Jump to content

Jarod

Members
 • Posts

  129
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn
 • Interesser:
  Skien

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. i5 kommer vel i 2023 som -24 modell…
 2. Ja, det er jo en selvfølgelighet. Det jeg mente er at en evt avbestilling sitter lengre inne hvis prisene øker fra 1/11. Dette er jo positivt for de som bestiller før 1/11. Men kronen har jo styrket seg voldsomt i det siste så skulle jo tro at prisene ville gå ned i Norge., ikke opp. Men BMW har jo priset denne kampanjen ganske aggressivt så en oppgang var kanskje uunngåelig.
 3. Går i4 opp i pris fra 1. november i år? Fikk en mail fra Bilia hvor dette står. Noen som vet hvor mye? Bestilte m50 i juni, men vurderer avbestilling pga bortfall av utstyr. Nå er d kun esim som er bekreftet, men dette hadde jeg ikke med på mitt oppsett uansett. Har bestilt Supercharged pluss litt flere opsjoner. Blir spennende å se om de fjerner mer utstyr pga halvledermangelen. Men hvis prisene nå går opp må jeg ta med dette i vurderingen også.
 4. Hadde holdt meg langt unna med den servicehistorikken. Ser ut som den er importert fra Nederland. Er faktisk en 14 modell (produsert i juli 13). Bra med utstyr, men som sagt dårlig fulgt opp (hvis annonsetekst stemmer). Soltak er heller ikke populært på M-biler, og skulle hatt LED-hovedlys. Dette kom jo på 14 modellene på F10.
 5. Jeg har hatt et par F82 M4 2014 modeller fra Tyskland der de første servicene var i servicehefte med kvitteringer, og de nyeste servicene i iDrive'n. Jeg mener dette er pga av at forhandlerne ikke klarte å legge inn servicene digitalt i bilen når BMW begynte med dette systemet. Så da ble de første servicene analoge og de etterpå digitalte (registert i iDrive).
 6. Standard er jo uten cold eller hot climate pakken. Cold climate pakken for Norden (og Canada?) og hot climate pakken for deler av USA og Midt-Østen. At den skal måtte parkeres inne fordi den mangler cold climate pakken er det sykeste jeg har lest. Da må tempen under 30-40 minus. Har forresten aldri merket forskjell på BMW'ene jeg har brukt om vinteren om de har cold climate pakken eller ikke.
 7. BMW M6 | FINN.no Sinnsyk pris for en M6 E63. Greit nok at det er en limited produksjon, men er jo nesten ikke noe forskjell fra en standard M6. Samme hk, men andre dekk/felg, annet oppsett på ABS, DSC og diff samt annet panser.
 8. Fra statsbudsjett, Statsbudsjettet 2022 | Så mye dyrere blir alkohol, tobakk, drivstoff og strøm i 2022 (nettavisen.no) Totalt betyr det at pumpeprisen (inkludert moms) på bensin vil øke rundt 60 øre, og diesel rundt 69 øre.
 9. Denne er fra Canada siden den har km/h instrument, og ikke mph som i USA. Oransje sidemarkeringslys slipper man ikke unna uansett. På denne er det nesten umulig å se hvis man ikke kikker veldig godt etter.
 10. Er ikke dette den vanligste fargen på nye 5-serien? Synes jeg ser 530e utgaver i denne fargen hver dag
 11. Mener det skal være mulighet for norsk meny hvis bilen er produsert f.o.m. 09/2014. Før dette var svensk d nærmeste.
 12. Er det fortsatt slik at M setene kun fåes i svart og lysebrunt? Jeg har bestilt i50 med mørkebrune seter. Ønsker å oppgradere til M seter hvis jeg kan beholde fargen.
 13. Mener du at de som signerte i juni opprinnelig skulle få bilen i feb 22, men nå utsatt til nærmere jul 22? Eller at de første som bestilte kan få den allerede før jul i år? Jeg signerte selv første dagen det var mulig (02.06). Regner da med at jeg burde være blant de første som får bil.
 14. Grønn ok = ok Orange ok = service utført, men for sent (km og/eller tidspunkt) Utropstegn = ikke utført alle punkter Mtp garanti er d viktig at alle er grønne
×
×
 • Create New...