macrorain

Members
 • Content Count

  838
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

macrorain last won the day on April 6 2018

macrorain had the most liked content!

About macrorain

 • Rank
  Oberst

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  F30 330e M-sport

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Prosjekt senking, forsøk 2 😄
 2. Ser ut som han her får rett? Jeg har av en eller annen grunn ikke fått med meg denne tråden før nå. Spennende bygg, men tar visst litt tid?
 3. Det er vanskelig å yte lyktene rettferdighet på bilde, men her er noen tapre forsøk. Bilen er bare 90% ren også, sorry. 😛
 4. Ja, det tok under en time - så det er jo fristende å få gjort i samme slengen da i så fall Lysene lyser veldig godt gjennom også, så ikke noe problem med det. Intensiteten på baklysene kan jo kodes opp også om man ønsker. Jeg har kodet mine til å lyse hele tiden og satt på high.
 5. De har vel mørkere bakgrunn inni lyktene snarere enn mørkere glass så ikke helt likt egentlig, men uttrykket/utseendet ble faktisk ganske likt ja, ikke tenkt over. Blir bare mer og mer fornøyd selv, burde prøve å få tatt noen bedre bilder kanskje.
 6. macrorain

  Prosjekt F80 M3 LCI II

  Men det er med på et av bildene i annonsen, hvis man ikke kjenner deg eller bilen lurer man sikkert litt 😄
 7. macrorain

  import av spesielle biler?

  Den er jo veteran, så det skulle vel være mulig.
 8. macrorain

  Prosjekt F80 M3 LCI II

  Det jeg reagerer litt på i annonsen din er både at bilen er møkkete på flere av bildene (både innvendig og utvendig), og at det er en barnestol baki, ligger en kulepenn oppi sidelommen på det ene detaljbildet av døra, etc. På en slik type bil og til den prisen hadde man kanskje forventet at selger setter av et par timer til å ta gode bilder av helt ren bil.
 9. macrorain

  bilder av deres kræsja biler!!!

  Hm, å take med vilje uten bur er kanskje ikke så lurt.
 10. Kanskje litt tøff start? Tipper dere er ganske slitne etter de tre første dagene.
 11. macrorain

  F30 tuning

  Nå er Bootmod3 i ferd med å slippes for B48 x20i (120i/220i/320i/520i). Så nå kan du kjøpe en 20i og få ytelsene til en 30i
 12. Det er vel ingen av de andre like bilene i databasen deres som har disse to tingene heller da Så du mangler ingenting som noen andre i databasen har er vel slik jeg tolker det. Den vil jo bli bedre og bedre etterhvert som folk tar den i bruk.
 13. I følge han som har laget den så sammenlignes utstyr kun mot egen database (bygget opp basert på søk brukere har gjort), og tallet på alle de små grafene viser hvor mange den sammenligner med, så i eksempelet min bil ser du at det er kun 12 stykker.
 14. Ser ut til at den bygger opp databasen basert på bruk, dvs at den sammenligner ikke med ALLE bmwer der ute, men kun tilsvarende biler som har blitt slått opp gjennom verktøyet.
 15. Denne tjenesten er ganske kul, og kan være nyttig ifm kjøp og salg. Den henter ut hvilket utstyr en bil har basert på VIN, og sammenligner basert på andre lignende biler for å se hvor høy utstyrsgrad du har. Her er min bil som eksempel (som selvsagt har sykt mye utstyr ) https://www.bmwvincheck.com/vin/k416131 EDIT: Vet ikke helt hvordan den finner sammenlignbare biler, og ser ikke ut som det funker helt perfekt enda, men uansett gøy greie.