Jump to content

papertiger

Members
 • Posts

  3985
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

Everything posted by papertiger

 1. Full gullrekke da! Det som stjal oppmerksomheten min var de quilt-mønstrede mattene, lurer på å utstyre bilene mine med slike, tror det hadde hevet dem noen hakk.
 2. Gratulerer med to nye biler! gleder meg til å se hvordan E70’en ender opp. LED pærer i blinklys - finnes disse såpass bra at du slipper flimring og styr ved opplåsing, og problemer med pæreskjekk? Kunne tenkt meg LED blinklyspærer på F36 og F20, BMW ville ikke tilgodese disse med det bak..
 3. i3 med senk og frontleppe som går i nærområdet. Dårlig bilde, men den leppa gjør utrolig mye på bilen i kombinasjon med senk. Skal se om jeg får knipsa et bedre bilde en gang.
 4. Nå skjønner jeg hvor arendalbilskiltholderen tok veien de lever videre i Arendal Ang. skiltholdere, denne tråden... https://www.detailersclub.no/forums/topic/29106-feste-skilt-uten-skruer-og-skilholder/ og dette bildet ..tipset meg om disse: https://www.mekonomen.no/bil/tilbehor/sikkerhet/skilter-og-dekaler/skiltplate-svart-pa281832no Ganske så tynn men fin ramme rundt kontra de monstrene du har hengt på bilen men Swissvax'ene er jo kanskje enda bedre igjen. Verdt å sjekke ut, tenkte jeg skulle kjøpe et sett til 4-eren å prøve. Ellers ser det ut som et ganske så bra eksemplar dette Stig! Noen videre planer?
 5. Burde kanskje ha en frukt- og bærfestival etterhvert da? Med jordbæret 🍓, klementinen 🍊 og blåbæret 🫐
 6. Stemmer, sjekk nettsidene deres. Jeg brukte det sist gang, enda opp med ca 1500kr/bil i oljeskift. Da uten mikrofilter, det bytter jeg selv og koster halvparten av hva Bavaria skal ha.
 7. @Ampera @Snagg30 @scoot Takker for input og bekreftelse på mitt syn 😛 . Har sendt prisene til de nå, så får se om de matcher. Prisgarantien dekker ikke kampanjer slik som NAF har nå, men allikevel blir det halv pris uten kampanje. 1-eren skal også ha bremsevæskebytte så greit å få tatt det i samme slengen.
 8. Service-spørsmål: Forrige gang jeg hadde oljeservice på begge bilene hos Bavaria samtidig brukte jeg deres egen prisgaranti mot dem; NAF tar av en eller annen grunn 0 kr for arbeidet, så oljeskift koster ca 1500kr per bil (nå kampanje til ca 1000kr for komplett olje- og filterskift). Det godtok Bavaria og jeg fikk det til samme pris som NAF per bil. Det er ca halv pris av hva de normalt sett skal ha (ekskl. mikrofilter). Er det frekt å gå samme ruta nå enda en gang? Begge bilene skal ha oljeskift (egentlig mellomskift på begge), uten bytte av mikrofilter. Fått pris på ca 3000kr per bil hos Bavaria, mens NAF nå har kampanje til ca 1100kr per bil (ca 500kr avslag per bil). Bavaria har fortsatt prisgaranti, og av prinsipp tenker jeg at det er greit å bruke denne garantien, men er det frekt å gjøre det gang på gang?
 9. På min F20 med CIC mid (?) altså den uten navi, fra 2012/2013 så står servicer oppført i idrive med grønn "OK" ved seg. Virker veldig rart, den burde ha kommet opp med rød om den var så sein? Høres svært usannsynlig ut at noen lar en ny bil gå så lenge uten første service, kan den ha blitt utført og nullstilt på et uavhengig verksted?
 10. @Fredrik Mitt poeng går mer på at kundene bør informeres i forkant om alle endringer vedrørende den bilen de har spesifisert og bestilt og satt sin underskrift på. Det er flere her (inkl. deg) som har pekt på at det burde være mulig å lage til et ettermonterings/kompletteringsregime der bilene blir oppgradert til "spesifisert" stand når delene etterhvert blir tilgjengelige. @Ron Jeremy Om en leser i4-tråden ser det ut som det er veldig stor forskjell på både engasjement fra selgers side, samt informasjonen de sitter på. Dersom noen har betydelig mer info enn andre på hvordan dagens situasjon påvirker de spesifikke kontraktene (på ca likt spekkede biler sier en selger at det og det forsvinner, en annen selger har ingen info om endringer) virker det for meg som om informasjonstilgangen er lik, men selgers engasjement er variabelen som påvirker info ut til kunde. For all del, det kan være det er importør og produsent har dårlige rutiner for informasjonsflyt, men ser for meg at om forhandler bryr seg nok så skal de kunne tilegne seg mer info enn de sitter med per i dag. Men ja, på jobb hos oss ser vi også betydelige forsinkelser på spesielt instrumentering og hardware til automasjonsdelen på våre leveranser som vi ikke får gjort så mye med. Måneder med forsinkelser og lite som kan hentes inn igjen. Noen aktører som soper til seg det som finnes av komponenter i markedet, som igjen skaper mangel hos andre leverandører som bruker de samme komponentene.
 11. Hadde tenkt å la være å måtte bøye skiltet i alle retninger for å få det av. Den skiltplata er satt inn med et eller annet silikongreier som gjør at til og med ikke 3M scotch dual lock henger på.
 12. Det interiøret, nydelig! For øvrig veldig utenpå også, men det interiøret kunne jeg virkelig hatt.
 13. @Fredrik 90 Jeg tror faktisk ikke det er et spill - jeg tror rett og slett at selgerne ikke gjør jobben sin godt nok her. Det kjekkeste er jo selvsagt å få signert mest mulig kontrakter, ikke å bruke timene på kontrakter som allerede er signert. Jeg kan kun snakke for meg selv, men i den bransjen jeg jobber i kan du ikke komme på inspeksjonsdato og prøve å levere en annen ventil eller pumpe enn det kunden har spesifisert og betalt for. På samme måte ser jeg det som urealistisk for forhandler å tenke at kunden skal godta leveranse av en bil som ikke er i henhold til spec. Da er det 3 valg; 1) skaffe kunden det han har betalt for, 2) gi tilfredsstillende avslag i pris, 3) kunden kan kansellere bilen. Noen andre valg hadde ikke jeg godtatt. Som dere nevner så vil dette mest sannsynlig ha innvirkninger på annenhåndsverdien, det bør da også kunne reflekteres i en rabattert kjøpspris for første eier.
 14. Det er det ingen som helst tvil om, både ang. Stig og Fussoen. Takk, føler meg ganske heldig som kan eie og kjøre rundt i to så flotte og kjekke biler, tar meg oftere og oftere i å tenke at vi tar alt for mye for gitt her, så privilegerte, det er vi! Joda, det lå mye brukt poleringstwist strødd rundt omkring når jeg hentet bilen etter BONING Ja, jeg rigger meg til med popcorn for å få med meg dette, er spent selv! Hvordan var Powerlock å legge/jobbe med kontra Fusso (v2?)?. Neste større påkost på den blir nok nye sommerdekk neste år, 3 forskjellige dekktyper på en og samme bil er egentlig 2 for mye for min OCD Arendalbilskiltplater ja. De har såvidt jeg har forstått det fått et nytt liv på 3-serien din? Både de og slitte skilt drar ned bilen mange hakk, og når nye skilt koster skarve 120kr hos SVV er det jo ikke noe å lure på. Vurderer å borre hull i skiltene på 4-serien også for å få vekk skiltholder i front. Får sånne skruer med hvite og blå hetter hos thansen ser jeg.
 15. Herlig å få ordnet dette på en grei måte alltid spennende det - funker fiksen en gjorde selv for å slippe å levere den på verksted? Tilfredsstillende når svaret er ja
 16. Godt å se du trives i F31’en, lir mer og mer glad i vår 36. Rattet litt F34 i dag, det er da jeg legger merke til hvor lav, intim og sportslig vår bil er 😂 er jo rene comfortekspressen det der.
 17. Har skjedd litt siden sist oppdatering; 1-serien har vært hos @StigJ / Unik Bilpleie på en real oppstrekk. Meget godt nøgd med resultatet (som alltid hos Stig), og den hevet seg mange lange hakk fra tilstanden den var i når jeg leverte den inn. Beskyttet med Mezerna Powerlock, blir spennende å se holdbarhet på denne vs Fusso på Gran Coupéen. Begge fangerne er opplakkerte (bakfangeren i vårt forrige eie), og interessant nok har begge lakkererne bommet noe på fargen, så disse er hakket mørkere enn resten av karosseriet. Nåja, det er en relativt billig bruksbil nr 2, så får vurdere om det er verdt å gjøre noe med på sikt. Litt underveis- og ferdigbilder fra Stig/Unik Bilpleie: I forkant av besøket hos Stig fikk jeg montert nye skilter da de gamle såg litt slitte og bulkete ut. Leverte også med nye BMWCCN skiltplater så fikk endelig bort de heslige arendalbil-platene. Løftet et hakk det også Så forrige helg fikk jeg tatt en god nedvask etterfulgt av et lag med Fusso på 4-serien. Rain-X på alle vinduer. Hadde glemt hvor tilfredsstillende det er å se på beadingen på en nylagt Fusso i duskregn 😍.
 18. Utrolig hvor mye det gjør seg med 2TB-girvelger. Av og til holder jeg i den bare for å holde i den, den ligger utrolig godt i hånda 😂.
 19. Herlighet, mektig imponert over arbeidet her 🤛🏻 Dette er jo et nivå som ligger skyhøyt, men så har jeg også sett på hva du har gjort med 335’en din. Rått!
 20. Gratulerer! Gikk troll i ord der gitt! Du kan jo høre innom Mil etter mil podcasten for å finne ut hva @Mariuse34 måtte betale for en ny av disse felgene, pass godt på de!
 21. Gratulerer så mye med ny bil! Såg jo kjempefin ut den der, karbonsort er virkelig lekkert på F11. Har venta lott på denne tråden
 22. Det som slår meg om dagen: en får tidsnok tid til å kjøpe i4. Men hvor lenge kan en kjøre biler som den 7-serien?
×
×
 • Create New...