Jump to content

Ove67

Members
 • Content Count

  101
 • Joined

 • Last visited

About Ove67

 • Rank
  Løytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Karmøy, Rogaland
 • Kjøretøy
  740e 2018

Recent Profile Visitors

262 profile views
 1. OK. Takk for tips. Får høre med Bavaria imorgen.
 2. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre med dette! Jeg kom plutselig på en plausibel forklaring på hvorfor Spotify IGJEN stoppet å dukke opp i Connected Drive-menyen. Kanskje Spotify igjen var oppgradert? Men nei - det er fortsatt 11.mai-versjonen på telefonen. Jeg har prøvd å hake av for Apps i telefonmenyen. Men da står det "Oppretter forbindelse....Start ev. appen" mens "ventehjulet" går i evighet. Jeg har prøvd å starte Spotify på telefonen mens iDrive venter, men det hjelper ikke. I telefoninnstillinger har jeg nå også haket av under "Bluetooth-informasjon": "Bilens WiFi"
 3. Så lenge var Adam i Paradis... Idag var Spotify-symbolet borte igjen. Prøvde å hake av for Apper, men da stod den bare å spant i evighet så jeg måtte avbryte. Nå begynner jeg å bli lei. Ser ut som integrasjon Android-BMW er for ustabil. Må kanskje gå over til iPhone.
 4. Nei, dæven der fungerte det, gitt. Uten at jeg klikket på noen "Apps", så fikk jeg endelig opp Spotify-appen under Connected Drive og kan nå velge album og spillelister på kontrollskjermen. Håper det varer denne gangen.....
 5. Så fikk jeg endelig somlet meg til å laste ned en gammel versjon av Spotify (fra 11. mai 2020). Men fortsatt virker det ikke. Spotify-symbolet dukker ikke opp i noen menyer på I-driveskjermen. Må jeg kanskje avinstallere og installere igjen Connected Drive?
 6. Det trodde jeg også. Jeg fant at for samme pris fikk jeg tilsvarende bil (utstyr) i Tyskland med 1,5 år tidligere produksjonsdato og ca. 10 000 færre km sammenlignet med de som lå på Finn.no. Og da fikk jeg med 3 års garanti.
 7. Jeg sjekket også i Sverige. Men det er en ganske sjelden bil jeg skulle ha (740e) - så det var nesten ingen i Sverige. Og de få jeg fant, kostet en fot og en arm i forhold til de i Tyskland. Og ja, sjekket kun BMW merkeforhandlere begge steder.
 8. Hmmm. Tror det var rundt 8-9000 totalt. Det inkluderte transport fra Wesel (nord for Dusseldorf) til Drammen + at de tok seg av fortollingen. Alt rundt registrering ordnet jeg med selv. Fikset prøveskilt på forhånd og troppet opp hos dem og kjørte avgårde.
 9. Jeg brukte disse i sommer da jeg tok inn en bil fra Tyskland. Ville egentlig reise ned selv (det var åpent i sommer), men tyske "Biltilsynet" klarte ikke skaffe eksportskilt raskt nok. Fungerte meget bra. Hentet bilen i Drammen og kjørte den over til Haugesund selv. https://autotransport.no/
 10. Ser den med å kunne gå bak bilen, men da burde det være mulig å slå på en egen modus: her er det så trangt at jeg bare må få bilen inn selv om jeg ikke kommer inn i bagasjerommet.
 11. Hvorfor er det en genial funksjon når jeg faktisk må slå den av for å slippe å høre på den irriterende lyden fordi jeg vet det går helt utmerket på sidene - som er det som utløser pipingen? Kunne jo vært greit å fortsatt ha overvåking bakover.
 12. Selvsagt må den pipe rødt før man står i veggen. Men kanskje 5-10 cm fra og ikke 30+ cm.
 13. Irriterer meg over at BMW's parkeringssensor er for følsom. Altså: den går i helpip mens jeg fortsatt har over 30 cm igjen før jeg er borti hindringer. Eksempel: åpningen i min garasje er rett over 250 cm. Bilen er 190 cm bred. Sensoren viser rødt og er i kontinuerlig pip mens jeg rygger inn. Men jeg ser jo i speilene at det går bra. Pga. dette slår jeg alltid av parkeringssensoren (og da går jo også kameraene av) når jeg rygger inn i garasjen. Dermed har jeg ingen glede av denne funksjonen når jeg rygger inn ii garasjen. Det kan bli ganske dumt den dagen det har dukket opp en ny hindring
 14. Det stod ikke "systemfeil" - det stod "systemkrav". Ja, jeg vet nå at dette er helt normalt. Lånte en 225 xe mens min var på verksted. Skjedde samme der.
 15. Er ikke *helt sikker* på at det stod "systemfeil" faktisk.
×
×
 • Create New...