Chris A

Members
 • Content Count

  987
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Chris A last won the day on May 11 2018

Chris A had the most liked content!

About Chris A

 • Rank
  Oberst
 • Birthday 07/09/1976

Contact Methods

 • MSN
  chrishammerseth@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Selje
 • Kjøretøy
  13 BMW 530 da Xdrive F11

Recent Profile Visitors

1459 profile views
 1. Chris A

  Brann BMW i8

  Igjen lykke til!
 2. Den var feit! Gratulerer med ny flott bil!
 3. Da velge det lakkering av kalippere igjen. Denne gangen blev det lakk pakke. Fra foliatec og farven RS Blå. GS bildeler forhandler foliatec nå. Samt fikk hjulbuene en skikkelig vask og rens:) Kom seg med den dype blå farven kontra tidligere:)
 4. Litt sent svar men:) Her gikk det mye på det mentale ! Men følte hele tiden at noe ikke var riktig. Hadde ikke noe rykking/ nykking, men følte det var en viss ubalanse om du skjønner. Nå tenker jeg ikke på det og alt virker normalt:) vurderer salg av denne bilen
 5. Til info har jeg nå byttet alle fire dekkene. Blev aldri helt fornøyd med dekkoppsettet fra Continental. Følte hele tiden at det var noe som ikke stemte. Nå er det montert stjernemerkede Good year assymetric 3 levert av GS via BMW på bilen. Da fjerner man all tvil man måtte ha.
 6. Denne gangen svindlet han feil man ja. Greit når man har loven som levebrød i slike tilfeller! Lykke til håper det ordner seg.
 7. Gratulerer med kjempeflott bil! Merker jeg fikk enda mer lyst på nye fem serie. Sikkert en kjempefin motor dette:)
 8. Takk for det @papertiger ! Det mye jobb med polering. Men du verden hvor kjekt det er etterpå. Veldig artig å se resultatet etter så mange timer med arbeid. Lett å få frem glans på bilder. Men jeg kan garantere at bilene er meget blanke og ripefrie live.:) Kjempebiler gode og billige å bruke. Overraskende god plass i dem! Kunne godt verdt litt mindre støy i kupeen. Fint med sommerdekk, men man hører godt vinterdekkene mot grov asfalt. Når er det avgårde å skifte EGR kjøler på F11. God påske!
 9. Da har minien og fått litt kvalitetstid. Behandlet / polert med scholl S20 black series, deretter coated med kamikaze miyabi. Dekksider behandlet med swisswax autobahn.
 10. Tusen takk @papertiger. Det var godt du poengterte, ikke lett å få frem glans / wet look på denne fargen. Sølv kan fort bli litt kjedelig, men det er en flott farve Når man får frem glans. Kjekt å høre at du liker den😊 God påske @papertiger
 11. Chris A

  Problemer med egr-ventil og cooler Bmw f10

  Jeg spurte om dem skulle bytte bare belgen med sprek i. Men dem sa at hele greia skulle byttes med meg. Hva det innebærer vet ikke jeg🤔
 12. Fikk testet den nye tre serien her forleden. Blev bare en kort tur men. Syns den var god å kjøre, litt stivere en min. samt sprek som du sier. Men savnet kjørekomforten og sekseren i min. Men tøft og moderne interiør syns jeg. Kunne godt tenkt meg å prøvd den i mørket, denne hadde laserlys. Samt sikkert veldig kul innvendig i mørket:)