mslello

Medlem
 • Innholdsteller

  175
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Alt skrevet av mslello

 1. Da tenkte jeg at jeg skulle prøve å starte en egen tråd her. Etter å ha tatt over bilen til @Marius2002, ble jeg litt inspirert. Tråden vil nok oftest omhandle vask av bil, og litt mimring. Har kjørt BMW siden 1999 og vært medlem i BMWCCN siden da også, så kan nok fort dukke opp bilder av gamle biler. Her er hvordan garasjen så ut i dag tidlig, vanskelig å holde bilene rene på denne årstiden. Litt morsomt å se hvor stor i3 faktisk er: Nyinnkjøpt E91 320d Xdrive måtte få seg en rask vask. Den var tydlig blitt satt inn med voks før vinteren. Skitten prellet godt av. Har i tillegg en i3 94ah Fully charged som brukes til pendling og all småkjøring. Har hatt den ett år og kjørt 25000km så begynner å få taket på El kjøring. Regner med at E91 vil bli erstattet med el den også, når BMW kommer med en 3 eller 4 serie med el drift. Før vi kjøpte i3 så hadde vi en F10 520da,så ble en brutal overgang til i3, men vi er godt fornøyd. Men Kjøpte en 116d som "nr2" bil fjor høst. Men den ble for liten og vi hadde lyst på Xdrive, så da ble det vi kjøpte E91 nå. "Lastebil"
 2. Fint xdrive føre i dag, måtte ut og trene litt på elegant xdrive kjøring 😁
 3. mslello

  Marius2002s F45 225xe M-Sport

  Forvarming er lurt å bruke for å få litt temp i batteripakken ja. Det værste føret for i3 er rundt 0 grader og slaps/regn. Det kjøler ned batteriet og gir mye rullemotstand. Har bedre rekkevidde i 10 minus. Har en nabo med 530e, hvis han legger inn destinasjon i navigasjon, så beregner bilen selv når det er lurt å kjøre el og bensin. Din har sikkert den funksjonen også? Vet ikke hvilken modus du må kjøre for at det skal fungere.
 4. mslello

  Marius2002s F45 225xe M-Sport

  Gratulerer med BMW igjen Gammel BMW'n hilser!
 5. Benyttet mildværet i helga til en BMW vaskedag 😊
 6. Årets julegave fra meg til meg 😁 Blir Rolls Royce style til sommeren. Men usikker på om det blir på i3'n eller e91 enda.
 7. mslello

  Trekker til høyre under oppbremsing

  På en dag dag hvor det plutselig var 14 - 15 minus var det ikke tvil lenger. Det var venstre caliper bak som hang. Her ble det godt og varmt under kjøring. Har nå fått byttet begge calipere bak.
 8. Hei, ønsker noen innspill på hvor jeg skal starte feilsøking. Opplever at bilen har begynt å trekke til høyre under oppbremsing. Gjelder en e91 lci 320d xdrive. Gått 130' km. Den kan til tider vibrere under lett oppbremsing. Kjennes også ut som det kan være litt slitasje i foringer når jeg kjører over skarpe kanter. Så det kan kanskje tyde på casterstag? Samtidig så trekker det mindre til høyre etter å ha bremset litt kraftig. Tyder på caliper? Oppdaget det først etter overgangen til vinterhjul. Myke piggfrie på 16 tom.
 9. Da fant jeg ut hvorfor den trakk til høyre under oppbremsing. Det var venstre calipper bak som hang. Er jo vant til rwd og der blir jo bakbremsene jevnlig masert av antispinn. Det skjer jo veldig sjelden med Xdrive. Fikk byttet callipere bak i går. Liker helst å levere fra meg ren bil. Men med 12 minus så måtte jeg for første gang på mange år ty til børsteløs maskinvask 😱. Med ett lite lag pricbort på toppen, ble den overraskende ren!
 10. Ut på langtur til Østersund i helga. Bilen blir jo ett trist syn på denne årstida. Har også begynt å trekke mot venstre når jeg bremser etter at vinterhjul kom på. Må vel ta en gjennomgang på calippere og foringer.
 11. mslello

  Trekker til høyre under oppbremsing

  Ja, det kan nok være en kombinasjon her også. Men det virker ikke som bremsene blir hengende på. Normalt forbruk og det blir ikke noe varme på noen av hjulene.
 12. Ja, mye triveligere å legge ut på langtur med ren bil!
 13. Så bra ut dette å Men sort taktrekk ja!
 14. Luxury line g20 så jo bra ut her?
 15. Mildt og fint i november i trøndelag, så da ble det skikkelig vask! 2 års dag for i3. 47000 km. Har ikke gjort annet enn å fylle strøm og spylervæske. Har ikke trengt å bytte viskere en gang enda. Men den skal få nye fjærbeinslager på garanti nå. Kommer litt ulyd når man vrir på rattet når bilen står stille. Nærmer seg ett års dag for e91 også. Den har også vært snill og ha med å gjøre så langt. Så fortjent vask til begge bilene.
 16. Tror nok begge deler blir oppgradering fra K5. Blir jo spennende å se levetiden, men alt virker solid på den spyleren. Den er lagret trygt på vaskerommet nå da, meld minusgrader til helga..
 17. Ryobin har imponert meg. Men du må ha 5 ah batteri for å dra løs hjulbolter. Jeg har det og 1.8 ah. Det er stor forskjell. Veldig fornøyd AVA også. Jeg dro til med P80. Hadde k5 tidligere. AVA går den en høy gang! Fikk jo min i vår og har blitt brukt mye. Virker veldig solid!
 18. Takk for det 😊 Den scholl S30 er en mild polish. Får fram mye glans, men fjerner ikke alle ripene.
 19. Da var det tid for vinterhjul. Nye dekk for sesongen på i3'n. Ble Continental på den også, slik som e91 fikk. Fordelen med å legge om før kuldegradene kommer, er at man får vasket hjulene. Blir det polering og voks til våren.
 20. Knalllekkert!! Liker både chrome og børstet alu sammen med sorte lakken.! Felgene ser bare bedre og bedre ut 👍
 21. mslello

  F11 salgsprosjekt [solgt]

  Ja, her er annonsebilder til etterfølgelse! Lekkre bilder av en pen bil Lykke til med salg
 22. Ble kjempebra med de hjula!