Jump to content

Otis

Members
 • Posts

  17063
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by Otis

 1. Der ser rett montert ut synes jeg. Men en delvis kortslutning kan gi deg feil verdi uten å trigge en feil, vil jeg tro.
 2. Har du sjekket om det et kortslutning på ledningene?
 3. Som oftest er det bare å fortsette med det du gjør, den kommer til slutt. Evt så er det hydraulisk verktøy neste.
 4. Jeg kan ikke forstå at feilen ikke ble fikset i fjor.
 5. Du skrev ikke først at skifte av deler ikke hjalp, men du skriver det nå.
 6. Tok en video av en kald start, for moroskyld. Den er helt gjennomkald, da den har stått ute over 36 timer ned -15 til -8 grader. Video er kun for de som evt skulle lure på hvordan en diesel skal starte, når alt er OK. (Evt for de som bare vil se den) Temperaturen ved start var -10,5, det vises helt på slutten av video i instrumentpanelet. Tags kaldstart m57 x5 e70 e71 20211129_203400.mp4
 7. Det høres fremdeles ut som glødeplugger. Jeg er ingen ekspert på diesel, men at det skal være dysefeil på en slik måte, høres rart ut.
 8. Det høres ut som en dårlig glødeplugg, men man burde kanskje lest feilkoder før man begynner å ergre seg.
 9. Jeg var mer fornøyd med Sachs enn Bilstein. Men Bilstein var veldig bra å kjøre mer aggressivt med. Men Sachs hadde svært god komfort. Dette var på e39 med M-sport.
 10. Jeg trodde at det bare var en beskjed om at filter er gammelt og er nært ved slutten av livet sitt. Så i mitt hode er det bare å la den være der.
 11. @E.C. Neida, men det står i ISTA/newtis under "functional description" for "central locking"
 12. Haha, litt artig da, men det står faktisk i manualen at sikring F57 til sentrallåsen skal være en 20A. Det fant de ut for en stund siden. Så forsøk å skifte til 20A, selv om det står 15A i oversikten for bilen.
 13. Det er jo åpenbart en feil med ting på aktuell sikring, siden den går hele tiden.
 14. Om vi heller bruker denne linken; https://mega.nz/folder/bUFRVIjK#ExDDwNvTKmDnEMzlncd45Q/file/zUkHEa7a Laste ned 4.32.2, den holder jeg med på nå
 15. Ja, da stemmer det bedre. For 79 grader var jo ikke noe spesielt.
 16. Med så liten forskjell i temp? (På motor)
 17. Du må skifte wire i døra, det som går til ytre håndtak. Dette slites jevnt over endel år, og blir svært treg. Sammenligne kraften som må til å åpne bakdør kontra fordør. Jobben tar ca 30 min per dør, når man kan det. Dørpanel må av, husk nye blå og grå klips! Ikke alle nødvendigvis, men kanskje 2 av hver farge per dør, de er sprø. Du må av låsekassen inni døra for å få av wire. Det går ikke uten å ta den av.
 18. Otis

  Park sensor

  Trenger du en ny kontakt eller nye pinner i kontakten?
 19. 66 i den fremre boksen.
 20. Det finnes jo en sikring for langlys, men den tar mye annet også.
 21. Har du LED lys, så må du ha CAN styring av lys. Har du xenon eller halogen, så kan du finne ledningen fra langlyset/spjeldet.
 22. Det er LIN bus på e70. Men det kan jo sikkert virke.
 23. Så det er 2-veis samtale med webasto til bilen? Så om webasto får på signal, så godkjenner resten av bilen det? Og vifter starter og ingen feilmeldinger med strømtrekk? Isåfall er det godt nok for meg.
×
×
 • Create New...