Jump to content

martinhansen

Members
 • Posts

  95
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Kjøretøy
  Bmw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

martinhansen's Achievements

 1. Prøvde, fikk o ampere på måleren. Prøvde flere ganger slik youtube video viste. Fikk kun volt igjennom noen. Men kan jo for all del være biltema batterie som ikke funka. Ble feil med begge 2, ene fikk en celle ødelagt. Ble noe anna feil på det siste. Samt at det var en annen kunde på biltema som hadde feil på sitt batteri av samme merke. Men dette har jo skjedd batteriene når bilen sto 3 uker i ro når æ va på jobb. Har kjøpt skikkelig batteri nu, så får se. Minstenke ene motoren på lyse ihvertfall.
 2. Skal ikke være på min bil slik jeg ser det ihvertfall.😊 så får begynne å feilsøke mer snart😊
 3. Koble ut inni dørene da? Hvordan ser man om bilen har det?
 4. Sjekket bagasjeluka, i mine øya ser bryteren/pinnen hel ut om det er rett del jeg så på🤔 Har ikke så mye tid til biln nu pga støyping og graving på tomten nu😅 Har en minstanke at justeringsmotor for høyre framlys kan være en synder. Da den kan lage mye lyd når lys er på, men husker ikke pr nå om den lager lyd når lys er av. Skal sjekke under baksete også snart.
 5. Okei, skal sjekke det du nevnte med bagasjelokk. Har prøvd å målt sikringene i motor rommet tidligere. Ble ikke ikke noe klok der, prøvde å følge en youtube video også. Fikk ikke opp noe amper forbruk da, men det gikk volt/spenning gjennom flere sikringer da.😖 Er det ofte at noen releer/moduler tuller under setet? Blir nok å sende deg noen pm'er etterhvertt😊
 6. Hei, kjøpte en e34 i vinter. Ble byttet til nytt batteri(biltema). Forrige eier sa at bilen brukte strøm, men etter at han koble vekk en ledning på batteriet så var det borte. Men batterie var dårlig og måttes byttes. Så etter 3 uke på sjøen, så var bilen tom når jeg kom hjem. Ladet det litt opp og kjørte mye. Tok 2 dager til det var tomt. Fikk nytt batteri på biltema, da det første batterie hadde en ødelagt celle. Ser ut som det samme har skjedd med batteri nr 2. Så tipper bilen enda bruker strøm. Så har noen tips og gode råd ang strømtyver på disse bilene? Er en sedan til opplysning.
 7. Har vært lite oppdatering her i det siste. Fra sist oppdatering så er det: - Hele fronten er lakkert - Bakvingen er limt på. - Ny motorstyring fra fekzen for 328 med m50 innsug - Tåkelys blir montert snart Bilen ble også godkjent som 328 idag😎 Men svetter fra simringen på diffen, så det må byttes. Blir å bytte diff med en kompis for å få 25% sperre isteden. Syns dekkene knip for mye med diffen nu.
 8. Tja, ka man skal si🤔 stortsett ferdig med biln nu. Diff er montert, mellomaksling, stivere stabstag, nye caliptere, skiver, bremseband, 1 bakre hjullager, stikkakslinger, sveist m3 forsterkning, radiator fra mishimoto er montert og fjerna overflaterust under. Gjenstår å lufte kjølesystem, så ble noe pusset ned igjen for annen lakk som er mer lik bilen. Så hovedsaklig lakking som gjenstår😲
 9. Ikke gjort så mye med denne siden sist oppdateringen pga mye jobb på havet og lite tid. Håper å få gjort noe om 1 ukes tid eller noe. Har nå fått tak i lakk som er mye mer lik bilens farge så resterende deler blir lakkert med det og det som ble lakkert sist vil bli opplakkert igjen. Ellers har jeg bestilt ny radiator og ekspasjon tank i dag til bimmern fra mishmoto. Virker som de som har fått til bmw har vært mer eller mindre fornøyd med dem. Selv om andre merker har det vært delte meninger om passform, så krysser fingrene. Den på bilen per i dag lekker mellom tank og radiator.
 10. Updated! Oljetrykket er tilbake og årsak mest sannsynlig feil oljesil. Nu står original oljesil på og ble bytta dela på oljepumpen. Er også blitt byttet simmering i bakant på girkasse. Fronten er også under montering nu, utenom front fanger. Mens forskjermene enda var av ble det fjernet rust i hjulbuene og lakkert opp etterfulgt av understellsmasse.
 11. Runar var det ja😅 ikke bare bare å huske navnan😅
 12. Stemmer det, var Kar lakk verksted ja😊 stemmer det, kjøpte bilen av han rune, som kjøpte den hos jim😊
 13. Takker, noen av front delene er ferdig og klar til montering. Blir farge forskjell, men forhåpentigvis pga ny og gammel lakk. Så får prøve å polere bilen med blå middel eventuelt. Verste fall må det bli hel lakkering etterhvert 😋 Gjenstår enda å få noen deler lakkert. Har for tiden et problem med lavt oljetrykk varsel som jeg ikke finner helt ut av🤨 litt sånn killer mood, men kommer olje til filteret. Er på havet for tiden, så gleder meg til å komme hjem😊 Har du noe flere historier om bilen eller bilder? Var vell kalle som lakket bilen eller var bare navnet på lakk verkstedet?
 14. Hei, har byttet til m52b28 i min e36 fra e39. Org en 320. Ble byttet diverse pakninger, simmeringer når motoren sto på motorbukk. Strengt tatt bare ventiltetninger og topp pakning som er byttet. Anyway når motor kom i bilen, så ble den startert opp med uten olje 2 første gangan mener jeg. Gikk ikke lenge i hvertfall. Ble fylt olje i etterkant når det ble kjøpt inn. Men plages med at lav oljetrykk lampa vises. Vet at silen kam være tett, oljekanal evt, oljepumpe, sensor. Men håper ikke dette da, skal nok bestille ny sensor. Men har sett at folk har nevnt om man har kjørt oljepume tørt, så kan den slite med å suge opp olje. Noen her som har formeining om dette og evt tips? E39 jeg kjøpte hadde nok fått startsperren på vranga. Så fikk aldri testet motor før det. Motor er gått 178xxx km
 15. Litt fremgang er det. Calipterne har blitt sandblåst og lakkert rørt. Forskjermene, bakre mellomaksling ble også sandblåst det det var rust. Deretter lakkert. Hele innsiden av forskjermene har blitt lakkert opp med grunning, lakk/bodyshut. Bremsene framme er også byttet nu. Bremsene er luftet, ble byttet ett bremserør på venstre hjulbue. Så nå er panseret montert på midlertidlig. Frontdelene skal opplakkeres før alt blir montert på. Bilen er nå tatt ut av garasjen pga fadern skal bruke garasjen. Slet litt med slavesylinder da første sprengtes. Brodern hadde en annen liggende, så ut som clutchen funket fint det lille jeg kjørte. Så nu blir det pussing av deler. Når fronent er ferdig, så blir det mer fokus på bakstellet.
×
×
 • Create New...