Jump to content

oledra

Members
 • Content Count

  971
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About oledra

 • Rank
  Oberst

Profile Information

 • Interesser:
  Lauvstad, VOLDA
 • Kjøretøy
  BMW E34 520i-540,e39 530d

Recent Profile Visitors

2081 profile views
 1. Vanskelig å få gjort noke når det er slikt regn. Lurte meg ut å kutta i stykker en støtfanger. For å få på luftinntak.. Regna så inderlig, får sjå om eg får beire bilder i morgon.
 2. Godt for både bil og folk med en tur i slike omgivelser. Det flotte veiret og dei vegane!!!😊
 3. Da møtte jeg det jeg ikke ville finne, rust som har gått lenger inn en ytterste kanal. Går litt inn i falsen og omfatter da gulv. Ikke store greiene men fører med seg mye mer demontering av bilen innvendig. Avsluttet i i går og får forsette til helgen. Er så godt i gang nå så iriterende på siste jekkfestet. Temraturen er på topp nå så venter en overaskelse her ut i neste uke, eller er vel ikke en ovraskelse.
 4. Tøffe begge to. Har en Peugeot treningsracer selv med skikkelig smale dekk og felger.
 5. Har fått sveiset ferdig bakerste kanaldelen i dag, måtte på Jula å kjøpe mer sveisetråd. Gulv ser i alle fall bra ut bak, litt tvilsom falsen mellom plater akkurat ved batterikasse ved jekkfestet men skal få greie seg. Må behandle godt. Har også ordnet rust ved dørlist, blir alltid større hull før man finner tykt nok stål å få feste i. Har ikke fått behandlet kanal da jeg tenkte å bli ferdig, har igjen kanal rundt fremste jekkfeste som også er rustet bort. Kom regn nå så må bare avslutte i mitt utendørs sveiseverksted.
 6. Er nok ikke flink nok til å ta på meg arbeid for andre. Har et gammelt mag apperat og prøver nå å sveise uten gass med Fluks i tråden. Var vanskelig i starten og blir fort mye slagg, men alt går med tålmodighet.
 7. Gammel e34 skal ha det godt, er snart ekspert på alle service oppgaver du.😊
 8. Samler på det meste så synes det er veldig gøy med sykkler, og Apache er vel det tøffeste eller. Har nå 3stk apacher en med høy rygg. Har en Crossmaster som også er en vinner.
 9. Har i dag startet på kanaler venstre side, slipte ned og byttet ut kanal ytterside rundt bakre jekkfeste. Var en hel bøtte med sand under framskjerm så borte en del stål i hjørnet her også. Var heldigvis fin inn mot gulv. Fått sveist hel igjen og på med Brunox mot rust. Sparkle slett og lakk i morgen. Veldig fornøyd med resultatet bak. Fått på plass eksos med klemmer og oppheng. Håper dette været varer til jeg er ferdig å krype under bilen. Frykter høyre kanal er mye verre med rust.
 10. Var en del deler som var demontert og brukt i annen bil. Som Cruise Control, m5 plate bak, m5 plate midtkonsoll. Mangler også litt lister, og litt innredning bagasjerom. Har det meste av deler, må monteres. Liker veldig godt fargen utvendig. Og de mørke trelistene i bilen. Har også svarte stoffmatter som skal inn. Tidligere eier har også gjort noe kjempesmart, Han har brukt lister rundt dører fra e39 noe som gjør bilen veldig stille. Helt kompakt når man lukker dørene.😊 Også fint med sorte lister. De fleste e34 har en glippe i hvert hjørne på dør
 11. Godt å ha en bil som ein ivrer etter å få på veien. Fikk demontert bakerste potta i går å kappet 2cm. Var litt arbeid å få den av men med list og lempe ble den løs fra andre delen. Må før montering ordne rust i forhøyning der eksosen skal henge. Fikset like godt all rust på venstresiden av tank. Såg faktisk mye verre ut en det var. Ferdig pusset og vasket. Tid for en...... Var nok en skvett med denne sorten, ser ut til å virke bra. Kansje et strøk til sent i kveld.
 12. Synest du endre veldig utseendet med bakrutesenker så er litt i tenkeboksen.😊
 13. Tenkt litt og funnet ut at det kansje går å ta av bakerste del på eksosen og kappe det som trengs 1-2cm. Er klemmer og skøyta der. Har lite lyst å ta ned hele. Ja må litt rustbehandling til på bakdelen av bilen også. Ble bra. Hadde med en haug med deler jeg har hatt liggende i Ålesund. Litt usikker på denne, men liker den egentlig. Synes denne er fin, mister litt plass. Skjuler masse.
 14. Fine dager å kjøre e34 nå. Kjenner jeg lengter etter en "skikkelig" bil igjen.😊
×
×
 • Create New...