Jump to content

Chris A

Members
 • Content Count

  1151
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Chris A last won the day on May 11 2018

Chris A had the most liked content!

About Chris A

 • Rank
  Brigader
 • Birthday 07/09/1976

Contact Methods

 • MSN
  chrishammerseth@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Selje
 • Kjøretøy
  2021 330e xdrive G21

Recent Profile Visitors

2608 profile views
 1. Takk:) @papertiger Det blev en demo G21 330e xdrive. reg: 07.01.21. Gått ca. 3400km. BSI 5år / 100000km. Sort metallic med sort skinn. Det blir montert: M performance takspoiler, diffusor og frontleppe før jeg henter den til uken . Ellers har den det meste. legger ved noen bilder jeg fikk fra forhandleren. Komplett utstyrsliste: 01CB CO2 equipment 01PN 19" light-alloy wheel double spk.791M HP 0230 Extra package, EU-speciifc 0248 Steering wheel heater 02NH M Sport brake 02PA Locking wheel bolt 02TB Sport automatic gearbox 02VB Tyre pressure display
 2. @Reef89 og @fupsaker Ja skulle gjerne ha benyttet meg av andres og Salkjelens ekspertise. Men jeg bor for langt unna. Jeg klarer nok fint å montere dette selv. Jeg har nå spurt om dem kan se på tilbudet en gang til, og sjekke dette med programmering. Visst ikke svaret er positivt. Kjøper jeg bare speilet. Jeg tenkte siden dem skal montere M performance styling, og siden jeg har kjøpt bilen dær. kunne det være greit å få gjort dette samtidig. Men som nevnt, betaler jeg heller ikke denne prisen. Takk for svar og tips!
 3. @nokiaas takk for svar. Det høres jo forsåvidt logisk ut det. Har du noe erfaring med selve prisen på programmeringen?
 4. @lagunilla Teknikker hos bmw hvor hvor jeg har kjøpt bilen. Sier at speilet med integrert garasjeport åpner må programmeres til bilen for å virke? Stemmer ikke dette? Se tilbud under.
 5. Har nylig kjøpt meg en så og si helt ny G21. i den forbindelse hadde jeg lyst å montere Innvendig speil med integrert garasjeport åpner. Selve speilet koster 2390.- montering 1030.-. Så skal dem ha 3100.- for å programmere dette til bilen, ser ut for at dem tar timebetalt for å programmere dette. Syns bare at det hørtes veldig mye ut for selve programmeringen. Noen som har andre erfaringer med priser på programmering?
 6. Får du prisantydning for G21 din, er det ikke mange kr. Du har tapt tenker jeg. jeg hadde tilbud om akkurat lik bil som deg, alt utstyr men da med sort merino skinn full leather trim (sort er litt billigere en tartufo) den endte på 755.000.- med vinterhjul og serviceavtale. vi har vel alle gjort feil valg, og ting vi angrer på her i livet. Bare å kjøre på @Snagg30 håper du får solgt bilen til en fornuftig pris, og kjøpt deg dem bilene du nå ønsker😅 lykke til;)
 7. @Fredrik 90 Er såpass fornøyd med hybrid løsningen vi har hatt på G30'en at jeg har ingen problem med å kjøpe det igjen. Som bonus har jo denne noe lenger rekkevidde også. hybrid løsningen har passet oss bra.
 8. @Ron Jeremy Ser ut for at det blir en 2021 G21 330e xDrive Touring på meg
 9. Er jo vant med G30 sine komfortseter med massasje og lufting. Dog sistnevnte opsjoner gjør komfort setene stivere å sitte i! har hatt biler med sportseter før og synes dem er ok. Jeg kommer nok til å bestille merino dersom jeg kjøper G21. Disse oppleves vel som litt mer behageligere. Dem ser i hvertfall mye bedre ut en vernasca. M stolene har jeg hørt er enda stivere. Syns dashbord utformingen på G21 en er mye finere en på G30. Hvor speedometer og infoskjermen går mer i et, kontra n frittstående skjerm i G30. Men dette er smak og behag.
 10. @Snagg30 ja, du har lagt ned noen timer og spekulering før du bestilte bilen nettopp slik den er idag:) Jeg personlig har ikke prøvd G21. Men går ut i fra den god å kjøre, samt føles premium. jeg har bygd og fått pris på bilen slik jeg ser for meg at den skal være, så får vi se;) Ønsker deg lykke til med salg, og jakten på ny bil:)
 11. Ser bilen ligger på finn, artig å visst hva som gjør at du selger så fort? Noe du er misfornøyd med? Vurderer en slik bil selv i disse dager.
 12. Ja, det mener jeg du kan. Tar jeg feil @Saltkjelen? Jeg hadde omtrent akkurat samme diskusjon som du når jeg skulle skifte dekk. Jeg selv turte rett å slett ikke annet en å kjøpe stjernemerkede dekk, etter endt dialog her på forumet. 😅 se link og dialog:)
 13. Det er jo uansett deg det går utover dersom kassa ryker. Du skal være helt sikker på at dekk blir nevnt dersom den rykker. Er jo derfor man også må skifte alle fire dekkene på biler med xdrive, selv om man kanskje hadde sluppet unna med to. Pga. ujevnt slitasje. Du vil merke dette ved at bilen begynner å lugge. Jeg kjørte good year excellence runflat på min 530D F11, kjenner ikke igjen det du skriver. Jeg er rimelig nøye og støy og sporing irriterer meg. Det opplevde jeg ikke med disse dekkene jeg hadde. Er dekkene gamle kanskje.
×
×
 • Create New...