Jump to content

Chris A

Members
 • Content Count

  1081
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Chris A

 1. Denne var flott, @Fahad. Nydelig farge! Gratulerer:)
 2. @Marius2002 ja, denne gikk i skytteltrafikk mellom melbu og havfarmen. Noen av mannskaper var heldige å fikk sitte på ut.:)
 3. Lofoten er flott! Var nettopp ved hadseløya å hjelpte til med å sette fast den havfarmen:)
 4. Takk skal du ha @Snagg30! Har hatt disse før selv, syns det er en grei kompromiss mellom pris og kvalitet. Støymessig er G30 veldig bra. Vi har veldig mye grov asfalt på vestlandet det gjør det ikke enklere:)
 5. Har slitt med skeiv sliting av dekk, spesielt bak. Fikk justert det nå. Hva en del å justere sa han på verkstedet. Skjønner ikke så mye av tallene. Så jeg må til med nye sommerhjul. Tenker da å gå for Falken Azenis FK510. Etter en del lesing, tror jeg dette er et greit dekk til en ok pris. Ikke for billig og ikke for dyrt. Bestilte også nye vinterhjul i samme slengen. Her blev det Nokian hakkapellita R3 i 18".
 6. Sikkert en god grunn ja:) ser på den nye 5 serien at man kan velge type diffusor, samt kan man velge røde bremsecaliptere. Så det går fremover:)
 7. Jeg var heldig å fikk tak i denne pent brukt. Har prøvd slike kina diffusorer før, dette uten hell. Dårlig passform osv. Absolutt en pen oppgradering. Den orginale er akkurat midt i blinken. Det blir ikke for mye om du skjønner😊
 8. Herlig lesing og flott arbeid! strøkent! gjorde dette på F11 jeg hadde. Blir vel en runde på den andre etterhvert som tiden strekker til😊
 9. Sikkert mange som er innom og sikler på den fine bilen din:) flott farge på den:)
 10. Helt enig. I vertfall dersom man bestiller høyglans shadowline hvor alt ellers er høyglans sort. Men det er vel slik dem tjener penger på ettermarked:)
 11. @Chrono hvem leverer dette settet?
 12. Da var jeg så heldig å få meg tak i en meget pent brukt orginal M-Performance diffusor, lakkert i høyglans sort. Takk til @Jan Christian Huus for at jeg fikk kjøpe den av deg.
 13. Hva samme pris jeg fikk av min lokale forhandler. Ca. 10.000.- pluss fjærer. Har du fått pris på fjærer? Skulle jeg ha gjort det vil jeg ikke senke mer en 2, maks 3 cm.
 14. Utvilsomt tøft med disse dobble rillene. Men det høres komplisert ut ja. Men vil man noe nok, så går alt 😊
 15. Gratulerer med flott bil med en herlig motor! Denne får dere sikkert mye glede av:)
 16. Har sett den ja. Pen og godt utstyrt bil. Men som du skriver to år eldre ca. 50.000 km mer på telleren og dyrere. Da er ikke valget så vanskelig😉
 17. Tusen takk:) Helt enig. Facelift gjorde seg virkelig på denne! Har hatt en F20 (114d) og en F21 (116d) tidligere. Men denne sparker bra i fra ja. Den har adaptive M- understell og xdrive, så i tillegg til sterk 190 HK motor ligger den godt på veien også. Herlig farge med sort skinn innvendig. ellers er den fint utstyrt. Med bla. Harman / kardon, ryggekamera, fjernlysassistent, navi buisness (skulle vert pro), dab, led hoved og tåkelys, soltak, mørke ruter, sportsautomat. Takk for det! Utrolig artig bil å kjøre. Med adaptive understell og xdrive er det som å kjøre på togskinner😅
 18. Takk for det. Kjekk Og flott bil dette. Den fikk seg et løft med facelift syns jeg. Meget Fint utstyrt! Fargen er utrolig flott. Ikke mange 120da xdrive på markedet! Den skulle gjerne hatt navi pro. Men den har buisness navi. Er usikker på om den har oppgradert dashbord, tviler på det. Tror det kom etter 07/2017. Dette er en tidlig 2017 modell. Skal få tatt noen bilder å legge ut etterhvert.
×
×
 • Create New...