Sand1

Medlem
 • Innholdsteller

  206
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Sand1

 • Rang
  Kaptein
 • Bursdag 01/27/1989

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Siljan
 • Kjøretøy
  E90 lci

Nylige profilbesøk

994 profilvisninger
 1. Sand1

  Godkjenning av senk f11

  Jeg godkjente disse med de orginale stagene, justerte bare høyden på bilen igjenom inpa/ista. Justerte da høyden likt foran og bak, slik at du får litt stuket, med hr senkesette fulgte det med justerbare stag, men disse har en tedens til og løsne i kulehylsa. Fikk kjempe problemer med 4 hjuls kontrollen da alt av justeringsskruer BAK satt bom fast. Så måtte kutte av en del dyre deler for og få ut boltene/ så anbefaler og sjekke dette før 4 hjuls kontroll. Var problemer med justering av camber foran også da øvrebærearmer ikke er mulig og justere. Men gikk med -1,17på høyre og -0,26 mener jeg det var. Men gikk bra så lenge det var dokumentert at det ikke er justeringsmulighet på f11
 2. Sand1

  slettes

  Må da være noen som har en delebil stående i nærheten, kan kjøre til arendal-oslo om det er noen som har😊
 3. Sand1

  slettes

  Ønsker og kjøpe ekspansjonstank til en e46, den har artikkel nr: 17117573781 og passer fra mange modeller, men må være fra automat bil. haster! Helst i nærheten av telemark, evnt om det er noen plass det går ann og få kjøpt denne ny i morgen?
 4. Jeg personlig ville ikke ha valgt sort på en mørk bil, bedre med kontrast, kan gå med grå eller sølv, hvit synes jeg er alt for mye hassel og holde rene. Har 19” selv fra gs er super fornøyd med disse, nok gummi på de til at det ikke går ut over comforen men spiller stor rolle hvilken dekk man velger, billige dekk støyer endel mere da de er hardere enn feks conti og de bedre merkene, ikke bruk run flat hold deg lagt unna, bråker og sporer som bare det.
 5. Sand1

  Bmw e46 us blinkers

  Som sagt du kan sette inn så mye motstand du bare ønsker og du vil ikke få det til. Du må ha en en frm 2 med us oppsett. Eller en frm 3 da kan du kode det inn. Selv om du ønsker at den skal sende på begge kretser så vil du ikke få det til. Da han vil veksle kretsen han sender. Altså det du ønsker og gjøre lar seg ikke gjøre på orginalt oppsett. Can registrerer at det motstand da kjører den park lys kretsen. Registrerer den ikke kretsen(open circut) så bytter den til nødløsning som da er blink lys. Så da må man over til andre løsninger mulig det finnes lednings kit med rele for og stjele strøm fra park lys men du må ha et blink rele for og kunne Stjele strømen til blink fra park. Mao du kan like godt kjøpe en frm 3 altså fra facelift 02->
 6. Sand1

  Bmw e46 us blinkers

  Jeg tror det er mulig og sette inn frm3 på denne og kode inn us lys, ellers må du kjøpe en frm2 fra usa da vil du få det. Noe får rette meg vis jeg tar feil. Men hva skal du med us lys egentlig? Det er ikke så kult at jeg ville ha rasert ledingsnette på bilen for det.
 7. Mener man får slike plugger på bilxtra og thansen bgu(bilguss) i chrom som har pakning som er for og sette inn vis det har vært antenne. Lakke de i bilens farge eller sort og sette på, evnt så kan man sette inn en dab anntenne der som blir det fineste. Vis det er på taket så kan du sette på en haifinne mange muligheter.
 8. Sand1

  E90 skvettlapper

  Å fordi som måtte lure om det passet fra en ikke m-sport bil til en med m-sport er svaret nja! Vil ikke si det passet men fungerer på dårlige veier. Har varmet opp plasten litt for og få mindre avstand på kanten. Hadde jeg dratt den litt lengre ville det ha passet bedre. Men samtidig så er dette bare for og beskytte da forskjermene virkelig får kjørt seg. Og får andre som har f11 så passet disse rett på bortsett fra 1 feste plugg(øverste) og denne er ikke nødvendig. E90: F11:
 9. Sand1

  koblingsskjema for motorstikke e46

  10 år gammel tråd, tror den den er død altså. Ellers er det noen som har hatt et kjempe problem på 5 eu kontroller.
 10. hmm har du byttet partikkelfilter og trenger og registrere inn det nye? slik at estimert km på filtret er up 2 date. eller har du et tett partikkel filter som du håper på og få opp igjen, i så fall så vil ikke en registrering hjelpe deg men går ann og tvangskjøre en regen men da må man finne årsak til at den ikke regen.
 11. Sand1

  Ekstralys på X1 E84

  Vanskelig og gi deg noe svar når vi ikke kjenner til utstyr på bilen, men vis du tenker på reflektoren nærmest nyrene så er dette for biler som ikke har bi xenon, og har du bi xenon(noe du muligens har siden du ikke har noe der) og i utgangs punktet så var det slik føre ar du kunnr kjøpe oppgradering til kurve lys. Jeg ser på e90 3 er’n min med bi xenon så har jeg ca 400 meter på langlys på f11 så har jeg nesten 600 meter med fult lys så jeg har ikke sett behovet for og oppgradere. Men skal du ha noe så ville jeg ha sett på led bar som du kan ”gjemme“ under skilte.
 12. Sand1

  Den store finn.no tråden.

  Jeg mener e90 pre lci var siste bilen som fikk dette som utstyr, fra å med e90 lci(2007)så skal dette være standar på alle bilene altså batteri, dynamo, oppvarmede speil og slike ting. På e46 så fikk man også med oppvarmede spyler dyser på s842. Nå i dag er det vel bare slangene til retur av olje som er isolerte og noe med fylling av advetiver som skal motvirke frost ved transport (mulig ekstra varmer som otis også nevnte ) som er forskjellen . Samt at det er lettere og sjekke om det er nordisk bil, svenskene også får s842 i utstyret fra forhandler. Hadde en 06 mod e91 som ikke hadde varme seter da dette var under s842 pakka. Men varme i speila hadde den. Har ikke sett 07 modeller som ikke har varme seter.
 13. Sand1

  BMW E53 3.0i som ikke starter

  På denne får du nok ikke målt bensin trykket på diagnoseapp, men er en skrue på railen som vil se ut som en dekkventil, denne kan du kjøpe en måler til. Og kan da måle bensin trykket som skal være, da kan man se om det er regulatoren eller bensinpumpe. Kan også være tett bensin filtet også. Vanskelig og svare hva det er blir litt som og kikke i en krystalkule. Men høres ut som du har noe trøbbel med bensin tilførselen.
 14. Sand1

  Hjelp! Spylevæske i fotbrønn!?!

  Spylervæske er det mye sprit/alkohol i så det vil fordunste, vil ikke være noe fare for rust, men ubehaglig lukt over tid. Så ville ha fått lånt meg en våt suger og sprayet noe apc som scholl spam eller lignende og skuret dette inn, så sugd opp dette med våt sugeren. Så en runde med reint vann og suge dette opp for og få vekk såpe rester. Da blir du kvitt lukten også😊
 15. Kan være egr kjøleren din som er defekt som gjør at dette kommer inn i innsuget(luft) få tatt trykk test på varm motor(er ikke alttid defekt egr kjøler viser seg på kald motor)