N.E.W.

Medlem
 • Innholdsteller

  603
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

N.E.W. vant dagen sist September 8 2018

N.E.W. hadde mest likt innhold!

Om N.E.W.

 • Rang
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo
 • Interesser:
  Bil, båt, vintage scootere
 • Kjøretøy
  BMW Z3 Coupe

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. AMG CL Coupe, deilig rød M5, morsom Renault brannbil i Chile (Santiago), og en ensom avskiltet hvit X5
 2. Amerikansk bybil, amerikansk skip i byen, Toyota med store hjul i byen og deilig 740i der den hører hjemme - på motorveien.
 3. Litt ymse fra Oslo siste dagene. P1800 vs Huracan, velholdt Audi Coupe, velkjent w210 fremskjerm, sjelden MB 300 SC, M?750 med mange lange eksosrør, fin 968, RRC 2dr. jeg har postet tidligere, denne gang med en kul myndelignende hund tittende ut, og til slutt en gammel Olds.
 4. Ryddig E38 728i og en sjelden rød fugl.
 5. Oljeskift på gammal Vespa og høsttur med både to og firehjuling.
 6. E36 Cab, nydelig Vespa smallframe og drømmebilen da jeg var liten gutt, deTomaso Pantera - lettere frisert.
 7. Fin E23, hvit 650, og en strøken MB Pagode og en XJR
 8. Spottet en blå A2 Colour Storm på Finn, som som står nede i garasjeanlegget der jeg parkerer. Fikk en testtur med den for å sammenligne den med min mer motorsterke A2 - super bil, ringte CEO'n på jobb som liksågodt kjøpte den til seg selv. Kan ikke få sagt nok hvor geniale A2'ene er når det kommer til fantastisk design og packaging (utnyttelse av interiørplass) Dessverre var de litt forut for sin tid så ble ingen suksess for Audi. Spottet også en VW T1 og jaggu snek det seg ikke med en A2 i bildet der óg. Så en stor amerikansk L'coln Navigator,en strøken Jag XJ Cab V12 og tilslutt en gammel Amazon Herregårdsvogn.
 9. Nydelig Land Rover serie III Dormobile Camper og en veldig svart AM DB11
 10. Litt mer 911. En orginal Carrera og en mindre orginal, men desto kjappere. Sistnevnte fikk Z3C’n til å føles svært undermotorisert og lydløs i aks.feltet ut på E18, samt i tunellene under Sandvika. Luktet godt gjorde den óg.....minnet litt om lukten fra rallybilene på Lyngås den gangen Martin Schanke var på topp.
 11. Tok bilde av et manipulert bilde nevøen skal få til konfirmasjonen - 10 x timer øvelseskjøring i denne når han blir gammel nok.