macrorain

Members
 • Content Count

  959
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

macrorain last won the day on April 6 2018

macrorain had the most liked content!

About macrorain

 • Rank
  Oberst

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  F30 330e M-sport

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ville aldri i livet tilbudt dem noe som helst. En eldgammel, tung luksusbil som har gått kjempelangt som opprinnelig kostet hva da, over en million? SELVFØLGELIG kommer det til å bli høye driftskostnader og SELVFØLGELIG er det slitedeler som må byttes. Etter et par høflige avslag ville jeg bare ignorert dem.
 2. M2 CS lanseringsvideo sluppet:
 3. Fikk jo ikke tatt bilde da, men på vei hjem fra Svinesund i dag traff jeg på en ny, rød Supra på vei i samme retning. Første gang jeg ser en i virkeligheten, var jo ikke så halvgal å se på faktisk. Var med på et par drag også, synes jeg holdt greit følge, men den gled vel kanskje litt fra da. Hilste pent gjorde de også før vi skilte lag. Hyggelig med slike "treff" av folk med felles interesse på veien.
 4. macrorain

  Kode bort dekktrykksensor

  Det kan hende. Jeg sjekket for F30. Da ønsket jeg å slå det helt av så jeg ikke fikk pling hver gang jeg startet bilen med sommerhjul som ikke hadde sensor.
 5. macrorain

  Kode bort dekktrykksensor

  Googlet dette endel selv før jeg krøp til korset og kjøpte TPMS til BBS-felgene, tror ikke det går å kode bort.
 6. Bare å si fra hvis du vil ha tips til tuning av eksosanlegget, jeg har vel bygget om i tre runder eller hva det er Ganske fornøyd med lyden nå!
 7. Ser ut som den spiser farger fra omgivelsene noe voldsomt. Googlet fargen. Her ser den jo ganske mørk ut, på andre bilder ser den helt lys ut, og på noen nesten blå. Spennende!
 8. macrorain

  Anbefalinger jekk

  Jaja, etter å ha vært der og pirket på alle jekkene i sikkert 20 minutter så endte jeg med Hamron sin racingjekk (1.5t) https://www.jula.no/catalog/bil-og-garasje/garasje/lofteinnretning/jekker/garasjejekk-002093/ Den virket ganske solid og grei, godt håndtak og løftet raskt. Og den er fortsatt nesten dobbelt så stor som den gamle jeg hadde, så den jeg hadde fra før var tydeligvis ganske puslete - og har jo gjort jobben i mange år. Den Bahco 3t til 1999kr virket jo fet den, men den var jo nesten større enn bilen, kan ikke skjønne annet enn at det er sykt overkill for å bytte hjul to ganger i året. Skal rapportere hvordan den fungerer når jeg har byttet hjul. 😛
 9. macrorain

  Anbefalinger jekk

  Petter Smart-forslag som gjør at jeg ikke trenger å kjøpe en ny shiny ting godtas ikke. 😄
 10. macrorain

  Anbefalinger jekk

  Ja, er jo grei pris på den Bahco-jekken hvis jeg synes det er greit med 50kg jekk, vet ikke helt. Og om jeg trenger en jekk til 2000kr for å bytte hjul to ganger i året da.. Kan ikke vente til Black friday, den gamle jekken går ikke under bilen etter at jeg senka den - kan ikke vente til slutten av november med å bytte hjul
 11. macrorain

  Anbefalinger jekk

  Haha. Ja, skal antagelig innom Jula i dag, så får vi se.
 12. macrorain

  Anbefalinger jekk

  Mjo. Men 52 kg da mann!
 13. macrorain

  Anbefalinger jekk

  Fant en som hadde 2.5t fra Bahco, men det ender på 3500kr inkl frakt, så tror jeg går for den til 1200 hos Biltema. Takk for mange gode innspill uansett!
 14. macrorain

  Anbefalinger jekk

  Takk for innspill begge to, kanskje jeg tester ut denne da. Jeg har i praksis bare jekken i garasjen til hjulskift, og har betonggulv. Så jeg kan vel bare dra den rundt.
 15. macrorain

  Anbefalinger jekk

  35kg, synes ikke den er for tung da?