Jump to content

Billyboy

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Billyboy last won the day on October 8 2019

Billyboy had the most liked content!

About Billyboy

 • Rank
  Sersjant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Lillestrøm
 • Interesser:
  IT-nerd, glad i duppeditter og BMW med mange sylindre
 • Kjøretøy
  F90 M5

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg hadde en F11 535i før den jeg har nå, det var en knallbra bil. Feilfri, rask og komfortabel. Jeg var ikke like fornøyd med en F11 525D jeg hadde før det - det var diverse trøbbel med eksosløsningen (som ikke er helt ukomplisert på en slik bil).
 2. Det var en bra tur, veldig gøy å få testet ut BMWer på snø og is. Ser du har fått med den blå F90''en min bak der også på siste bildet På veien opp til arrangementet stoppet jeg innom en bensinstasjon på Gol, og da var det ikke vanskelig å se at det var Ampera som var ute og luftet seg. Jeg stoppet selvsagt og slo av en hyggelig prat Vanvittig lineup av M-biler vi fikk teste denne gangen. Ramser opp (med fare for å huske feil her og der på i'er og d'er) M135i xDrive M340i xDrive X2 M35I X3 M X4 M X5 M50i X6 M50d X7 M50i M5 Competition (påsitt) M8 Coupe (påsitt) Jeg må skryte litt ekstra av M340i. Det har virkelig blitt en fin bil - interiøret har fått seg et skikkelig løft, og fremstår som hakket over 5-serie F10. På isen oppfører den seg tilnærmet helt likt F90 med tanke på lekenhet og firehjulssystem.
 3. Takk! Ser jeg en 👌🏻 stopper jeg gjerne for en bimmerprat 😀
 4. Billyboy

  FOB dvaletid

  Er det noen som vet hvor lenge FOB'en må ligge stille før den går i dvale og slutter å sende ut signaler? Har en M5 fra oktober '19.
 5. Både bilen og jeg er klare for innkjøringsservice på mandag 😄🏎
 6. Var og hentet M5’en etter Drop Off behandling i dag. Meget godt fornøyd 😃 takk for tips @Ampera
 7. Takk for gode ord og gratulasjoner! Fine folk her inne 😃
 8. Her er standardstolene, fra konfiguratoren - M-setene er helt must, tenker jeg. Svart på svart er tidløst og elegant, gjør seg fint på en BMW det. Men hadde lyst til å skille meg ut litt fra svart-grå, når jeg fikk kjent på det
 9. Utstyr: M-sport eksos Soft-close Mørke vinduer bak Rattvarme Night vision Massasje Laserlys (gikk feil i bestillingen men blir ettermontert, har adaptive LED nå) Active Protection Parking assistant plus Driving assistant plus B&W lyd Apple carplay Gesture control Massasjeseter M setebelter M setene Integrert universalbetjening Keramiske kontroller BMW individual leselys til baksete Oppvarmet for og baksete ventilerte forseter ++ alt som er standard på en 2020-modell.
 10. 1. Oktober var ventetiden over, det var på tide å plukke opp drømmebilen! Jeg tok 3 dager ferie, dusjet og barberte meg, tok på casual+ klær og møtte opp hos forhandleren med enorme forventninger! Kona ble også med for å dele den store dagen med meg. Der sto M5’en fin og blå og ventet på oss 🤩 det ble en god gjennomgang av de tekniske detaljene. Bilselgeren kommenterte underveis til kona «Jeg synes du smiler jeg!», og det gjorde hun. Jeg tror BMW traff yndlingsfargen hennes godt med Marina Bay Blue. Det er en veldig flott lakk, og spesielt når man ser den i sola. Jeg tenkte først sort da jeg la inn bestillingen, men ombestemte meg kort tid etter og fikk endret til blå. Da det ble tid for avgang satte vi kursen for en restaurant vi hadde planlagt på forhånd for å feire dagen. På vei gjennom byen brummet det bak oss i en MC, og den kom etterhvert opp på siden av oss og karen gav oss en thumbsup før han svingte av til venstre. Da kom det tørt fra madammen «And so it begins...!» 😂 Nå noen dager etter - Når jeg kjører rundt i bilen er det enten null reaksjon, eller kanskje et lite blikk som sier «det var da veldig til lyd, dah». Og så er det de som vet hva en M5 er, og da er det lange blikk og «dæven, sjekk den». Men det absolutt kuleste med bilen er å kjenne den kontrollen man føler man har i svinger og hvor uanstrengt den tar seg fram. Helt herlig. Alt annet jeg har kjørt hittil føles tungt og daft i forhold, selv 535i’en som nå er solgt. Det blir rolige turer nå de første 2000 - i følge instruksjonsboka er det maks 5500 rpm og ikke bånn gass. En av snarveiknappene er seff til innvendig belysning, småttisene får bestemme hva slags farge som passer best Det er noen store dager i livet. Størst hittil er nok bryllupsdagen og de to dagene barna mine kom til verden. Men på en sterk 4. plass kommer den dagen jeg plukker opp M5’en 😍 (Valgte å få 19 tommers vinterdekk på da jeg hentet. Har 20 på sommer.)
 11. Det du ser på bildet stemmer ikke helt, det sitter beskyttelsesklosser på demperne på grunn av transporten. Så litt lavere bør den bli.
 12. Herlig, da er laserlys satt i bestilling. Takk for innspillene!!
 13. Ikke så vakkert, men under plasten og skitten er det en bil som snart blir klargjort for henting! 🤤
 14. Jeg må få en status fra deg når du får testet det @Ampera! Heller kraftig mot laserlys ut fra tilbakemeldingene, takk for svarene så langt :) Er det noen som har testet laserlysene selv?
×
×
 • Create New...