macrorain

Members
 • Content Count

  908
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

macrorain last won the day on April 6 2018

macrorain had the most liked content!

About macrorain

 • Rank
  Oberst

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  F30 330e M-sport

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Neida, folk rusler vel runt med 700hk+ sånn sett, men Supra er jo "nytt" og det er ikke 100% samme motoren heller. Og uansett gøy hvor mye hk man henter ut kun med remap nåtildags.
 2. macrorain

  Bootmod3 (BM3) - Erfaringer?

  Remote, sendte logger frem og tilbake noen ganger.
 3. macrorain

  Bootmod3 (BM3) - Erfaringer?

  Har glemt denne tråden, men siden jeg postet sist så kjører jeg nå på Stage 2 Beta (95okt) med noen justeringer gjort av Halim, og det funker som bare det. Ca 340hk/600nm på hjula mot 250hk/420nm originalt. Helt enig i @Zadikiel sin beskrivelse av plattformen
 4. macrorain

  Går ikke å redigere signatur?

  Nå fikk jeg til
 5. macrorain

  Går ikke å redigere signatur?

  Men gir den ikke beskjed hvis den er for lang da eller?
 6. Er det bare meg, eller skjer det ikke noe når man forsøker å endre i signaturen? jeg har gjort endringer, og endringene er der hvis jeg titter i signatureditoren, men signaturen min på innlegg endrer seg ikke. 🤔
 7. macrorain

  M5 F90 eksosanlegg

  Sykt, lett misunnelig! Bra historie om hvordan du endte med å kjøpe, og kul kone som sa ja!
 8. Halim fra PTF er den første som har sprengt 500hk-grensa på nye Supra, og han er også den som har laget custom mappet til min bil. Litt moro 😊
 9. macrorain

  Kopiering av annonse hos Finn

  Spørs kanskje litt hvordan biler det er snakk om også. Kan tildels skjønne dette når det er entusiastbiler, og har selv alltid tatt nye bilder når jeg har hatt BMW og andre "kule" biler - ikke fordi jeg er så opptatt av copyright, men fordi jeg ønsker å ta gode bilder. Men jeg har også hatt endel bruksbiler oppgjennom. Når jeg f.eks skal selge en Peugeot 307 eller en gammel Toyota Corolla, jeg har greie bilder fra da den ble kjøpt et par år tidligere og bilen fortsatt ser helt lik ut - ja, da gidder jeg ikke bruke en kalori på å ta nye bilder. Forrige eier husker sikkert knapt at han har eid bilen, langt mindre sitter på finn og leter etter noen som er "frekke nok" til å gjenbruke bilder av en bil til 30,000.
 10. Noen som har fått bygget eller kjøpt noe ala denne, som passer inn i sidene i bagasjerommet? https://musicarcertified.com/product/f30f80-full-bass-upgrade-l1/ Erfaringer? Evt andre tips til måter å få bedre bass uten å stjele masse plass? Vet det finnes upgrade til elementene under setene, men har ikke helt troen på at det blir så utrolig mye bedre. Gjorde det i E90, men blir begrenset med dypbass og punch uansett.
 11. macrorain

  Slaven's E46 328 godkjent med ESS Kompressor

  Grattis med fet bil! At den skriker etter senk synes jeg kanskje er å ta i men! Synes den satt fint som den gjør nå jeg?
 12. macrorain

  Den store finn.no tråden.

  Denne så jo ganske fin ut (blå F31 320d med 38000km på telleren, masse utstyr, KW coilovers og Vossen felger) https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=151235225
 13. macrorain

  Fordeler/ulemper med spacere?

  En mulighet er jo å finne noen felger som er kantkjørt som du kan få billig, og så få de pusset opp. Det er utrolig hva disse felgreperatørene får til. Da jeg hadde E46 en eller annen gang på 2000-tallet klarte jeg kjøre ned i et synkehull i asfalten og laget bokstavelig talt en bulk i felgen (dekket begynte å lekke). Leverte felgen til rep, og den så 100% som ny ut etterpå.
 14. macrorain

  Bentdals E46 M3

  Vakker bil, min favoritt 3-serie og min favoritt M3, og perfekte felger selvsagt (er jeg programforpliktet til å si siden jeg kjører med de samme selv ) - Gratulerer! Den får du nok mye moro med!
 15. macrorain

  Kopiering av annonse hos Finn

  Litt enig. Forutsatt at bildene fortsatt er noenlunde representative for bilens stand da selvsagt. Ser ikke helt hva jeg skulle oppnå med å nekte neste eier å bruke bilder jeg har tatt av en bil som nå er hans. Han har jo tross alt kjøpt bilen av meg, da skal jeg være sykt grei og gi han bildene av den på kjøpet også. 😛 Reagerer kanskje litt mer på at man kopierer annonsetekst, utover ren informasjon om bilen da selvsagt. Uten at det egentlig er noen grunn til det heller kanskje.