Gabz

Medlem
 • Innholdsteller

  10764
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  89

Alt skrevet av Gabz

 1. INTRO: Bestemte meg for en liten stund siden for at det var på tide med en ny, ordentlig bruksbil. Skulle være en som for en gangs skyld fylte alle kravene mine slik at det blir så kompromissløst som mulig og slik at jeg faktisk beholder den lenge denne gangen. Etter veldig mye fram og tilbake i vurderingsfasen fant jeg denne, og etter litt prating med selger så bestemte jeg meg for at dette var bilen for meg. Meget fornøyd så langt! Solid og sterk rekkesekser, manuell, firehjulstrekk, lekker farge, godt utstyrt, morsom å kjøre men samtidig komfortabel, og ganske lav kilometer. FAKTA OM BILEN: E92 330D xDrive 2007-modell 6-trinns manuell M57D30TÜ2 Montegoblau 159.000km ved innkjøp UTSTYR (nevneverdig): Comfort access Adaptive xenonlykter Fjernlysassistent HiFi stereoanlegg Multifunksjon sportsratt Radio professional Elektrisk soltak Regnsensor Automatisk avblendbart innvendig speil Automatisk avblendbart utvendige speil Elektriske sportsseter med memory Justerbar korsryggstøtte PDC foran og bak Webasto Cruisekontroll med bremsefunksjon Setevarmere Automatisk klimakontroll Fremskyvbart armlene Climate comfort frontrute Velour gulvmatter Alarmsystem Koppholdere Lyktespylere Dynamic pakke Comfort pakke Storage compartment pakke Lyspakke PLANER: (x) = ferdig(-) = ikke gjort enda (x) KW v2 coilovers (gjort av forrige eier) (x) Svarte grillnyrer (gjort av forrige eier) (x) Mtec V4 AE-pærer (x) LED skiltlys (x) ZHP girkule (x) Fjerne tåkelys og montere luftinntak (x) Bytte alcantara-ratt med helskinn (x) Originale BMW-emblemer (x) Hvite sideblinklys (x) Nye kjenningsmerker (x) Svarte N-merker (-) LCI baklykter (-) LCI start/stopp-knapp (-) LCI lysbryter (-) M-sport frontfanger (-) M-sport bakfanger (-) M-sport sideskjørt (-) Spoiler på bakluke (-) Ettermontere svart taktrekk (-) Ettermontere skinninteriør (-) Awron E9xDGA display (-) Bygge ny eksos (335-look) (-) Svarte lister rundt vinduer (-) BlackVue DR750S-2CH dashcam Tuning: (x) Swirl flap delete (-) TRF Steg 2 mapping (-) TRF DPF-delete downpipe (-) TRF EGR-delete pro-kit Anlegg: (x) Pioneer SPH-DA130DAB (x) Ground Zero GZCS 100BMW-C (x) Ground Zero GZCS 200BMW-SW (x) 2x 10" Focal E25KX (x) Custom NZC basskasse (x) Helix P SIX DSP (x) DD Audio DM2500 (x) 4Connect Stage 2 kabling (x) Ground Zero lyddemping BILDER (slik den ser ut ved innkjøp):
 2. Gabz

  Gabz' E92 330XD

  Gjør veldig mye, de! Nja, sikkert ikke veldig lenge til. Må bare finne tid til å dra og kode det klart først da jeg ikke har utstyr til det selv.
 3. Gabz

  Gabz' E92 330XD

  Ikke egentlig. Kan be han sjekke det når jeg tar det andre, men hadde det vært ille hadde det vel slått ut på EU-kontrollen. Jo, vil ha flipp også. GS har en som er fin, så tar nok med det i samme slengen. Og ja, haha, kan brått ta sin tid. Jeg har dog så uforutsigbare arbeidstider uansett at jeg har egentlig ikke sjans til å få satt av noe tid uten å ta meg fri uansett.
 4. Gabz

  Gabz' E92 330XD

  Vært stille her en stund nå. Ikke så mye nytt angående bilen, rett og slett. Mye venting. Lyktene ble satt litt på vent da jeg måtte ordne litt andre ting på bilen i tillegg til at det er ganske hektisk om dagen fra før. Traff for en liten stund siden et stygt hull i veien når jeg kjørte i mørket på vei til jobb. Som et resultat av dette knakk fjæren foran på venstre side tvers over på midten. Det er jo ikke helt optimalt med fjær i to deler så jeg lot bilen stå for det meste og bestilte ny fjær fra KW i Tyskland. Tok en stund å få den men fikk den omsider her om dagen. Så da har den blitt byttet, samt resten av coiloveren demontert, rengjort og smurt opp. Også har jeg samtidig tatt EU-kontroll på den, bare for å ha det gjort tidlig. Ikke akkurat den verste lista, men noe plukk å ordne er det. Har til utgangen av mai i utgangspunktet, men jeg tar nok dette fortløpende. Xenonpære, camberstag, støvmansjett på ene drivaksel, også kast i bremser foran. Bremsene ble egentlig byttet et par dager før jeg kjøpte bilen, men tror forrige eier kjøpte noe av litt dårlig kvalitet eller at bremsene har vært kjørt varme også kjørt gjennom en vanndam eller noe. Har vært kast i dem en stund nå, bare ikke fått byttet enda. Ikke helt sikker på hvordan de ble sånn så fort, men uansett så bytter jeg like gjerne både skiver og klosser foran og bak slik at jeg vet hva som er hva, og at alt er på stell. Ene punktet er jo også fangeren, og det er jo heller ikke ordnet enda. Har vært litt fram og tilbake med forsikringen da jeg ville endre verksted til et mer nærliggende, av logistiske årsaker. Da måtte det gjennomføres en liten prosess igjen med søknad, ny takst, osv. Byråkrati tar tid. Men ser ut til at det snart nærmer seg mål og at det ordner seg, så da får jeg fikset skaden snart og en mindre ting å tenke på. Men tenkte at jeg kanskje like gjerne skal punge ut litt ekstra cash ved siden av og få skaffet og montert på sideskjørt og bakfanger mens jeg er i gang. Så slipper jeg to runder med lakkering osv. ettersom det er noe jeg hadde planer om å montere etterhvert uansett. Så det er også muligens neste på listen sammen med rep. av skaden og å fikse alle punktene til EU. Får ta det når den tid kommer, dog forhåpentligvis veldig snart. Får slenge med et par veldig kjappe stemningsbilder fra mobilen som jeg tok i stad etter jeg hentet bilen fra fjærbyttet. Møkkete bil også, men noe bilder er bedre enn ingen, I guess. Fikk også brev fra BMW i dag med en innkallelse for sjekk av ledningsnett til vifteregulator, så får finne tid til å få det gjort også etterhvert.
 5. Gabz

  mr.Wreckless' E46 M3

  Ser meget bra ut så langt!
 6. Gøy at du tør å begi deg ut på det der, ble uendelig mye bedre så var vel verdt det
 7. Synd å høre angående buret, men blir iallefall fint med freshe bremser
 8. Gabz

  BMW E36 3.2 M3 | Prosjektet

  Åh.. 😔
 9. Spennende
 10. Gabz

  E46 m3 banebil/drifting

  Her var det mye snacks på en gang
 11. Gabz

  E36 GTR Stroker Turbo

  Tøft
 12. Gabz

  e36 325 prosjekt

  Digg!
 13. Gabz

  E34 prosjekt

  E34-prosjekt er aldri dumt
 14. Gabz

  Ny bil! Tips til styling?

  Gratulerer med pen 4er! Senk og felger gjør utrolig mye, kanskje det først? Ellers LCI baklyker, penere eksosløsning.. Egentlig mye som nevnt over
 15. Gabz

  BMW E36 3.2 M3 | Prosjektet

  Så gøy! Får håpe den går gjennom nå
 16. Gabz

  Lorriz 525i og 535ia fra side 32

  Digge oppdateringer her
 17. Gabz

  Robins e46 318i prosjekt

  Ser bra ut det her! Den eksosen er jeg dog ikke helt med på
 18. Gabz

  Hagen´s E24 635csi oppdatering!

  Gøy å se at det nærmer seg
 19. Gabz

  #335 E36 M3 (Update S.53)

  Så fin ut den garasjen der Sånn shifter er heller ikke feil!
 20. Gabz

  Aleksander’s E34

  Skruplass skal man ikke undervurdere nei Så bra ut det der!
 21. Gabz

  Daniel.B BMW E92 335

  Går framover her
 22. Gabz

  mr.Wreckless' E46 M3

  Gøy å se at du tør å prøve deg på slikt, og resultatet ble overraskende bra!
 23. Fine oppdateringer