macrorain

Members
 • Content Count

  773
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

macrorain last won the day on April 6 2018

macrorain had the most liked content!

About macrorain

 • Rank
  Oberst

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  F30 330e M-sport

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. macrorain

  F80 M3 Sakhir Orange LCI II

  Det går å kode, jeg har gjort det på min iom at jeg har lakkerte reflektorer bak.
 2. macrorain

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Visste ikke helt hvor jeg skulle legge denne, var bare litt surrealistisk å se på. Trodde det var et spill første gang jeg så den 😅
 3. macrorain

  Min 330e M-sport (f30)

  Hm, jaha - noe mer du husker i farten? Høres jo ikke så bra ut. EDIT: Kan ta det på PM kanskje.
 4. macrorain

  Min 330e M-sport (f30)

  Satt og glante og fiklet mellom bakhjul og skjerm i dag mens jeg grublet videre på senking, og oppdaget plutselig at innerskjermen ikke var festet skikkelig inn mot ytterskjermen på venstre bakhjul, og ser ut til å være splittet/sprukket på midten i øvre bue. Fristende å skylde på de som gjorde understellsbehandlingen, siden de nødvendigvis demonterte disse for bare noen uker siden. Forstår ikke helt festeanordningen inn mot ytterskjermen, virker nesten som det skal være limt fast eller noe, og at dette er løsnet? Har ikke tatt av hjulet enda så er ikke så mye jeg ser..
 5. macrorain

  Min 330e M-sport (f30)

  Oppdaget plutselig at man relativt enkelt (to skruer, plugge fra og plugge inn + kode om) kan bytte til 6WB dashboardet. Det tror jeg må settes på listen over future mods, kan gi en "billig" måte å få følelsen av ny bil hvis man går lei.
 6. macrorain

  Min E46 M3

  Vakkert, og mye spennende modifikasjoner og planer! For meg er E46 M3 den fineste BMWen, ferdig snakka! Har selv hatt en E46 323 coupe for mange år siden, savner fortsatt den bilen!
 7. macrorain

  Min BMW G30 530E

  Vedrørende Bootmod3 og tilbakestilling til originalt: BMW kan fortsatt finne ut dette hvis de graver i det, men det er ingen som gjør det f.eks ifm service eller annet, det er først hvis noe skjer som gjør at de mistenker det. Vedrørende garanti (ift senking eller bootmod3 eller annet) så er det greit å sette seg inn i BMW sine garantivilkår. P.t så står det ordrett følgende: "Selgeren er ansvarlig for feil som foreligger allerede ved leveransen, eller som oppstår i løpet av garantitiden. Selgeren er allikevel ikke ansvarlig dersom han kan sannsynliggjøre at feilen skyldes at bilen er bygget om eller på annen måte endret." Det betyr at du ikke automatisk mister garanti når du modifiserer bilen. Men hvis du får et stempel gjennom panseret og de gjennom logger finner ut at du har kjørt dobbelt ladetrykk, ja da må du trolig kjøpe ny motor selv. Men hvis noe som ikke er relatert til ombyggingen knekker, så har du fortsatt garanti på dette. EDIT: Ellers har jeg vært på service med nesten helt ny bil (typ første servicen) med veldig synlige mods som modifisert eksosanlegg og åpent luftfilter uten at noen har kommentert dette.
 8. macrorain

  Min BMW G30 530E

  Hm. Det gir en viss mening, men vil det si at alle som jobber som redningsmannskap må sette seg inn i og får opplæring i hva alle de forskjellige bilprodusentene bruker som branding for å indikere at bilene er hybrider? Og løpende må holde seg oppdatert på dette? Høres tungvindt ut.
 9. macrorain

  Min BMW G30 530E

  Det har jeg lurt på å gjøre på min og. Er det samme prosedyre som med modellbetegnelsen bak sikkert?
 10. macrorain

  Min 330e M-sport (f30)

  Nei, men det går jo an å teste kanskje ja.
 11. macrorain

  Min 330e M-sport (f30)

  Da var litt mer dynamat på plass, under hattehyllen denne gang. Her er det dempemateriale i overkant, men undersiden er rent stål, herved dekket.
 12. macrorain

  Min 330e M-sport (f30)

  Har bestemt meg for senkefjærer hvis jeg skal ha, blir H&R sport som da i så fall senker ca 33mm foran og 18mm bak. Tror i teorien det blir perfekt da jeg har ca 35-40mm klaring foran og 20mm klaring bak nå, så det bør bli helt kant i kant. Det eneste jeg bekymrer meg bittelitt for er subbing bak, da det allerede er ganske lavt, og hjulene stikker ganske langt ut.. Ka tror folk? er 9.5" med ET40 (265 brede) Et par bilder av bakhjulet slik det sitter nå. Tåler det 20mm senking til uten å subbe mon tro?
 13. macrorain

  Min 330e M-sport (f30)

  Vet ikke helt, hvis jeg har forstått det rett er vel eneste effekten at det tar litt lenger tid før den blir varm(?). Uansett så var det kun førsteinntrykket etter at downpipen var montert at kaldstarten var blitt sykt mye høyere, har allerede blitt vant til det. Tippet først at det var typ 100% høyere, men nå tipper jeg "bare" 50% høyere .. Så kan godt beholde den egentlig. Det varer jo bare typ 1 minutt uansett, og vil jeg kjøre vekk i stealth mode fra et eller annet sted kan jeg jo bare kjøre elektrisk i starten siden jeg har hybrid.
 14. macrorain

  Min 330e M-sport (f30)

  @ahj @bmwgreg90 For B48 finnes det jo ingen offisielle anbefalinger da den ikke er sluppet enda. For B58 sier de at de "recommends high flow downpipe". En 200cel cat har tilnærmet samme flow og effekt som en catless downpipe selv på vesentlig kraftigere motorer, så det skal nok gå fint.
 15. macrorain

  Min 330e M-sport (f30)

  Sitter og ser på senkefjærer.. Skjønner ikke hvorfor de lager fjærer som stort sett senker like mye foran og bak, når bilen originalt er mye lavere bak enn foran.. Skulle jo hatt et sett som senket minst 2cm mer foran enn bak.