Jump to content

HakonLimseth

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

About HakonLimseth

 • Rank
  Sersjant
 • Birthday 07/03/2002

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Eidsvoll
 • Interesser:
  Bil
 • Kjøretøy
  BMW e61 525d

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takluke problemer, e61 2004 Jeg har problemer med takluken som hverken vil opp eller lukkes igjen. Tenkte i første omgang å lukke permanent den bakre delen av takluken ved å fjerne noen plastikkbiter. Problemet er at jeg ikke får den nedre stoffdelen til å bevege på seg, den står helt fast. Bryteren funker ikke fram eller tilbake, men kun når jeg trykker inn i ca. ett minutt. Da prøver takluken å lukke seg, men blir stoppet av den bakre delen og ingenting mer skjer. Er det noen her som har vært borti det samme?
 2. Jeg er relativt ny når det gjelder koding, tenker kanskje å prøve selv først. Heldigvis bor jeg kun 10 minutter unna BimmerUpgrade Norway 😆
 3. Wow, tusen takk for grundig gjennomgang! Regner med at man må bruke NCS Expert på noe av dette, er det noen andre programmer som trengs?
 4. Det gjelder en BMW e61 2004 mod Nokså makabert utstyrt, så jeg tenkte å oppgradere litt.
 5. Hei! Jeg gikk nettopp til innkjøp av både Stor skjerm og Navigasjon til CCC retrofit. Er det bare plug and play eller må det noe koding til? I så fall hva må jeg gjøre? Setter stor pris på alle svar, da jeg selv ikke er så dreven innenfor dette feltet.
 6. Ser ut som Erikb96 driver med reklamering av felgkongen, 6 innlegg og alle handler i bunn og grunn om felgkongen xD
 7. Hei! Her om dagen bestemte jeg meg for å ordne ista, inpa, div. Alt gikk knirkefritt helt til jeg skulle laste ned ISTA D, og jeg lurer på om noen har en oppdatert link eller en annerledes link til programvaren?
 8. Da tror at jeg skal bytte om, ser 100 ganger bedre ut.
 9. Noen som vet om det er mulig å bytte fra eneren til toeren uten å måtte kode om på noe, er det bare plug and play?
 10. Hei! Jeg har tenkt til å starte opp med Ista, og lurer på om noen her vet hvilken OBD2 kabel jeg burde kjøpe. Jeg har en BMW e61 fra 2004.
 11. Hvis du skrur opp lyden ved rundt 0.04 så er lyden der, og rett etter synker turtall. Det er nærmest en crunch-aktig lyd. Rett etter "En gang til".
 12. Hei! Jeg gikk nylig til innkjøp av en BMW e61 525d manuell fra 2004. Turen hjem gikk for så vidt bra, men da jeg kom hjem begynte clutchen å lage noen spesielle lyder som er forklart i videoen under. Det som skjer er at når jeg trår inn pedalen så kommer lyden samtidig som et lite hopp i omdreininger, deretter tar jeg bort foten og lyden kommer igjen samtidig som omdreiningene synker til vanlig tomgang. Det er verdt å merke seg at alt skjer imens bilen er i nøytral. Jeg har ingen aning på hva det kan være, og håper derfor at noen her kan bistå med litt teknisk hjelp. Jeg setter stor
×
×
 • Create New...