Jump to content

Henrik K

Members
 • Content Count

  571
 • Joined

 • Last visited

About Henrik K

 • Rank
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Drammen
 • Kjøretøy
  2018 i3, 1996 M3 3,2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mye gromt på det treffet! Og den siste B12'en der... ord blir fattige.
 2. Hadde skumle planer om å møte opp på Rudskogen neste helg da BMWCCN fikk GO for å arrangere treff. Hadde til og med satt av tid til en teknisk gjennomgang denne helgen slik at bilen skulle være klar for å strekke ut på banen. Men hva skjer - jo den ene fjæra foran velger å takke for seg under kjøring i går 😐 I og for seg bra at det skjedde på denne måten, og ikke ute på banen neste lørdag... Har lenge hatt planer om å bytte understell på bilen, blant annet fordi demperne har virket litt slitne, men har vært i tvil om hva jeg bør satse på. Har kjørt bilen såpass lite de siste årene, så har liksom aldri blitt til at jeg har gjort noe med det. Men nå fikk jeg endelig sjansen Er det noen som har anbefalinger? Hvilke fjærer, dempere, evt coilovers funker bra på disse bilene? Bilen brukes mest til helt normal kjøring på norske veier, men jeg har også planer om en runde eller to på Våler og Rudskogen. Tips mottas med stor takk!
 3. Jeg kjøpte min E36 M3 3,2 sedan i 2014, og kan skrive under på at det er en trivelig bil å eie. Jeg stod på en måte ved det samme valget i 2014 - vurderte også E46 M3 og E39 M5, men valgte til slutt E36'n fordi inngangsbilletten var langt rimeligere den gangen. Siden 2014 har prisene sakte men sikkert steget for E36 M3. Markedet i dag preges av et totalt sett ganske begrenset utvalg, og blant disse finner man noen rimelige US-utgaver, enkelte relativt rimelige euro-utgaver med høy km-stand og/eller litt skavanker, og i den andre enden av skalaen noen få perler til svært høy pris. For noen blir E36'n for anonym som M-bil, men det er nettopp det nedtonede uttrykket jeg liker med dem. Spesielt sedanen skal man være kjenner for å legge merke til i bybildet. Bortsett fra at min bil er violett da... 😄 Litt av samme grunn var jeg tett på å handle en E39 M5 i 2014, men prisen på den bilen jeg hadde på hånda var ca 200kNOK høyere enn for E36'n. Men det er en gammel bil, så man skal være forberedt på å bruke litt penger på å holde de i god stand. Heldigvis blir man ikke ruinert av å kjøpe deler til de. Det er mange meninger om 3,0 eller 3,2 er å foretrekke, men jeg har i alle fall hatt lite problemer med min 3,2. Lykke til i jakten!
 4. Er det S52B32 de har som basis her? Tipper den er veldig OK etter at Alpina har finpussa på den 😊
 5. Veldig flott bil! Moro å se sjelden vare som dette Ser du skal bytte til oransje blinkers foran. Kommer du til å bytte lyktene bak også?
 6. Contour-felgene skal få ny gummi i morgen. Plukket de derfor av bilen, og benyttet anledningen til å inspisere litt bremser etc. Benyttet samtidig anledningen til å hive på banehjula, i style 22. De har ligget en stund i kjelleren 😄 har vel ikke smakt på asfalt siden 2018 eller noe... Tok en tur i finværet (21 grader pluss) Synes ikke det ser så galt ut med style 22 heller.
 7. Takker! Brukes jo nesten ikke, så relativt beskjeden innsats fra min side litt service og fiks har det blitt i løpet av de 6 årene jeg har hatt den. Planen var å koste på den litt i år, og ikke minst bruke den langt mer. Men det ser nok ut som 2020 også blir laber i så måte. Men nye dekk skal den få til uka - så hvis noen har anbefalinger og tips i så måte - fyr løs!
 8. Takk for det! Ja, det var liksom sedan jeg hadde lyst på når jeg kjøpte for noen år tilbake. For "mannen i gata" er nok coupe en penere bil å se på, men jeg synes det er noe eget med designet på sedanen. Hadde det ikke vært for fargen (og lyden), hadde nok denne bilen gått under radaren for de aller fleste. Jo, takk for det! Du sitter jo på en perle selv også da!
 9. Takk for det! Har sett gjennom tråden om din bil også - godt dokumentert prosess, og resultatet ser jo meget bra ut! Vi får ta godt vare på disse gamle bilene, er jo ikke så mange gode eksemplarer igjen.
 10. Tenkte jeg skulle børste støvet av denne gamle tråden 🙂 Jeg har fortsatt denne bilen, men må innrømme at den ikke er brukt spesielt mye de siste årene. Siden jeg kjøpte den i 2014, har den rullet ca 15 tusen km. Hadde en plan om at 2020 skulle blir det store comeback-året for både bilen og undertegnedes aktivitetsnivå, men foreløpig ser det jo litt dårlig ut 🤔 Vi får satse på at ting normaliserer seg om en stund. I mellomtiden oppdaterer jeg med et bilde av doningen - still going strong!
 11. Takk for innspill. Kom på dette med ekstra klips før jeg begynte feilsøkingen, så avventer til jeg har de på plass gikk på en smell der da jeg skulle fikse vindusheisen foran for en stund siden.
 12. Låsing fungerer på de tre andre dørene, men ikke på høyre bak. "Knotten" blir av og til med opp når jeg bruker sentrallåsen, men som regel forblir den nede. Oppdaget i dag at døren heller ikke er låst når knotten står nede. Hva er det som typisk slutter å fungere i disse dørene? Har lagt merke til tidligere at sentrallåsingen har vært litt tregere på den aktuelle døren enn på det andre. Skal ta av trekket på døra i dag, men greit med noen tips. Bilen er en 97 M3 med sentrallås og el vindusheis på alle dører (vindusheisen fungerer, hvis det skulle ha noen betydning).
 13. Da er sesongen i gang igjen Satser på at jeg får brukt doningen noe mer dette året. Skal prøve å oppdatere litt oftere her inne også. Hadde den på EU-kontroll etter vinterdvalen, og kom gjennom uten anmerkninger. Moro det med 20 år gammel bil Første punkt på lista i år, er nye dekk. Vurderer Michelin Super Sport. Kom gjerne med innspill på dette hvis dere har erfaring med de. Har et sett med Federal RS-R til banebruk, så prioriterer gatedekk-egenskaper på de nye dekkene.
 14. Enig med siste mann her. Designet på GT'en må man vende seg litt til. Det som overrasket meg mest med denne modellen, var den enormt gode plassen! Kom forøvrig over et bilde på fb-siden til KW som viser hvor lekker den blir med litt senk
×
×
 • Create New...