Jump to content

M-jakob

Members
 • Posts

  275
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by M-jakob

 1. Ja her har det ikke kommet noen vinterhjul ennå. Kanskje jeg kjører en vinter til med style 400. Får se. Lagt inn et bud på noen felger og så var det de andre felgene Marius hintet til lengre opp på siden her som ble solgt ganske fort. men får se det ann litt.😉 Men det som er fint å tenke på nå er at det har vært litt høstferie og da blir det tur til Gøteborg i morgen så da må bilen være vasket og støvsugd. Syntes det er så deilig å begynne turen med ren bil. For den kommer sikkert til å bli skitten nok i løpet av turen🤣🤣 Kjører da fra Porsgrunn til Sandefjord og fjordline over til Strømstad. Så strake vegen ned til Gøteborg. Fine veier så der skal bilen få strekt på beina.
 2. Det her var en fin gårdsplass å vaske bil i og den garasjen så flott ut. Grunnmur i betong hele veien?
 3. Det lurer jeg på også. Lenge siden det har vært noe oppdatering derfra. Og hadde vært morro å sett hvordan det har gått videre i garasjen til Pedi...👌
 4. Hva tenker du med lakkering? Skal du lakkere opp til vinduslist? Blir nok greit å komme igang med denne jobben å få det helt. Irriterte meg så over rust i bunn av dørene på de E-34. jeg har eid men gjorde aldri noe med det.
 5. Endelig litt oppholdsvær her å da var det deilig å få vasket litt bil. Har polert og vokset i sommer så skitten går lett av. Eneste som tar litt tid er å vaske felger. Så mye kriker å kroker🤣
 6. Ja syntes det er rart den her ikke ble solgt med en gang med så lav km.stand. Ser jo M3 ligger jo som regel ute til høyere pris og høyere km.stand.
 7. se her ja. det var en annonse jeg ikke har fått med meg hehe
 8. Ja det ser jo veldig bra ut det der. Og med litt senk så blir det jo veldig tøft🤩
 9. Ja viktig med detaljer hehe. Da blir ungen fornøyd. Og igjen meget tøffe endestusser på eksosen.👌
 10. Gratulerer med salg. Den hadde blitt riktig så fin nå. men selv om den ene grønne er solgt så har du jo fortsatt en grønn til,hehe og det er jo bra. Blir artig å følge med hva som skjer med den videre. Så får en tenke at Touringen får et godt nytt hjem å blir brukt av noen andre.
 11. Gratulerer med flott bil. Her får du en fin familie bil som er god å kjøre. Likte veldig godt den eksosen. Er det 76 mm stusser tro?
 12. Ja se der ja. 2,7mm lengre ut fra fjærbein er jo ikke så farlig kanskje,men 15,4 mm utover mot skjermkant er litt mer spennende. Men bilen er ikke veldig lav. står på m-sport understell så tror det går greit. Det blir vel kanskje subbing i humpler og ved spesielle vinkler bilen står i ved rattutslag,. Tusen takk for hjelp. Må tenke litt på det her videre.
 13. Et lite spørsmål til felg spesialistene her inne. Har lyst på nye felger til bilen. Helst orginalt. Å da har jeg sett på Style 641 som ble levert på F80. Men lurer da på om de passer på F31 i forhold til impress. Og dekk dimensjon. Og er det noen av dere som vet om eller har et sett dere vil selge?
 14. Siden ikke det blir gammel bil på meg så ble det isteden båt. Har hatt lyst på en eldre 7 serie men så er jeg glad i litt nyere bil også så da blir det med 328’n for nå. Men båt det er jo artig så fant en båt i Arendal etter mange måneder leting på Finn.no. De fleste båtene som ble solgt var med eldre 2 takts motorer. Jeg ville helst ha litt nyere 4 takts motor. Og av båt jeg så på så var det Wesling og fjordling som jeg likte best. Fjordlingen ble for dyr som regel så da ble det 1979 Wesling 16 HT. Norsk klassiker design av Linge. Blir noe få turer nå før høsten og forhåpentligvis masse kos til sommeren😎🚤🚤
 15. Ser veldig bra ut nå den her. Dere har gjort masse arbeid for å få denne tilbake på veien og samme med e30^n som fikk nytt liv. Regne Wheeler dealers hehe. Blir nok også greit å få en bil mindre på tunet og brukt litt kroner på den andre grønne etterhvert. Mangler det deksel ved girvelgeren? . Hadde det problemet på en BMW jeg hadde tidligere. Irriterte meg over det men gjorde aldri noe med det.🤣
 16. Stavanger til Porsgrunn På vei hjem så ble det sørlandske vei. Kjørte fra Stavanger og mot Egersund der vi stoppet på en liten fjelltur. Og turen gikk for å se på Trollpikken😂 Ja måtte jo bare få med oss det. 35 minutters gange så var vi der. Og heldigvis ikke så mye folk der. Kom litt på ettermiddagen og dårlig værmelding gjorde nok sitt.😉 Deretter gikk turen til Egersund sentrum. Ser for meg dette er en by med mye båtliv. Aldri sett så mange båtgarasjer før. Videre derfra til nordsjøveien. Den var fin å kjøre bortsett fra at jeg så lite til sjøen egentlig. Flekkefjord var neste stopp. Likte godt den byen der. Her å ser jeg for meg et bra båtliv med kanal gjennom sentrum og fin båthavn. ( ja jeg tror det må bli båt også på meg etterhvert🤣🙈) Så ble det videre ned til Lyngdal der frøken’a «måtte» innom en antikk butikk🙈 Så da ble bilen fylt opp. Lindesnes neste. Ikke vært her før heller å det er jo et sted jeg har hatt lyst til å se. Sikkert sett for mye på 71 grader nord😉 Her blåste det helt vilt men bar forventet det. så ble siste stopp i Kristiansand og det er mange år siden jeg hadde vært der. Har vært mye utbygging der de senere år. Så kjente meg nesten ikke igjen der. Men flott med bystrand og godt vær. så var det strake veien hjem til Porsgrunn. Circa 100 mil og sett mange nye steder. Så veldig fornøyd med den turen her.😊 Legger ved litt flere bilder her.
 17. Ja du har en flott by å kose deg i der og kort veg til fjellet også. Skal tilbake neste år også tenker jeg.
 18. Ja Dalen er det fint. Var en god del båt turister der når vi var der. Men det ble bare med et kort stopp der for vår del. Men for de som liker å reise tilbake i tid så må jo Dalen hotell være midt i blinken. Og bilen levert varene. På langtur så er den ikke så tørst heller.
 19. Hadde ikke vært i Stavanger før bare kjørt forbi men det var på tide å stoppe der. Flott by med koselige gater. Gamle hus og bygdninger.(interessant å se på for en tømrer😉🤩), mange flotte biler. Aldri sett så mange Ferrari på en dag😉 BMW selvfølgelig , og diverse andre merker. Båt var det også. Reiste på båttur til prekestolen fra sjøsiden. Flott tur i fint vær. Ja skal tilbake dit🤩🤩
 20. Sommerferie 2021 Ja nå har det vært ferie og siden jeg har stått litt bak i corona vaksine køen så ble det Norges ferie. Og tenkte å legge ut en liten bildeserie fra bilturen jeg hadde. Målet var Stavanger. Turen bort tok vi Fra Porsgrunn til Dalen, deretter videre over fjellet til Suleskarvegen. Har tenkt å ta den veien før men har aldri blitt noe. Å den skuffet ikke. Rett inn på høyfjellet med noe smale veier men fine å kjøre på. Så videre fra Setesdalen til Stavanger. Bilen gikk som et tog og koste seg i svingete partier. Veien tilbake legger jeg ut litt senere.
 21. Moro å se bilen i bruk og nyvasket. Husker som guttunge hvor råe de her var. 535i var jo helt vilt den gangen. Bare å kose seg max med den nå før vinteren kommer.
 22. Når du kommer på stranda å det står lik bil der😉 Klart en må parkere ved siden av😎
 23. Tusen takk for info om voks. Det tar jeg med meg videre. Ble litt usikker på hva jeg kommer til å velge her men får tenke litt på det. Blir nok å bruke resten av Autoglym HD wax nå å så får jeg se hva jeg kjøper.
×
×
 • Create New...