fett og nye mansjetter. Jeg går ikke med på noe mindre enn at de gjør alt eller tar bilen i retur.
 10. MØKK LEI NÅ! 🤬 Knepper allerede (forventet) og ny mail sendt til selger. Ordner de ikke opp nå kan de få igjen bilen.
 11. Har sorte med doble riller liggende, bare ikke fått rota meg til å montere de enda.
 12. Hentet hjem bilen i går. Ingen ulyd men de har kun byttet mansjetter noe jeg antok på forhånd. Sitat fra selger: "Bilen ble prøvekjørt og testet. Sjekket drivaksler i bukk, de er tighte og bra. Ingen antydning til slakk. Bestilt mansjetter, og de er nå byttet med nytt fett." Er ganske sikker på at lyden kommer tilbake, men gjør den ikke det, så er nå det bra. Begynner å bli lei av å kjøre så ofte til Sarp. Godt å ha igjen bilen uansett.
 13. Third time's a charm sier de vel over dammen, får håpe for all del det stemmer nå. Ja nei, har ikke så mye sprekker men en del grøvre riper, og de er jo en ripe på hvert "panel" som du skjønte riktig. Hvert felt på stolene, trekk, etc... Men ja er vel en snev fare for fargeforskjell om man ikke tar hele. 😅
 14. Så utrolig kjedelig! Hvor lang tid tar det å få ny farge nå, 4 uker? Frister å gjøre sånn selv i M550n om jeg skal ha den lengre enn jeg tror. der er det en del riper på skinnet, men det er overalt. Man må vel ta hele "panelet" når man først skal farge? Da blir det fort mye.