macrorain

Medlem
 • Innholdsteller

  655
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

macrorain vant dagen sist April 6 2018

macrorain hadde mest likt innhold!

Om macrorain

 • Rang
  Oberstløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  F30 330e M-sport

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ikke misunnelig i hele tatt! Nesten kliss ny eller? 😄 Noen interiørbilder ønsker vi oss selvsagt også! 😊
 2. macrorain

  Brann BMW i8

  Kan du oppsummere kort hva dnb og/eller bmw mener du har gjort feil og/eller burde gjort annerledes som så leder dem til konklusjonen at det er din feil?
 3. I dag nektet bilen plutselig å slippe ladekabelen, og ringen rundt begynte å blinke rødt. Forsøkte gjentatte opp- og igjenlåsinger av bilen og diverse andre triks uten hell. Kom dermed ingen vei. Måtte til slutt kontakte BMW via mobilecare/teleservices i bilen. Det var middels imponerende, det mest vettuge de hadde å si var "Det var veldig rart", som jeg forsåvidt var enig i. De sa de skulle kontakte Viking som skulle komme med en bil for å se på det. 90 minutter senere hadde jeg hverken blitt oppringt igjen eller sett noe til Viking, så måtte ta kontakt igjen. Rett etterpå slapp plutselig kontakten, og oppfører seg nå normalt igjen. Viking kom til slutt ca 2 timer etter første kontakt, men men da var altså saken "løst". Har lest litt på nettet, og ser ut til at låsemekanismen til kontakten av og til kan henge seg opp i enten låst eller åpen posisjon hvis det er veldig kaldt, men var bare -6. Ikke superimponerende at det tar 2 timer å få veihjelp når man har mobilitetsgaranti heller. Viktig å pakke varme klær i bilen hvis man er ute og kjører vinterstid!
 4. macrorain

  Brann BMW i8

  Jeg synes jo fortsatt det er rart at dette ikke er en garantisak mot BMW jeg da men. Stiller meg undrende til at BMW da i så fall implisitt mener at det er helt innafor at en nesten helt ny bil plutselig skal ta fyr. Jeg har selv måttet etterfylle kjølevæske to ganger (bilen har bare gått 25000km), og har nå rapportert inn disse hendelsene til BMW og bedt de om å undersøke kjølesystemet når den skal på service neste måned - så jeg hvertfall har mitt på det tørre hvis det skulle skje noe lignende. EDIT: Du har ikke vurdert å gå til mediene med dette?
 5. macrorain

  F31 316i Safirsort | Nye bremser

  Har de samme på vinterhjulene jeg og. Ønsker meg egentlig nye, men de er helt greie. På den positive siden ser jo M-sportbremsene VELDIG store ut bak en 17" felg
 6. Jeg synes 8-serien er sykt fin, men jeg vil vel si det er på grensen til showstopper det eksosopplegget der. Honda Civic ringte og ville ha tilbake eksosdesignet sitt... Helt dust å putte noe sånt på en slik bil i det segmentet. Særlig etter å ha sett den fete eksosen på gran coupe konseptutgaven. Blir kjøpt inn effektanlegg rimelig med en gang hvertfall.
 7. I dag varslet bilen lav kjølevæske igjen. Har skjedd én gang tidligere ved rundt 7000km, nå har den gått 24500. Var lavt i begge beholderne, men trengte ikke etterfylle så mye, kanskje 1-2dl. Litt pussig uansett.
 8. macrorain

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Usikker på om denne er delt en plass her allerede da, men jammen ser det ikke ut til at man skal få lov til å drifte litt med Tesla også fremover (endelig) https://www.tesla.com/no_NO/blog/how-track-mode-works?redirect=no?utm_campaign=trackmode&utm_source=youtube&utm_medium=social&redirect=no
 9. macrorain

  Min 2018 M2

  Lykke til med salget, det er/var en flott M2 Jeg skjønner dog ikke helt hvordan dere kan kjøpe en så liten bil. Du er klar over at neste hakk opp på bilsete-stigen (bakovervendt 1-4 år) tar SYKT mye plass? Er kona dverg?
 10. Jeg har sverget til manuell i alle år, men med dagens automatkasser vet jeg egentlig ikke om jeg kan si jeg savner manuell. Manuell giring fungerer så godt på disse kassene at man får både i pose og sekk.
 11. macrorain

  Brann BMW i8

  Skjer det noe i denne saken da tro?
 12. macrorain

  chiptuning BMW F30 330E

  Se forøvrig følgende tråder som begge er inne på 330e tuning og
 13. Ja, kunne godt tenkt meg hele m performance kittet (bak/sider/foran), men vet ikke om jeg har samvittighet til å legge såpass med penger i det. Får se etterhvert.
 14. Da var nytt enderør på plass. Kona så knapt forskjell, men det er detaljene som teller! 😄 Jeg ble hvertfall fornøyd, ser hakket mer beefy ut samtidig som det fortsatt føles "originalt" siden det er skråskjært og skråstilt og går pent i flukt med fangeren. 😊