Jump to content

macrorain

Members
 • Content Count

  1203
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

macrorain last won the day on February 20 2020

macrorain had the most liked content!

About macrorain

 • Rank
  Brigader

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  F30 330e M-sport

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fremstår ovenfor hvem? Han vil vel neppe møte denne personen igjen. Og når man neste gang sier, "Ingen penger, ingen bil", hvordan er det underdanig? Og hvordan fører det til at man blir lurt?
 2. Det er fristende å tenke balltre eller gå og være bitter over slike ting som dette, men man har det nok bedre om man klarer å tenke "det var dumt gjort, dette skal jeg lære av", eller alternativt "nå var jeg uheldig, det skjer mest sannsynlig ikke igjen" (hvis man ønsker å fortsette å la folk komme tvilen til gode), og så gå videre med livet sitt. 3000kr er ikke nok penger til å gå rundt og bruke energien sin på.
 3. Mulig jeg husker dårlig, men kan ikke huske / skjønne at det var normalen. Men ok.
 4. Vet ikke hvor langt tilbake du må for å definere det som "gode gamle Norge", men jeg har kjøpt og solgt biler i 20+ år, og har aldri stolt på at en kjøper skulle betale bare fordi vedkommende sa det. "Før i tiden" brukte man bankremisse, eller var på telefon med banken og fikk bekreftelse på at finansiering var i orden. Høres ut som du har vært heldig, og det er jo bra.
 5. Da har man vel en bekreftelse fra finansinstitusjonen som skal finansiere bilen på at alt er i orden. Det er ikke helt det samme som en privatperson som sier "jeg lover å betale".
 6. Fantastisk bil og fantastisk farge. Når/hvis de slipper 545e som stasjonsvogn blir det slitsomt å holde seg unna BMW.
 7. Gratulerer, for bare 3000kr har du nå fullført et nytt kurs i livet, leksjon #32: Aldri gi kreditt eller tilby noen som helst form for nedbetaling til folk i forbindelse med bruktsalg (av hverken bil eller noe annet).
 8. Den er vel ikke først og fremst laget for svingete veier sånn sett. Men hvis du ikke har den på den høyeste avstandsinnstillingen pleier den vel stort sett å holde følge hvis det ikke er ekstremt svingete. Og da bør du kanskje gasse og bremse selv
 9. Jeg hadde RM på min, fungerte fint det. Det med cruise tror jeg ikke går. Hvorfor vil du ikke ha aktiv cruise, det er jo genialt?
 10. OK, så bra. Det er de fjærene jeg burde hatt på min også, bedre senkegrad enn H&R sine (som riktignok IKKE er godkjent til 330e), de ga nok noe ala 30mm foran og 35mm bak, så ble 5-10mm for lav bak
 11. Dette var ikke en 330e kanskje? I så fall tipper jeg den vil senke enda 5mm bak på en 330e sammenlignet med din, da batteripakken ligger og tynger ned i bakkant.
 12. Nå fant jeg en artikkel hvor det står at KIA håper at jeg skal trimme bilen. 😍😇😅 " Kia is hoping its new $30K ProCeed GT will lure tuners and modifiers to help lift its image up from the bargain basement to builders of desirable drivers cars. While rumours circulate that Kia Motors Europe is working on a high-performance Ceed and ProCeed small car flagships with considerably more power and torque than the new GT’s 150kW and 265Nm, the existing 1.6-litre T-GDI turbo direct-injection engine can be tweaked considerably above the current outputs. A Kia spokesman said the twin-scr
 13. Jeg må hvertfall si den kjører overraskende godt så langt. Men etter å ha lest denne quoten er det kanskje ikke så rart: "designed in Frankfurt, manufactured in Slovakia and tested at a little-known circuit called the Nürburgring(..) the project was overseen by Albert Biermann – formerly head of BMW M"
 14. Knappen for å slå av auto start/stop forsvant vel med LCI-modellen, tviler på det går å bytte ut og kode inn. 330e er jo litt spesiell og mtp start stop siden den går delvis på el i tillegg.
×
×
 • Create New...