oledra

Medlem
 • Innholdsteller

  901
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om oledra

 • Rang
  Oberst

Profile Information

 • Interesser:
  Lauvstad, VOLDA
 • Kjøretøy
  BMW E34 520-540,X5

Nylige profilbesøk

1203 profilvisninger
 1. Fantastisk Jan. Utrolig fin urørt e28.😊
 2. oledra

  Nytt prosjekt BMW E34 525 ix touring

  Ikke så mye fremdrift men fikk pakke med brukte baklykter i dag. Blir å bytte den som er knust ved første anledning.
 3. oledra

  Nytt prosjekt BMW E34 525 ix touring

  Har fått ordnet en del i dag, drensrørene får forhåpentlig vannet ned på rett plass og ikke inn i bilen. Var påtte tett alle fire. Brukte trykkluft for å få ut dritten. Måtte skru opp taklukene manuellt. Motor bak er i alle fall skrap motor går men drev er gåen.. Virker som den fremme også er gåen. men er liv i denne. Blir nok å vente med å få drift på tak. Herlig å ha tett bil, satser nå på varmeapperat og interiør.
 4. oledra

  Nytt prosjekt BMW E34 525 ix touring

  Artig da denne har reg nr BN 63504. Norsksolgt og registrert 20.01.1993.
 5. oledra

  Nytt prosjekt BMW E34 525 ix touring

  Får kunn bak innertaket ved å justere manuelt på motor, kan da kjøre motor frem igjen. hører at motor bak går. Ved å trykke på knapp frem og bak skjer ingenting. Må prøve litt med annen motor og knapp tror jeg. Samme komfortreele på touring og sedan?
 6. oledra

  Nytt prosjekt BMW E34 525 ix touring

  Har liggende en sort fanger så tenker jeg bruker den, kutter opp og lakker. Takker for fin informasjon antall ix. Dette er klart en flott bil som ikke er mange igjen av. Eide selv en sedan for et par år siden. Kjøpte den som nesten rustfri men den var lappet på over alt og fullstendig opprustet. Da motor nektet å starte mer etter en vask i maskin ga jeg den opp. Tok seg utrolig frem på vinterføre.
 7. oledra

  Nytt prosjekt BMW E34 525 ix touring

  Har fått pakke med deler fra Koed. Lurer på meninger fra forumet da jeg er usikker på hva jeg skal gjøre. Det jeg har kjøpt er v8 luftinntak til støtfangeren fremme. Må da kutte i stykker orginalstøtfangeren som er veldig hel og fin. Liker selv v8 leppene veldig godt. Men orginalt er jo orginalt.😊
 8. Må virkelig beundre arbeidet ditt. Fra ene prosjektet til det andre og gjør alt sååå slikkelig. 😉
 9. oledra

  Nytt prosjekt BMW E34 525 ix touring

  Gleder meg til å få til det tekniske og få den på veien, blir nok litt frem i tid. Må nok plukke ned taktrekket og komme inn på motoren der for å justere manuellt bakerste luke før jeg får opp fremluka. 😊
 10. oledra

  Nytt prosjekt BMW E34 525 ix touring

  Litt mandags skruing. Har som fast gjøremål med nyinnkjøpte biler at jeg vasker og polerer for å få oversikt over skade og rust utvendig på karrosseri. Var så våt og elendig innvendig denne at det ble utsatt for å prøve å få opp takluke og få oppdrensrør på denne. Har i mange timer i dag forsøkt å få opp denne men uten resultat. Kan skrue den bak manuellt(kunn innertak) Kan kjøre dette frem med motor. Hører også motor bak gå. Tape rundt luke var selfølgelig dritfast måtte skrapes vekk. Polert ferdig alt unntatt dører. Bilen skuffet ikke og er utrolig bra for rust, bulkfri og bra i lakk med untak av noen få ting. Ble bra til slutt Førstepri nå er å få opp takluke på en eller annen måte for nå lekker den nok som bare det. Må få ordnet dette og få inn nytt interiør. Har kjøpt svart skinn med varme.
 11. oledra

  E34 520iA - onsdags update

  Har stående en dør med håndtak og lås her i Spjelkavika. treng noen stag selv men du kan ta det du treng om d passer. må nesten bare se selv. Flott at glassluka virker igjen.
 12. oledra

  Nytt prosjekt BMW E34 525 ix touring

  Skal bli bra denne da den "virker" omtrent strøken utvendig. Vet jo aldri med så gammel bil. Må få seg en skikkelig vask og polering så tror jeg den blir bra. Svergis: Vet du om man må av med paneler innv. under dacbordet for å finne drenering til takluken fremme?
 13. oledra

  Nytt prosjekt BMW E34 525 ix touring

  Kjekkt at du er innom her. Var innom tråden din også, takker Jan (Svergis) for gode tips der om taklukedrenering . Denne skal få det bra nå med nytt interiør og fiksing av takluke. Våt som fy denne innvendig og lukter ikke godt. Må ha eit touringtreff til våren. Du må bare stikke innom når det passer.
 14. oledra

  E34 520iA - onsdags update

  Fant ikke tråden din før nå. Tror bilen var rimelig tørr da du kjøpte den men litt fukt var der nokk etter noen vintere ute. Glassluka bak går opp om du trykker den ned samtidig som du trykker på knappen noen ganger. Tar presset av låsen. Artig å se at den har fått det godt. Det fortjente den. Godbilen dette. Lykke til.