Jump to content

Rita G

Members
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Kjøretøy
  Bmw 545e

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Rita G's Achievements

 1. Knallstilig bilde! Skjønner at jeg må ta min på en liten luftetur snart her også. Har blitt alt for mye "snill tante" kjøring på el, og veldig lite brummelyder i det siste.
 2. Kjenner meg igjen i mye her 😁 Fremdeles litt misunnelig på laserlyktene, men det er veldig bra lys i de ordinære også, så jeg får leve med å mangle den fine UP-stripa. Strålende fornøyd her også med doningen enn så lenge.
 3. Takk, takk Ja, greit å være forberedt nå fremover. Var spent på om felgene var litt for åpne, men syns det ble bra 🙂
 4. Takk! Ble fornøyd selv også 😍
 5. Vintersko for første gang 😊
 6. Takk, da skal jeg sjekke ut den Ja, har hatt sansen for I4 hele tiden (eller, strengt talt 4-serien, 440i er vel en av mine absolutte favoritter ❤️ ), men timingen med retur av leasingbil gjorde at det ble 545e i stedet. Angrer ikke altså, men når prisene kom, ble det jo åpenbart at man kunne "bytte ned" til en nydelig bil. Imidlertid, 5-serien blir her nå.
 7. Ser at du skriver at du fant ut på YouTube hvordan du aktiverte nøkkelkortet. Av ren lathet spør jeg heller her Jeg har satt opp diplay key til meg selv som er hovedbruker av bilen, og den andre vanlige til sambo. Har dermed 3 brukerprofiler, min, hans og gjest som er standard. Uansett hva jeg prøver, får jeg ikke knyttet til kortet til noen av disse. Får bare beskjed om at det kun er en nøkkel som kan knyttes opp mot hver profil 🤔 Selger sa noe om at kortet kunne være fint om man skulle på stranda og ikke ville ha med seg display key f. eks. Jeg tenkte det som en backup til min nøkkel. Vet du hva jeg gjør feil/ikke gjør? Trenger jo ikke en brukerprofil til, og det fordrer jo også en ny bruker på Bmw-appen, som er styr nok i seg selv med de to vi har lagt opp. Ellers kan jeg også rapportere om storsmilfaktor til denne bilen Var kraftig inne på tanken om å legge den ut for salg i sommer (3 måneder gammel) til fordel for bestilling av en I4 M50 (som har vært den bilen jeg/vi har ventet på i noen år nå), men når jeg ser hvor mange som bestiller den, og har begynt å bli vant til den andre, så blir den nok her en stund videre likevel ❤️ Kjører en del mer til jobb om dagen, og har ca. 7 mil t/r. Lader ikke på jobb (kunne gjort det, men velger å bruke litt bensin også på E6). Ligger nå på 2,7 l. i reelt forbruk (med litt variert kjøring utenom vanlig jobbkjøring). Volvo S90 T8'en fikk jeg så vidt ned i 3,5 på sommeren. 1-0 til Bimmer'n der altså
 8. Den er jeg helt enig i... Kommer fra Volvo hybrid, og alt med hybriden fungerer bedre med Bmw slik jeg har opplevd det hittil, bortsett fra den manglende "Hold" knappen for å beholde batterikapasiteten slik den er akkurat da. Den eneste "trøsten" er at bilen til en viss grad forstår at man kjører på motorvei (om den står i hybrid) og bruker da ikke strøm på høyere hastigheter. Da ble batteriet tappet likevel om man ikke brukte Hold i Volvo. Anyway. Storfornøyd med resten av bilen
 9. Nydelig bil og nydelig farge på din Litt misunnelig på laserlysene! Det var en av få ting som ble vraket da tilleggsutstyrslista begynte å nå helt ned til gulvet. Lysene her er vel som sådan greie nok, men den herlige blåstripa er liksom prikken Vel, man kan ikke alltid få alt. Blåfargen er knalltøff. Om det ikke hadde vært for at forrige bil (Volvo S90 T8) ble levert i fargen bursting blue, kunne det fort blitt lignende her også. Hyggelig å høre at du også er fornøyd så langt.
 10. Tusen takk Tusen takk 🤩 Er veldig fornøyd med valget, og smilet er aldri langt unna når den kjøres. Knipset et lite bilde i går morges, som vel er det ferskeste jeg kan oppdrive. Det var du som hadde den andre, blå? Fremdeles fornøyd i tilfelle? Takk Mulig at de har hatt en i samme farge. Den får litt gullskimmer (rav) i sollys, og det løfter fargen veldig, enig i det. Samtidig kan den nesten se matt ut i andre lyssettinger. Veldig happy med fargevalget.
 11. Har bare hatt biler de siste årene med sportseter. Elsket setene i Octavia Rs og Volvo S90, men ingen av dem er i nærheten av disse 😍 Har kjørt 530e noen ganger med komfortsetene og fikk ikke noe i nærheten av den følelsen der.
 12. Ja, sort er flott, men litt "oppbrukt" hos meg for en stund. Har også hatt en bil tidligere i en lignende farge, Steel Grey, men den var mye flatere i fargen og hadde ingen fargespill. Forrige bil var knallblå, så da var det en passende anledning til å glitre litt i rav
×
×
 • Create New...