Jump to content

MagnusAG99

Members
 • Posts

  63
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MagnusAG99

 1. Er visstnok en Tysk tuner som skal lage en M8 style front fanger til M3 og M4. Kan godt hende den passer i4 også, for i4 er vell ikke en dedikert elbil? Det er vell en 4-serie Gran Coupe? Så den passer nok.
 2. Å joda , fangeren fra M8 hadde passet perfekt egentlig til i4M50, mens fangeren til M850i hadde passet perfekt til i4 eDrive40.
 3. Tenkte jeg skulle vise frem denne som jeg har holdt på med litt nå, var nysgjerrig på hvordan i4M50 (som jeg fortsatt synes er et grusomt navn, IMO burde den blitt kalt "M450e".) hadde sett ut med front fangern til M850i og grillen til M8. Jeg synes den ser helt fantastisk ut med fronten til 8 serien. Driver å jobber med en "M450e Wagon" nå også hah.
 4. Fått skifta til vinterhjula i dag, synes ikke de er no pene... Men men.
 5. Would you look at that, siden telefonen var koblet til bilen fra før så kom det aldri opp. Man må inn i "connected drive" menyen, inn på telefoner så velge "Bruk apple CarPlay" istedenfor "Bruk iDrive services".
 6. Min er en 2017 bygd i sent 2016. Nettbutikken lar deg ikke kjøpe software som ikke støttes av bilen, man må logge inn, legge inn bilen, så om bilen støtter det så er den tilgjengelig. Jeg kjøpe den for en time siden og det er fortsatt ikke en option å starte opp carplay under "Medier" i skjermen. Det burde vell kommet opp her?
 7. Jeg tror dette er riktig Apple CarPlay Forberedelse | BMW.no . Jeg har prøvd å spørre det samme spørsmålet her inne men ikke fått noe svar. Jeg gjetter fordi folk egentlig ikke vet, det at BMW kaller det "forberedning for apple carplay" og ikke "få apple carplay til bilen din ved å kjøpe dette" forvirrer sikkert alle, må være en dårlig oversettelse fra Tysk eller engelsk. EDIT: Jeg kjøpte denne nå, står på BMW siden at jeg nå har Apple CarPlay, men jeg kan enda ikke se det i bilen. Lurer på hvor lang tid det tar før den er tilgjengelig i bilen.
 8. Til de som lurer, E-Drive services har nå gått ut og jeg kan ikke se en døyt forskjell i bilen eller appen. Alt virker som det alltid har virka, klimatisering virker, jeg kan fortsatt se hvor mye strøm det er på bilen i både appen og i bilen, kan fortsatt se lade stasjoner på kartet (selv om jeg aldri bruker dem) OSV... Kanskje E-drive services gjør noe mer merkbart på G20 330e enn F30 330e. EDIT: Nå som jeg ser på connected drive store så er ikke E-drive services en option en gang. Kan det hende det var en gammel option som ikke eksisterer lenger og har blitt slått sammen med connected services?
 9. Vaska`n idag, vært skitten i 3 uker nå. PKK (EU-Kontroll) i dag også, begge har gått igjennom i år uten merknader.
 10. (18) Volkswagen ID.3 | FINN.no Denne overasket meg litt...
 11. Grusom kompresjon på bilde takket være Snapchat, men men... Det skjuler hvertfall at bilen trenger en vask haha, får vaske den imorra. Corolla`n jeg fikk med i bakgrunnen ved et uhell ser også nice ut.
 12. Å ja svarte... Mente F31... haha, var bare F31 Alpina`r jeg så. Og jeg har også sett den grønne Alpina B4`n du snakker om, den var på Meny på Ørebekk for sånn et år siden. Nå på Mandag så jeg enda en F31 Alpina B3 i grå/sølv, mest sannsynlig den samme jeg så kjøre ut av Toyota Fredrikstad i den forrige posten som du snakker om.
 13. De som vil ha en før kjøpe en fort før det kommer en face lift med enda større grill.
 14. Ser ut som han her fra reddit fikk 641 hjula på hvertfall.
 15. Jeg fikk dessverre ikke tatt noen bilder... Men i dag så så jeg ikke bare en F31 Alpina B3, ikke to heller... Men tre..... På den SAMME veien med bare 4 min mellomrom (Mosseveien i Fredrikstad). Hva skjer med at jeg så så mange på et sted a? haha. Var en grå B3 uten striper men med Alpina Classic C13 felgene som av en eller annen grunn var hos Toyota Fredrikstad, en grønn Alpina B3 med gull striper uten Alpina felger, og enda en grønn uten striper men med Alpina Classic C13 felger. På den samme veien så jeg for første gang en Active Hybrid 5 i ekte. Så også en nyere Mercedes S63 som heller ikke er noe man ser hver dag.
 16. Seriøst... Helt utrolig at eDrive services ikke er med i "connected drive services". Betyr rett og slett da at appen ikke kommer til gi meg valget med å pre-heat`e bilen og heller ikke gi meg valget med å skifte lade hastigheter, kanskje heller ikke vise meg hvor mange prosent eller kilometer batteriet har heller. At dette er gjemt bak en micro transaction/subscription er helt absurd. Ser ut som BMW har blitt til "EA" av bil industrien. Leser nå også at det står "You can see the charging level and the electric range at any time from inside the vehicle.". Dette kan ikke være sant? At man ikke lenger kan se den elektriske range`n eller ladinga fra INSIDEN av bilen om man ikke betaler?
 17. Det blir litt mye ja haha, siden bilen er en shadowline så var dem svarte fra før av. Så nå matcher da M-sport emblemene (siden jeg skiftet de fra chrome til svart) med shadowline, og grillen matcher både shadowline siden den er chrome og svart, det chrome 330e emblemet bak og de chrome Edrive emblemene på stolpen bak. Siden bilen skal ha Alpina Classic C13 som sommerfelger til neste år og de er grå-chrome aktig så tenkte jeg det var best å beholde noe på bilen chrome, ellers så hadde de føltes helt "out of line" ut.
 18. Egentlig ikke hah, siden jeg ville ha bilen mer "elegant" enn "aggressive" så valgte jeg de doble-eike grillene med "chrome surround" .
 19. Hei, jeg fikk nå en E-mail om at min "E-drive connected service" snart løper ut, men kan fader ikke forstå HVA E-drive connected service faktisk gjør... Jeg har "ubegrenset løpetid" som jeg da gjetter betyr "ubegrenset tilgang" til "connected drive services", "intelligent nødanrop", "remote services" og "teleservices", men ikke til "E-drive connected services". Hva er det "E-drive connected services" er? Det står "charging level and range is always in sight". For meg høres dette bare ekstremt merkelig ut, dette kan da vell ikke bety at når "E-drive services" løper ut så kan jeg ikke lenger se den elektriske range`n til bilen i appen eller displayet i bilen?? Hadde vært flott om noen kunne forklare hva denne service`n faktisk er siden BMW tydeligvis ikke klarer å forklare det på en forståelig måte.
 20. Mye av Alpina look`n kan man jo få bare av å sette på Alpina felger. Synes det passa ganske bra jeg, kanskje det også hadde gått å putte front fangern til den nye Alpina B4 på i4`n når enn den blir vist frem og hatt den "første" Alpina i4.
 21. Vell, BMW sine nye design har nok hatt en del å si i hvorfor de eldre bilene har holdt seg bra i verdi. Tror det blir riktig å si at facelift/LCI kom i modellåret 2016 på F30/F31, av hva jeg vet var det også da BMW gikk over fra N-motorene til de B-modulære motorene. Jeg drev researche`a en del selv på bensin motorene når jeg skulle kjøpe en F30 og landa på en 2017 BMW 330e. En bensin motor jeg personlig ville styrt unna er N20 som sitter i pre facelift/pre LCI 320i og 328i, og bensin motoren jeg personlig ville anbefalt er den som sitter i face lift/LCI 320i, 330e og 330i, som da er B48, eller B58 som sitter i 340i. Nå så vet ikke jeg nok om N55 som sitter i 335i til å utale meg om den, og vet heller ikke nok om diesel`ne til å uttale meg om dem.
 22. Vaska bilen idag, må si at jeg trodde en hvit bil hadde kommet til å bli mye mer skitten enn det denne blir. Vært 2 uker siden sist vask og kjører den ca 3-4 dager i uka fra Fredrikstad til Halden og tilbake. Vaska også faren min sin Auris, men denne blir nok solgt snart siden den ruster verre enn Pontiac`n vi har i garasjen... En ting er å bruke 15 000 til fiksing av rust ev gang hvert 4-5 år på en bil fra 1982 som vi bryr oss veldig mye om, men å bruke såppas til penger på en Auris som ruster skjer ikke. Har anbefalt pappa å kjøpe en 530e eller 545e å bruke den som daily driver, så får se hva som skjer.
×
×
 • Create New...