Jump to content

sveigis

Members
 • Posts

  10344
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  186

Everything posted by sveigis

 1. Ja forandringer skjer og sånn er det jo av og til . Men selv om du nå selger ,så er det jo bare å henge med her 😊 Ps om du ønsker raskt salg ,så tenker jeg Finn.no er bedre enn her helt ærlig og de fleste som kjøper sånn en bil idag ,ønsker å ta vare på den. Lykke til med salg .😊
 2. Nydelig arbeid som vanlig dette . Lurt å få den dreneringen ut av kanal og i fri luft .😊
 3. Ja det er greit å ikke holde på hele tiden og . For meg så er jeg sånn at så lenge jeg ligger noenlunde godt an,så stresser jeg ikke . Planen er å begynne nå veldig snart egentlig ,en jobb som jeg ser frem til å få ferdig 😊.
 4. Kan forøvrig informere om i helga har jeg rørt en bil i det hele tatt ,rett og slett tatt fri 😊 Av og til trenger man det . Men fullt fokus igjen i morgen da en kamerat kommer bort og skal hjelpe meg og tilpasse skjerm skikkelig . Han er veldig flink til sånt og vet hvor man må justere for at det skal passe skikkelig og se bra ut .😊 Så tenker at innen onsdag eller torsdag ,er bil nede på hjul igjen . Er jo meldt fint vær og mildt som igjen gjør at jeg kan få tatt disse rustboblene i bunn av dørene .
 5. Jada er gøy å se sånne videoer og enda gøyere å gjøre det selv og se resultatene som blir .😊 Skal ta resten som sagt nå etterhvert .
 6. Mange takk 😊 Ja like greit å få de på plass sånn at de sitter på plass .😊
 7. Blir nok alltids noe hos meg ,bruker å ha en gjeng hos meg somregel . Så ja bare å komme på prat og titt av biler noe som bare er gøy .🥰 Har hatt besøk av mange Bimmers folk her og alle er velkomne hos meg . Flotte mennesker som er bare kjempegreie og koslige . Jeg og @Fredrik 90 er mye sammen og skal prøve i år og ha et Sveigis meet på lekeplassen hos meg i år . Hadde det for noen årsiden og jaggu kom der folk og biler til alle naboers glede .😊. Ser forøvrig det har blitt diskutert vennskap og Volvo her i mengder uten at det har sklidd ut med krangling og pokkerskap ,det kan jeg like .😊
 8. Da har du sikkert og hørt at verdens beste girkasse heter m46 og 😊😊 Volvos kasse med overdrive ,dog skal sies at når du dro på i 100 og oppover og trykket på knappen ,så skjedde der virkelig noe og .
 9. Ja det er ufattelig hvor forskjell det kan bli på tingene og gøy var det .😊 Resten blir tatt når jeg er ferdig med siste småting.
 10. Nå skal jeg spore av litt her og fortelle en historie om meg og min gode venn som er Volvo fan ned til fingerspissene egentlig en kvalm type men snill samtidig ,jeg mener alle har vel en sånn i venneflokken ?😊 Hvertfall vi er tilbake i 1996 ,han hadde kjøpt seg 1983 Volvo 240 turbo intercooler som i den tiden var en forholdsvis sprek bil noe han skrøt vilt og uhemmet av til alt og alle ,så fort han fikk mulighet så skulle det kappkjøres med alt og alle og mange tok han ,andre ikke da var unnskyldning alltid bomgiring eller annet tøøv. Hvertfall som dere vet så startet jeg Bmw livet med en 86 modell 528 i . Og på den tiden altså 1996 var dette en 10 årgammel bil og var en kvikk sak . Da jeg kjøpte denne ,så kom det bleikt utav kjeften hans at godt jeg hadde kjøpt bil som neeeesten holdt følge med han . En kveld fikk jeg nok !😊 Jeg visste han skulle til byen som sjåfør på denne Volvoen sin ,jeg fylte opp bilen min sånn at vi var fire totalt og i hans bil var der tre. Uansett på vei hjemover på natten på E18 begynte han selvsagt ,noe jeg visste .. Lang historie enda kortere jeg julte opp den m30en min så sinnsykt og enden på visen ble at han ble liggende bak og gav opp .😊 Det ble en voldsom villmannskjøring og livsfarlig ,men den dag idag smiler jeg tilbake og tenker hvor gøy det var. Han ville aldri kappkjøre mer etter det med den . Somsagt Volvo 240/ 740 turbo var noen biler med krutt det på den tiden og kunne lett danse med andre litt dyrere biler som Bmw e30 med motor og ja 5ere med litt motor . Måtte spore av litt her når jeg så denne skjønner du ,fikk minner tilbake😊
 11. Jeg avsluttet igår pga sur vind og kaldt ,men likevel roet ting seg litt på ettermiddagen og jeg fortsatte bittelitt. Når jeg først hadde alt oppe ,så var det jo bare å legge på litt beskyttende rundt forbi i gulvet spesielt ved vanger og områdene der: La og på et lag med voksbasert ved kanten inn mot kanal : Dette har jeg gjort på alle bilene mine og er kjekt om det kan bli fukt . Og somregel er man ikke skånet for det bestandig på eldre biler . Vel dette var igår så kom dagen idag . Når jeg gikk ut til bilen og tittet inn ,så ser jeg at alt nå er tørket og endelig etter en uke med drittjobb ,kunne jeg legge teppet pent på plass og vite at alt nå er fikset 🙏🙏😊😊. På plass: Men som dere ser ,så er det jo så bedritent og fælt ,så her skulle det shines og bort med rot: Og er litt å ta tak i så måtte finne frem litt saker som Megs tepperens ,div grønnsåpe og salmiak på ei flaske . Flekker som dette skulle jo bort : Så var det å sette igang : Denne børsten her fikk jeg av datteren min og den var virkelig kjekk for dritt forsvant som bare det 😊. Og rent ble det : Så støvsuge opp alt etterpå med våtsuger . Og man ser hvor mye møkk som kommer opp : Etter mye jobb og skrubbing ble det rent og teppet ble ganske annerledes 😊 Nye klips ble kjøpt inn og montert : Ferdig montert og nyrenset bak : Foran: Tilslutt alt sammen : Nå lukter bilen veldig godt og er ren og pen på den siden hvertfall og andre siden tar jeg når bil er på bakken igjen snart ,noe jeg satser på til uken 😊 Stol er ikke satt inn enda og heller ikke dekslet her: Og det er fordi jeg skal ha drenering ut av kanal ,men det kan jeg ikke gjøre før skjerm er montert ,da jeg må borre gjennom både innerskjerm og forskjerm . Liker å se nå at ting som er sprøytet på legger seg fint på utsatte plasser : Litt vanskelig å se men på det grønne feltet ble ting fjernet og lagt på beskyttende . En uke er gått siden jeg satte igang og er nå i mål med tingene jeg skulle. Hva vil morgendagen bringe ? Er blitt bedt på pizza ,men vet hva disse pizzakveldene ender med ..😅😅 Så jeg håper jeg viser styrke ikveld og tenker e34 jobbing men av og til er det bare deilig å ikke prate et ord bil og kun kose seg med andre venner som ikke er int en plass i sånt som meg . Sånn en plass skal jeg ikveld .
 12. Du steller godt med denne fine f10en din HF.😊 Flott bil du har her og ser ut som den gir deg mye glede.
 13. Det stemmer det ja 😊😊 Mange takk du ,det føles godt når jeg nå sitter i sofaen og er glad jeg er ferdig med alt dette nå ,men gøy er det å få det på stell og helt igjen . Gir ro i sjelen .
 14. Mini er nok ikke den Mini du tenker på ,men derimot min datter 😊 Ja helt normalt med fukt og dugg på denne tiden , men her var det sånn rått og unaturlig duggete . Det som evnt er nå er mer normalt 😀
 15. Her har du gjort en voldsom jobb og laget deg en artig bil 😊😊 Må jo være en riktig så gøy bil dette .
 16. Da fikk man ferdig neste steg nemlig å få fylt opp diverse med rusthindrende midler . Kl07.30 var jeg på plass på Romnes i Arendal for henting av ting jeg hadde bestilt og tok med meg en boks med Fluidfilm. Dette er jo et sånt elsk /hat produkt .😊😊 Noen mener det er bedre enn sex ,andre mener det skulle vært straffbart å ikke bruke det på bil og at det er det beste som finnes . Jeg mener ikke en shait om det … Det jeg derimot liker med den er at den er perfekt å bruke i områder inni hullrom og i områder der det er antydning til rust. Den kryper godt og størkner ikke ,men bruker den kun på disse områdene . Morgentimenes kompiser : Ut og sette igang med tingene ; Igang : Og etter å ha stappet denne forlengerslangen opp i alle krinkler ,så tror jeg at jeg fikk gitt den nok for denne stund : Så til noe jeg så frem til og det var å få på noe understellsmasse under der jeg har fikset og nå ser det helt ut igjen : Ikke minst under : Og igjen ,jeg elsker når det er helt inn mot falser og behandlet med produkter som gjør at det holder en stund eller til neste vedlikehold . Men det stopper ikke der . Venter på litt varmere sånn at jeg kan få vasket hele skjerm skikkelig ,så skal jeg ned til Mini og kjøpe en liter med voksbasert Dinitrol og legge over hele innerskjerm og der jeg har fikset ,da flyter alt nytt og gammelt sammen . Så dette må vel være bra nok for en daily vår sommer høst kriger vel ?😊 Det aller mest positive jeg har fått ut av disse jobbene som jeg har tatt nå ,er at bil er knusktørr innvendig og null dugg innvendig : Den jobben jeg gjorde idag er det siste jeg gjør nå til vær er bedre . Altså det var isvind og null grader så jeg kastet inn håndkleet nå .😢😢 Men trøster meg med at jeg har fått gjort mer en nok denne uken og må være fornøyd med det . Så pr dd er det fremdeles med snuten i været : Kan og tilføye at jeg fikk en særs hyggelig tlf fra en entusiast her igårkveld 😊 Han hadde et M5 stabstag komplett med foringer og branketter som jeg kunne få ,da han skulle oppgradere på sin 3.8 Jeg hadde jo tenkt å kjøpe et sånt nå neste gang jeg skulle vestover ,men da slapp jeg det . Vet ikke om det har så mye å si da jeg har 23 mm fra før ,men da kan jeg hvertfall si jeg har m5 oppgradering på den .😊😊 Er vel og det nærmeste jeg kommer en e34 m5 og . Vel dett var dett for nå folkens ,nå får jeg sjekke Pent og se om hun er snill de neste dagene mtp vind .
 17. Dette var på tide ja og godt å se den blir brukt.😊 Ser ut til å være et fint eksemplar dette du har skaffet . 1500 i timen ja og timene går fort når man holder på med sånt arbeid ,men så jo veldig fint ut dette. Desto mindre å tenke på denne sesongen 😊.
 18. Du fikk aldri det av meg ,da jeg synes en sånn bil var et riktig valg av deg .😊 En typisk familiebil som er kjedelig når den heter Zafira ,men trivelig når det er Bmw.
 19. Hvordan liker jeg BMW-en min ? Ja si det .. Vel jeg er jo en mann som egentlig liker det meste sånnsett innenfor rimelighetens grenser. Jeg har ingenting imot lett modifiserte biler og som Fredrik 90 her nevner ,så har jo Bmw spesielt mye å by på til nyere Bmwer og hadde nok holdt meg til det . Men jeg liker og å se hva andre lager og bygger og har lært meg i årenes løp og akseptere at alle er ikke like og takk Gud for det . For min del så har jeg bilene mine som jeg liker å ha de ,ikke hva andre synes for det driter igrunn jeg en lang marsj i helt ærlig . Jeg siterer dette for det er jaggu sant : Men samtidig så er jeg veldig glad i originale biler sånn som de var nye og .😊 Samtidig så kan jeg tilslutt ta mine egne da e34 spesielt,den kommer nok aldri til å bli original for min del . Den er sånn som den var og ville ha den da jeg var yngre og spesielt med lyktene som er på den . Jeg har laget en bil som jeg drømte om og sånn blir den til evig tid .
 20. Denne bilen fikk virkelig juling under krasjen ,fy pokker .😩 Husker han ringte meg og sa han hadde kjøpt 6 serie og om jeg var hjemme . Svarte ja og regnet med det var en gammel e24 for han pratet om det så kom han med denne . Regner med du ble skuffet nå for du hadde jo heller helst sett jeg kom i en gammel e24 sa han 😅😅. Men det var pinadø litt av en bil ja .
 21. Ja gikk fint med han ,men var knust av sorg lenge etterpå pga dette var drømmebilen hans . Så ja enkelte biler er greit å styre unna og denne er vel en av de. Vet den ble taksert til en helt vannvittig sum i skader og .
 22. Ja den kjenner jeg til 😜😜 En kamerat av meg eide den ,men det fikk sånn.. Bil midt i veien og kompisen min måtte ta et valg ..
×
×
 • Create New...