Zeveren

Medlem
 • Innholdsteller

  161
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

2 følgere

Om Zeveren

 • Rang
  Løytnant
 • Bursdag 08/05/1999

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Lindesnes, Vest Agder
 • Interesser:
  Skru, kjøre
 • Kjøretøy
  E34 520i 95, Yamaha DT170

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Zeveren

  Markus sin garasjetråd. BMW e30 320.

  En nabo som er utdannet biloppretter og driver på med restaurering på daglig basis, bruker kun JlTrading og han er veldig fornøyd 😊
 2. Gjør nå det ja, men moro å se utfyllende historie 😉👌
 3. Følger her Stian, moro å se at det er framgang!
 4. Mens det er slik ekstrem brannfare får jeg selvfølgelig såvidt lov å bruke vinkelsliper til å slipe understellet bak.. Så gjør det jeg kan imens! Fiksa meg en boks i Sterlingsilber oppblanda farge, først nå jeg ser hvor ekstremt slitt mesteparten av lakken er.. Hele bilen må egentlig lakkeres for at det skal se bra ut 🙄 gjør det så godt jeg kan iaf! Sparkler opp litt her, da den har vært i kollisjon tidligere.. Først glassfiber så finsparkel 👌 tror det blir bra faktisk! Akkurat samme skaden på andre siden.. Men skal nok få det bra imorgen Motorrom lakkert så nøye jeg har tid til og orker, nå skal motor og kasse i iløpet av uka! Her ser lakkforskjellen ganske liten ut faktisk, lakka de 5 ytterste cm bare for å se hvordan det ble. Lakken renner sinnsykt lett da.. Slipt all rusta på bakdøra og grunna, skal sparkle der det har vært gravrust imorra. Sparklet med finsparkel på kanalen og, kanskje legge tectyl på kanalene imorgen. Ser helt jævlig ut fra denne siden.. Men begge dører og skjerm skal ny, og antagelig gjøre kanalen fin imorgen. Skal iaf sparkle og grunne hjulbuene bak.
 5. Zeveren

  Aleksander’s E34

  Utrolig bra jobba farmor, stolt 😍👌 gleder meg til du svinger innom imorra!
 6. Kjapp oppdatering. Skal til med bilen igjen imorgen, og kjøpe inn diverse maling og sparkel og sånt. 528 motoren jeg har skal ut av delebil ila. Uka, og inn i denne. Vasket motorrom fort med steamer, ser helt greit ut Heiset opp og klar for ny framstilling Relativt fin i motorrommet faktisk, skal bare ta rusa på dempertårna og noe grønnmaling skal sprayes over Traversen var et helvete å få av, sentreringstappene satt rusta fast.. Ble til at jeg slo den av alt jeg kunne med traktor, og da knakk jo tappen. Klarte heldigvis å lure ut resten med en tang Bakstilling jeg skal begynne på imorgen, også åpne diffen. Er lamellsperre, men intens lav dreving så skal se om jeg får over dreving fra 2l diffen fram til jeg har råd til en bedre diff. Plastfornyer og litt lakk gjør stor forskjell!
 7. Framgang da! Framstilling snart ferdig. Montert det meste, og skal sette på framstilling på gamle fjørbein inntil videre, til jeg får sandblåst de nye. Skal løfte opp bilen og skru av stabstaget og male det og, også montere alt med alt nytt av foringer. Bytter også over servoen fra delebilen da den var bedre stand. Ene staget satt som svarte faen, og mutter ville heller ikke av. Kappa av mutter og på andre siden, og lagde en "presse" i stikka. Spratt ut etter litt banning! Slipt og kosta. Når denne tørker monterer jeg på framstilling. Begge fjørbein. Sandblåsing igjen på ene fjørbeinet og slå av skiva (sitter bom) og andre er ikke påbegynt enda. Skiver er iaf som nye, så sliper dem for rust og koste maler senter svart.
 8. Zeveren

  JE`s e30 prosjekt

  Alu slår seg sinnsykt lett ja, men antar du har en plan på å holde den rett 😊 rått arbeid!
 9. Zeveren

  Mosses e34 bruksbilprosjekt

  Følger med i all hemmelighet ser bra ut!
 10. Strøken framstilling, here I come. Slipt travers ned til stål og malt med Hammerite kostemaling. Skal ha 2 strøk. Klarte å kappe ene sentreringstappen eller hvadetennheter, så måtte sveise denne på igjen også ta vekk sveisen Demonterte ene framcaliperen og slipte den og. Kom ikke til i absolutt alle kroker, men uendelig mye bedre enn det som var før ihvertfall åpnet og renset caliper og. Skal gjøre dette med alle sammen og kostemale dem rød med caliperlakk Driver på med fjørbein enda, må låne sandblåseapparat for å ta dem skikkelig. Når disse er blåst og lakkert smekker jeg sammen framstillinga med nye stag og styring 🤤 så monteres rett på bilen, og begynne på bakstilling!
 11. Ble til at jeg dreit i fangerne, blir for mye stress med dem i tillegg til alt arbeidet som må gjøres. Men driver å sliper understell for tiden, skal males opp igjen med Hammerite kostemaling. Travers, fjørbein, spindler, midten av skivene, diff ++ skal males. Så monterer jeg sammen understellet på bakken, løfter bilen over og monterer det på. Behandler alt det som sto på delebilen, da det er generelt mindre rust på Er en del overflaterust, men når det slipes er skiva så og si ikke brukt og fjørbeinet + spindel blir nesten som nytt. Dette skal monteres sammen med senkesett, da jeg skal godkjenne den med senk på Lakkert fort over alt svart med grunning bare for å få et kjapt blikk av åssen den blir. Henter ny høyre framskjerm på fredag. Da skal jeg slipe kanalene utvendig og sprøyte dem på nytt med grunning og tectyl. Skal få sprøytet godt med grunning og lanolin i kanalene i samme slengen da
 12. Vært stille her i det siste, men endelig fått ræva i gir og begynt igjen. Plukket delebåten for deler deriblant bærearmer bak, spindler foran og bak, bremser, motor (skal selges), bakdører, El vindusheis osv. Skal ribbe den for alt jeg trenger og ekstra før den vrakes. Ellers på nye E34n har jeg fått tak i M5 fangere, men er noe glassfiber driftefangere, altså uten noen fester som helst. Noen som har tips om å feste disse på noe bra måte uten å bolte gjennom fangeren? Masse rustprikker på taket og ekstremt slitt..
 13. Zeveren

  Aleksander’s E34

  Må nappe ut pedal og enten ta ut så og si hele dashbordet, eller kappe gulvteppet så langt oppi mellom der som mulig 😊 da Gjemmes skøten bak de 2 små stoffbitene