Jump to content

Chris A

Members
 • Posts

  1184
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Chris A last won the day on May 11 2018

Chris A had the most liked content!

About Chris A

 • Birthday 07/09/1976

Contact Methods

 • MSN
  chrishammerseth@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Selje
 • Kjøretøy
  2021 330e xdrive G21

Recent Profile Visitors

3337 profile views
 1. Nei, her har nok jeg misforstått. For dem skifta tannstang. Den som ligger på tvers av bilen. Skifta dem det staget fra ratt ned til tannstang inkl. Lager i torpedo vegg. Før dette skifta dem noe rett bak rattet.
 2. Saken er nå løst. Synderen var tannstanga. Blev skiftet nå på torsdag. Har ikke hatt ulyd siden.
 3. Dem har fortsatt ikke funnet ut av dette. Skiftet alt fra rattet å ned til fremaksling.. siste dem skifta var hele tannstanga inkl. Membran inkl. Lager i torpedo vegg. kan dette komme fra selve rattet? Min forhandler sier det ikke er mulig. IMG_1942.MOV
 4. Kjører Nokian Hakka 3 på 3 serien og hakka 2 på 1 serien Veldig fornøyd med begge disse. Vi kjører mye på bar vei. ikke hatt problemer med disse.
 5. @E.C. håper dem finner det på første forsøk. Er et lite stykke til min forhandler😅 Ellers takk for feedback🙏🏼
 6. Klart dette er en garanti sak. Skal ikke være slik på en helt ny bil😅 jeg skal oppdatere. Rart eller ei. Lyden blir høyere og høyere jo lenger man kjører. Å rattutslaget som dere ser er veldig lite. etter at bilen har Stått i ro en stund, så er den nesten helt stille, jo mer jeg kjører så høyere blir lyden…
 7. Har fått en veldig irriterende knikselyd fra rattet ved svinging. Lyden eskalerer jo lenger man kjører. Noen som har vert bort i det samme? Hør video vedlagt. Har bestilt time hos BMW for å sjekke dette. Dem snakker om en gummi ring som står mot rattstammen som trenger smøring.. Bilen er en G21 330e xdrive med 8500km på telleren. Video.mov
 8. @Pekka Min 2021 330e Xdrive G21 blev levert med stjernemerkede Michelin pilot sport 4s fra fabrikk. Dette med mix dimensjon på 19" Orginale BMW felger fra fabrikk.
 9. Gratulerer med nydelig G30 Facelift!
 10. Trasig dette. Keramiske skiver/bremser skal vel i teorien vare bilen levetid, eller tar jeg feil? Kan man skifte det som er galt bare på ene siden? Dette er dessverre medaljens bakside med disse bilene med stor M. Det koster ofte veldig mye når ting går galt🙈 håper du finner en fornuftig og overkommelig løsning. Lykke til!
 11. Jeg vet ikke men bare tipper her. Dersom bilen er originalt levert koden apple car play preparations så kan dette være inkludert. Min hadde den koden.
 12. @Snagg30 hehe😅 tenkte mer på hva slags F31. Ro ro til fiskeskjær😂
×
×
 • Create New...