Jump to content

E30TurboTouring

Members
 • Posts

  945
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bergen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

E30TurboTouring's Achievements

 1. Takk 😀 Ja planen er at det får ta den tiden det tar. Har ikke blitt gjort så veldig mye ennå, men holder på å leite etter karosserideler. Det viser seg dessverre å være vanskelig å få tak i deler da mye er gått ut av produksjon, men har funnet noen nye deler til front. Prøver nå å finne et karosseri uten alt for mye rust og kutte ut noen av de delene jeg ikke finner nytt. Bilder blir det underveis 👍 Hvis noen vet om en delebil så gi meg en lyd 😀 Alt av interesse, helst facelift. Samme hviket karosseri bare ikke cab.
 2. Hei. Det blir så langt det er mulig å skifte større deler. Blir nye skjermer rundtom, ny bakplate, kanaler, hjulhus framme og kanskje hjulhus bak. Noen steder må det nok lappes. Når alt av karosseri deler er på plass så begynner vi på det. Har heldigvis en meget dyktig kompis som tar det. Så mens han holder på der så tenker jeg å begynne på hjuloppheng, sandblåsing, lakkering, foringer osv. Så får vi se underveis hva som blir neste steg.
 3. Ja det blir litt jobb, men jeg har heldigvis god tid. Så lenge jeg finner de delene jeg trenger så ordner det seg.
 4. Hei. Har ikke blitt gjort så mye her ennå. Prøver å finne litt forskjellige karosserideler, så går mye tid på å sitte å søke på nett. Har tatt ned hjuloppheng idag, og selv om jeg viste om all rusten på bilen så er det trist å se at bilen er såpass dårlig. Så nå må jeg bare finne deler så kan karosseri arbeidet begynne. Er på jakt etter venstre hjulhus framme og høyre bakskjerm. Er også ute etter en delebil der rammen bak ved fjærskål ikke rustet vekk. Så hvis noen vet om noe så gi meg gjerne en lyd.
 5. Det blir original deler der det er mulig å skaffe, men det er mye som er gått ut av produksjon dessverre 😣
 6. Ja bilen er original 😀 Har ikke snakket med de ennå pga jeg har ny venstre bakskjerm og e30 garage selger sine i par. Men hvis jeg må så blir det å handle derfra.
 7. Ja den blir mest mulig original. Er noen ting som var gjort før jeg kjøpte den, som kw v2 understell. Med mindre jeg finner noen som er intr i å bytte mot originale fjærbein så blir kw beholdt med nye demper osv.
 8. Hei. Som bildet viser så har det vært gjort en dårlig rust reparasjon som igjen har rustet hull i under der sikringsboksen skal stå. Kan noen fortelle meg om det er forskjell på hjulhusene mellom pre facelift og facelift?
 9. Jeg trenger et e30 karosseri med lite rust som jeg kan kutte ut deler fra til et m3 prosjekt. Gjerne utenlandsk eller skadet.
 10. Hei. Fikk bilen opp i løftebukk i går og ser at kunne trengt en delebil å kutte ut litt deler fra. Ønsker derfor å kjøpe et e30 karosseri med lite rust. Kan gjerne være utenlandsk eller skadet. Er også interessert i høyre bakskjerm til m3. Send pm hvis du har noe 😀
 11. Hei. Lager for første gang en prosjekt tråd her. Skal prøve å holde liv i den, selv om jeg har lett for å glemme å ta bilder av ting jeg holder på med. En kamerat kjøpte denne bilen for mange år siden, og den ble satt til side for restaurering i 2010. Siden den gang har andre ting i livet blitt prioritert og bilen har ikke blitt ferdigstilt i hans eie. Nå som han bestemte seg for å selge den var jeg heldig nok å få kjøpe den. Det blir et langtidsprosjekt for meg også, men satser på at jeg kommer i mål til slutt. Ligger ved noen bilder fra henting av bilen. Det gjenstår ennå noen lass med deler som må hentes så skal prøve å oppdatere underveis.
 12. Salg uten bytte, bud over 10.000kr.
 13. Har et sett BBS RZ felger jeg ønsker å bytte i andre hjul til e30 m3. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=226243025
 14. https://moman.pl/en/home/133-bmw-e46-m3-replacement-dial-converted-from-mph-to-kmh.html Dette har jeg montert i min. Litt plukk å montere, men resultatet ble bra.
 15. Sjekk katalysatorer. Hadde lignende syndrom på en 540 og da var ene katalysatoren defekt.
×
×
 • Create New...