Gabz

Medlem
 • Innholdsteller

  10672
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  89

Alt skrevet av Gabz

 1. Er noen av disse spredt rundt om for forskjellige modeller, men tenkte vi kunne ha en generell. Har slike på andre forumer jeg er med på, så tenkte det kunne vært morro å ha en her. Du skal rett og slett poste kule/spennende/interessante biler du kommer over. Som overskriften sier, biler du blir inspirert av, eller om andre kan ta inspirasjon fra. Om det er "stance", originalpoliti, "racecar" eller hva enn det kunne være. Kan begynne med en jævlig fet og annerledes E39 jeg kom over i stad Interiøret var spesielt tøft!
 2. INTRO: Bestemte meg for en liten stund siden for at det var på tide med en ny, ordentlig bruksbil. Skulle være en som for en gangs skyld fylte alle kravene mine slik at det blir så kompromissløst som mulig og slik at jeg faktisk beholder den lenge denne gangen. Etter veldig mye fram og tilbake i vurderingsfasen fant jeg denne, og etter litt prating med selger så bestemte jeg meg for at dette var bilen for meg. Solid og sterk rekkesekser, manuell, firehjulstrekk, lekker farge, godt utstyrt, morsom å kjøre men samtidig komfortabel, og ganske lav kilometer. Meget fornøyd så langt! FAKTA OM BILEN: E92 330D xDrive 2007-modell 6-trinns manuell M57D30TÜ2 Montegoblau 159.000km ved innkjøp UTSTYR (nevneverdig): Comfort access Adaptive xenonlykter Fjernlysassistent HiFi stereoanlegg Multifunksjon sportsratt Radio professional Elektrisk soltak Regnsensor Automatisk avblendbart innvendig speil Automatisk avblendbart utvendige speil Elektriske sportsseter med memory Justerbar korsryggstøtte PDC foran og bak Webasto Cruisekontroll med bremsefunksjon Setevarmere Automatisk klimakontroll Fremskyvbart armlene Climate comfort frontrute Velour gulvmatter Alarmsystem Koppholdere Lyktespylere Dynamic pakke Comfort pakke Storage compartment pakke Lyspakke MODIFIKASJONER FRA TIDLIGERE: KW V2 coilovers M3 frontfanger Svarte nyrer Ratt med alcantara LED tåkelys US blink Dension Gateway 500S BT PLANER: (x) = ferdig(-) = ikke gjort enda (x) Nye skilter i aluminium (x) Svarte N-merker (x) Mtec V4 parklyspærer (x) LED skiltlys (x) Nye originale BMW-emblemer (x) Fjerne soting fra sideblinklys (x) Original ZHP girkule (x) Fjerne tåkelys og montere luftinntak (x) Bytte alcantara-ratt med helskinn (-) Svarte lister rundt vinduer (-) M-sport bakfanger (-) M-sport sideskjørt (-) Bygge ny eksos (-) DPF-delete (-) EGR-delete (-) Swirl flap delete (-) Steg 2 tuning (-) Awron-display (-) BlackVue DR750S-2CH dashcam (-) Ettermontere svart taktrekk (-) Ettermontere skinninteriør Anlegg: (x) Pioneer SPH-DA130DAB headunit (x) Ground Zero GZCS 100BMW-C frontsett (x) Ground Zero GZCS 200BMW-SW subwoofere under seter (x) 2x 10" Focal E25KX subwoofere baki (x) Custom NZC basskasse baki (x) Helix P SIX DSP forsterker (x) DD Audio DM2500 monoblokk (x) 4Connect Stage 2 kabler (x) Ground Zero lyddemping (dører, dørpaneler, bakskjermer, hattehylle etc.) BILDER (slik den ser ut ved innkjøp):
 3. Gabz

  Gabz' E92 330XD

  Haha joda, ser den, men blir ikke helt samme kategorien heller Får heller se når de større prioriteringene er ferdig på denne om det kanskje blir verdt det å oppgradere turbo og dyser og slikt da. Takk Nei, merker ikke forskjell på det. Som TRF også forklarer her. Men merket faktisk forskjell med renset innsug. Var mye koks og dritt i det, så når det gikk tilbake til nytt så føles bilen friskere ut, med mindre det er placebo. Men har jo en del si med lufttilførselen der når det blir så mye koks som det var, så absolutt ikke umulig. Slenger inn et stemningsbilde mens jeg først er her, jeg Ren-ish bil i de 5 minuttene det varte.
 4. Gabz

  Konebilen BMW F11

  Så meget fin ut denne Blir neppe noe verre med planene dine heller.
 5. Gabz

  Dension 500s

  I min E92 lå DAB-modusen under CD-veksler.
 6. Gabz

  Marius2002s F45 225xe M-Sport

  Spennende å lese rapport av hvordan den fungerer i reell praksis
 7. Gabz

  Prosjekt F80 M3 LCI II

  Lekkert! Blir så forbanna rå den her
 8. Gabz

  Gabz' E92 330XD

  Så hyggelig å høre Med min daglige rutine er det ikke veldig spesifikk fokus på økonomisk kjøring, men den daglige pendlingen til jobb består hovedsakelig av småbykjøring pluss 5-10 min motorvei hver vei, og da ligger jeg på ca 0,75-0,8L/mil. På motorvei er jeg nede på rundt 0,55-0,6. Dette er dog med den originale mappen, så forventer litt lavere forbruk med tuningen som kommer. Frister selvsagt, men er vel ganske massiv prisforskjell for å hoppe opp til steg 4, og føler liksom ikke det er helt verdt det på denne bilen Tror helt ærlig jeg blir fornøyd med steg 2 og at det fungerer helt fint for min del. Skal prøve å holde denne noenlunde fornuftig Skulle jeg endre helt mening får jeg heller handle meg en M3, så får jeg like gjerne en av mine absolutte drømmebiler mens jeg er i gang.
 9. Gabz

  Gabz' E92 330XD

  Haha, blir nok bare steg 2 for min del Ca 290hk/680nm i motor er det vel. Da med ny downpipe og den største pakken med EGR-delete. Tror det vil fungere bra nok for daglig bruk.
 10. Gabz

  Gabz' E92 330XD

  En liten kjedelig oppdatering til her. Fått byttet multireimen og strammeren i dag. Fikk også renset hele innsuget så det er nok en gang som nytt, og fjernet da også swirl flaps og byttet med blendeplater. Meget godt å ha gjort. Tok også en oljeservice i samme slengen. Bare 6.000km siden sist, men da har jeg en liten buffer til neste gang. Neste på listen nå er i utgangspunktet å få tunet bilen hos TRF som planlagt. Mye utgifter ellers om dagen så må bare vente litt og sette av penger til det først da det koster litt.
 11. Gabz

  Marius2002s F45 225xe M-Sport

  Gratulerer med finfin brukis! Får mye pepper disse F45ene, og jeg skjønner det rett og slett ikke. Alltid tenkt at det er en god bil i sin klasse, og som du sier, mye bil for pengene. Fikk disponere en slik en dag for litt siden og ble positivt overrasket. Meget god å kjøre og har liksom alt man trenger i en bruksbil. Komfortabel, frisk nok, hybrid, firehjulstrekk, godt med utstyr, og generelt sett det meste av praktiske ting man trenger i hverdagen.
 12. Gratulerer så mye med utrolig rå drømmebil E28 er fantastisk kule i utgangspunktet, og ikke akkurat noe mindre med slik motor, utstyrsnivå og interiør. Utrolig morro med "barnfind" også. Når jeg fant min E28 var det også litt av samme typen; stått ute i en hage i 2-3 år uten noe oppmerksomhet eller kjærlighet. Veldig morro når man kan puste nytt liv i disse og gi dem behandlingen de fortjener. Blir veldig spennende å følge med videre på denne!
 13. Takk for utfyllende og godt svar! Absolutt 10 år nyere med en gang når man gjør slik, ja. Så ikke helt uoverkommelig ut heller. Blir nok ikke helt førsteprioritet, men må absolutt gjøres etterhvert. Har lagret linkene, også får jeg kanskje skyte deg en PM når tiden kommer
 14. Gabz

  Gabz' E92 330XD

  Var bare en midlertidig løsning til jeg får kjøpt nytt sett. Med solid bakepapir i mellom, roligere temperatur på jernet og litt omhu så gikk det helt fint, det. Men takk!
 15. Ah, se der, ja! Ble jo utrolig bra Skulle absolutt hatt i min egen, synes det er litt umoderne med alt i oransje. Men kanskje ikke barebare å få tak i alt av deler man trenger heller. Hadde du kjøpt et komplett M3-instrumentpanel?
 16. Gabz

  Gabz' E92 330XD

  Tenker på det hver eneste gang jeg ser bilen selv, ser så dumt ut nå Har bare ikke vært noe prioritet enda, men det kommer!
 17. Gabz

  NilsP`s never ending E30 M3 story

  Spennende lesning! Flotte oppdateringer og oppgraderinger så langt. Og ikke minst nydelig bil
 18. Gabz

  e36 325 prosjekt

  Flott løft på denne
 19. Gratulerer med flott E91. Nydelig farge.
 20. Gabz

  min e36 320i touring

  Spot on med RK på denne, ja