Jump to content

paukri

Members
 • Content Count

  449
 • Joined

 • Last visited

About paukri

 • Rank
  Major

Profile Information

 • Interesser:
  Arendal
 • Kjøretøy
  12 Bmw 535dat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. har akkurat bytta olje på min 12 535dt, enkelt å gjøre selv..
 2. Vi var famile på 6 og min far (som du jo kjenner godt) kjørte Ford Scorpio 2.8i ghia og vi klarte oss fint, hadde mange turer til syd frankrike i den. Husker den var grulig tørst med Campingvogn på.. hehe
 3. Da fikk jeg plutselig fri 23.desember så da tok jeg like godt litt vedlikehold på 535en, skifta olje på girkasse og diff. Var godt å få gjort, kommer til å ta ett oljeskift til på vårparten tenker jeg så jeg får bytta ut all olja. Fikk også satt på vinterhjula. Og oppgradert kartet.
 4. Tror bare jeg har ett batteri på min F11 og jeg bytta det nå nettopp. Da var det orginal batteriet jeg byttet, så det gikk 192000km/8 år. Jeg har heller aldri smørt inn batteri polene i noen av bilene jeg har hatt...
 5. Helt enig Fredrik, helt perfekt både å være mange og bare oss.. vi må bare fortsette med denne turen hvert år.
 6. Helt enig Fredrik, det må vi fortsette med hvert år!
 7. Første stopp på Horten - Moss ferja. Liten pause på nordsiden av Gøteborg for litt mat. Ble noen mil gjennom sverige. Øresundsbroen. Ganske lang og imponerende bro. Og ikke minst dyr å kjøre over, men verdt det. Morro å ha gjort det også! Her er vi i København for litt mat og litt sightseeing Etter vi har spist en utrolig dyr og ikke så veldig god middag gikk vi på Burger King for en dessert Luxus shake, Fredrik (Fredrik90 her på forumet) venter utålmodig på sin shake Dagen etter, her venter vi på båten mellom Rødby og Puttgarden, en ferje som tar 45 min. men kosta likså godt 950kr per bil, 300 kr mer enn vi betalte for color line til kristiansand. Rødby Fredrik svarer på jobb mail mens han venter i 540xd'en sin. her er vi da i Puttgarden, ett lite stopp på en Aral stasjon. På vei inn til Berlin sentrum for litt sightseeing. Her har vi parkert i ett parkeringshus med rene berg og dalbanen som innkjørsel. Her gikk muren. Ett godt stykke mur som fremdeles står. Flotte biler disse her. Checkpoint Charlie, veldig morro å se disse plassene. Brandenburger Tor. Min far (740xd'en) koser seg over å få senior discount på Volkswagen museet i Wolfsburg. Første bobla som er laget. Fin pickup Ordentlige biler på utsiden av museet .. hehe Fikk trøkka på litt med fri fart også! Her er vi på kaia i Hirtshals og venter på ferja. Måtte ha oss noe mat her også.. Greit å kunne se litt film når en venter på båten og det er skikkelig møkka vær på utsiden.
 8. Da er jeg kommet meg hjem fra en liten europa tur med 535en, legger med ett par bilder av bilen nyvaska etter tur, skal se om jeg får lagt inn litt bilder fra turen etterhvert, men jeg er ikke så godt på å skrive reise brev så blir nok bare litt bilder.
 9. akkurat satt bilen opp på verksted, skal ta 4 hjuls kontroll i morra, men nå skal jeg snart på langtur med den så skal prøve å få tatt litt bilder da, legger de i tråden min teker jeg, men skal si ifra når de kommer opp..
×
×
 • Create New...