Jump to content

flobben

Members
 • Content Count

  2438
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

flobben last won the day on August 11 2015

flobben had the most liked content!

About flobben

 • Rank
  Generalmajor
 • Birthday 11/05/1981

Profile Information

 • Interesser:
  O-town

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tror du bør snakke med ingeniørene direkte og ikke via via. Hovedårsaken til at man har fått oppfatning om at strålene er farlig er fordi 5g strålingen er mer direkte rettet og ikke sprett som på 4g. Så rett ut i fra senderen (noen meter) så har man et område hvor konsentrasjonen av strålingen er veldig høy, og dermed skadelig i dette nærområdet. Lenger bort fra senderes er den like skadelig som all annen stråling, fint lite. Når man tråler igjennom en del forum så kan man fort ende opp med en oppfatning om at det som skrives der alltid er riktig, ofte er det lurt å prøve å oppsøke
 2. De Volvoene er bra bygget, men se etter rust på skjermene foran helt nederst Se her for hvorfor ellers så er det greit å bytte olje på girkassen innimellom, den er glad i å slure når den er kald. D4 motoren responderer også godt på tuning, volvos originale polestar er bra og lovlig, men kanskje litt dyr. ellers så hadde vi litt problemer med dørlåsene når det er kaldt, de henger og dørene lar seg ikke lukke. Det problemet har vi hatt på vår v70 og xc70 og pappas xc60.
 3. 21" er helt rått på f11, her fra hvordan det så ut på min.
 4. 2 timer og femti minutter fra Oslo Syd til Furnes ved Hamar. En time på å komme igjennom Oslo, hvor ble det av hjemmekontor til folket? dårlig lei, og det tror jeg mange var, mange som kjørte hardt/fort etter at det slapp opp
 5. Hvordan måler du? tempmåleren i dashbordet er ofte smart og tar ikke med normal variasjon, slik at hvis den synker under kjøring så kan det tilsi at du har problemer.
 6. Tungvidt å bruke er argumentet mitt for å ikke bruke det. Vi har også plass under gulvet bak, men med sånn plastplate og sikkerhetsnett som må fjernes før det kan åpnes blir det aldri brukt.
 7. Jeg vil påstå at den er litt for dyr i forhold til utstyr. Den mangler kamera rundt omkring, ikke komfort access, eller greit utstyrt. Den burde ikke koste mer en 500.000, men det er ganske bra trøkk på disse fortiden som gjør det litt selgers marked. Panoramatak er bare smakssak, samme med det andre den mangler.
 8. Jeg bruker av og til en sprayflaske med vann og en liten dråpe salo og spruter i registeret, og så skyller over med rent vann i etterkant. Som oftest er det tett register som gjør at de er mindre effektive har jeg blitt fortalt. min står på,alustativ med trehus rundt seg. Opplevde at huset stod litt skeivt og kom borti pumpen og da hørte det ut som et helikopter hang over boligen når man satt inne.
 9. Hos oss gikk de for https://www.charge365.no de snakker sammen, men har ikke satt meg mer inn i hvordan det virker
 10. Bare påpeke at e90lci en jeg hadde i 2009 hadde elektrisk varmeapparat som hjalp til før motoren var varm. Det vil si at der blåste det varmt like rask som dagens elbiler. men ja, småkjøring bruker mye batteri, som sagt jeg kjører ene ungen til skolen og henter på skole og bhg fortiden. Det går mye strøm, men sånn kjøring med dieselbilen er jo drepen på den.
 11. Jeg har ikke regnet på det helt selv, men nå kjører jeg relativt lite fortiden, men må dytte i laderen ganske ofte føler jeg. Her tar sameiet 1,5kr kWh, og med en del forvarming (10kw i timen varme) en halvtime før hver tur, samt at den snitter for på 35kW/mil når det er kaldt på korte turer så går det unna noen kroner. Så kan nok hende at med ugunstig bruk at kostnaden ikke er veldig mye billigere, men ser jo at dieselvarmeren på Volvoen drar unna en liter omgangen den går, så med bruk to ganger om dagen, pluss kjøringen så går det fort nedover der også. Nå brukes elbilen for det meste
 12. En ting er at kanskje dødeligheten har gått ned, men jeg kjenner flere som har hatt corona (milde symptomer) og det tar lang tid før man er tilbake der man var. Han ene var ganske flink til å løpe, etter to uker med sykdom løp han km på 1 og 1/2 minutt saktere en hva han gjorde tidligere. Det betyr at noe virkelig har skjedd med lungene til karen. Andre helt friske mennesker har til og med fått slag av corona, med alle de problemene som følger det. Så jeg stiller meg ikke helt bak svenskene som ønsker flokk immunitet.
 13. Det vil jeg tro at den gjør på sommeren faktisk, er jo flere som har klart godt over 600km i dag. Var vel noen som klarte Oslo-Stavanger på vinteren her også. Når man begynner å snakke de rekkeviddene der så begynner det å bli få argumenter for å velge noe annet. Jeg merker at de 360km som min e-tron er oppgitt med er litt i minste laget. Realistisk med motorveiskjøring er ca. 30 mil, som igjen egentlig blir en rekkevidde radius på 15mil hvis man skal frem og tilbake, og da er man helt på grensen. Så egentlig er radiusen 12 isch mil, kan man lade så blir det annerledes. Med 840 kommer ma
 14. Arg... irriterer meg så jævlig over kriseledelsen i Oslo kommune. Startet med at vi på lørdag fikk beskjed om at barnehage og skole var stengt på mandag, og reduserte åpningstider resten av uken fra 7.30-17.00 til 8.30-15.30. Begrunnelsen for stenging på mandag var at de måtte planlegge for rødt nivå. Nå har man hatt koronaspøkelset hengende over seg i snart et år, vi har vært på rødt nivå flere ganger i barnehagen, hvor vanskelig er det å planlegge for at rødt nivå igjen kan oppstå og ha alt klart? Neida vi stenger ned skole og barnehage og lar arbeidsgivere til de stakkars bruke
 15. Her støtter jeg faktisk @Saltkjelen fullt ut. Svigers bor ved Hamar, og gud for en gudsforlatt sted. Skjer jo ingen ting. Var på et kjøpesenter der oppe før jul, og overhørte de lokale påpekte at det var mye folk der. Jeg hadde akkurat fundert over hvor er alle folka, det var ingen der sammenliknet med en vanlig helg i Oslo området.
×
×
 • Create New...