Jump to content

Otis

Members
 • Content Count

  15455
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Otis

 1. Hallo 1. Ved skifte av motorfester på disse bilene, så sier manualen en hel del ting som må gjøres. Er det mulig å sløyfe noen ting på den lista? Får man jokka ut feste med labben på motor? 2. Merker endel vibrasjoner inn i kupé på min bil kontra min brors 3.0sd utgave, som har ruslet ca samme kilometer. Spesielt ratt og seter samt pedaler snes jeg vibrerer mye på tomgang. Er mine fester dårlige? Ca 200kkm.
 2. Da er det like greit at du kjøper deg en kabel som kan brukes med INPA og ISTA. Det gjør samme jobben og enda mer til.
 3. Jeg kan ikke huske at jeg korrigerte dette da jeg ettermonterte webasto på min e39. Så jeg foreslår at du koder din VO til 536, deretter standard koder IHKA, webasto og klima. Se hva som skjer da.
 4. Høres ut som det da ja. Demper skal jo gå ut av seg selv sakte, men sikkert.
 5. Hva med å spare en god del penger og heller kjøpe en eldre 1 serie? De er jo svært billige, ruster lite og har m47 motor.
 6. Kufatec for DAB og kabel til AUX? Vet bygg om til USB hub og så bruke BT streaming med iPhone?
 7. Høres ut som en flott bil! Den har dog ikke turbo, dette er en NA motor. Den siste fra BMW?
 8. Aha. 295 fremme og bak. Ja, da er det vel greit nok. På e70 så ser 275 med 25mm spacer greit ut.mens på e70 med m-sport så ser det utrolig pinglete ut.
 9. @laffe bare slå deg løs. https://www.newtis.info/tisv2/a/en/e61-525d-tou/components-connectors/components/a-control-units-modules/a41a-fuse-carrier-front/
 10. Eneste som er litt kjipt med samme dimensjon foran og bak, er at det kan se litt pinglete ut bak. X5 er laget for brede hjul. Så da kan du space ut bak 25mm vil jeg mene.
 11. Otis

  2004 modell BMW 520i

  Om turteller flyter opp og ned under kjøring, kan det være converter.
 12. Dette har jeg tenkt på mange ganger selv. Hvordan vet man at en olje er god nok, selv om den ikke innehar aktuell godkjenning? Jeg tenker på at man da bruker oljen 10-12kkm.
 13. Otis

  F11: Transport mode ON

  Det kan tenkes at det ble glemt med transport mode på. Men helt ærlig, så vet ikke jeg helt hva jeg skal tro. Verksteder i dag, de gjør mye rart er min erfaring.
 14. Otis

  X5 m57 stopper

  Tenkte umiddelbart på defekt dyse eller to.
 15. Da hadde ihvertfall jeg sterkt vurdert å skifte til et nyere system fra bmw eller en Android enhet.
 16. Da ville jeg ha gjort som @Ingvaldsen sier. Skift vakuumslanger.
 17. Det finnes jo noen på finn.no vet jeg. Også ebay da.
 18. Det er jo mulig at det er en 2010 modell, ingvaldsen. Men jeg synes det høres ut som en 04-06 modell. Har problemet vært der hele tiden uavhengig av tuning? Og hva sier live verdier av dieseltrykk, turbo trykk og map sensor?
×
×
 • Create New...