fxslin

Medlem
 • Innholdsteller

  893
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

Alt skrevet av fxslin

 1. fxslin

  Prisvurdering Z4 M Coupe

  Uff! Det var billig ja. Dagens verdi på en Z3 M Coupe i god stand er fra 400K (om ikke mer) oppover.
 2. Love it! Unyttig kommentar
 3. fxslin

  Prisvurdering Z4 M Coupe

  Jeg er ikke så oppdatert på priser og pris utvikling på Z4'ere som @StigJ er, han er virkelig "the man to go to" her i Norge vedr. Z4'ere. Men jeg vurderte en Z4 M da jeg var i markedet for en Z3/4 M bil for drøye 2 år siden. Jeg skulle ha en Roadster og ikke Coupe (Coupe ligger etter min vurdering alltid noe høyere en Roadster). Og hvis jeg husker riktig så lå den ene Z4 M jeg vurderte på rundt 400K kr. En fantastisk bil men jeg har en forkjærlighet for Z3'er og innbiller meg (overtaler meg selv ) at jeg kjøpte en Z3 M på riktig tidspunkt. Da jeg ser at prisene har steget veldig i de siste årene. Tror at det samme vil skje Z4 M enten det er Coupe eller Roadster, spesielt siden nyere Z biler ser ut til å ikke ha samme analoge kjøre opplevelse (synsing fra min side). Hvis du skal kjøpe US bil og Z3, så husk at det er annen motor i Z3 us modeller (S52 med 240Hk). Regner med at du har kontroll på slike ting, men nevner det for sikkerhetsskyld. Får du tak i en Z3 med S54 motor, så har du en "enhjørning" i min verden. Men disse er ofte dyre og allerede på prisnivå som tilsier at de er nær "toppen" prismessing (igjen synsing fra meg). Blir spennende å se hva du ender opp med!
 4. fxslin

  Sveigis sin e34 535i shad.line.

  Tenkte jeg skulle kommentere den Volv.... greia, men slår det fra meg Håper jeg får sjansen å se denne bilen neste sesong! Kanskje ikke den meste spennende eller fancy bilen å se, men den bærer historien om en dedikert eier og TLC som denne bilen har fått igjennom årene. Ditt arbeide må ha forlenget dens levetid med mange år framover!
 5. Vanskelig å se på bildet. Men er nok varmeskjold til at du kan bøye ned foran ledningene? Slik at den står immellom? Kanskje best å hvordan det er originalt før du begynner å høre på Reodor tipsene mine
 6. Tja, har vel et par bilder av min i min tråd (som faktisk starta pga en E53 X5 jeg hadde). Men jeg poster ikke så mye om den bortsett fra en vask eller to Greia er at jeg gjør ikke så mye med den bortsett fra å holde den i orden, er lite mods og spennende ting som skjer på den. Skriver mer om de andre prosjektene mine da jeg innbiller meg at det er mer interessant. Men veldig fint at vi blir flere her inne med dem, for de begynner å dra litt på alderen nå. Så fint å lese om tips og vedlikehold av disse også...
 7. fxslin

  1974 BMW 2002 Turbo

  Dette blir spennende! Håper du husker på oppdatere mye underveis, gjerne med masse detaljer! Elsker disse gamle heltene
 8. Gratulerer med fin X5, har samme bil selv. Kan bekrefte at dette er god bil å kjøre!
 9. Hei! Jeg har vært en relativt passiv forum leser en god stund nå. I mens så har jeg lekt litt med tanken med å poste litt info om bilen min og mine små oppgraderinger som har blitt gjort og skal utføres. Mest for å kunne spørre dere om tips og triks underveis i dette eviggående prosjekt. Samt bidra litt til mangfoldet av biler her på forumet. Det hele startet slik: Jeg har lenge hatt veldig sansen for X5 (E53 og E70) med pga andre prioriteringer så var jeg egentlig ikke på markedet for ny bil. Men hadde dog et par bilsøk finn.no søk gående for å følge med. Lang historie kort: Da sto jeg plutselig der med en stock 2002 BMW E53 US importert (2006) med miles på speedometeret men i veldig god teknisk stand og utseendemessig bra. Jeg lurte lenge på om jeg var gal som gikk etter "moroa" framfor det fornuftige ( jeg har alltid hatt litt sansen for biler med karakter, har tidligere hatt en boble fra 1973 og en 1996 Jeep TJ Wrangler med softtop ) Har selvsagt en del planer med bilen etter å fulgt med på diverse forumer: * Fikse skjønnshets feil og klassike E53 lyter (f.eks bagasjerom lokk) - blir vel aldri ferdig med dette * Fikse pixel feil - done * Nye frontlykter - done * Hvite baklykter+sideblink - done * Bytte ut business cd/radio med en Android unit (2din) + rygge kamera (lager egen post om dette etterhvert) - done * Bytte cdplater hoder bøtta med en bøtte uten dette - done * Bytte sidespeil med asperical blind sone speil - done * Wrappe/lakke interiøret (har en test folie på nå fra kina, den er dårlig så den skal av) - ikke done * Større sommer dekk (19" eller 20") - ikke done * Større vinter hjul (19" med 255/50) - done * Aluminums stigtrinn - ikke done * Titan nyrer + luftinntall - ikke done Slik så bilen ut når jeg overtok den: Slik ser den ut i dag: Noen bilder av 2 DIN Android enhet som under installasjonen (dere kan også skimte testen av folien på interiøret): Da bilen er i daglig bruk, så haster jeg ikke av gårde med modifseringer.
 10. Håper ikke jeg har gjort det! Men det sto Right og Left på boksene, så vi fulgte de anvisningene (skal innrømme jeg googlet etter bilder for å se hva andre hadde gjort). Noen eksperter på akkurat dette her inne?
 11. fxslin

  E34 ///M532i S54, reborn

  Kan være at det blir litt mye likes! Men jeg følger ihvertfall med på denne tråden og setter pris oppdateringene. Sikla litt på denne på OMS!!!
 12. Gjorde seg med det nye panseret! Litt vedmodig at E34 blir stående på vinterlager nå, for da betyr det pause i tråden....(ja egoistisk nå ). Men blir vel godt for kropp og sjel å bruke vinteren på samle deler og planlegge neste skritt på denne!
 13. Tja. maks 10 min per panel kanskje? Gikk relativt fort. Men jeg gikk over hele bilen engang til med en ren mikrofiber klut for å fjerne siste rester.
 14. Jeg la også den panelvis etter å tips fra @havers. Veldig imponert over den fusso kontra pris. Spent hvordan den holder seg igjennom vinteren.
 15. Takker. Den er en daily så den har noen skavanker her og der, men prøver å stelle pent med den. Men ble imponert over fusso`en etter et par dager. Virket som den trengte litt tid på sette seg på mørk lakk ( når lys fusso brukes på mørk bil). Ble liksom kvitt skjoldene... Ang m50swap så gleder jeg meg til det. M52 slapper litt av når den kommer over 5500, mens @Havers sin forsetter med samme trøkk hele veien opp til sperra. Merket det godt rudskogen i sommer med 2 veldig like biler ellers. Takker! Er litt rolig tider nå vet du. Men satser på samle litt deler i vinter og jobbe litt med 2.8’ern så den er klar for neste sesong.
 16. Denne e36 er vel iferd med å bli noe mer enn winterbeater nå! Hvilke mods kommer på motoren etterhvert?
 17. Gylden andledning til å skaffe deg winterbeater, siden du er uten bil
 18. Da var det min tur til å få mine nye skiltholdere på!
 19. Da er Z3'ene "vinterlagret". 2.8'ern skal riktig nok jobbes litt med i vinter etter planen, så den er bare "parkert" inne. Men fokus har vært på daily drivers'ene de siste ukene med tanke på vinteren som kommer. Først måtte I3 til sjefen inn på service, hvor noen små feil ble funnet og byttes på garanti. Den har hatt en liten dure lyd ved skarpe svinger, BMW (Bilia) mener det er svinghjul lageret. Samt at den har kommet noen feilmeldinger på ladekontakten. Begge byttes på garanti, så ingen problemer med service nivået. Fikk også låne meg en 530e da I3'en var inne, helt greit det å få teste en slik en Liker veldig godt det moderne interiøret og kjøre opplevelsen den har! Et par dager senere fikk jeg lov til å test @b-havers sitt nyeste tilskudd til bil parken. En liten rå Caterham med 240ish Hk, kjøre riktig nok veldig rolig da det var første gang i en Cat. Men det ga mersmak, for en gokart! Noen kjenner kanskje igjen @magneten sin "gamle" Z4 på bildet også. E70'en har også fått på vinterskoa sine samt at jeg virkelig trengte gi den et lag med beskyttelse før vinteren. Prøver i år med Fusso som jeg hadde liggene til Z3'en. Riktignok for lys lakk, men ble ikke så aller verst. Kjentes ut som at jeg fikk på et bra lag uten så altfor mye skjolder. Trengte virkelig en vask, selvom vinteren ikke har begynt skikkelig. Fusso på, helt godkjent mtp på at det ble en kattevask. Men nå har den ihvertfall noe beskyttelse. Også slengt på nerdeskilt holderne mine. Disse har jeg fått av en ansatt (som er sønn av min mors veninne) ved BMW Mannheim. Som igjen er min fødeby og dermed mitt barndomshjem nr 2. Ellers så driver jeg å styrer fælt med planene for 2.8 og neste sesong. Sliter veldig med å velge hvilken vei jeg skal gå med den, men satser på at jeg har klart å få en plan klar ila Januar 2019. Men jeg klarer ikke å la være handle litt deler etterhvert som de dukker opp, så det kommer stadig noen pakker til meg med godsaker:-) Fått landet noen greie PFC klosser fra @JE her på bimmers, som jeg håper skal holde litt bedre en EBC Bluestuff greiene jeg hadde. Fikk også skaffet meg en M50 innsug som skal på M52'en etterhvert. Etter å ha sett at det faktisk funket brukbart på @Havers sin 2.8'er. Så når det er oppstart på ting i Januar, så bør det komme på en god del deler på 2.8'ern som skal gjøre den mer trackday orientert:-D
 20. fxslin

  Systom's E46 330cd

  Fikk tittet litt på på bilen din på OMS. Like nydelig i virkligheten! Og de felgene er bare kule på denne bilen. Var ikke en av dem som tok på eller tråkket på felger
 21. fxslin

  Systom's E46 330cd

  Nice. Skal inn på OMS i morgen! Da skal denne studerers, synes felgene er feeete...
 22. Godt å se de har skikkelige biler der nede også:-) Dette så da ganske trivelig ut! En bane jeg har veldig lyst til prøve engang! Kjørt den noen ganger på simulatoren da:-) Satser på å få vært med litt neste år, når tracktoyen er litt mer ferdig!
 23. Spotta i Oslo! Kunne godt tenkt meg doktor BMW til å hjelpe meg på mine prosjekter!