Chris A

Medlem
 • Innholdsteller

  942
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Chris A vant dagen sist Mai 11 2018

Chris A hadde mest likt innhold!

Om Chris A

 • Rang
  Oberst
 • Bursdag 07/09/1976

Contact Methods

 • MSN
  chrishammerseth@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Selje
 • Kjøretøy
  13 BMW 530 da Xdrive F11

Nylige profilbesøk

1089 profilvisninger
 1. Chris A

  Marius2002s F45 225xe M-Sport

  Gratulerer med ny bil:)
 2. Chris A

  Comfort access på F11 igjen... Diagnose?

  Hadde samme feil med klikking. Bytta handtaket som ikke virket. Med meg var det slik at når jeg nærmet meg bilen med nøkkelen i lomma låste bilen seg opp. Levde litt sitt eget liv. Ordna seg i hvertfall etter at handtaket blev skiftet. bytter hele handtaket. Kommer ferdig lakket fra BMW. Jeg slapp å vise bilen og. Bare kjørte inn og dem skifta.
 3. Jeg har 100% garanti på bilen til april 2020 gjennom BMW forhandleren jeg kjøpte bilen med så jeg tar ingen sjanser. Hvordan tror du 285 dekk sitter på denne 9" felgen. Syns 275 fyller den godt ut.
 4. Jeg skal måle en gang til i morgen. Men man er jo under 1 prosent? Men det hva veldig rart at det var slik differanse på bakdekkene. Er jo ikke noe billig dekk heller dette.
 5. Det synes jeg og. Målte flere ganger. Syns det var litt lite luft i det så jeg fylte litt. Men legger man en vater over bakhjulene er det som måler 2m 11,1 cm litt lavere en det andre. Merkelig?
 6. Dersom jeg har målt riktig. Begge fremhjul 2m 12,5 cm ene bakhjul 2m 12,8 cm ene bakhjul 2m 11,1 cm høres dette fornuftig ut? Vil jeg få problemer @awt?
 7. Så kom du og ødela all moroa @awt får måle dem i morga, måler man bare omkretsen rundt hjula? Uansett levert av GS som er godkjent BMW verksted og delelager. Kjørte 20" avantgarde i sommer med falken dekk merka ingenting til Rykking eller nykking. Da var det 245 35 fremme og 285 30 bak. Da er rulleomkretsen lik null da men. Dette var er brukt sett med brukte felger og dekk.
 8. Ferric grey mener jeg fargen heter Han har vært alt for generøs. Vet ikke om jeg klarer det jeg heller:) mulig jeg rekker en garasje montering før utreise på sjøen. Utrolig fine live. Skal få på dem et par lag autobahn også. Vekt på dem skal jeg få ordnet:) Håper på det samme @Tony Soprano. Må se hva jeg rekker før jeg reiser på jobb
 9. Levert på døren i går. Bare å se frem mot varmere tider. Kjøpte også et BMW mobility sett.
 10. Chris A

  Rumlelyd E91 LCI 320xd

  Støtdemper / tårnlager?
 11. Satser på dette blir bra. Har ikke anelse på vekt. Hvor finner man dette? Men dem orginale 19" M351 felgene med RFT dekk var veldig tunge. Sikkert gjort seg med litt senk. Men Jeg tror jeg beholder høyden. God jul @papertiger
 12. Det var nok en skrivefeil fra min side. 35 profil fremme og 30 bak. Så blir dem levert med continental sportcontact 6 dekk.
 13. Fikk en god pris. Det var prisene i Tyskland som fikk meg til å kjøpe nytt. Differansen å kjøpe fra Tyskland kontra nytt blev for liten:)
 14. Gjør du ikke? Jeg gjorde i hvertfall. Dem får delene fra samme plass som andre godkjente BMW verksted / delelager:)