Chris A

Members
 • Content Count

  1028
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Chris A last won the day on May 11 2018

Chris A had the most liked content!

About Chris A

 • Rank
  Brigader
 • Birthday 07/09/1976

Contact Methods

 • MSN
  chrishammerseth@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Selje
 • Kjøretøy
  G30 530E iPerformance

Recent Profile Visitors

1742 profile views
 1. Det dær er flott. Fikk denne til jul. Så har jeg kjøpt lenger slange og to fester til vegg. Meget bra produkt:) https://www.gsbildeler.no/bilpleie-diverse_bilpleie-bigboi_torker/bigboi_blowr_mini__4498009
 2. Lekker bil med en lekker farge! 6 serien må være noe av det fineste BMW har laga:)
 3. Sliter med dette jeg og. Kanskje en kjøretur rett etter vask? Da er det jo fare for at den blir skitten igjen da🤔
 4. Du har helt rett @ahj. Men jeg tenkte når jeg først roter med det så legger jeg inn det jeg kan. Det vet jeg. Du må ha en wallbox. Kjøpte min fra BMW lokalt, wallbox essential mener jeg den heter. Betalte 9500.- for den. Montering av elektriker. Her hadde dem avtale pris, med forbehold på 4500.- dette montert på 16 amp. 1 fas. 10 m kabel osv. Samt at huset har montert overspenningsvern fra før. Jeg fikk litt ekstra pga. Større JFA, grovere kabel og litt ekstra km. Så selve monteringen kom på 6990.-
 5. Ja, 6 timer brukte jeg ikke med nødladderen en gang. 32 amp (3fas) er det BMW sin og takler. Det skal ikke være nødvendig med noen justeringer i bilen. Den skal justere dette selv når du kobler til laderen.
 6. Det tar ca. 2,5 timer. Min er koblet til 32 amp (1 fas) men denne kan justeres helt ned til 10 amp se bilde, justeres via dip switch. . se vedlagt skjema for forskjellige oppsett og laddetider.
 7. Sier dem er Flotte begge to:) er mye forandringer innvendig og på disse to. Følte alltid at alt blev litt gammeldags når jeg gikk fra g30 til f11’en min.
 8. @Walkabout tusen takk:) tingene du nevner er absolutt ting som har og er innom hodet mitt som mulige oppgraderinger. vi får se:)
 9. @Fredrik 90 ja den tørkeren anbefales på det varmeste. Jeg bestilte nå også 9m slange, veggfeste og slange holder. Slik at den kan bli stasjoner, å slipper å dra den med seg. Leveres med 3 m slange.
 10. Nå vet ikke jeg hvilken type skummer du har. Men jeg skifta fra disse vanlige til en slik waxd foam lanceDet var stor forskjell. Mye tykkere skum som henger lenge. Så hva jeg heldig å fikk meg en big boi mini i julegave. Den er et fantastisk produkt som tørker bilen meget bra:) https://scandicshine.no/product/waxd-foam-lance-til-hoytrykkspyler/
 11. Chris A

  Min BMW G30 530E

  Jeg har emblem fri bil fra fabrikk. Men edrive merkene er dær.