Chris A

Members
 • Content Count

  983
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Chris A last won the day on May 11 2018

Chris A had the most liked content!

About Chris A

 • Rank
  Oberst
 • Birthday 07/09/1976

Contact Methods

 • MSN
  chrishammerseth@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Selje
 • Kjøretøy
  13 BMW 530 da Xdrive F11

Recent Profile Visitors

1367 profile views
 1. Til info har jeg nå byttet alle fire dekkene. Blev aldri helt fornøyd med dekkoppsettet fra Continental. Følte hele tiden at det var noe som ikke stemte. Nå er det montert stjernemerkede Good year assymetric 3 levert av GS via BMW på bilen. Da fjerner man all tvil man måtte ha.
 2. Denne gangen svindlet han feil man ja. Greit når man har loven som levebrød i slike tilfeller! Lykke til håper det ordner seg.
 3. Gratulerer med kjempeflott bil! Merker jeg fikk enda mer lyst på nye fem serie. Sikkert en kjempefin motor dette:)
 4. Takk for det @papertiger ! Det mye jobb med polering. Men du verden hvor kjekt det er etterpå. Veldig artig å se resultatet etter så mange timer med arbeid. Lett å få frem glans på bilder. Men jeg kan garantere at bilene er meget blanke og ripefrie live.:) Kjempebiler gode og billige å bruke. Overraskende god plass i dem! Kunne godt verdt litt mindre støy i kupeen. Fint med sommerdekk, men man hører godt vinterdekkene mot grov asfalt. Når er det avgårde å skifte EGR kjøler på F11. God påske!
 5. Da har minien og fått litt kvalitetstid. Behandlet / polert med scholl S20 black series, deretter coated med kamikaze miyabi. Dekksider behandlet med swisswax autobahn.
 6. Tusen takk @papertiger. Det var godt du poengterte, ikke lett å få frem glans / wet look på denne fargen. Sølv kan fort bli litt kjedelig, men det er en flott farve Når man får frem glans. Kjekt å høre at du liker den😊 God påske @papertiger
 7. Chris A

  Problemer med egr-ventil og cooler Bmw f10

  Jeg spurte om dem skulle bytte bare belgen med sprek i. Men dem sa at hele greia skulle byttes med meg. Hva det innebærer vet ikke jeg🤔
 8. Fikk testet den nye tre serien her forleden. Blev bare en kort tur men. Syns den var god å kjøre, litt stivere en min. samt sprek som du sier. Men savnet kjørekomforten og sekseren i min. Men tøft og moderne interiør syns jeg. Kunne godt tenkt meg å prøvd den i mørket, denne hadde laserlys. Samt sikkert veldig kul innvendig i mørket:)
 9. Chris A

  Problemer med egr-ventil og cooler Bmw f10

  Jeg fikk dette rundt 100.000km. Kjente en svak eksoslukt i bilen. Sprek i en belg Ifm. EGR kjøler. Skal skiftes nå ganske snart hos forhandleren jeg bruker. for ordens skyld dette er en F11 13 modell. 530 da Xdrive.
 10. Da var jeg tatt vårpuss. Bilen blev behandlet med TLD the last CUT så blev det lagt på kamikaze myabi coating. Spent på denne coatingen, første gang jeg har lagt det. Så langt ser det veldig bra bra ut. Meget bra glans. Bilen har forøvrig fått full service med kjøretøykontroll nylig. Full koding blev også utført. Har til tider merket en svak eksosluft i bilen. Merket det spesielt når jeg slapp gasspedalen. Hadde den inn og sjekka det. Konstatert feil med EGR kjøler, lite hull i en belg. Så hele kjøleren skal skiftes ganske snart. Siste bilde viser nye generasjon G30 ilag med min F11. Dette er en 530e hybrid.
 11. Jeg skiftet til IDrive med stort hjul. Hadde bilen på hovedservice service nå. Bilen skulle da også få en full programmering, dette gikk ikke da denne iDrive controlleren lå å blokkerte hele greia. Så den må skiftes sa dem før programmering utføres. Er vel ikke ulogisk det?