E30TurboTouring

Members
 • Content Count

  927
 • Joined

 • Last visited

About E30TurboTouring

 • Rank
  Oberst

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bergen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. E30TurboTouring

  Speil og frontfanger e46 m3

  Opp....
 2. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=147937712 Ikke meg som selger.
 3. E30TurboTouring

  Spørsmål ang. Frontrute E36

  Listen er i utgangspunktet en pyntelist. Mulig at den også leder vann bort fra steder som kan slippe inn vann, f.eks varmeapparat. Men det skal ikke komme vann inn mellom rute og karosseriet på limte ruter.
 4. E30TurboTouring

  Spørsmål ang. Frontrute E36

  Du trenger ikke å ha listen, den er bare en pyntelist. Ruten er limt, og er tett uten list. Silikon og lignende har ikke noe på en bil å gjøre, det blir bare masse gris som blir vanskelig å rydde opp i når frontruten engang skal byttes.
 5. E30TurboTouring

  Speil og frontfanger e46 m3

  Har fått tak i fanger, men trenger fortsatt speil.
 6. E30TurboTouring

  BMW F32 435i Veien tilbake

  Kanskje det var deg jeg lå bak på motorveien til Åsane igår? Uansett en grom bil du fått deg 👍
 7. E30TurboTouring

  Speil og frontfanger e46 m3

  Ønsker å kjøpe originale speil og frontfanger til e46 m3.
 8. E30TurboTouring

  M3 touring smg rep.objekt.

  Bilen trekkes fra salg og blir beholdt 🙂
 9. E30TurboTouring

  Prisvurdering Z4 M Coupe

  Da har desverre bestemt meg for å ligge z4 planene på is inntil videre. Jeg har en e46 m3 touring som jeg har vurdert å selge en stund nå, men da det ikke har vært noe særlig interesse for den, så har jeg bestemt meg for å bruke tiden på å fikse den opp og beholde den en stund til. Skulle denne bli solgt etter den er blitt fikset opp så får jeg heller ta opp igjen z4 planene da.
 10. E30TurboTouring

  Prisvurdering Z4 M Coupe

  Driver å jakter ute i det store www om dagen, og har funnet et par interessante biler. Dessverre så ligger disse priset noe i overkant av hva jeg ønsker å bruke. Er det noen som vet om det er noe å spare på alternativ beregning på disse bilene?
 11. E30TurboTouring

  Prisvurdering Z4 M Coupe

  @fxslin Jeg har hatt Z3 coupe på ønskelisten lenge, men nå når prisene er blitt som de er så tror jeg at jeg satser på Z4. Angrer veldig på at jeg ikke kjøpte en sølv Z3 M Coupe som lå til salgs her i bergen for en del år siden, er vel 7-8 år siden. Den lå den gang til 160k.
 12. E30TurboTouring

  Prisvurdering Z4 M Coupe

  Ang hovedlyktene så er det vel nye regler når det gjelder import fra statene, så jeg tror ikke det er et problem lenger.
 13. E30TurboTouring

  Prisvurdering Z4 M Coupe

  @awt Ja de markeringslysene er grisestygge 🙈
 14. E30TurboTouring

  Prisvurdering Z4 M Coupe

  @Ron Jeremy Jakten er allerede igang og prismessig så ser det ut til at usa er noe rimeligere enn europa, så mulig det blir us model. @mcelg Ut ifra hva bilene koster i utlandet så ser det ut som det er mulig å finne et greit eksemplar mellom 400-450k 👍 @StigJ Jeg var faktisk innom tanken på en Z3 med S54, men som du nevner så har prisene på disse gått kraftig opp. Takker for alle innspill 👍
 15. E30TurboTouring

  Prisvurdering Z4 M Coupe

  Takk for meget utfyllende svar. Ser for meg at dette er biler som holder seg godt i pris og muligens kan stige noe også. Jeg kommer i utgangspunktet til å kjøpe bil for å beholde den. Men med tanke på at den bare er en 2 seter så er det en fare for at den må vike for noe mer brukervennlig på sikt, så da er det greit å vite sånn noe lunde hva jeg kan få igjen for en sånn bil her til lands.