E30TurboTouring

Medlem
 • Innholdsteller

  921
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om E30TurboTouring

 • Rang
  Oberst

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bergen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. E30TurboTouring

  Speil og frontfanger e46 m3

  Ønsker å kjøpe originale speil og frontfanger til e46 m3.
 2. E30TurboTouring

  M3 touring smg rep.objekt.

  Bilen trekkes fra salg og blir beholdt 🙂
 3. E30TurboTouring

  Prisvurdering Z4 M Coupe

  Da har desverre bestemt meg for å ligge z4 planene på is inntil videre. Jeg har en e46 m3 touring som jeg har vurdert å selge en stund nå, men da det ikke har vært noe særlig interesse for den, så har jeg bestemt meg for å bruke tiden på å fikse den opp og beholde den en stund til. Skulle denne bli solgt etter den er blitt fikset opp så får jeg heller ta opp igjen z4 planene da.
 4. E30TurboTouring

  Prisvurdering Z4 M Coupe

  Driver å jakter ute i det store www om dagen, og har funnet et par interessante biler. Dessverre så ligger disse priset noe i overkant av hva jeg ønsker å bruke. Er det noen som vet om det er noe å spare på alternativ beregning på disse bilene?
 5. E30TurboTouring

  Prisvurdering Z4 M Coupe

  @fxslin Jeg har hatt Z3 coupe på ønskelisten lenge, men nå når prisene er blitt som de er så tror jeg at jeg satser på Z4. Angrer veldig på at jeg ikke kjøpte en sølv Z3 M Coupe som lå til salgs her i bergen for en del år siden, er vel 7-8 år siden. Den lå den gang til 160k.
 6. E30TurboTouring

  Prisvurdering Z4 M Coupe

  Ang hovedlyktene så er det vel nye regler når det gjelder import fra statene, så jeg tror ikke det er et problem lenger.
 7. E30TurboTouring

  Prisvurdering Z4 M Coupe

  @awt Ja de markeringslysene er grisestygge 🙈
 8. E30TurboTouring

  Prisvurdering Z4 M Coupe

  @Ron Jeremy Jakten er allerede igang og prismessig så ser det ut til at usa er noe rimeligere enn europa, så mulig det blir us model. @mcelg Ut ifra hva bilene koster i utlandet så ser det ut som det er mulig å finne et greit eksemplar mellom 400-450k 👍 @StigJ Jeg var faktisk innom tanken på en Z3 med S54, men som du nevner så har prisene på disse gått kraftig opp. Takker for alle innspill 👍
 9. E30TurboTouring

  Prisvurdering Z4 M Coupe

  Takk for meget utfyllende svar. Ser for meg at dette er biler som holder seg godt i pris og muligens kan stige noe også. Jeg kommer i utgangspunktet til å kjøpe bil for å beholde den. Men med tanke på at den bare er en 2 seter så er det en fare for at den må vike for noe mer brukervennlig på sikt, så da er det greit å vite sånn noe lunde hva jeg kan få igjen for en sånn bil her til lands.
 10. E30TurboTouring

  Prisvurdering Z4 M Coupe

  Har alltid hatt sansen for Z4 coupe og jeg elsker S54, så jeg vurderer å importere en M Coupe før sommeren. Prisene varierer ganske mye i utlandet, og det er ikke lett å sammenligne priser med det norske markedet da det bare ligger 1 roadster på finn for øyeblikket. Så jeg lurer litt på om noen kjenner markedet på disse og har en anelse om hva de er verdt her hjemme. Vil prøve å finne en bil i meget god stand med km stand rundt 100k.
 11. E30TurboTouring

  316i Mtech 2

  Åpen for bud over 10.000kr.
 12. E30TurboTouring

  M3 touring smg rep.objekt.

  Etter å ha funnet ut at toppakning er defekt så vurderer jeg å selge denne som den står til redusert pris. Etter sylinderlekkasjetest så viser det seg at det er lekkasje mellom sylinder 2-3 og mellom 5-6. Mer info på pm eller tlf 90872559.
 13. E30TurboTouring

  316i Mtech 2

  Hel og grei bil som har fungert fint for meg som nr 2 bil i 1 års tid. Selges grunnet kjøp av elbil. Kjente feil: Typisk oljeforbruk som disse motorene har. Rister på bremsene ( følger med nye skiver og klosser forran ) Noe rust. Frontlykter ( følger med brukte Depo AE lykter ) Mulig det finnes flere feil på den, men ikke som jeg vet om. Ellers en veldig grei bil. Veivhusventilasjon er byttet. Registerkjedet ble byttet av forrige eier, på ca 140.000km. Bilen er kjørt ca 153.500km nå. Selges kr.15.000,- som den står. Ring eller pm ved interesse. Tlf. 90872559
 14. E30TurboTouring

  Prosjekt Bil

  Vurderes solgt med defekt toppakning. Mer info/pris på pm hvis du er interessert.
 15. E30TurboTouring

  M3 touring smg rep.objekt.

  Godkjent ombygget E46 M3 touring vurderes solgt. Bilen er i god teknisk stand, men den har dessverre typisk e46 rust. Har rustfrie dører, panser og bakluke som følger med. Nye skiver og klosser sommer 2017. H&R stag og Eibach fjærer montert. Har bilstein dempere liggende til den også. Z4 ///M stoler. Har masse deler samt en 325xi delebil som kan følge med. Bilen trenger litt jobb og blir solgt som kjørbart prosjekt. Skal på eu denne mnd så den selges eu ok. Blir mye å skrive her så send pm ved interesse. Pris kommer litt ann på hva som skal følge med av deler, men utropsprisen er 180.000kr. E91 M Sport LCI eller Yamaha MT-09 vurderes i innbytte. Max 100.000kr.