Jump to content

macrorain

Members
 • Content Count

  1155
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

macrorain last won the day on February 20

macrorain had the most liked content!

About macrorain

 • Rank
  Brigader

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  F30 330e M-sport

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Står masse på hjemmesidene der, og fikk nettopp artikkel i lyd&bilde også https://www.lydogbilde.no/nyheter/hoyttalere/inkognito-nye-subwoofere-fra-sigberg-audio Men sender deg en PM! Bootmod3 er kun til bensin.
 2. Vært litt stille i det siste da jeg plutselig har lansert eget høyttalermerke (www.sigbergaudio.no) 🤔 😅 - så da flyttet fokuset seg litt fra bil en periode. Bare å si fra hvis noen vil ha en dyr subwoofer til stua. Ellers går det bra med bilen, det har kommet enda en oppdatering av Bootmod3-mappet, med ytterligere justeringer på boost control. Har vært flott kjørevær i det siste. Med masse moment og lett ettertenning i potta er det utrolig festlig å slenge denne bilen rundt på svingete landevei i solskinn.
 3. Nope. EDIT: Ikke når jeg leverer den hos "kjente". Hvis jeg ikke vet hvilken tekniker det er eller på verksted jeg ikke er kjent med så setter jeg den tilbake til original, men ikke pga garanti men fordi jeg ikke vil risikere at noen grisekjører med den i trimmet tilstand.
 4. Tror ikke nødvendigvis de ser hvis de ikke leter. Forøvrig er alle glade helt til du kommer og sier at motoren eller turboen din er død og du vil ha det på garanti. Da kan det hende de sjekker, og da kan det hende du må betale det selv. Men det påvirker ikke garantien på bilen forøvrig.
 5. Jeg har vel kjørt 30kkm eller noe med det filteret nå, ingen problemer. Renser det ofte, ca hver 10,000. Det er jo sånn sett fordelen med bootmod3 eller andre ting som gir deg loggmuligheter, så du ser om det skulle være noe indikasjon på feil med MAF sensor eller lignende.
 6. Fin bil og bilder Det har vært mange dager med fint vær i store deler av landet, er nok ikke så mange som sitter og finleser forum
 7. Du får godkjent hvis den har samme typegodkjenning i TUV-papirene (så i prinsipp for samme karrosseri) hvis akselvekten er riktig.
 8. Kanskje de ikke er vasket siden bilen var ny?
 9. De hang seg opp i hjul når jeg skulle godkjenne senk også. Og selv om jeg hadde mindre agressivt oppsett (høyere profil) enn det som var i godkjenningspapirene så hjalp ikke det når det ikke var likt. Stod i TUV-papirene til felgene at jeg kunne ha 265/30R19 bak og 235/35R19 foran, mens jeg hadde 265/35R19 bak og 235/40R19 foran. Og det var jo ikke det samme, så det gikk jo ikke an å godkjenne må vite. EDIT: Hører med til historien at de til slutt bare droppet godkjenning av felgene, mao latet som de ikke hadde sett dem. Så det var jo forsåvidt en ok løsning.
 10. Haha. Ser for meg en dragsterkonvertert bil med motor opp av panseret og verdens største bakhjul og fallskjerm bakpå, og de bare, du de siderutene foran kan du ikke sote på den måten der.
 11. Virker alarmen da? Og alt interiørlys?
 12. Start med å slett alle kodene og så kjør diagnose igjen. Bilene slenger koder i hytt og vær. De som fortsatt gjenstår kan vi så se nærmere på.
 13. Det der er ikke i nærheten av nesten 😄
 14. Oppdaterte OTS-maps til 330e er sluppet (og lagt inn i bilen). De har nå skrevet om hvordan den jobber med turbotrykket og den spooler nå opp enda raskere og det er også mindre throttle closures og bedre kontroll på overboost.
 15. Mange eldre (og ikke så veldig mye eldre, typ 1-2 måneder gamle) poster hvor bilder ikke ligger inline lenger, men må trykkes på? F.eks https://bimmers.no/forums/topic/813542-min-330e-m-sport-f30-nye-felger-s31/?do=findComment&comment=3243024 EDIT: Nå funket det plutselig. Kanskje internettkoblingen min som streiker..
×
×
 • Create New...