Jump to content

iittala

Members
 • Content Count

  548
 • Joined

 • Last visited

About iittala

 • Rank
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Interesser:
  Oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja, metallforingen innerst glemte jeg, også den var ganske rusten hos meg. Den øverste skiven kjøpte jeg ikke. Det angret jeg på, uten at det hadde noen praktisk betydning.
 2. Monterte 24-120708 bak på min E61 xdrive for litt siden. Anbefaler å kjøpe nye skiver til foringene også, mine var ganske rustet og da særlig de nederste. Gikk for Sachs 900 128 mansjett/støtputesett. De nederste boltene har så langt tålt å gjenbrukes, dog trukket til litt under BMWs spesifikasjoner.
 3. Jeg har et påbegynt m50b25 turboprosjekt hvis det kan være av interesse. Send meg i tilfelle en pm.
 4. Har forsøkt det, men slått det fra meg pga tilgjengelighet. Hvis de er dyrere enn originalt blir de i dyreste laget også nå. Tar da utgangspunkt i at koed tar rett i overkant av 22 000,- for original turbo. Derfor er spørsmålet, hvordan kan jeg finne ut med sikkerhet hvilken Garret turbo som passer? Edit: Ser jeg leste deg feil, Ingvaldsen, TRF er ikke særlig dyrere enn original Garret. Da må jeg gjøre et nytt forsøk på å skaffe pris på denne.
 5. 530XD-en min bruker mer olje enn hva normalt er og turboen uler en god del. Det er ingen synlige lekkasjer under. Oljeforbruket er ca 1,5 liter pr. 3000 km. Derfor antar jeg det er turboen som er problemet, selv om jeg ikke kan se at bilen ryker blått. Men jeg blir ikke klok på markedet for turboer. Jeg skal ha en med OEM-kvalitet, så jeg sjekket garrets turbovelger. Garret foreslår en turbo som heter 758351-9024W. Når jeg søker på denne får jeg flere treff, bl.a hos Eurodel og Autodoc.co.no. Prisforskjellen er imidlertid betraktelig, Ca 12400 vs 4950,- hos henholdsvis eurodel og autodoc. Hos
 6. 525d LCI har 6hp19 mener jeg. Men ser at du har pre lci, så da faller den kommentaren.
 7. Usikker på om disse hadde vært noe bedre. Uansett hadde jeg ikke mulighet til å lagre felgene over lengre tid, derfor gratis i håp om at noen kunne ha bruk for de.
 8. Er du sikker på at kun 750iL kom med firkantede eksosrør? Både kort og lang E32 750 har samme delenummer på bakpotten og den ene korte 750en jeg har kjørt hadde firkantede. Det kan selvsagt være ettermontert. For øvrig synes jeg personlig at at ryktet til M70 er litt ufortjent. Motoren er ganske enkel å skru på, selv om det tar litt tid. Utfordringen i dag er kanskje manglende kunnskap til disse motorene blant mekanikere o.a. dersom man skal sette det bort.
 9. Byttet vindusviskermekanisme på min E61. En ganske enkel jobb, men det er en ting jeg stusser på, vindusviskermekanismen tar borti isolasjonen på torpedoveggen og har tygget hull i denne. Her er en video av problemet med ny mekanisme (og gammel motor). https://photos.app.goo.gl/DVyiH2n32uEm5j4V9 (Den høyfrekvente lyden i videoen er knapt hørbar i virkeligheten) Jeg kan ikke se at det er noe feil, eller at jeg mangler noen deler, men når jeg ser på pelicanparts DIY (særlig bilde 18) for bytte av motor ligger isolasjonen mye tettere vinduet. Det gjør den også på passasjersiden ho
 10. Det er kanskje bare sånn de er? Husker ikke at mors E60 er like ille, men den går ikke i saltet på Østlandet.
 11. Hvor tette er normalt plastinnerskjermene foran på E60/E61? Jeg synes det er vel mye salt og skit i motorrommet på min, og det ser ut til å komme fra dårlig tetning mellom plast og karosseri. Jeg vasket motoren i sommer og har kjørt en del delvis uten deksler under motor (kjøpt nye, på plass nå), men dette ser ut som salt som jobber seg rundt plasten og inn i motorrommet.
 12. iittala

  2001 325xi

  Bildeler.no har ikke den beste delekatalogen. Ikke viser de produsentens varenummer så du kan ikke sjekke med produsentens egen delekatalog, eller ETK for å dobbeltsjekke heller.
 13. Det var egentlig en spøk. Å bytte converter uten å ha feilsøkt noe som helst er ...
 14. Dyrt å bytte converter basert på et tips fremsatt mednesten ingen informasjon..
×
×
 • Create New...