Jump to content

opeth84

Members
 • Posts

  3220
 • Joined

 • Last visited

About opeth84

 • Birthday 04/09/1984

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Volda
 • Interesser:
  Tegning, bassgitar, trommer, rc, retro spillkonsoll/maskiner.
 • Kjøretøy
  1994 525Tds,1993 525Tds

Recent Profile Visitors

4243 profile views

opeth84's Achievements

 1. Har kommet et bud på 20 000, uten å ha sett bilen enda, men venter litt foreløbig. Har jo satt prisen til HBO 25 000.
 2. Nye skjermer er hos verkstedet og blir lakkert når de er montert etter tips fra meg, at de kan være litt knotete å få på. Kanalene fremme skal fikses opp. Ellers er den ganske fin for rust mtp kanaler. Er en plass bak ved diffen som de også skal fikse rusten på. Ellers blir det å demontere fangere og pusse rust samt fremdørene skal bli pusset og lakkert. Diffen vurderer jeg å gå over med stålbørste eller maskin og lakke opp i lakk som tåler varme. Tror jeg også skal få lakkert eksosanlegget.
 3. Var og kikka på bilen i sted. Må si det går riktig seint altså- savner bilen. Håper på raskere fremgang videre. Snart hatt den stående hos de i fire måneder🙄 Ser det er kommet litt rust i fremkant av høyre dør. Blir å demontere skjermen når jeg har fått bilen tilbake og fikse dette selv. Klør skikkelig etter å få den tilbake nå. Vil få satt på m5 fangerene og lakkere de samt få i fremsetene med varme i og armlen, som skal farges blått.
 4. Vil nok gå for det billigere settet. Betaler ikke nesten 3000 altså o_O} Kan virke som du har vært uheldig, siden de andre her har brukt sitt sett flere ganger uten problemer Tror det blir en tur innom verkstedet i morgen og se om de begynner å bli ferdig snart. De har hatt bilen siden 2.februar. T_T} Går ikke akkurat fort,nei.
 5. Tror ikke det skal være så vanskelig,nei. Takk for tipset angående verktøy. Fjørklemmer har jeg ikke, men må vel gå an å få tak i på Biltema etc til en grei pris
 6. Ja, det er rart de bygde de så høye fra fabrikk. Ser jo ut som den nærmest står uten motor og er derfor den blir så høy fremme xD Satser på det blir adskilig bedre med senk fremme ja 😊 Såg noen foreslo 50, 55mm fremme. Får se om jeg går for noe sånt på sikt, eller blir fornøyd med 40mm.
 7. Da ser det ut til at det faktisk blir senkesett på denne bilen allikevel. Irriterer meg grønn hvor vanvittig høye desse bilene skal være originalt i forhold til bak som har mer normal høyde. @sveigis kontakta meg i dag og jeg får kjøpt senkesett til demperene fremme til en veldig snill pris. Får satse på at jeg klarer å montere dette selv. Er heldigvis ikke så lenge siden det ble bytta dempere fremme og bak, så da er det ikke ihjelrusta/fastgrodde skruer der 😅 Blir i så fall 40mm senk fremme
 8. Leste litt lengre bak - kjipt med dårlig handel når du først var unnom vestlandet. I det minste ser setene i veldig bra stand ut utseende messig iallefall. Får håpe og tro du fikser setene ;D Grattis med sportseter - jeg FINNES ikke misunnelig i det HELE tatt
 9. Ser lekkert ut dette! Blir så mange sider å bla igjennom her, men hvilken type senk kjører du, og var dette vanskelig å godkjenne, eventuelt montere også? Synes min er ALTFOR høy fremme i original høyde :S
 10. Kan vurdere andre merker også. Fått bytteforslag av både Ford og Meredes. Gammel Audi 100 (1984->1991), gjerne avant, Vw Golf Mk2, kan være interessant.
 11. Tror jeg må innom verkstedet og purre - her går det seint,virker det som. Var oppom og kikket litt på den i dag. Står fortsatt med rustne sideskjermer etc. Edit: Verkstedet har satt av hele dagen til bilen i morgen - spent på hvor langt de kommer, og ikke minst hvor dyrt det blir! 🤪 Blir uansett godt å få den tilbake igjen - da skal den få en grundig vask,polering,montering av 3-serie midtarmlen etc.
 12. Hvor kjøper du eventuelt spacere? Jeg må space fremme om jeg skal få på Oz felgene uten at det rubber i fjærbeina. Vil ha skikkelig kvalitet når man først går for en slik modifikasjon.
 13. Ja, blir godt å få den tilbake Skal begynne å spare og høre hva det vil koste med hellakkering hos de. Godt mulig bilen ender opp med en helt annen farge i så fall 😅
 14. Ja, jeg nevnte dette til de for en stund siden, men stusset over at de ikke fikset det sist bilen var inne🤔 Bilen skal iallefall oppføre seg som normalt nå, utenom en lekkasje i motorrommet en plass. Heldigvis så ser ikke rusten der så altfor ille ut, men det får man se nærmere på når de begynner å demontere og kappe/sveise 😊 Blir nok ikke så altfor lenge til nå, tror jeg. Savner å bruke den!
×
×
 • Create New...