Chris A

Members
 • Content Count

  980
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Chris A last won the day on May 11 2018

Chris A had the most liked content!

About Chris A

 • Rank
  Oberst
 • Birthday 07/09/1976

Contact Methods

 • MSN
  chrishammerseth@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Selje
 • Kjøretøy
  13 BMW 530 da Xdrive F11

Recent Profile Visitors

1289 profile views
 1. Takk for det @papertiger ! Det mye jobb med polering. Men du verden hvor kjekt det er etterpå. Veldig artig å se resultatet etter så mange timer med arbeid. Lett å få frem glans på bilder. Men jeg kan garantere at bilene er meget blanke og ripefrie live.:) Kjempebiler gode og billige å bruke. Overraskende god plass i dem! Kunne godt verdt litt mindre støy i kupeen. Fint med sommerdekk, men man hører godt vinterdekkene mot grov asfalt. Når er det avgårde å skifte EGR kjøler på F11. God påske!
 2. Da har minien og fått litt kvalitetstid. Behandlet / polert med scholl S20 black series, deretter coated med kamikaze miyabi. Dekksider behandlet med swisswax autobahn.
 3. Tusen takk @papertiger. Det var godt du poengterte, ikke lett å få frem glans / wet look på denne fargen. Sølv kan fort bli litt kjedelig, men det er en flott farve Når man får frem glans. Kjekt å høre at du liker den😊 God påske @papertiger
 4. Chris A

  Problemer med egr-ventil og cooler Bmw f10

  Jeg spurte om dem skulle bytte bare belgen med sprek i. Men dem sa at hele greia skulle byttes med meg. Hva det innebærer vet ikke jeg🤔
 5. Fikk testet den nye tre serien her forleden. Blev bare en kort tur men. Syns den var god å kjøre, litt stivere en min. samt sprek som du sier. Men savnet kjørekomforten og sekseren i min. Men tøft og moderne interiør syns jeg. Kunne godt tenkt meg å prøvd den i mørket, denne hadde laserlys. Samt sikkert veldig kul innvendig i mørket:)
 6. Chris A

  Problemer med egr-ventil og cooler Bmw f10

  Jeg fikk dette rundt 100.000km. Kjente en svak eksoslukt i bilen. Sprek i en belg Ifm. EGR kjøler. Skal skiftes nå ganske snart hos forhandleren jeg bruker. for ordens skyld dette er en F11 13 modell. 530 da Xdrive.
 7. Da var jeg tatt vårpuss. Bilen blev behandlet med TLD the last CUT så blev det lagt på kamikaze myabi coating. Spent på denne coatingen, første gang jeg har lagt det. Så langt ser det veldig bra bra ut. Meget bra glans. Bilen har forøvrig fått full service med kjøretøykontroll nylig. Full koding blev også utført. Har til tider merket en svak eksosluft i bilen. Merket det spesielt når jeg slapp gasspedalen. Hadde den inn og sjekka det. Konstatert feil med EGR kjøler, lite hull i en belg. Så hele kjøleren skal skiftes ganske snart. Siste bilde viser nye generasjon G30 ilag med min F11. Dette er en 530e hybrid.
 8. Jeg skiftet til IDrive med stort hjul. Hadde bilen på hovedservice service nå. Bilen skulle da også få en full programmering, dette gikk ikke da denne iDrive controlleren lå å blokkerte hele greia. Så den må skiftes sa dem før programmering utføres. Er vel ikke ulogisk det?
 9. Ja, det er litt slik jeg og tenker. Hadde bilen vært due for bremseskift fremme hadde valget kanskje blitt lettere. Det er Litt kroner Ja. Takk for ditt innspill @awt
 10. Ønsker litt meninger her. Har lekt med tanken om å montere MPPK på min 13 530 da xdrive. Har fått tilbud fra på dette fra min forhandler. Rundt 20 000.- ferdig montert. ikke så avskrekkende med tanke på at man skifter bremser fremme. Litt synd at jeg har nesten nye skiver og bremser fremme. Er dette noe man kan får solgt, evt. Ca pris? Samt er det verdt prisen? Jeg syns det er bra skyv den fra før, men har hørt at man merker godt denne oppgraderingen på dreiemomentet.Andre tuning metoder er ikke intressant, da jeg vil ha dette godkjent i vognkort. Samt vil det gjøre bilen mer attraktiv ved et evt. Salg? hva tror dere, noen andre med samme motor som har montert MPPK?