Jump to content

henfjel

Members
 • Content Count

  471
 • Joined

 • Last visited

About henfjel

 • Rank
  Major
 • Birthday 11/21/1993

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo
 • Kjøretøy
  525ix, 520i, Ford Zephyr6

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Selger et originalt glassoltak til BMW E39 5-serie. Ser strøkent og fint ut, uten skader. Det du ser på bildene er det jeg har, ingen braketter eller ekstra deler til det. Kun panelet. Antar det passer alle 5-serier fra E39, 520i, 523i, 525i, 528i, 530i, 535i, 540i og M5. Sikkert også 520d, 525d, 525td, 525tds og 530d også. BMW delenr. 54128186143. Selges til 400,- fast pris, Må hentes på Østerås utenfor Oslo. Sendes ikke!
 2. Opp, har kun oljefilterhus igjen nå. Går for 250!
 3. Det er den! Bare å komme å hente Befinner seg nå på Østerås, 20 min fra Oslo sentrum. Send meg en PM, så sender jeg deg telefonnr. og adresse.
 4. Morsomme ting er i gjerde! Byttet de spesielle boltene som holder en av registerkjedeskinnene. Hadde tenkt å bruke de gamle, men jeg ombestemte meg og kjøpte nye. Byttet også c-klipset som holder den andre kjedeskinna. Mens jeg hadde av dekslet igjen fikk jeg også lagt til litt pakningsmasse på noen strategiske steder hvor man helst skal bruke det, i følge BMW. Gjorde det samme med holderen til simmeringen bakpå motoren. Har montert bunnpanna, også med pakningsmasse på strategiske steder. Veldig deilig å få gjort det og trekt den til med rett moment når man kommer til alle boltene! Det var betraktelig vanskeligere på 520'en med motoren i bilen.. Har dog ingen bilder av all denne herligheten. Brukte mye tid på å vaske deler, motorlabber, vannpumpe og viskosekobling, samt AC-kompressorbraketten og deler til reimstrammere. Nye reimhjul er på plass (men venter på den til AC-kompressoren), og det nye vannpumpehjulet. Dynamoen fikk ny spenningsregulator/børster (hadde liggende). De gamle var helt nedslitte, og hadde neppe vart mye lenger. Har også fått montert fast oljefilterhuset med ny pakning og nye passhylser. Og vannpumpa er på plass med ny o-ring. Har også begynt å demontere eksosanlegget for å få ut girkasse og fordelerkasse. Bakre støtfanger er av, så nå er det kun to eksosfester + den siste eksosmanifolden igjen. Håper å få blokka, girkasse og fordelerkasse montert i bilen igjen innen onsdag, men jeg har mye å vaske i motorrommet før det kan skje. Er utrolig mye oljesøl der. Skal tilbake på lørdag, og da begynner arbeidet på toppen. Bildetid!
 5. Er ikke godt å si! Deler har kommet i hus, og det gledes til søndag! Nye sideblink. Girkassefeste. Motorfester. Reimhjul til vannpumpa. Diverse småting. Ventiler til innsugssiden har også kommet inn, men glemte å ta bilder.
 6. Jeg vet ikke helt hvilke marked som hadde hva, men så vidt jeg vet er min også importert fra Tyskland. Mulig det var valgfritt ekstrautstyr i Tyskland men påbudt i Norge? Tror heller ikke USA har sideblink i skjermene.
 7. Helt enig! Takker Ja, E34 ble levert både med og uten blinklys i skjermene. De som ble bestilt fra BMW i norge ble levert med sideblink montert fra fabrikken, men det er visst et krav om at bruktimporterte biler fikk dette ettermontert, og dette ble ikke gjennomført så pent..
 8. Jeg var litt gal her nå, og bestilte en del deler jeg ikke hadde planlagt. Men jeg fant ut at det var bedre å ta det nå så jeg er helt ferdig med motor og gir når det går på plass i bilen igjen. Motorfester til 700,- stk. og girkassefeste til 850,- ble bestilt inn. I tillegg har jeg bestilt nye sideblinklys med ledningsnett. Da denne bilen ble importert ble det ettermontert blinklys i skjermene, og det ble gjort på en forferdelig dårlig måte. Det er trukket lampettledning fra blinklyset foran gjennom motorrommet og ned til skjermene, og det ser bokstavelig talt ut som at noen har klipt hull i skjermen med platesaks når man tar av blinklyset. De jeg har kjøpt nå har med ledningsnett som kobles til under dasjbord i originale plugger i bilens ledningsnett. Sponset også på meg nytt reimhjul til vannpumpa da det gamle så ut som det var litt skadet.
×
×
 • Create New...