Jump to content

Rita G

Members
 • Posts

  26
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Rita G

 1. Takk! Har hikket en gang tidligere, men da kom den til fornuft ganske raskt. Nå ser det dårligere ut. Får høre med forhandler 😊
 2. Takk for svar! Altså, du mener som i verkstedbesøk? Ingen tilgjengelige oppdateringer ellers OTA for bilen her 😊
 3. Usikker på om dette er rette tråd å bruke, men er det noen andre som sliter med manglende oppdatering av ladestatus og drivstoffnivå bla i My Bmw appen? Den har ikke oppdatert lading siden 26.12 her og det hjelper ikke å logge ut, inn, avinstallere eller noe 🤔 2021 545e.
 4. Knallstilig bilde! Skjønner at jeg må ta min på en liten luftetur snart her også. Har blitt alt for mye "snill tante" kjøring på el, og veldig lite brummelyder i det siste.
 5. Kjenner meg igjen i mye her 😁 Fremdeles litt misunnelig på laserlyktene, men det er veldig bra lys i de ordinære også, så jeg får leve med å mangle den fine UP-stripa. Strålende fornøyd her også med doningen enn så lenge.
 6. Takk, takk Ja, greit å være forberedt nå fremover. Var spent på om felgene var litt for åpne, men syns det ble bra 🙂
 7. Takk! Ble fornøyd selv også 😍
 8. Vintersko for første gang 😊
 9. Takk, da skal jeg sjekke ut den Ja, har hatt sansen for I4 hele tiden (eller, strengt talt 4-serien, 440i er vel en av mine absolutte favoritter ❤️ ), men timingen med retur av leasingbil gjorde at det ble 545e i stedet. Angrer ikke altså, men når prisene kom, ble det jo åpenbart at man kunne "bytte ned" til en nydelig bil. Imidlertid, 5-serien blir her nå.
 10. Ser at du skriver at du fant ut på YouTube hvordan du aktiverte nøkkelkortet. Av ren lathet spør jeg heller her Jeg har satt opp diplay key til meg selv som er hovedbruker av bilen, og den andre vanlige til sambo. Har dermed 3 brukerprofiler, min, hans og gjest som er standard. Uansett hva jeg prøver, får jeg ikke knyttet til kortet til noen av disse. Får bare beskjed om at det kun er en nøkkel som kan knyttes opp mot hver profil 🤔 Selger sa noe om at kortet kunne være fint om man skulle på stranda og ikke ville ha med seg display key f. eks. Jeg tenkte det som en backup til min nøkkel. Vet du hva jeg gjør feil/ikke gjør? Trenger jo ikke en brukerprofil til, og det fordrer jo også en ny bruker på Bmw-appen, som er styr nok i seg selv med de to vi har lagt opp. Ellers kan jeg også rapportere om storsmilfaktor til denne bilen Var kraftig inne på tanken om å legge den ut for salg i sommer (3 måneder gammel) til fordel for bestilling av en I4 M50 (som har vært den bilen jeg/vi har ventet på i noen år nå), men når jeg ser hvor mange som bestiller den, og har begynt å bli vant til den andre, så blir den nok her en stund videre likevel ❤️ Kjører en del mer til jobb om dagen, og har ca. 7 mil t/r. Lader ikke på jobb (kunne gjort det, men velger å bruke litt bensin også på E6). Ligger nå på 2,7 l. i reelt forbruk (med litt variert kjøring utenom vanlig jobbkjøring). Volvo S90 T8'en fikk jeg så vidt ned i 3,5 på sommeren. 1-0 til Bimmer'n der altså
 11. Den er jeg helt enig i... Kommer fra Volvo hybrid, og alt med hybriden fungerer bedre med Bmw slik jeg har opplevd det hittil, bortsett fra den manglende "Hold" knappen for å beholde batterikapasiteten slik den er akkurat da. Den eneste "trøsten" er at bilen til en viss grad forstår at man kjører på motorvei (om den står i hybrid) og bruker da ikke strøm på høyere hastigheter. Da ble batteriet tappet likevel om man ikke brukte Hold i Volvo. Anyway. Storfornøyd med resten av bilen
 12. Nydelig bil og nydelig farge på din Litt misunnelig på laserlysene! Det var en av få ting som ble vraket da tilleggsutstyrslista begynte å nå helt ned til gulvet. Lysene her er vel som sådan greie nok, men den herlige blåstripa er liksom prikken Vel, man kan ikke alltid få alt. Blåfargen er knalltøff. Om det ikke hadde vært for at forrige bil (Volvo S90 T8) ble levert i fargen bursting blue, kunne det fort blitt lignende her også. Hyggelig å høre at du også er fornøyd så langt.
 13. Tusen takk Tusen takk 🤩 Er veldig fornøyd med valget, og smilet er aldri langt unna når den kjøres. Knipset et lite bilde i går morges, som vel er det ferskeste jeg kan oppdrive. Det var du som hadde den andre, blå? Fremdeles fornøyd i tilfelle? Takk Mulig at de har hatt en i samme farge. Den får litt gullskimmer (rav) i sollys, og det løfter fargen veldig, enig i det. Samtidig kan den nesten se matt ut i andre lyssettinger. Veldig happy med fargevalget.
 14. Har bare hatt biler de siste årene med sportseter. Elsket setene i Octavia Rs og Volvo S90, men ingen av dem er i nærheten av disse 😍 Har kjørt 530e noen ganger med komfortsetene og fikk ikke noe i nærheten av den følelsen der.
 15. Ja, sort er flott, men litt "oppbrukt" hos meg for en stund. Har også hatt en bil tidligere i en lignende farge, Steel Grey, men den var mye flatere i fargen og hadde ingen fargespill. Forrige bil var knallblå, så da var det en passende anledning til å glitre litt i rav
 16. Takk! Falt for fargen, og modellen for øvrig, på de første bildene som ble delt på nett fra Bmw i fjor. De fleste testene og bildene som kom var jo i nettopp denne fargen. Får mange hyggelige kommentarer i hverdagen også på den
 17. Dette er ikke de vanlige komfortsetene, men rimelig sikker på at svaret var at dette ikke kunne bestilles på disse. Fikk i alle fall samme beskjed da jeg sjekket pris på I4 M50 for noen dager siden. (4MA M Mulitifunctional seats for driver and front passenger) Uansett var det en av få ting som ble vurdert "ikkeheltessensielt" da bilen ble bestilt, så det ble sløyfet. Vet bare at jeg sjekket vedr. I4 og fikk svar at ikke de setene kunne leveres ventilert. Kan de det likevel er det jo i alle fall vinnvinn. De er konge
 18. Takk for det, elsker fargen her også. Overraskende mye spill i sollys, og den veksler fra å være nesten koksgrå til lysegrå, avhengig av utelyset. Det morsomme er at den blir lysere dess mørkere det er Setene er til å dø for! Kommer fra Volvo med R-design, som er det mest sportslige de klarer å hoste opp, og de setene var gode, men ingenting kommer i nærheten av disse ❤️ De kan jo justeres alle veier, og når man får stilt inn minnet til seg selv kan man justere slik at sidestøttene suger deg fast i setet! Hver gang setet justerer seg når jeg kjører ut av garasjen, blir jeg like salig lykkelig og smilet kommer automatisk, haha! Komfortsetene hadde etter min mening null sidestøtte og var gode, men minner mer om en sofa enn bilseter for meg. Eneste drawbacket er vel at man ikke kan bestille ventilerte seter med disse, men det skal jeg leve med. I tillegg syns jeg de er veldig fine og gjør at bilen skiller seg litt ut. For øvrig er 545e en flott bil for de som kan kjøre på strøm i hverdagen og likevel ha muligheten til en langtur uten rekkeviddeangst. Det er litt synd at Bmw har skuslet bort så mye av bagasjeplassen bare. Volvoen, som jo var omtrent samme størrelse og også hybrid, var større der. Nå er det imidlertid ikke pga bagasjeplass at denne bilen ble kjøpt. Da hadde aldri M2 vært inne i diskusjonen, så det går helt greit. Overraskende mye plass nede i rommet i gulvet også. Slike ting man kjører rundt med i bagasjerommet til vanlig (ekstra ladekabel, spylervæske osv), får god plass der. I en normal hverdag kjører jeg 7 mil til og fra jobb. Det er den perfekte avstanden for denne bilen. Jeg velger å kjøre den i hybridmodus mesteparten av tiden. Kjører en strekning på E6, og velger da å kjøre på bensin der. All øvrig kjøring går da på strøm og jeg trenger bare å lade hjemme. Kunne valgt å sette den på kun elektrisk, og ladet på jobb også, men jeg liker følelsen av å kjøre på bensin/ha all tilgjengelig kraft på E6. I electric mode blir den en del dorskere, og treigere i "avtrekkeren" Pga. korona har det foreløpig vært lite kjøring, men med en lengre tur (15-30 mil) pr. tank, samt mye småkjøring på strøm, har forbruket vært på 0,2-0,3 her. Det er jeg veldig happy med.
 19. Etter mye avveiing frem og tilbake skulle ny M2 bestilles i fjor høst. Denne skulle være bare moro og ingen fornuft, og skulle avløse den litt mer fornuftige Volvo S90 T8'n når den skulle leveres tilbake til påske. Skjebnen ville imidlertid ha det til at M2 jo ble tatt ut av det norske markedet på samme tid og da ble det for tidlig levering... Skjebnen ville samtidig ha det til at den nye 545e ble klar for konfigurasjon 😊 I stedet for total ufornuft, ble det et perfekt kompromiss. Pen kjøring i hverdagen og til jobb på strøm, passe ok trøkk om ufornuften blir for sterk 😉 Bilen ble levert til Norge som en av de første lille julaften 2020. Ble bestilt så tidlig slik at den kunne tas ut som demobil av forhandler dersom avgiftene på hybrider hadde økt fra nyttår. Da det ikke skjedde, var dealen med forhandler at bilen skulle stå i deres utstilling til den skulle hentes. Det holdt hardt å vente tre måneder på første kjøretur, men det gikk. Veldig fornøyd med valget og bilen som sådan 😍 Bernina Grey amber effect, M pakke.
 20. Takk for det, skal legge ut mer ved anledning Nydelig kombinasjon på din også. Den mye omtalte "kjedelige" grå her da, Bernina Grey amber effect. Effekten synes godt bakskjermen på bildet. Ganske heftig i sollys. Knallfornøyd med fargen.
 21. Artig å lese om erfaringene dine med bilen Hilsen nytt medlem med samme bil 🥰 Bestilte som en av de første i fjor høst, og bilen ble levert til forhandler lille julaften 2020. Sto i utstillingen hos dem til den ble hentet ut to dager før påske. Nydelig bil!
×
×
 • Create New...