Jarod

Members
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

About Jarod

 • Rank
  Fenrik

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn
 • Interesser:
  Skien

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jarod

  Den store finn.no tråden.

  VIN nummer. Ser også at det er MPH speedometer på det ene bildet.
 2. Jarod

  Den store finn.no tråden.

  Ser ut som fronten er ettermontert ifølge VIN
 3. Jarod

  Den store finn.no tråden.

  Sykt billig. Han må ha fått den til røverpris fra Tyskland. 649.000,- hadde vært mer naturlig å sette den til synes jeg.
 4. Jarod

  Kjøp av M4 F82

  De har hatt samme fremgangsmåte nå på flere importert M-biler i år. Regner med at denne «privatpersonen» er en av eierne. Dette er da biler som ikke er registrert i Norge før, og da er nok dette en en bil en av eierne har importert selv. Europlus-garantien i seg selv er veldig bra. Men du må ta hele prosessen selv når du skal bruke den. Norske BMW-verksteder vil sjeldent bistå.
 5. Jarod

  Kjøp av M4 F82

  Ville sjekket dette med garanti hos denne forhandleren. Ser de selger flere importerte M-biler med Europlus-garanti. Denne er d kun mulig å få på privatimport. Jeg antar da at de selger bilene privat gjennom firma uten å opplyse om d i annonsene.
 6. Jarod

  Den store finn.no tråden.

  Skjønner du ikke at sommerbiler er billigere om høsten enn våren?? Sånn har d vel alltid vært
 7. Jarod

  BMW X6 - utstyr

  Siden det er hot-climate utgave så er vel dette en bil fra USA eller Midtøsten. Da blir det vel problemer med radio og navi også.
 8. Jarod

  Den store finn.no tråden.

  Bra utstyrt. Savner vel kun adaptive cruise. Er priset lavere enn de andre 535i F11 på Finn grunnet at den mangler x-Drive.
 9. Jarod

  Prisvurdering Z4 M Coupe

  Dette med ombygging skal ikke være noe problem lenger. Ble nye regler fra 1. juni i fjor. Så lenge bilen har vært registrert i USA er det ikke noe problem.
 10. Det er jo et punkt i kjøpekontrakten som sier 'Er bilen brukt til drosje, leasing eller lignende?' Hvis den har vært leaset av firma skulle det vel vært merket av for 'ja' her. Hvis den har vært leaset av en privatperson så er jeg enig i at det kan krysses av for 'nei'. Det med at dere har fått veldig lav innbyttepris er jo forståelig. Du sammenligner jo ytterkantene av skalaen har: Utsalgspris hos merkeforhandler mot innbyttepris hos (merke)forhandler.
 11. Jarod

  Importere Bmw, få med 5 års garanti?

  Ja, er ‘Repair Inclusive’ 5 år/200.000 km du beskriver. Utstyrkode 07CK. Denne må kjøpes når du henter bilen hos bmw forhandler i Tyskland. Blir da samme som garanti for biler kjøpt nye i Norge. Koster vel rundt 40.000,- Må sjekkes hos forhandler om det er mulig og kjøpe til den bilen du vil ha. Er du heldig så har forrige eier allerede kjøpt dette, men sjeldent. Må vel kjøpes før første service er tatt.
 12. Jarod

  F11 salgsprosjekt [solgt]

  Her er forresten et bilde fra annonsen min på Finn i 2012
 13. Jarod

  F11 salgsprosjekt [solgt]

  Hadde denne fra sommeren 2011 til sommeren 2012. Mener den hadde gått ca 10.000 km når jeg kjøpte den fra Stenshagen. Jeg var da eier #2. Jeg solgte den så til en kar fra Vestlandet. Mulig han het Tom
 14. Jarod

  F11 salgsprosjekt [solgt]

  Gamlebilen min jo😊
 15. Ser at USA importerte biler alltid ligger betydelig under tilsvarende EURO spec biler på Finn (og mobile.de for den saks skyld). Vil det da være noe særlig å spare på dette når du tar en eventuell salgspris senere med i vurderingen? Personlig hopper jeg glatt over alle annonser med biler med US spec når jeg ser etter tyske biler. EURO spec M3/M4 ligger jo under 700' på Finn nå. Sikkert enda lavere enn dette til våren.