Jump to content

Henrik K

Members
 • Content Count

  577
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Henrik K last won the day on April 4

Henrik K had the most liked content!

About Henrik K

 • Rank
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Drammen
 • Kjøretøy
  2018 i3, 1996 M3 3,2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Var det plug&play dette? Hvordan gjorde du det mtp antenne?
 2. Lurer på å bytte ut uniten i min gamle bil også. FM og CD er liksom ikke tingen lenger... Hvor kjøpte du denne Blaupunkten?
 3. Takk for det! Liker den godt selv prøver å holde den i god stand, og mest mulig original.
 4. Det er frost om natta, og skiføre i marka her fortsatt også faktisk. Tror det er første året jeg har både kjørt M3 og gått på ski samme dag
 5. Da var skuta klar for våren satser på at 2021 blir noe bedre enn fjoråret med tanke på bilrelaterte aktiviteter!
 6. Hadde skumle planer om å møte opp på Rudskogen neste helg da BMWCCN fikk GO for å arrangere treff. Hadde til og med satt av tid til en teknisk gjennomgang denne helgen slik at bilen skulle være klar for å strekke ut på banen. Men hva skjer - jo den ene fjæra foran velger å takke for seg under kjøring i går 😐 I og for seg bra at det skjedde på denne måten, og ikke ute på banen neste lørdag... Har lenge hatt planer om å bytte understell på bilen, blant annet fordi demperne har virket litt slitne, men har vært i tvil om hva jeg bør satse på. Har kjørt bilen såpass lite de siste årene, s
 7. Jeg kjøpte min E36 M3 3,2 sedan i 2014, og kan skrive under på at det er en trivelig bil å eie. Jeg stod på en måte ved det samme valget i 2014 - vurderte også E46 M3 og E39 M5, men valgte til slutt E36'n fordi inngangsbilletten var langt rimeligere den gangen. Siden 2014 har prisene sakte men sikkert steget for E36 M3. Markedet i dag preges av et totalt sett ganske begrenset utvalg, og blant disse finner man noen rimelige US-utgaver, enkelte relativt rimelige euro-utgaver med høy km-stand og/eller litt skavanker, og i den andre enden av skalaen noen få perler til svært høy pris. Fo
 8. Er det S52B32 de har som basis her? Tipper den er veldig OK etter at Alpina har finpussa på den 😊
 9. Veldig flott bil! Moro å se sjelden vare som dette Ser du skal bytte til oransje blinkers foran. Kommer du til å bytte lyktene bak også?
 10. Contour-felgene skal få ny gummi i morgen. Plukket de derfor av bilen, og benyttet anledningen til å inspisere litt bremser etc. Benyttet samtidig anledningen til å hive på banehjula, i style 22. De har ligget en stund i kjelleren 😄 har vel ikke smakt på asfalt siden 2018 eller noe... Tok en tur i finværet (21 grader pluss) Synes ikke det ser så galt ut med style 22 heller.
 11. Takker! Brukes jo nesten ikke, så relativt beskjeden innsats fra min side litt service og fiks har det blitt i løpet av de 6 årene jeg har hatt den. Planen var å koste på den litt i år, og ikke minst bruke den langt mer. Men det ser nok ut som 2020 også blir laber i så måte. Men nye dekk skal den få til uka - så hvis noen har anbefalinger og tips i så måte - fyr løs!
 12. Takk for det! Ja, det var liksom sedan jeg hadde lyst på når jeg kjøpte for noen år tilbake. For "mannen i gata" er nok coupe en penere bil å se på, men jeg synes det er noe eget med designet på sedanen. Hadde det ikke vært for fargen (og lyden), hadde nok denne bilen gått under radaren for de aller fleste. Jo, takk for det! Du sitter jo på en perle selv også da!
 13. Takk for det! Har sett gjennom tråden om din bil også - godt dokumentert prosess, og resultatet ser jo meget bra ut! Vi får ta godt vare på disse gamle bilene, er jo ikke så mange gode eksemplarer igjen.
×
×
 • Create New...