Jump to content

papertiger

Members
 • Content Count

  3714
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

Everything posted by papertiger

 1. Har du ikke lært deg det kodespråket? ikke jeg heller.
 2. Det var det strekket jeg tenkte på som vi tok - bare andre veien fra Porsgrunn via Drangedal og til Treungen. Dog kjørte vi litt ned og rett vestover fra Treungen for å komme hjem, men er mye bra kjøreveier rundt Vrådal osv
 3. Jeg mener å huske at jeg og kona storkoste oss på tur når vi kjørte hjem til Stavanger fra Tønsberg og ruta fra Porsgrunn - Drangedal - Treungen for å besøke en kollega og videre mot Setesdalen derfra. Skulle gjerne tatt den en gang til
 4. Mulig @fxslin vet om noen i Z-miljøet som kan?
 5. Her ser en også at det ikke er selve 20" mix dimensjon som påvirker negativt rekkevidden, men Performance dekk, da samme merknad står på 19" med performance dekk også. Med det utseende M50 får med 868M og brede dekk hadde jeg ikke vært i tvil, hadde kostet på meg dette selv om rekkevidden hadde gått ned.
 6. https://www.bmwblog.com/2021/06/17/video-watch-bmwblog-podcast-ep-52-bmw-i4-test-drive-and-bmw-ix/ Interessant podcast fra BMWBlog vedr. iX og i4, spesielt i4 test drive og opplevelse av iX interiør, der sistnevnte etter en lukket visning blir karakterisert som noe som går utenpå alt annet BMW leverer, både i opplevd kvalitet, kvalitetsfølelse på knapper og tekstiler/stoff brukt i interiøret, romslighet innvendig sammenlignet med størrelse utvendig.
 7. Tja, Fant info på en prototype kjørt, den hadde: 245/40-19 foran 255/40-19 bak Det viser også av bildene her (i alle fall bakdekka) https://g20.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=1833849 BMWBlog skriver på test av M50 med Performance-tyres (868M-felgene): 285/30-20 bak 4GC G26 har nok G20-dimensjoner, mens i4 G26 har sine egne dimensjoner ser det ut som. G30 har vel 245 foran og 275 bak. Profilmessig er det kanskje det samme, men ikke på bredden.
 8. Det er forskjell på de to 20" felgsettene - det med skjermutbyggere har 285 dekk, den som vist over her har 255 mener jeg. Tror heller ikke at det settet med 285 dekk er mulig å bestille vanlig 4/4GC, kun i4.
 9. En god variasjon i pakker henta på posten i dag; to stk Zimmermann/Brembo/Bosch bremseskift fra Eurodel og to stk Caputo pizzamjøl 😃 Bremseskift foran til 1er og bak til 4er og pizzamjøl til glutenfri barselklubbpizzorama neste helg.
 10. Kanonbra, helt perfekt👌🏻 Du og @Walkabout har jo nesten sedan og stasjonsvogn av samme bil nå jo 😬
 11. Ser ikke ut som en 10-11 år gammel bil dette her, stadig like fin. Det du får igjen for å selge den er trolig laaaaaangt under bruksverdien av den for deg
 12. Du slutter aldri å imponere! 🙌 Såg ut som en god furtebod du har der også.
 13. Ser den er levert med 441 felger - er det slik å forstå at disse skal selges?
 14. Ganske vanskelig! Hipp som happ egentlig, kommer an på resten av utstyret. De er like fine på hver sin måte 🤷‍♂️
 15. Har selv gått stigen så langt og har langt igjen å gå for å nå øvre del enda 116i-320d-420d. Problemet når en starter øverst er at lista legges deretter for neste BMW
 16. For en farge! Utrolig stilig. Fine og riktige oppgraderinger også!
 17. Takker ja synes hele interiørutformingen med blant annet sidevangene på siden bak som omfavner passasjerene, den høye midtkonsollen/lave sittestillingen, er utrolig fin. Sportslig i noen farger, luksuriøst og klassisk i andre. Mitt råtips er å få tak i en Luxury line 430i eller noe slikt. Da har du en tidløs og klassisk Gran Coupé utenom det vanlige.
 18. Takker så mye @mslello ja er veldig fornøyd selv, er vel kun 2-3 ting som jeg kunne ha tenkt meg; å fått nye helrøde baklykter - pre-LCI US-lykter. Det kommer uansett ikke til å skje pga tvilsomt hvor lovlig det er. Og en OEM Performance diffuser. Og lakka reflekser bak. Kommer til å slite bigtime med å kvitte meg med denne når den dagen kommer. Selv om jeg også sikler på i4 M50 er det uaktuelt pga manglende lademulighet der vi bor nå, så F36’en blir med oss en stund til
 19. Gratulerer med finfin F31 med herlig motorisering hvilken farge er det? Såg ut som litt annerledes enn Glacier Silver.
 20. Tusen takk @Snagg30 og @Walkabout! Skal ta å høre med Bjarne og nevne deg i samme slengen, takk for tips Panseret har litt steinsprut som må flekkes i, men greit å prøve å bevare de nye lyktene og beskytte de mot steinsprut etc. Til den prisen Bavaria tilbudte lakking av panser i samme slengen som frontfanger legger jeg heller bare i litt lakkstift selv.
 21. Fikk en mulighet jeg ikke kunne si nei til i dag; kona tok med poden på handel etter middag i dag, så jeg kunne få vasket bilen (hennes ). Det var på tide, men har vore ekstremt fint vær helt siden den sist ble vasket, som var noe sånn som… 18. april 🙈. Merket at den var lett å vaske i dag, lite dritt langs sidene. Men tok samme prosedyre som alltid; PB, Vorr B i kanona, håndvask med Reset. La et lag Wetcoat oppå denne gangen, spesielt på frontfanger som er ny og dermed ikke vokset. Avspyling etter skumlegging, viser tydelig effekten av Fusso på renspyling av skitne felg
 22. Følger på med et dagsferskt ferdigvaskebilde av enda en 4er. Og en ikke fullt så vasket 1er i bakgrunnen. Det syder avundsjuka der bak.
 23. Dersom ikke selger visste hva det var på stående fot regner jeg med at han er såpass til selger at han tar seg bryet med å finne ut av det Når det er sagt klarte heller ikke jeg å finne noe på google.
 24. Dette var kjekk lesning! Både kosetur på 1-serieveier, og ikke minst henting av Gran Coupé hvordan var den å kjøre kontra 330e? Merker at sitteposisjonen i laveste innstilling er mye lavere enn F20 blant annet. Såg ut som en fin utgave med LED-lykter og greier en kollega har også kjøpt seg F36 og er kjempefornøyd etter å ha gått fra A5 sportback facelift. i4 Portimao i bestilling er kanon, håper du tar steget og velger 20" felger med 285 dekka samt cognacinteriør, det blir prikken over i’en.
×
×
 • Create New...