Designer

Members
 • Content Count

  875
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Designer last won the day on October 25

Designer had the most liked content!

About Designer

 • Rank
  Oberst
 • Birthday 04/04/1995

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Nesbyen, Hallingdal
 • Kjøretøy
  F11 M550DX | Datsun 720

Recent Profile Visitors

5370 profile views
 1. Ja vil selvfølgelig ha den, hvertfall til godt utpå nyåret var planen. De har enda ikke svart så må purre de opp. Har ikke hatt den i benk, men det hadde i grunn vært spennende å finne ut hvor mye den har.
 2. Takk for tipset 🙂 Ja jo, men blir fortsatt mye kr som jeg ikke mener skal gå av min lomme. Ja ikke sant... 🙈
 3. Det nederste var skikkelig gromt! 🤩 Du får vurdere å få det på plate. (pssst. lager slikt på jobb)
 4. Hadde feilen vært etter jeg hadde kjøpt bilen så hadde jeg ikke tatt dette med selger. Men siden de overnevnte feil har vært der før jeg kjøpte bilen og ikke noe selger opplyste om. Eneste de opplyste meg om var at bilen var i bra stand men hadde sine bruksmerker i lakk og interiør. Ikke noe annet. Når jeg da første jeg gjør er å komme hjem å koble meg på med diagnose så finner jeg feil på oksygen sensor. Dette løste seg med å være EGR kjøler, gratis for de da BMW tok den smellen. Så samtidig med at den er på undersøkelse hos Bilia så finner de at mansjettene er helt flerra, noe som ikke skjer på kort tid, og like etter jeg får vite det så kommer ulyden av drivleddene. Så NEI jeg mener at de skal dekke feilen på reklamasjon. God service? Vil ikke uttype dette mer på nett, men god service kan ikke sies. Tror ikke jeg. Akkurat det samme tenker jeg. Hadde jeg vært på dems side hadde jeg nå gått over bilene før jeg skal selge og gå god for de. Og det med kun fett, sa jeg til de at ikke kom til å vare lenge, med skriftlig mail fra mekaniker som sa det samme.
 5. Ikke godt å si, knepper ikke konstant men hører det av og til. Nå har jeg kjørt lite denne uken da jeg jobber mye overtid, så blir kun et par situasjoner jeg svinger så og si fullt over. Men ja vil tippe de bare har vasket så godt de kunne uten å ta ut også måke på med nytt fett og nye mansjetter. Jeg går ikke med på noe mindre enn at de gjør alt eller tar bilen i retur.
 6. MØKK LEI NÅ! 🤬 Knepper allerede (forventet) og ny mail sendt til selger. Ordner de ikke opp nå kan de få igjen bilen.
 7. Har sorte med doble riller liggende, bare ikke fått rota meg til å montere de enda.
 8. Hentet hjem bilen i går. Ingen ulyd men de har kun byttet mansjetter noe jeg antok på forhånd. Sitat fra selger: "Bilen ble prøvekjørt og testet. Sjekket drivaksler i bukk, de er tighte og bra. Ingen antydning til slakk. Bestilt mansjetter, og de er nå byttet med nytt fett." Er ganske sikker på at lyden kommer tilbake, men gjør den ikke det, så er nå det bra. Begynner å bli lei av å kjøre så ofte til Sarp. Godt å ha igjen bilen uansett.
 9. Third time's a charm sier de vel over dammen, får håpe for all del det stemmer nå. Ja nei, har ikke så mye sprekker men en del grøvre riper, og de er jo en ripe på hvert "panel" som du skjønte riktig. Hvert felt på stolene, trekk, etc... Men ja er vel en snev fare for fargeforskjell om man ikke tar hele. 😅
 10. Så utrolig kjedelig! Hvor lang tid tar det å få ny farge nå, 4 uker? Frister å gjøre sånn selv i M550n om jeg skal ha den lengre enn jeg tror. der er det en del riper på skinnet, men det er overalt. Man må vel ta hele "panelet" når man først skal farge? Da blir det fort mye.
 11. I mellomtiden må Datsun stille som daily igjen. 😎 Ikke noe problem det, fikk tak i kless nye vinterdekk til 1500kr. Noen som hadde kjøpt feil og skulle ha de bort fort på FINN. Så nå har den fått nye Conti IceContact 2. Tok seg overraskende godt frem uten full tank også opp en bratt vei. Så å komme seg fram med den i vinter med scootern bak på blir nok ikke så mye problem som jeg trodde. Eneste nå er at det ser veldig dumt ut med de hjula for de er ikke i nærhetene av bra fitment til bredderne. Se om man kanskje kunne fått til noe tvillinghjul bak kanskje? 🤔😂 recorded-14026617577820.MP4
 12. Ja nå er det bare å vente i spenning. Håper det ikke går vinter og vår.
 13. Gleder meg bare til å få gjort litt smått etterhvert nå. Sotfilm, nyrer, vingev også etterhvert tuning og litt senk. Synes det gjør så mye med en vinge på stasjonsvogner. Liker veldig godt F31 sin Hartge vinge, og på F11 så liker jeg slik som han her har. IG: C. Sandnes. Denne var utstyrt med H&R justerbare fjærer foran og luftsenk satt lavere bak, sitter meget fint synes jeg til å bare være fjærsenk. 🤩
 14. Ser ut som det blir løsning med selger alikevel. 👍 Kjører ned til lørdag morgen for å levere bilen så fikser de feilene til uka. Eneste er at jeg er litt redd de kun bytter mansjett og pumper inn nytt fett. Dette vil ikke funke i akkurat lang tid, så har sagt det til de og videresendt mail fra mekaniker hvor det står skriftlig. Så håper verkstedet de bruker sier det samme at akslinger må byttes pga. leddene har gått. Uansett så har jeg krevd at om de bytter kun mansjett, så skal jeg ha nye akslinger byttet om kneppinga er tilbake innen kort tid. Satser på at det løser seg greit og at jeg blir ferdig med dette. Utrolig irriterende og energi krevende. 🙄