Jump to content

Ove67

Members
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

About Ove67

 • Rank
  Løytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Karmøy, Rogaland
 • Kjøretøy
  740e 2018

Recent Profile Visitors

293 profile views
 1. Nei, jeg burde kanskje sjekket ut om de virker. Kjørte hjem fra ferie en skikkelig varm dag - merket ikke forskjell om ventilasjonen var av eller på.
 2. Jeg har ventilerte seter. Jeg merker ikke noen forskjell om jeg skrur dem på - så dette ville ihvertfall jeg ha kuttet ut om jeg skulle ha ny bil.
 3. Jo jo, men 600 000 spart i avgift betyr også ganske mye for folk med vanlig inntekt....
 4. Hmmm. Interessant den Packline ubrukte boksen på Finn. Regner med den kan monteres på BMW-stativ?
 5. Mekonomen anbefalte altså Yakima stativ til 4500 og så en Packline takboks til 9000. Synes det er litt dyrt. Alternativt går jeg for BMW orginalt takstativ til ca. 3800 + en Thule takboks til 5-6000. Vil dette bråke mye mer? Det er noe jeg kommer til å bruke svært sjelden (kanskje bare en gang i året) så vil ikke legge så mye penger i det.
 6. Det var en person på Bavaria som sa de var vanskelig å få av og på.
 7. Du mente "Men at de skal være vanskelig å få av, forstår jeg ikke"?
 8. Jeg skal ha takstativ til min BMW 7'er (G11). Dessverre leverer ikke Thule takstativ som passer til den modellen. Mekonomen anbefalte et Yakima stativ til 4500. Litt dyrt synes jeg - faktisk var BMW orginal takstativ billigere (men visstnok ikke så lav og pen). Noen erfaringer med Yakima? Noen påstod at det er vanskelig å ta av og på.
 9. Fin farge. Farger på dagens biler er passelig kjedelig: "alle" har gråtoner mellom svart og hvit. Min egen er i den kategorien, men jeg kjøpte brukt. Hadde valgt noe friskere om jeg hadde valgt helt fritt.
 10. Jeg har i flere dager hatt symbolet tapt anrop i displayet på min G11. Jeg har en Samsung S7 telefon. På selve telefonen forsvinner dette varslet hvis jeg bare klikker på det tapte anropet i loggen. Men i bilen står det "til evig". Noen som vet hvordan jeg får det bort? Må jeg faktisk ringe tilbake til den som ringte meg uten at jeg svarte? Det er jo ikke alltid det passer. Alternativet er å slette hele telefonloggen, men det burde jo være unødvendig.
 11. OK. Takk for tips. Får høre med Bavaria imorgen.
 12. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre med dette! Jeg kom plutselig på en plausibel forklaring på hvorfor Spotify IGJEN stoppet å dukke opp i Connected Drive-menyen. Kanskje Spotify igjen var oppgradert? Men nei - det er fortsatt 11.mai-versjonen på telefonen. Jeg har prøvd å hake av for Apps i telefonmenyen. Men da står det "Oppretter forbindelse....Start ev. appen" mens "ventehjulet" går i evighet. Jeg har prøvd å starte Spotify på telefonen mens iDrive venter, men det hjelper ikke. I telefoninnstillinger har jeg nå også haket av under "Bluetooth-informasjon": "Bilens WiFi"
 13. Så lenge var Adam i Paradis... Idag var Spotify-symbolet borte igjen. Prøvde å hake av for Apper, men da stod den bare å spant i evighet så jeg måtte avbryte. Nå begynner jeg å bli lei. Ser ut som integrasjon Android-BMW er for ustabil. Må kanskje gå over til iPhone.
 14. Nei, dæven der fungerte det, gitt. Uten at jeg klikket på noen "Apps", så fikk jeg endelig opp Spotify-appen under Connected Drive og kan nå velge album og spillelister på kontrollskjermen. Håper det varer denne gangen.....
 15. Så fikk jeg endelig somlet meg til å laste ned en gammel versjon av Spotify (fra 11. mai 2020). Men fortsatt virker det ikke. Spotify-symbolet dukker ikke opp i noen menyer på I-driveskjermen. Må jeg kanskje avinstallere og installere igjen Connected Drive?
×
×
 • Create New...