Jump to content

Zeveren

Members
 • Content Count

  169
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Zeveren

 • Rank
  Løytnant
 • Birthday 08/05/1999

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Lindesnes, Vest Agder
 • Interesser:
  Skru, kjøre
 • Kjøretøy
  E34 520i 95, Yamaha DT170

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Helt nydelig arbeid! Skjedd noe mer her i det siste?
 2. Selv om jeg ikke har vært aktiv på forumet på over et år, har jeg fulgt med på trådene dine i skjul, blir stadig imponert av stå-på vilja di! 😄 Tdsen ser ut til å trives som den er nå!
 3. Takk for det, gøy å se noen fra gode gamle MP enda aktiv på forum 😁 Disse har sittet dypt inne hos meg, har virkelig hatt et savn etter e34 😍
 4. Det er planen 😁 kommer til å legge ut småting jeg gjør, blir ikke så altfor mye i starten da budsjett sier så, men skal gjøre det jeg får tid og råd til 😊 Planer for øyeblikket er: Fikse forstilling, da den rister noe hinsides. Feil bremseskiver på den er en stor feil, og litt for mye slark I styringa for min smak Småfiks på kanaler, gjøre finish fin + bunn av skjermer er kun heftet Ta alle rustflekker på bilen, inkludert i bunn av alle dører, håper de kan reddes. Moderat senk, typ 60/40 Lakke svarte nederst kanten i bilens farge Få den gjennom EU Svart skinninteriør, mulig kollega har liggende Prøve å mekke skinntrekk på dører Fikse BBS LM kopi felger fra tidligere baki tråden. Solgte disse til tidligere eier av denne, og kjørte på et armeringsjern.. satser på å få rettet felgen og pusse alle opp Sebring eff.anlegg er det allerede, men har lyst på grenrør og 😍 Mye andre småting, men dette er startplanen ihvertfall!
 5. Stått stiller på BMW fronten siden sist update, møtte veggen, flytta ut og hadde mindre råd enn forventet, alt annet tok tid osv og e34n ble bare en belastning. Endte med jeg solgte for skampris.. angrer den dag i dag. Men. Gikk til innkjøp av en ny i går, gamle brukisen til Ahellem her inne, e34 520i 91mod med 525 motor, skal fikses opp litt! Savnet ble for stort, og fikk den til en grei pris 😁 blir ikke for store ombyggingen og blir over tid, men skal opp og gå sånn jeg vil ha den om jeg så ruineres! Er endelig tilbake i e34 verden, du verden jeg har savnet dette ❤
 6. Zeveren

  E34 prosjekt

  Følger her, e34 er gøy uansett bruk og stand, alltid vakre biler!
 7. Stått stille her i evigheter. Men, fått gnisten til å sette igang igjen! Skal hjelpe en kompis ferdig med en Volvo 940,så skal vi ha den inn i verkstedet hans og sette inn motor, og starte opp forhåpentligvis!
 8. Om du lurer deg ned til sørlandet en tur, eller sender i posten kan jeg mer enn gjerne sveise skjermen for deg 😊 gjort det før, kjapp og enkel jobb!
 9. En nabo som er utdannet biloppretter og driver på med restaurering på daglig basis, bruker kun JlTrading og han er veldig fornøyd 😊
 10. Gjør nå det ja, men moro å se utfyllende historie 😉👌
 11. Følger her Stian, moro å se at det er framgang!
 12. Mens det er slik ekstrem brannfare får jeg selvfølgelig såvidt lov å bruke vinkelsliper til å slipe understellet bak.. Så gjør det jeg kan imens! Fiksa meg en boks i Sterlingsilber oppblanda farge, først nå jeg ser hvor ekstremt slitt mesteparten av lakken er.. Hele bilen må egentlig lakkeres for at det skal se bra ut 🙄 gjør det så godt jeg kan iaf! Sparkler opp litt her, da den har vært i kollisjon tidligere.. Først glassfiber så finsparkel 👌 tror det blir bra faktisk! Akkurat samme skaden på andre siden.. Men skal nok få det bra imorgen Motorrom lakkert så nøye jeg har tid til og orker, nå skal motor og kasse i iløpet av uka! Her ser lakkforskjellen ganske liten ut faktisk, lakka de 5 ytterste cm bare for å se hvordan det ble. Lakken renner sinnsykt lett da.. Slipt all rusta på bakdøra og grunna, skal sparkle der det har vært gravrust imorra. Sparklet med finsparkel på kanalen og, kanskje legge tectyl på kanalene imorgen. Ser helt jævlig ut fra denne siden.. Men begge dører og skjerm skal ny, og antagelig gjøre kanalen fin imorgen. Skal iaf sparkle og grunne hjulbuene bak.
 13. Utrolig bra jobba farmor, stolt 😍👌 gleder meg til du svinger innom imorra!
 14. Kjapp oppdatering. Skal til med bilen igjen imorgen, og kjøpe inn diverse maling og sparkel og sånt. 528 motoren jeg har skal ut av delebil ila. Uka, og inn i denne. Vasket motorrom fort med steamer, ser helt greit ut Heiset opp og klar for ny framstilling Relativt fin i motorrommet faktisk, skal bare ta rusa på dempertårna og noe grønnmaling skal sprayes over Traversen var et helvete å få av, sentreringstappene satt rusta fast.. Ble til at jeg slo den av alt jeg kunne med traktor, og da knakk jo tappen. Klarte heldigvis å lure ut resten med en tang Bakstilling jeg skal begynne på imorgen, også åpne diffen. Er lamellsperre, men intens lav dreving så skal se om jeg får over dreving fra 2l diffen fram til jeg har råd til en bedre diff. Plastfornyer og litt lakk gjør stor forskjell!
 15. Må si jeg misunner deg litt på en M5, strøken eller ikke 🙄
×
×
 • Create New...