Jump to content

Billyboy

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Billyboy last won the day on October 8 2019

Billyboy had the most liked content!

About Billyboy

 • Rank
  Sersjant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Lillestrøm
 • Interesser:
  IT-nerd, glad i duppeditter og BMW med mange sylindre
 • Kjøretøy
  M5 F90 2020

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan se ut til at jeg blir Shell-kunde nå @Hpi. Har besilt meg både Trumf og Santander Flexi. Godt poeng det med etanol i 98'en, det visste jeg ikke. Har faktisk en merkelapp på innsiden av bensinlokket der det står "BMW M recommends Shell V-Power." så dette blir godt for samvittigheten også 🙂
 2. Hvis timingen på tenningen ikke er justert for det har du ingenting igjen for å bruke 98. Greia med 98 er at den er mer stabil enn 95, og dermed kan sylinderne tenne ørlite tidligere, og dermed får man mer effekt. Risikoen med 95 er at den tenner for tidlig, og da kan man få motorbank. Alle nyere motorer som er beregnet på 98 kan kompensere for dette (bankesensor), men da mister man noe effekt/drivstofføkonomi. Motorer som er optimalisert for 95 kan man gjerne fylle 98 på, men man sparer ikke drivstoff på det og får heller ingen økt effekt. MEN, 98-oktan er gjerne tilsatt en del rensestoffer som forhindrer oppbygging av slaggstoffer i sylinderne og ventilene. Jeg ville heller fylt en tank med 98 i ny og ne enn å tømme på tilsetning fra biltema. Ved å fylle 98 er du sikker på å få en veltestet blanding som renser motoren og i alle fall ikke gjør noe skade. På f11 535i'en jeg hadde pleide jeg å fylle 98 omtrent hver 3. tank for å hjelpe til å rense opp.
 3. Bra tips det med trumf + santander flexi ... Må ta en nærmere titt på bensinstasjonene i nærheten og sjekke etter lignende skilt med priser. Det er ikke det at jeg går konk om jeg fyller til litt høyere pris, men det har noe med at man tross alt vil vite hva man betaler. Jeg skal enkelt og greit handle en vare, og da bør det jaggu være en tydelig prislapp også. Det er ikke som på verksted der man ikke riktig vet hvor lang tid det tar å feilsøke en feil i det elektriske anlegget...
 4. Jeg fyller alltid hos Esso, siden jeg har 365 Direkte kort. Det er jo veldig bra at Shell viser 98-prisen i vinduet, det har jeg ikke lagt merke til før. Søkte om Flexivisa nå. https://bensinkort.no/ Håpløst at de gjemmer bort prisene slik.
 5. Jeg fyller aller helst ikke noe annet enn 98-oktan på F90'en. Men det er er irritasjonsmoment at man ikke ser prisen på drivstoffet før koden er tastet og man er klar til å sende bensinen ned i tanken. Man kan jo tro at det koster ca en krone over 95-oktanen som står på skiltene, men jeg har sett både 1,3 og 1,6 kr over, og da begynner det å bli mye. Er det noen "glup" måte å finne prisene uten å måtte inn med kortet og taste koden først?
 6. Jeg hadde en F11 535i før den jeg har nå, det var en knallbra bil. Feilfri, rask og komfortabel. Jeg var ikke like fornøyd med en F11 525D jeg hadde før det - det var diverse trøbbel med eksosløsningen (som ikke er helt ukomplisert på en slik bil).
 7. Det var en bra tur, veldig gøy å få testet ut BMWer på snø og is. Ser du har fått med den blå F90''en min bak der også på siste bildet På veien opp til arrangementet stoppet jeg innom en bensinstasjon på Gol, og da var det ikke vanskelig å se at det var Ampera som var ute og luftet seg. Jeg stoppet selvsagt og slo av en hyggelig prat Vanvittig lineup av M-biler vi fikk teste denne gangen. Ramser opp (med fare for å huske feil her og der på i'er og d'er) M135i xDrive M340i xDrive X2 M35I X3 M X4 M X5 M50i X6 M50d X7 M50i M5 Competition (påsitt) M8 Coupe (påsitt) Jeg må skryte litt ekstra av M340i. Det har virkelig blitt en fin bil - interiøret har fått seg et skikkelig løft, og fremstår som hakket over 5-serie F10. På isen oppfører den seg tilnærmet helt likt F90 med tanke på lekenhet og firehjulssystem.
 8. Takk! Ser jeg en 👌🏻 stopper jeg gjerne for en bimmerprat 😀
 9. Billyboy

  FOB dvaletid

  Er det noen som vet hvor lenge FOB'en må ligge stille før den går i dvale og slutter å sende ut signaler? Har en M5 fra oktober '19.
 10. Både bilen og jeg er klare for innkjøringsservice på mandag 😄🏎
 11. Var og hentet M5’en etter Drop Off behandling i dag. Meget godt fornøyd 😃 takk for tips @Ampera
 12. Takk for gode ord og gratulasjoner! Fine folk her inne 😃
 13. Her er standardstolene, fra konfiguratoren - M-setene er helt must, tenker jeg. Svart på svart er tidløst og elegant, gjør seg fint på en BMW det. Men hadde lyst til å skille meg ut litt fra svart-grå, når jeg fikk kjent på det
 14. Utstyr: M-sport eksos Soft-close Mørke vinduer bak Rattvarme Night vision Massasje Laserlys (gikk feil i bestillingen men blir ettermontert, har adaptive LED nå) Active Protection Parking assistant plus Driving assistant plus B&W lyd Apple carplay Gesture control Massasjeseter M setebelter M setene Integrert universalbetjening Keramiske kontroller BMW individual leselys til baksete Oppvarmet for og baksete ventilerte forseter ++ alt som er standard på en 2020-modell.
×
×
 • Create New...