flobben

Members
 • Content Count

  2341
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

flobben last won the day on August 11 2015

flobben had the most liked content!

About flobben

 • Rank
  Generalmajor
 • Birthday 11/05/1981

Profile Information

 • Interesser:
  O-town

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. flobben

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Veit at siste kommentaren til Matt treffer godt på noen her inne. men ja rart det er Så ustabilt, alle disse bilene er ekstremt raske, og de tiendelene det er snakk om her ville man aldri ha merker i det vanlige liv. Skulle jeg ha valgt fritt her, så tror jeg at det hadde blitt porsche, den er hakket høyere på statuslisten og med hybrid mulig å kjøre noe avslappet med i byen.
 2. Godt å se at hurracanen blir brukt, ryktes at den blir brukt ordentlig også. eier er instruktør på isbanen der oppe ofte, og kan virkelig kjøre,
 3. flobben

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Nesten løp og kjøp Fredrik https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=162361896 denne ser helt vilt fin ut, men dessverre for mye penger for min del for et leketøy
 4. Kjørte model x i går hjem fra byen, fy f.... for et makkverk av en bil. At noen med bilinteresse kjøper noe slikt skjønner jeg ikke. Støynivå som en bare det, finnish ræva, e-troenen går den en høy gang. eneste tesla kan skryte av er rekkevidde og aks. Aks er noe man sjeldent bruker (i alle fall når bilen er nogenlunde sprek) å gå fra 7-er til model s/x er skikkelig nedtur på kjøreglede. nye x5en ser kjempe fin ut, og virker å gå bra. Jeg hadde en forbikjørsel nyttårshelgen med xc70n (240hk) og i det jeg la meg inn, fortsatt med stum pedal kom en 45e bak meg og lett kjørte forbi. Så betydelig sprekere en 70n. (som forventet)
 5. At en e60 535d med 270hk kjører fra en t8 tror jeg ikke på, de tallene er ikke mulig å få til å stemme. At 540d med 320 hk klarer, ja kanskje, men volvoen har 320 bensin pluss 90 el, så at det ikke var en fight, tvilsomt, men at den kan være hårfint sprekere, ok.
 6. flobben

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Problemet med volvoen er at det 400 ikke er 400 hk. Bensinmotoren yter 320hk og el-motor yter 80hk, men ikke på samme turtall. så det er ikke bare å legge sammen så har man total effekten, man skulle tro at fabrikkene hadde lært noe av tesla p85d skandalen. 700+ hk ble vel til slutt ca 500. Men for Audi, 90% av de som klager har ikke råd til s4, og de som har råd kjøper den uansett. den er laget for å kjøre langt på autobann, og det klarer den. jeg er ganske sikker på at det er kun forumrittere som bryr seg om en bil er halv sekund tregere på ditt og datt. De resterende bryr seg bare om de er fornøyd med bil og ytelse.
 7. Når jeg så hvordan stasjonsvogna mi med skiboks var pakket jule og nyttårshelgen med to kids og frue så kunne jeg bare ha glemt å hatt sedan. Og jeg har ikke barnevogna med lenger heller. Alt går sikkert, men det hadde vært skikkelig stress.
 8. flobben

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Jeg registrerer at dynografene som BSR har på sine sider er prikk like veldig mange aktører, så mistenker nok at de faller i kategorien software utviklet sentralt solgt til mange aktører. Så dynorundene her virker å være så som så. jeg har fra sedox-performance på min volvo, men ser at BSR og mange andre har akkurat samme grafer, oppgitt ytelse osv. Så tror nok de faller i melk og brød kategorien til TRF. Man burde kanskje ha gått for Volvos egen via polestar, eller bmws performance produkter for å få noe som er laget spesifikt til bilen, eventuelt TRFs sine egen utviklede. stertmann i Sverige utvikler vel også en del eget til forskjellige merker.
 9. flobben

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Hehe, min minste på tre holder seg for øra når motorsykler kjører forbi, ikke lært av meg. for min del er det mer tullekjøring slik som her som er irriterende, bilenlager fet lyd, men blir slitsomt når den går runde på runde i London.
 10. flobben

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Delvis enig, synes det er synd at enkelte biler blir mister volum. F.eks. Lambo hurracan til en jeg kjenner, originalt har den mye lyd og volum. Blir det dempet synes jeg det er synd. Men når man ser på youtube og alle som straight piper lamboen fordi det er for lite lyd, og ruller igjennom et par av show off gatene i London, da synes jeg synd på de som i de gatene. Har en som bor rett ved som kjører subaru uten noe særlig dempere, og som står og ruser titt og ofte, blir litt irritert når det skjer når kidsa skal legge seg. Men om ti år selges det vel uansett bare elbil i norge, og da er problemet borte.
 11. flobben

  Kjøpsråd F15

  På det tekniske Uten tvil, men på byggekvalitet burde man kunne sammenlikne. Som sagt f11 jeg hadde var mye bedre skrudd sammen. Når det gjelder Volvo så er jeg enig papertiger, helt annen kundegruppe de retter seg mot. Jeg har en 2015 xc70 ved siden av og der er det komfort og praktiske løsninger som står i hovedsetet. En kjempefin bil, men for de som fokuserer på følelser og kjøreglede kanskje ikke beste bilen.
 12. flobben

  Kjøpsråd F15

  Vet at mange selgere av gle anbefalte 25cdi i stedet for 350cdi fordi de ytelses messig ikke var veldig stor forskjell i det virkelige liv. Så prøven en 25d er nok også fornuftig. Eller så ser jeg at man får tre år gammel gle 500e til 600 nå. Da snakker man om virkelig prisfall for en kul og bra bil.
 13. flobben

  Kjøpsråd F15

  Fredrik90, aldri sammenliknet tekonologi, men bygg kvalitet og i forhold til f11n jeg hadde så virket x5n dårlig skrudd sammen. Audien er på en helt annen planet. på f15 jeg hadde knaket det i skjøten i ekene på rattet. Det klipset liksom ikke ordentlig på. plate bak på forsetene altså seteryggen virket dårlig skrudd. lokket på nedre del av bakluka virket billig, og generelt mye mer ulyder en det var i f.eks. F11. mulig det ble bedre utover i årene den ble produsert, som sagt min var tidlig produsert.
 14. flobben

  Kjøpsråd F15

  Var registrert i 2013 så en av de første som kom, men absolutt en bil som holder seg godt ennå, og ikke kom det noen facelift heller som gjør at de eldre ikke ser så utdaterte ut.