Jump to content

Peak

Members
 • Posts

  2981
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Peak last won the day on January 7 2015

Peak had the most liked content!

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Norway
 • Kjøretøy
  i3 120Ah

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Blitt noen kroner i drivstoffkostnader på den der. Om vi regner et forbruk på 1l/mil og en snittpris på bensinen fra 2000 - 2021 er ca. 14 kr/ literen. Tett på 800 000kr til dags dato.
 2. Peak

  E61 diff. lekkasje

  Takk for raske tilbakemeldinger. Ikke noe jeg gjør selv dette, så må nok innom verksted. Ingen synlig lekkasjer på bakken så forhåpentligvis bare litt svetting inntil videre.
 3. Peak

  E61 diff. lekkasje

  Hei, omformulert innlegget litt. Hvordan er jobben med å bytte disse simringene?
 4. Bilen har nå rullet tett på 260 000 og fungerer upåklagelig. Hadde den på PKK i dag med 0 feil som konklusjon. Derimot fortalte den hyggelige mekanikeren meg at den lakk litt fra differensialen, trolig en simring(?) eller kan det være noe annet? -Ingen merkbare feil eller varsellamper.
 5. E61 kom aldri med disse tre stripene på dørhåndtaket. Er derimot touch / sense funksjon som normalt. Comfort Access har ikke oppladebart batteri i nøkkelen som bilen u/ CA har. Start derfor med å prøve å skifte ut CR2032 batteriet som sitter i keyfoben.
 6. Herlig bil og kjempe lekker farge, står faktisk svært godt i stil med Luxury line! At Luxury line faktisk kom med krom på bakfanger også var nytt for meg, ble langt penere å få dette foliert som du har gjort, ellers fungerer resterende krom detaljert veldig godt på denne. Fine oppgradering på en ellers meget pen bil.
 7. Så å prøve å holde disse kanalene så rene som mulig motvirker en potensiell lekkasje ned i bagasjerom?
 8. Noen som kan henvise til hvor dreneringskanalene på en e61 sitter? Tenkte å få tatt en shine av soltaket ila. uken for å forebygge eventuelle problemer.
 9. Peak

  E60/61 tråden

  Noen som forresten vet om det er mulig å endre lyden / tone for innkommende samtale via bluetooth? Svært høy og plagsom ringetone.
 10. Peak

  E60/61 tråden

  Hehe, okey så da er det et velkjent fenomen at disse lett kan ramle ut. Da blir det fint med en ny så snart den dukker opp i posten.
 11. Blir vel ikke barskere enn denne? https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=228223565
 12. Peak

  E60/61 tråden

  Vet du om det bare er å "klikke på plass" eller må jeg montere det fra bakkant?
 13. Om X1 ikke er uaktuell mener jeg du kan gjøre et relativt godt kjøp her, om du får den billigere enn annonsert pris får være opp til forhandlingskunnskapene dine. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=223868507
 14. Nei, det vil jeg ikke påstå. Bilen mangler mye vesentlig utstyr som bla. NaviPro og skikkelige seter. Denne har marginalt. Å selge denne igjen kan bli vanskelig og av den grunn ikke et kupp i mine øyne. Sendte deg en liste på forrige side, samtlige biler kan regnes som kupp kontra denne.
×
×
 • Create New...