Jump to content

Peak

Members
 • Posts

  3003
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Peak last won the day on January 7 2015

Peak had the most liked content!

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Norway
 • Kjøretøy
  i3 120Ah

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=244003304 Første i4 på bruktmarkedet(?) -Liten tvil om dette er en lekker bil.
 2. Absolutt, men svært få plasser å stå å skru her jeg bor, trodde jobben med å ta av spoileren ville bli mer omfattende enn som så. Bilen er tungstartet som at den kimer 3-4 sekunder før den kommer seg. Selv om gløde ikon i dashbord kun er tilstede noen få ganger påvirker ikke dette starten, den er helt lik om ikonet er fraværende. Det du referer til over her er svært enkelt for en fagmann eller hobbyfagmann men viktig å huske på at vi alle er ikke like her inne. Hadde det vært sannsynlighet for at det var batteri har jeg skiftet dette noen ganger tidligere nå så det er selvfølgelig en smal sak, samt vet jeg at e6X drar mye strøm ved oppstart, så at et dårlig batteri kunne forårsaket dette skal vi vel heller ikke se helt i bort fra?
 3. Var korrekt at det var sikring nr. 54 i bagasjerommet men denne var like hel. Med andre ord ligger feilen et annet sted. Ingen varsler om lav spenning på batteriet men bilen kan være tungstartet av og til ved temperaturer ned mot -10 og kun av og til den gløder. Kan dette da ha noe med dårlig batteri å gjøre?
 4. Fungert uproblematisk tidligere i vinter, sluttet brått å fungere i dag. Ingen andre tegn til feil på bilen som kan tyde på kabelbrudd i bakluke. Tenkte sjekke sikringer just in case, noen som kan bekrefte at det er snakk om nr.54 i bagasjerommet? Evt. andre forslag til hva det kan komme av? ‘09 modell
 5. Dugg i lykt på en 2021 modell? https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=242599013
 6. Denne var lekker. Temmelig frekt interiør og, gratulerer😄
 7. Gratulerer med bil, ser du skal pendle Larvik - Drammen, gjort dette tidligere med en i3 120ah hvor rekkevidden ble noe kort tur-retur, årsaken er egentlig 110 sonen på E18. Til fordel utgjorde ikke minusgradene stor forskjell på forbruket. Strømmen får god flyt over 100km/t. Hvordan er rekkevidden på Golf’en?
 8. Forbaskede irriterende når privatpersoner og spesielt forhandlere markedsfører bilen nyere enn den egentlig er, ingenting som tilsier at denne 1-serien er en 2016 modell. Både VIN og Statens Vegvesen sier 01.2015. Samtidig kom aldri preface som 2016 modell. Spesielt forhandlere bør gjøre seg godt kjent med årsmodell og reg.data før bilen annonseres, så dette tipper jeg bare er nok et forsøk på en mild svindel. Ærlighet og selvrespekt er virkelig ikke tilstedet lengre ved kjøp og salg…Kynismen er stor. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=239336264
 9. Ergerlig situasjon, men dette skjedde nok ikke helt over natten så her burde du kanskje vært litt mer våken under inspiseringen av bilen? Selv om det er godt kjent på nett at N47 har problemer med kjedestrammer som igjen kan sørge for havari er nok ikke dette like godt å vite for gjennomsnittsbrukeren. Du kan sikkert prøve deg på retur av bil og refusjon av betaling, men her kan du nok ikke kreve noe som helst tilbake er jeg redd, med mindre du kan bevise at dette er noe selger var klar over på forhånd og derav bilen solgt med en «skjult mangel».
 10. 5-serie med «unik farge kombinasjon» https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=229795840
 11. F11 er fine biler, gjør seg nok godt med en R6 i denne. Kan du si noe om denne kontra din tidligere E91 335d?
 12. Har du link til en? -Hva koster noe sånt? -Hadde vært en artig «finesse» å hatt.
 13. Har TV funksjon i en 09 5-serie men kun «snø» på skjermen. Dette fungerer vel ikke ettersom den ikke har digital mottaker, derimot har jeg sett enkelte bilder i Finn.no annonsen av tilsvarende bil, samt 7-serie som har dette fungerende i nyere tid. Hva skal til?
 14. Krompynten er heldigvis bare å fjerne. Men husk på om dette hadde vært en individual E39 530i/540i ville nok prisen ha vært noe tilsvarende. 😃
 15. Hmm, turte ikke presse den noe særlig over 100km/t i tilfelle noe skulle ryke i den hastigheten, men i den farten kunne det kjennes noen svake vibrasjoner i bilen. Utelukker absolutt ikke diffen. Men på en annen siden føler jeg noe slikt ville kommet gradvis? Har ikke hatt noen tegn fra bilen tidligere om at differensialen er slitt? Vil ikke denne sakte men sikkert bli dårligere?
×
×
 • Create New...