Chris A

Members
 • Content Count

  1050
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Chris A last won the day on May 11 2018

Chris A had the most liked content!

About Chris A

 • Rank
  Brigader
 • Birthday 07/09/1976

Contact Methods

 • MSN
  chrishammerseth@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Selje
 • Kjøretøy
  G30 530E iPerformance

Recent Profile Visitors

1933 profile views
 1. Syns disse passer bilen veldig godt. Disse hadde jeg lett kjøpt selv og hadde jeg vert på jakt😊 Gratulerer med flotte felger!
 2. Helt enig. Man merker det fort detaljene når man går fra en med disse tingene og til en mer standard utstyrt bil. Setene er nappa skinn en del mykere skinn en standard dakota. Men jeg har lufting og massasje stoler også. Så dem oppleves kanskje litt hardere en dem uten dette. Liker veldig godt lufting i stolene på lengre og varme turer. Men hadde klart meg uten alle disse små hullene:) massasje funksjonen i disse stolene er helt rå. Fantastisk på lengre turer. Rene spaen 😂
 3. Jeg monterte det ikke selv. Det var min lokale BMW forhandler som gjorde. Tror ikke jeg hadde begynt på dette selv på såpass ny bil. Radar på dette. Så er det bevegelse rundt bilen starter det å filme:)
 4. Takk for hyggelig tilbakemelding, fredrik! God lyd, samt veldig stilig med lys i høyttalerene. Annen ting som pynter syns jeg er keramiske knapper og pianolakk listene. Selv om der lett vises striper i disse listene. Når det gjelder skvettlappene, tenkte jeg akkurat som du. Tenkte å montere den når jeg legger om til sommerdekk.
 5. Søndagsvask:) BMW Advanced Car Eye 2.0 montert. Orginale skvettlapper klar til montering:) tror ikke jeg kapper disse.
 6. Litt vask må til når man kommer hjem fra sjøen. Pågående planer nå er: - installere BMW Advanced Car Eye 2.0 - Montere skvettlapper.
 7. @Fredrik 90 blev veldig bra med dem skvettlappene. Takk for gode bilder. Spørs om jeg må ha meg et sett. Ellers er jo som alltid med deg, veldig grundig når du først setter i gang😊👍
 8. hvordan ser det ut når du skjærer dem flate? Blir det noen synlig kanter har du et par gode bilder?
 9. Chris A

  BMW G30 530e

  Det såg meget bra ut. Sort blank denne?
 10. Chris A

  BMW G30 530e

  Har du bilde av denne montert på bilen din? Er passformen bra?
 11. Chris A

  Erfaring 530e

  Jeg har EDC på min 530e G30. Men har ikke comfort pluss som alternativ på den. Kun komfort. Nå liker ikke jeg alt for stive biler, syns min er helt ok. Kompis har en uten edc man merker forskjell med og uten. F11 jeg hadde før hadde comfort pluss, den var veldig myk når man kjørte i den modusen.