Jump to content

Otis

Members
 • Posts

  17309
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by Otis

 1. Det er sagt at kun BMW verksted kan registrere service korrekt i idrive.
 2. Filter ble kuttet ut i 2002 eller noe. Det er bare en anordning for å la olje renne tilbake igjennom toppdeksel.
 3. De lysene som kommer er ikke uvanlig at kommer når man har lite strøm på batteriet, feks når man forsøker å starte over lengere tid.
 4. Otis

  Lufttrykk

  Jeg gjør det, og har bestandig gjort det, på mine biler.
 5. Ews og dde kan havne i en usynkronisert tilstand, etter forsøk på start med dårlig batteri/lite strøm på batteri. Har sett det noen få ganger. Løses lett med rett type verktøy/programvare. Ang strømtrekk så må det feilsøkes og evt lese av feilkoder.
 6. Jeg skulle trodd at koks evt også kunne vært et problem her. Men jeg er ikke helt sikker.
 7. Hva er fordelen med x5m deler der?
 8. Ja, koed ordnet rimelig bra opp, selv om de etter loven ikke hadde trengt. Så jeg fikk Lemførder for en ganske fin pris. Da kun venstre siden selvsagt.
 9. Da må jeg kommentere på Meyle HD også! Jeg skiftet hele forstillingen til HD på 192kkm for 2 år siden. Etter ca 40kkm så er VENSTRE bærearm kule og casterstag kule helt rasert. Gummibelgen har sluppet av klemringen og tar da inn skitt. Det artige er jo at høyre siden er helt fin.
 10. Ser ut som en rimelig kurant jobb, da de er skrudd fast med 3 bolter. Eneste er at man visstnok må fjerne casterstaget på ledd siden. Så der må du ha et verktøy i verste fall.
 11. Budweg var stort tidligere mener jeg. Ellers pusher jo thansen NK.
 12. 1. Ca 1600 omdr i 80 km/t. Ca 1800 omdr i 100km/t. 2. Jeg har automat, men ved vanlig bykjøring så er det nok mellom 1200-2400omdr.
 13. Gratulerer med ny bil! F11 er flotte biler!
 14. Dette er virkelig flotte biler! Og kule biler!
 15. Jeg skifte hele forestillingen min på x5 ved 182kkm, utenom dempere da. De er elektroniske. Gjorde det samme på min e61 ved 152kkm. Men igjen så hater jeg driftsstopp. Noen bytter mer enn andre på enkelte situasjoner. Men hva som er rett er vanskelig å si.
 16. Jeg har forventet levetid på mitt DPF ca 200kkm, og min bil har gått 235kkm. Dette er info jeg får fra bilen når jeg leser av med feilkode leser/ISTA. Så gjør det de andre her inne foreslår først.
 17. Neida, om du leter og tenker logisk, så ser du nok lekkasjen. De lekker stort sett fra øversiden. Sjeldent på bunnpanna feks.
 18. Oljefilterhus pakning er også svært vanlig at går i stykker. Egentlig alle pakninger på bmw bensin. De er litt kjip å bytte, da det er trangt. Kan fort være den.
 19. Neida, forklaringen er kurant den. Det høres delvis rett ut, det skal være bittelitt vakuum der. Men nesten ingenting.
 20. Glemte å spørre om hvor mye vakuum det var. Om du kan beskrive hvor godt hånda setter seg fast.
 21. 1. Høres ut som tett veivhusventilasjon. Hva skjer om du tar av oljepåfyllingslokket? Vakuum eller trykk der?
 22. Meget lavt forbruk på i4. Rød fargen virker å være ganske lik med Mazda sin rødfarge? De laget den vel i 2015-2017 en gang? Det var vel lanseringsfarge på CX-5? Meget pen farge uansett.
×
×
 • Create New...