Slavearbeider'n

Medlem
 • Innholdsteller

  2170
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  12

Alt skrevet av Slavearbeider'n

 1. Slavearbeider'n

  Den store finn.no tråden.

  Løp og kjøp. Er vel ikke lenge før verdien på disse skyter langt opp i været. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=135908161
 2. Slavearbeider'n

  Frontlys

  For meg så virker det fortsatt som at reflektoren bak linsen er brent og ødelagt. Hadde samme problem på m5'n jeg hadde. Lysene virket helt fine inntil en hvit vegg men så fort man fikk lysene på veien var det som å ha to sterinlys tent. Slik ser en brent reflektor ut.
 3. Slavearbeider'n

  Bremseskift BMW i3

  Diagnoseverktøy trengs vel kanskje for å trekke stemplet helt tilbake? Må hvertfall det på mange andre nyere bmw'er
 4. Slavearbeider'n

  600hk Disel monster.

  Vag er tilsvarende hest og kjærre. Er som å gå 100 år tilbake i tid.
 5. Slavearbeider'n

  Frontlys

  Snakker om reflektoren bak prosjektoren, enten du har xenon eller halo. De pleier å ryke når bilen nærmer seg 250k km eller 20 år.
 6. Slavearbeider'n

  Frontlys

  Brente reflektorer er nok grunnen. Og ødelagte justeringspinner gjør nok heller ikke ting bedre. Bytt ut reflektorene med morimoto bi-xenon.
 7. Slavearbeider'n

  E39 med E46 m-sport ratt! HJELP!

  Det finnes single stage og dual stage på e39 og e46. BMW gikk over til dual stage mars '99. Om du skal få et dual stage rart til å passe på single stage slepering må du modifisere rattet og sleperingen.
 8. Slavearbeider'n

  Den store finn.no tråden.

  Stakkars kjerringa hans....
 9. Slavearbeider'n

  Angel lights

  Da må du nok koble opp en US modul. Usikker på hvordan da kobling av EL er det værste jeg vet. Du kan gjøre som meg evt. Jeg satte + og minus - pæreholderen, siden ringene mine var av LED ga det feil spenning for Can-bus og blinklysene begynte å lyse. Kodet så bort pæresjekken ed BMW scanner for å slippe de irriterende lysene i instrumentpanelet. Dette funka fint for meg og enkelt å reversere og det kreve i ngen klipping/lodding av ledningsnettet.
 10. Slavearbeider'n

  Angel lights

  Om du kun skal ha lys i ringene og ikke kjøre med Us blink samtidig kan du kjøre + og - rett i pæreholderen fra begge ringene på hver lykt. Den hvite kabelen kan brukes som en trigger kabel, f.eks koble den opp mot kupélyset, slik at ringene lyser når du låser opp bilen.
 11. Slavearbeider'n

  GS-performance camber tårnlager

  Jeg har hørt at folk klager på klunkelyder og fjærer som vrir/spenner seg ved fult rattutslag ved parkering f.eks. Også vet jeg at svært få coilorkit passer så godt med topplageret. Man får liksom ikke mutteren på toppen langt nok ned på stempelt slik at nylonen tar tak. Løsninga blir ofte da å smøre inn gjengene med blå lock tite. Det gjorde hvertfall jeg på både M5'en og E46'n, dog med plater av annen fabrikant, men prinsippet var det samme. Holdt helt fint. De løsnet ikke under mitt eie. Til den prisen mener jeg du burde styre unna @tennbrikket
 12. Slavearbeider'n

  Den store finn.no tråden.

  Hvis det er noen som vet hva selger har røyka, så tar jeg gjerne to... Får jo f31 335d for samme prisen.
 13. Slavearbeider'n

  Prosjekt F80 M3 LCI II

  Kjøpte du Airlift settet nytt? Accuair har ett nytt sett der kompressorene er bygd inn i tanken, mindre å ha i bagasjen og mindre bråk når kompressorene starter. Gleder meg til å se hvordan bilen tar form🤩
 14. Slavearbeider'n

  Den store finn.no tråden.

  Er det en BMW jeg ikke hadde tatt i med grillklype engang, så er det e46 compact. Kult at noen tørr å gjøre sånt. Men den er nok ganske tungsolgt som @awtnevner
 15. Slavearbeider'n

  Bytte av Veivaksel/svingningsdemper 520d

  Koble fra dysene og kil fast en latmannsarm med passende pipe og dra motoren på starter'n. Da gjør motoren jobben for deg. Husk at gjengene er linx.
 16. Slavearbeider'n

  Designer's E92 335i | Vinterdvale

  Vurdert short shift da? E60 545i shifter er helt kanon med zhp kula
 17. Slavearbeider'n

  Designer's E92 335i | Vinterdvale

  Da så. Kommer bare i skinn ja. Men de jeg kjøpte fra trekker om til alcantara. Ser helt oem ut
 18. Slavearbeider'n

  Designer's E92 335i | Vinterdvale

  Trenger ikke å unnskylde deg nå Kjetil. Den kula hadde jeg lenge i M5'en. Så den visste du om innerst inne.
 19. Slavearbeider'n

  Designer's E92 335i | Vinterdvale

  Kan anbefale zhp i alcantara fra cobywheel.com overaskende billig kontra org i skinn.
 20. Enkelt men elegant @StigJ
 21. Slavearbeider'n

  Ingvaldsen's e39 530dat biturbo og M5 - Vinterstemning

  Haha, da så. Nei, e39 kan jeg klare meg uten men ikke e39 m5. Er mer e46 mann egt
 22. Slavearbeider'n

  Ingvaldsen's e39 530dat biturbo og M5 - Vinterstemning

  Skulle bytta til Bi-xenon når du først måtte åpne lykta. Om du hadde hatt det tilgjengelig vel og merke😜 Er ikke bra for meg å lese tråden din. Får meg til å innse hvor mye jeg savner M5'en. Bussen blir liksom ikke det samme.
 23. Det saltes på Østlandet, så ta firmabilen du
 24. Slavearbeider'n

  Bredding av bbs felger

  Hvis det hadde vært tilfellet hadde det vært enda flere som har rs2 med skikkelig step lip. Er en grunn til at sånt ofte settes bort til hjul byggere. Litt av problemet er at rs2 har såpass få skruer og felga ofte er 17'' eller 18''. Mange sveiser tønne og kant sammen for ekstra sikkerhet. Hadde aldri stolt på at 16 skruer holder en felg sammen under alle mulige påkjenninger. Sikkerheten er nå viktigere for både en selv og andre, enn prisen på felga ved proffbygg?