oledra

Members
 • Content Count

  906
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About oledra

 • Rank
  Oberst

Profile Information

 • Interesser:
  Lauvstad, VOLDA
 • Kjøretøy
  BMW E34 520-540,X5

Recent Profile Visitors

1440 profile views
 1. Har liggende blendedeksel til e53. Skal få det mot porto.
 2. Gratulerer med enda en flott bil. Har hatt 2 stk e53 i samme farge. Bensinere. 😊
 3. oledra

  Bmw e34 540ia og andre e34

  Sett litt på sommerfelger jeg har liggende. Kjøpte dette settet i fjor 16" til e39. Flott med kvit skrift!!!! Har et sett med 18" med gode dekk til e46 tror dei passer på ixen.
 4. oledra

  Bmw e34 540ia og andre e34

  Da gjekk det fra minusgrader og snø til 15+ og fønvind, Snø og is borte på få timer. Fant ut at eg skulle sette opp en liten prioriteringsliste for våren. Tema VETERAN. Dere får unnskylde, har ikkje berre BMW. Skal denne våren ha skilt på denne e34en. Dette er en 1988 modell 520i. Er litt arbeid på denne. Må på eu og godkjennes. Har stått avregistrert i mange år. Er på jakt etter lys grått førersete. Pusse og lakkere kanaler. Orginallakk med litt flekker rundt om. Mercedes 230e 1985 modell Mangler eu-kontroll. Bytte travers fremme. Rust i bremserør. Bytte venstre frontlykt. Datsun 180B Wagon 1976 modell Må på eu-kontroll, sveise eksos, bytte bremseband bak. Skal selvfølgelig halde fram med å få orden på 525 ix touringen også.
 5. Denne bilen er berre så fin. Hadde det vert en annen enn deg Jan som hadde funnet den ville jeg vert skikkelig misunnelig. Eller, er misunnelig!!!!! Du behandler jo alt du eier så skikkelig. Ikkje mulig å gjøre noe her i Ålesund snø, snø, snø og i dag regn. Ha en fin dag videre.😊
 6. oledra

  Nytt prosjekt BMW E34 525 ix touring

  Ikke så mye fremdrift men fikk pakke med brukte baklykter i dag. Blir å bytte den som er knust ved første anledning.
 7. oledra

  Nytt prosjekt BMW E34 525 ix touring

  Har fått ordnet en del i dag, drensrørene får forhåpentlig vannet ned på rett plass og ikke inn i bilen. Var påtte tett alle fire. Brukte trykkluft for å få ut dritten. Måtte skru opp taklukene manuellt. Motor bak er i alle fall skrap motor går men drev er gåen.. Virker som den fremme også er gåen. men er liv i denne. Blir nok å vente med å få drift på tak. Herlig å ha tett bil, satser nå på varmeapperat og interiør.
 8. oledra

  Nytt prosjekt BMW E34 525 ix touring

  Artig da denne har reg nr BN 63504. Norsksolgt og registrert 20.01.1993.
 9. oledra

  Nytt prosjekt BMW E34 525 ix touring

  Får kunn bak innertaket ved å justere manuelt på motor, kan da kjøre motor frem igjen. hører at motor bak går. Ved å trykke på knapp frem og bak skjer ingenting. Må prøve litt med annen motor og knapp tror jeg. Samme komfortreele på touring og sedan?
 10. oledra

  Nytt prosjekt BMW E34 525 ix touring

  Har liggende en sort fanger så tenker jeg bruker den, kutter opp og lakker. Takker for fin informasjon antall ix. Dette er klart en flott bil som ikke er mange igjen av. Eide selv en sedan for et par år siden. Kjøpte den som nesten rustfri men den var lappet på over alt og fullstendig opprustet. Da motor nektet å starte mer etter en vask i maskin ga jeg den opp. Tok seg utrolig frem på vinterføre.
 11. oledra

  Nytt prosjekt BMW E34 525 ix touring

  Har fått pakke med deler fra Koed. Lurer på meninger fra forumet da jeg er usikker på hva jeg skal gjøre. Det jeg har kjøpt er v8 luftinntak til støtfangeren fremme. Må da kutte i stykker orginalstøtfangeren som er veldig hel og fin. Liker selv v8 leppene veldig godt. Men orginalt er jo orginalt.😊
 12. Må virkelig beundre arbeidet ditt. Fra ene prosjektet til det andre og gjør alt sååå slikkelig. 😉
 13. oledra

  Nytt prosjekt BMW E34 525 ix touring

  Gleder meg til å få til det tekniske og få den på veien, blir nok litt frem i tid. Må nok plukke ned taktrekket og komme inn på motoren der for å justere manuellt bakerste luke før jeg får opp fremluka. 😊