Jump to content

Otis

Members
 • Content Count

  16110
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by Otis

 1. Det er svært vanlig med sprukket eksos manifold på denne motoren. Jacek på finn.no tar 3500,- for å fikse den du har.
 2. I følge bmw manualen, så skal motor ut av bilen. Så jeg tror du må google eller bare prøve deg frem.
 3. Helt ærlig så har originale nesehjulet på en tysse henger, som jeg disponerer i ny og ne, fungert utmerket. Selvsagt må man ta litt hensyn å ikke mose det over kanter og fritt fall med tung last. Men jeg ser ingen svakheter med dette kontra andre. Å heller ikke ha det helt ute. Min fars tilhenger som er 21 år gammel, har enda originalt nesehjul.
 4. Måske noen kabler som er begynt å få korrosjon på seg?
 5. Du ser de nok fra under bilen, men kanskje best om hjulet er borte. Jeg har aldri skrudd på f11 noe mer enn skiver, så jeg er litt usikker på om det er likedan som på e61. 5 mil fra Vadsø må jo være Tana eller mot Kirkenes. Bugøynes? Vindmøller? Jeg kom på at det kan være is i luft systemet. Får du tint bilen?
 6. Om du er i Vardø kan jeg få noen til å ta diagnose. Vadsø har også et GS verksted. Ellers er det mulig å sjekke om stagene på sensor er OK, ved å være under bilen.
 7. Teste også litt kjøring på ikke den mest vanlige plassen i helga. Jeg hadde riktignok lagd spor det, før det begynte å blåse. Da var det helt lett nysnø, nå var det hardt. Men jeg fulgte mine egne spor, før bilen ikke ville det lenger. Måtte måke med min egen spade, i kanskje 5-7 min. Så var det å sette seg å håpe at det var nok. Og det var det. Så det var det nærmeste jeg kom å sette meg fast. Jeg hang på motorplata under, så da mistet hjulene bakkekontakt. På førersiden var det snø halvveis opp på døra. Så jeg gikk ut på passasjersiden. Artig å ha testet litt! Synes den tar se
 8. Litt artig. Men m539 på YouTube sa faktisk at de var veldig sjeldne å få tak i, når han en slik i sin calypso røde e31.
 9. Jeg har kun 1 bil. Hatt den i 13 mnd. Og den skulle tilfredsstille endel krav, 7 seter, 4x4, god bakkeklaring, semi-sterk motor, likende utseende, pris, BMW, godt utstyrt, mer komfortabel enn e61 og god holdbarhet. Basert på disse kriterier, så måtte det bli en x5. Basert på holdbarhet og pris, ble det e70 med m57 i 235hk. Fordeler er at den tikker av alle mine bokser, og gjør jobben svært godt! Jeg er meget fornøyd, til tross for endel utlegg i starten av eierskapet. Men dette var jeg jo klar over, så det ble tatt hensyn til. Ulemper er at den manglet noe utstyr, men dette blir
 10. Otis

  BMW dieselmotorer

  Å f...! Så ikke det hahahaha! Jaja, ihvertfall nr3 og kanskje nr 5.
 11. Det virker som mange bare kutter glasset, river bitene av og limer på et nytt glass. Du sparer noe endel tid på demontering.
 12. Otis

  BMW dieselmotorer

  @ChrisP Jo, du trenger jo bare ny dyse nr 5. Så ellers veldig fint ut på de andre.
 13. Det er vel tett dpf da? Ikke sikkert bmw gir deg "dpf må skiftes" beskjed. Men de som jobber med bilen burde kanskje lagt merke til dette. Blir bare spekulasjoner når man ikke kjenner til hele saken og tidslinjen.
 14. Det er ikke farlig å holde knappen inne. Bilen vet når motoren er startet og ordner selv.
 15. At vi automatisk tror at disse delene er defekt, kan være en fallgruve. At verkstedet skriver denne infoen på en lapp. Hva betyr det? Jeg håper du ikke har betalt penger for denne lappen.
 16. Alle feil i motor kan resultere i problemer med girskift. Når det er sagt, så var denne infoen fra verkstedet en oppsummering av feilkoder? Og således i bestefall informativ/en ledetråd. Men videre feilsøking kreves.
 17. Det er mulig du tolker feil. For den feilmeldingen er jo svært sannsynlig en annen feil, men som girkassen ikke liker.
 18. Det er absolutt problemer med register kjede på disse motorene. Men man kan jo skifte dette preventivt.
 19. Svært spesielt. Dog så kan det jo være problemer med en termostat. Om ikke temp sensoren lyver. Noe som er enda mer spesielt. Siden den viser korrekt under kjøring. Det er problemer med termostaten/termostater, det er min påstand. Og du må sannsynligvis sjekke radiator slanger, både oppe og nede, samt den lille på passasjersiden på midten. De skal jo være kalde helt til 88 grader, eller 92 grader.
 20. Når du sier "alle termostater", hvor mange er det? Og det høres ut som en defekt termostat en plass, selv om det pleier å være motsatt effekt enn det du skriver.
×
×
 • Create New...