fxslin

Medlem
 • Innholdsteller

  893
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

fxslin vant dagen sist Juni 12

fxslin hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om fxslin

 • Rang
  Oberst

Profile Information

 • Bosted:
  Akershus
 • Kjøretøy
  E70 E36/7M E36/7-2.8 i3

Nylige profilbesøk

5906 profilvisninger
 1. fxslin

  Prisvurdering Z4 M Coupe

  Uff! Det var billig ja. Dagens verdi på en Z3 M Coupe i god stand er fra 400K (om ikke mer) oppover.
 2. Love it! Unyttig kommentar
 3. fxslin

  Prisvurdering Z4 M Coupe

  Jeg er ikke så oppdatert på priser og pris utvikling på Z4'ere som @StigJ er, han er virkelig "the man to go to" her i Norge vedr. Z4'ere. Men jeg vurderte en Z4 M da jeg var i markedet for en Z3/4 M bil for drøye 2 år siden. Jeg skulle ha en Roadster og ikke Coupe (Coupe ligger etter min vurdering alltid noe høyere en Roadster). Og hvis jeg husker riktig så lå den ene Z4 M jeg vurderte på rundt 400K kr. En fantastisk bil men jeg har en forkjærlighet for Z3'er og innbiller meg (overtaler meg selv ) at jeg kjøpte en Z3 M på riktig tidspunkt. Da jeg ser at prisene har steget veldig i de siste årene. Tror at det samme vil skje Z4 M enten det er Coupe eller Roadster, spesielt siden nyere Z biler ser ut til å ikke ha samme analoge kjøre opplevelse (synsing fra min side). Hvis du skal kjøpe US bil og Z3, så husk at det er annen motor i Z3 us modeller (S52 med 240Hk). Regner med at du har kontroll på slike ting, men nevner det for sikkerhetsskyld. Får du tak i en Z3 med S54 motor, så har du en "enhjørning" i min verden. Men disse er ofte dyre og allerede på prisnivå som tilsier at de er nær "toppen" prismessing (igjen synsing fra meg). Blir spennende å se hva du ender opp med!
 4. fxslin

  Sveigis sin e34 535i shad.line.

  Tenkte jeg skulle kommentere den Volv.... greia, men slår det fra meg Håper jeg får sjansen å se denne bilen neste sesong! Kanskje ikke den meste spennende eller fancy bilen å se, men den bærer historien om en dedikert eier og TLC som denne bilen har fått igjennom årene. Ditt arbeide må ha forlenget dens levetid med mange år framover!
 5. Vanskelig å se på bildet. Men er nok varmeskjold til at du kan bøye ned foran ledningene? Slik at den står immellom? Kanskje best å hvordan det er originalt før du begynner å høre på Reodor tipsene mine
 6. Tja, har vel et par bilder av min i min tråd (som faktisk starta pga en E53 X5 jeg hadde). Men jeg poster ikke så mye om den bortsett fra en vask eller to Greia er at jeg gjør ikke så mye med den bortsett fra å holde den i orden, er lite mods og spennende ting som skjer på den. Skriver mer om de andre prosjektene mine da jeg innbiller meg at det er mer interessant. Men veldig fint at vi blir flere her inne med dem, for de begynner å dra litt på alderen nå. Så fint å lese om tips og vedlikehold av disse også...
 7. fxslin

  1974 BMW 2002 Turbo

  Dette blir spennende! Håper du husker på oppdatere mye underveis, gjerne med masse detaljer! Elsker disse gamle heltene
 8. Gratulerer med fin X5, har samme bil selv. Kan bekrefte at dette er god bil å kjøre!
 9. Håper ikke jeg har gjort det! Men det sto Right og Left på boksene, så vi fulgte de anvisningene (skal innrømme jeg googlet etter bilder for å se hva andre hadde gjort). Noen eksperter på akkurat dette her inne?
 10. fxslin

  E34 ///M532i S54, reborn

  Kan være at det blir litt mye likes! Men jeg følger ihvertfall med på denne tråden og setter pris oppdateringene. Sikla litt på denne på OMS!!!
 11. Gjorde seg med det nye panseret! Litt vedmodig at E34 blir stående på vinterlager nå, for da betyr det pause i tråden....(ja egoistisk nå ). Men blir vel godt for kropp og sjel å bruke vinteren på samle deler og planlegge neste skritt på denne!
 12. Tja. maks 10 min per panel kanskje? Gikk relativt fort. Men jeg gikk over hele bilen engang til med en ren mikrofiber klut for å fjerne siste rester.
 13. Jeg la også den panelvis etter å tips fra @havers. Veldig imponert over den fusso kontra pris. Spent hvordan den holder seg igjennom vinteren.
 14. Takker. Den er en daily så den har noen skavanker her og der, men prøver å stelle pent med den. Men ble imponert over fusso`en etter et par dager. Virket som den trengte litt tid på sette seg på mørk lakk ( når lys fusso brukes på mørk bil). Ble liksom kvitt skjoldene... Ang m50swap så gleder jeg meg til det. M52 slapper litt av når den kommer over 5500, mens @Havers sin forsetter med samme trøkk hele veien opp til sperra. Merket det godt rudskogen i sommer med 2 veldig like biler ellers. Takker! Er litt rolig tider nå vet du. Men satser på samle litt deler i vinter og jobbe litt med 2.8’ern så den er klar for neste sesong.