Jump to content

N.E.W.

Members
 • Posts

  732
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

N.E.W. last won the day on September 8 2018

N.E.W. had the most liked content!

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Oslo
 • Interesser:
  Bil, båt, vintage scootere
 • Kjøretøy
  BMW Z3 Coupe

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Siden det er pizzabud er det kanskje greit å ta fortauet selvom det var ledige plasser i gaten…..bla 4 meter foran snuten.
 2. 3 stk LM 002??? Min absolutte drømmebil, så ekstremt brutal at ingenting siden kan sammenlignes. Jeg kjørte bak en kremhvit 002 i «Bekkestuatunellen» på 90-tallet. Den gearet ned, ga gass og jeg følte meg passe svak i min -83 Audi 80CD med ekte 5’r og 115hk, som i utg pkt hadde heeelt rå lyd, frem til den ble satt på plass av V12 hylet….
 3. En liten kuriositet når det gjelder dårlige biler. Min første bil var engelsk og heeeelt elendig når det kom til kvalitet. Det tok den igjen på sjarmen sin 😀 Den endte som spiker med 68’km på klokken og full av rust. Sine siste mnd fikk den som russebil. Russeshowet mitt bestod i å dynke forhjulene med olje, sette på brekket å burne så lenge som mulig - som ikke var særlig lenge. Bilde av en identisk Allegro
 4. Et par andre bilder av SM’n - i sitt rette element, en fotoutstilling (Carls Cars Magazine)
 5. Avantime - holdt på å kjøpe en for et par år siden da det dukket en opp på Finn. Finnes vel 4-5 stk i Norge, så om man importerer en så blir man i hvertfall ikke en i mengden. Sist jeg så en var i sommer når jeg var i Spania på befaring av verdens feteste FPSO (som jeg har tegnet)
 6. SM er en av mine absolutte favoritter. Oppdaget en mindre pen vinkel av den for ikke så lenge siden. Men mindre pen, betyr ikke mindre attraktiv, eller mindre spennende, bare annerledes. Ellers byttet jeg ut Audi A2’n min med en C4 Cactus, som jeg allerede digger. Eneste jeg har å utsette er opplevd kvalitet på litt forskjellige ting, som lyden når man lukker dørene, den billige lyden fra stereoen, litt hardplast her og der etc. Men fjæringen, setene, plassen og designet utvendig og innvendig er for meg mye viktigere enn de andre småtingene.
 7. Manuell. Matchende miniCactus og interiør til eksteriørfargen óg 😀
 8. Kjøpte meg en Cactus i dag, overraskende komfortabel og kvikk med sin turbomatede 3 sylindrede motor på hele 110hk. Veier rundt 1000kg 😀
 9. Hei, du nevnte Audi A2. Jeg kan på det varmeste anbefale en Audi A2, er selv på min andre. Selvom de ser små ut (ikke i forhold til Z3 da), er det overraskende hvor hvor god plass og hvor mye man får plass til i dem. Dobbelt gulv i bagasjerommet, bakseter som lett kan taes ut, jeg som er 190cm sitter perfekt og har mye plass å gå på både i høyde og lengde. Som du nevnte, bilene ruster ikke, de er lette og gode å kjøre, på korte og lange turer. Lavt forbruk grunnet lav vekt og god luftmotstand. Dersom du skulle valgt diesel og manuell gir er 75 hesteren vanligst og lettest å finne, mens 90 hesteren sikkert er litt mer givende. Andre ting jeg ville sett etter er sportsseter da disse er mye bedre å sitte i en standardsetene, samt glasstak som gir mye lys inn (de har en lei tendens til å slutte å funke, men lyset kommer fremdeles inn. S-line er alltid et pluss, og Colour Storm har i mine øyne de fineste fargene. Med ditt budsjett ville jeg sett etter en så sen bil som mulig, 2003-2005. Oppmot 50.000 skal kunne gi deg et strøkent eksemplar. Holder du den godt, får du ganske sikkert igjen pengene når den skal selges. Rimelig forsikring er det også. Designmessig holder de seg ekstremt godt - her er min 2004 1.6 FSI Colour Storm med 110 illsinte hester:
×
×
 • Create New...