Chris A

Members
 • Content Count

  1003
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Chris A last won the day on May 11 2018

Chris A had the most liked content!

About Chris A

 • Rank
  Brigader
 • Birthday 07/09/1976

Contact Methods

 • MSN
  chrishammerseth@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Selje
 • Kjøretøy
  G30 530E iPerformance

Recent Profile Visitors

1584 profile views
 1. Jeg har bakhjulstrekk ja. Tror rekkevidden på min og din er nesten lik med tanke på WLTP. Din er vel bittelitt lenger. Alt man gjør påvirker rekkevidden. Bare ved å skru ned vifta et steg på varmeapparatet. Hehe. Så man blir veldig opphengt i å spare strøm. Alltid eco pro slik at bilen ruller best og enklest mulig for å Gjenvinne mest mulig:) alt påvirker. Så kjører man uten å fokusere litt på det til det blir en rutine. Ja, da blir det deretter. Men dette er for å kjøre el og spare penger. Jeg opplever ikke det samme som du når det kommer til sprekheten. Men dette er veldig avhengig av kjørestil og hvordan man liker å kjøre. Jeg føler det alltid er nok og godt moment igjen i bilen til mitt bruk. Bilen reagerer pent når man bruker gasspedalen, og drar bra på syns jeg når man trykker den i bunn. jeg syns det er en fantastisk bil å kjøre. Samt en flott drivlinje. Så er det litt artig å se hvor mye drivstoff man sparer.:) ganger man det med 15kr så blir det fort penger av det. Samtidig har man ren kjøreglede i tillegg. ( min mening) 😉 Med tanke på skjermdumpen under har bilen i dag rullet 18.000 km
 2. Samme her. Har alltid nok igjen til el. Boost. Syns bilen er kvikk jeg da. Man kan vel justere hvor mye batteri man vil ha igjen også, under battery control. Blandet forbruk ligger jeg på 0,55 pr. Mil. Syns det er veldig bra.
 3. @Fredrik 90 sorry sent svar. Det stemmer er M 669 med pirelli RFT hjul på. passer bilen bra syns jeg, er meget lette! Denne pakken fra BMW. https://shop.bmw.co.uk/bmw-uk-responsive/en_GB/p/-/20-bmw-m-performance-light-alloy-wheels-double-spoke-style-669-m/2446967/
 4. Beklager sent svar. Med temperaturene som er i dag. Ligger jeg med forvarmet bil på ca. 25-30km.
 5. Personlig syns jeg effekten og forbruket er meget bra på disse! Rekkevidden kan alltid være lenger😎
 6. Gratulerer med ny flott bil:) legger ved et bilde av min:)
 7. Tusen takk @Fredrik 90 . Ja, må vel til med en tråd etterhvert:)
 8. Chris A

  Min 2020 M5 Competition

  Helt rått! Gratulerer😎
 9. Chris A

  Endelig!!

  Gratulerer med utrolig flott bil. Fantastisk flott farge😉
 10. Chris A

  Den store finn.no tråden.

  Ja, er litt slik jeg og tenker. Nå har vel dem slitt med den en god stund allerede.
 11. Helt enig, @Walkabout Det er ikke bare live cockpit. Bilen har fått mytt brukergrensesnitt på idriven ID7, lengre rekkevidde og så tilgjengelig som xdrive. Om dette klassifiseres som facelift vet ikke jeg:)
 12. Chris A

  Den store finn.no tråden.

  Syns den lå litt høyt for å være en 17 modell. Bilen ser ut til å ha stått veldig lenge hos dem. Man kan jo undre seg hvorfor. Vet ikke hvordan dette med utstyr virker inn på prisen ved et evt. Innbytte. Ser man på leasing så er det mye ekstra utstyr som ikke gir restverdi. Men det er en meget flott bil, med masse flott utstyr:) bil man fort kan forelske seg i ja.