Marius2002

Medlem
 • Innholdsteller

  6879
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  12

Alt skrevet av Marius2002

 1. Marius2002

  F20 -> "M2 Hatchback"

  Skikkelig kul! Skiltplasseringen er helt innafor, selv om den ikke er på bakluken på vanlig 1-serie så er den det på bl.a. 3-serien.
 2. Marius2002

  Bimmers.no sin store barnevogn tråd!

  @papertiger når det kommer til tester av barneseter så er det viktig å se på hva et sete scorer dårlig på og ikke den totale summen. Det kan ofte være så enkelt som at testpersonen synes sete var vanskelig å få festet i bilen og får slakt for det. Og det blir helt feil. At Zero.1 Elite kommer dårligere ut kan jeg skjønne da det egentlig er et nummer 2 sete med babyinnlegg, istedet for en ren babystol Lykke til i jakten og keep us up to date
 3. Marius2002

  Bimmers.no sin store barnevogn tråd!

  Det samme gjorde vi Funket knall.
 4. Marius2002

  Bimmers.no sin store barnevogn tråd!

  Tror ikke du får justert vinkelen på noen babyseter, altså nummer 1-sete, ikke som jeg har sett ihvertfall. Vi er fornøyd med vår Privia, men det har ingen overgang til feste på barnevogn, som f.eks. Britax har. Jeg så det ikke som et problem likevel. Vekt som awt nevner er viktig. Jeg er fornøyd med Recaro, men opphavet kjøpte nå Cybex(nummer to stol) ett-eller-annet for å slippe å bytte over stoler når de låner ungen og det virket solid det også. Du som har coupe-ish burde ihvertfall på sete nr. 2 ha mulighet for å kunne vri stolen. Jeg har Recaro Zero.1 som nummer to, den kan vris 360 grader. Her får du også nyfødt-innlegg, heter vel Zero.1 Elite da. De fleste barnesetesjapper er behjelpelig så du får prøvd i bil Gjør det først. Om det heter Recaro, Britax, Cybex eller BeSafe spiller ingen rolle, finn et som passer deg og din bil. Og ikke minst gratulerer
 5. Marius2002

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Hehe herlig Madrugada blir kult, jeg skal dit under Molde Jazzfestival om alt går som planlagt Jeg så også at Molde Jazzfestival nettopp har annonsert Gregory Porter, og det kunne jeg faktisk tenkt meg. Der er originalen, men jeg hører mest på Claptone remix(søk opp den), den er litt mer fart i. Ellers kom jeg over en intro som var utrolig kul. Det var fra en konsert med Rush, og jeg hører aldri på Rush. Men akkurat dette var skikkelig konge.
 6. Marius2002

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Har touch på min F45, fruen som passasjer bruker det de få gangene hun skal bytte bluetooth-avspillings-enhet. Jeg bruker hjulet hele tiden, selv om bilen står stille Stress og bøye seg fram, men skjermens plassering er kanskje alfa og omega på dette punktet. Ellers er det helg Fredrik og det er da jeg kan flykte i boblen min. Boblen er egentlig bare matlagingen med musikk og øl, mens fruen kan slappe av. En fredag/lørdag uten den tiden er krise. Jeg har som regel headset, vi har jo unge. Igår var ungen borte på overnatting og jeg tok meg friheten til å spille på høytaler (Sonos Play:1 som står på kjøkkenet) og volumet ble bare høyere og høyere, shit happens. Midt under Motorhead - Overkill fikk jeg denne SMSen, og ja døren til kjøkkenet er lukket. Fikk ingen videre svar og når maten var klar så fant jeg henne i sofaen med øreplugger i. Jeg anser det som en seier. Kvelden gikk fint videre uten noe mer snakk om dette. 1-0 til Marius 💁🏼‍♂️
 7. Marius2002

  Fredriks alternative bimmerstråd

  @Evopower jeg synes også E36 facelift er den fineste 3-serien, gjerne som cab med hardtop i bilens farge. Og nei det er ikke negativt om E30 og E46, nydelige biler det også.
 8. Marius2002

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Rent design ja, de må holde tradisjonen. G20 har jo også denne grillen, om det er tilvalg eller kun til M340i aner jeg ikke. Uansett kommer nok tredjeparter på markedet med kopi brennkvikt. Jeg liker den. Jeg liker sprekt og fremtidsrettet design, samtidig så tror jeg at grunnen til at BMW, Mercedes og Audi holder seg så bra år etter år er fordi de kjører klassisk men tidløst design med "små" forandringer.
 9. Marius2002

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  @Daniel. hehe de er faktisk svær når du ser de slik På en annen side så må man ta i betraktning at form på bil har endret seg så grillen passer mer inn likevel. I tillegg er en E34 175cm bred, mens en G20 er 182,7cm bred. E34 er forøvrig 472cm lang og G20 470,9cm. G20 er altså 8cm bredere og ca. like lang som en E34. Det er ikke ut av intet at folk sier dagens 3-serie er lik eldre 5-serie. 2-serien er idag der som 3-serien en gang var(E30). Så er det jo helt krise at neste 2-serie med fire dører blir forhjulstrekk. G20 er faktisk bredere enn E39 også og har lengre akselavstand, men er 7cm kortere. Uansett i 3-serie-segmentet idag synes jeg G20 ser best ut. Audi A4 er også for meg en nydelig bil.
 10. Marius2002

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  At BMWs kjøpegruppe tenker status når de kjøper bil er faktisk helt krise. Man kjøper BMW for totalpakken av kvalitet og kjøreglede Tesla nevnes i samme åndedrag fordi de tar store markedsandeler og utgjør dessverre en viss status innenfor diverse grupper, samtidig som de ligger i samme prisleie ish som tilsvarende BMW. Tesla er jo dyre biler ellers i verden(dyrt nok i Norge, misforstå meg rett) og der er det jo luksusbil. Forstå det den som kan. Tesla gjør mye riktig teknologimessig og f.eks. BMW burde vært på banen mye tidligere. Med det sagt så er det designet på Tesla jeg ikke takler, i likhet med at de fleste skikkelige BMW-folk hater F45 🤷🏼‍♂️ Jeg snur meg ikke etter Tesla, jeg synes designet er fælt, men det synes sikkert mange Tesla-eiere om BMW også. Kan legge til at jeg synes at første gen/pre-facelift(aner ikke hva) av Model S ikke har tålt tidens tann. Den ser kjip ut. Ser man på F30 og F10, eller tilsvarende Audi fra samme år så er det flotte modeller som henger med enda.
 11. Nei nei nei. Cabriolet/Roadster skal alltid ha bakhjulstrekk. Det finnes få unntak og de kan ramses opp på én hånd(Mini Cooper Roadster, VW Beetle(nyeste) Dune, Audi TT(burde sånn sett ha Quattro) og.... ja.. det var det). Og jo jeg tror faktisk størsteparten av kjøpergruppen bryr seg, unntakene her er de som ikke har peiling og kjøper bare på grunn av merke/status, som det dessverre det er alt for mange av. Likevel tror jeg fortsatt som sagt at størsteparten bryr seg. Tja, hvorfor ikke. Giulia er knalltøff og så kommer de snart med Tonale som er en kompakt-SUV som ser fresh ut. Og ikke minst 4C / 4C spider, men da prater man fort en helt annen prisklasse enn en pent brukt Giulia. Fin er de alle sammen Og ja synd 2GC går på forhjulsdrift, kunne vært en morsom rakker. BMW skriver også selv: https://www.press.bmwgroup.com/global/article/detail/T0293317EN/sporty-elegant-exclusive:-the-first-bmw-2-series-gran-coupe?language=en The BMW 2 Series Gran Coupe will once again create fresh impulses in this class. It builds on the latest BMW front-wheel drive architecture and shares a multitude of technological developments with the new BMW 1 Series, which will also be presented during the course of 2019.
 12. Vel, ifølge https://www.motor1.com/news/314194/bmw-2-series-gran-coupe-teaser/ så står det dette: As you have probably heard by now, the first-ever 2 Series Gran Coupe will have something in common with the two minivans also from the 2 Series lineup, the Active Tourer and the Gran Tourer. We’re talking about a front-wheel-drive platform (although not the same one) whereas the coupe and cabriolet versions are expected to soldier on with a RWD architecture.
 13. Du, ingenting å si sorry for. F45 er glimrende turbil om man har unger og ellers generelt en praktisk og god bil, men definitivt ikke en jeg hadde valgt om bare jeg og fruen skulle på bilferie i Sør-Europa og leid bil der. Jeg tenker en BMW Z4 eller sprek BMW 1-/2-(ikke F45/46)/3-/4-serie hadde gjort susen
 14. Marius2002

  Marius2002s F45 225xe M-Sport

  Trondheimstur idag også. Stoppet faktisk for å ta bilde. Creds to me Lå på 0,5L opp og 0,54L ned igjen. Ellers mye snø og tipper all snøen fra Sunndalsøra til Oppdal var i hjulbuene mine på vei opp, fikk rensket opp på Oppdal. 🤷‍♂️ Bildet er tatt etter Berkåk på vei opp.
 15. Endelig ble det ny bil igjen etter nesten halvannet år med en ganske fornuftig Rav4. Jeg var ikke akkurat ufornuftig i valget denne gangen heller, men valget havnet utrolig nok på en F45 225xe med M-Sport. Det er mitt første møte med hybrid og jeg har ikke lært meg hvordan jeg lader enda, det er neste på agendaen ikveld. Noe rekkevidde har den derimot ikke, men det var jeg inneforstått med og det er heller ikke derfor valget kom på denne. Jeg tenker heller at det er mye bil for pengene. Jeg skal prøve å være flink å oppdatere og skrive litt om hvordan den funker. Det står 17" originale M-Sportfelger på sommer og 18" Brock-felger på vinter som er en look-a-like sommerfelgene ish, så ja, vinterfelgene er større enn sommerfelgene. Ikke vil jeg bruke ei krone for å endre på dette heller. Ingen planer for bilen annet enn gummimatter all-over. Legger ut bilde fra forhandler idag, så skal jeg prøve å få tatt noen bedre bilder i morgen selv. Bildene under er på sommerfelger. Og når jeg så over nå, så har jeg glemt å fjerne beskyttelsen på fothvileren. Det må gjøres i morgen Så har jeg forsket litt i Connected Drive, som dere ser har jeg ikke vært fornuftig i eDrive enda(bare 1 stjerne), men måtte spare batteriet så jeg fikk vist madammen. Hun har nemlig ikke sett den enda(sjansespill much?), men ble litt kjøring og med skikkelig vinterføre idag ble det testing av både 4x4 og bakhjulstrekk for å se hvordan bilen oppførte seg. Tomt for batteri, men får ladepunkt ikveld eller i morgen og så må jeg lære meg å lade Så tok jeg to bilder idag før mørket kom, de var av dårlig kvalitet, men her ser man vinterfelgene iallefall
 16. Marius2002

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Først og fremst så er det at elbil er "gratis" bare en midlertidig gulrot for å velge miljøvennlig, så kan politikerene skryte av hvor bra Norge er med mange elbiler. 99% av de som kjører elbil idag tipper jeg gjør det fordi at det er en økonomisk gevinst kontra fossilbil. Jeg ser ingen grunn til å sutre over det, med fossil så betaler man hverken mer eller mindre enn før elbilgodene kom til. Joda litt mer, men ikke pga. elbilen. En elbil uti gokk redder ikke verden og en fossilbil uti gokk utgjør ingen lokal miljøtrussel. Det er først og fremst tiltenkt byer, så kan de utenfor vurdere om det er noe for de eller ikke. Det er ingen menneskerett å kjøre bil. En elbil hadde dekket mitt daglige behov, men jeg er ikke helt der enda. Og ja jeg vurderte i3 fordi den er billig og morsom. Meninger angående elbil og fossil står sterkt hos mange, men "hvorfor må jeg betale og ikke de?"-mentalitet er iallefall helt feil. Vær happy, kjør fossil de som vil og nyt det.
 17. Marius2002

  M3 exhaust tip !

  Dette finner du "overalt" Akrapovic har, ihvertfall lager mange Akrapovic-kopier og selges på bl.a. eBay. Eksempelvis: https://www.ebay.co.uk/itm/For-Universal-Car-Akrapovic-Style-Carbon-Fiber-Exhaust-Muffler-Pipe-Tip-63-76mm/361858068092?epid=2243417784&hash=item54406bee7c:g:BxgAAOSwImRYWBss Gjelder å finne for riktig dim som du har, men søk Akrapovic exhaust tip og du finner noe ala det over(som kun er brukt som eksempel, ikke nødvendigvis riktig) Fake eller ei, who cares.
 18. Kult at tredje seterad på BMW X7 brettes opp/legges ned elektrisk via en bryter, fin SUV, men dæven den virker stooor Og den BMW M2 (G87) som kommer i 2022 skal mest sannsynlig bli produsert i Mexico... https://f30.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=1592846 Kommentarene på Facebook lød ganske gjentakende at de aldri skulle ha en M-bil som var produsert utenfor Tyskland 🤷‍♂️
 19. Marius2002

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Kult og fælt på samme tid. Jeg vet ikke hvor stor Ekornes er i utlandet, men kunne vært moro reklame for de om folk visste hva det var (om de ikke allerede gjør det).
 20. Marius2002

  Knut_olestads E87 118d

  Fin 1er, som sagt kult å ha deg inne her igjen! Følger!
 21. Marius2002

  Marius2002s F45 225xe M-Sport

  Takk Knut Ja 4x4 funker bra det, men kjører som regel bare i bakhjulsdrift(el) innad i byen. Likevel har jeg en teori om at drivstoffet må byttes ut jevnlig, så litt 4x4 blir det innimellom Fra nesten vår til full vinter, her er fra jeg måtte måke innkjørselen idag og bilen stod på vent:
 22. Deilig å ha deg tilbake på forumet. Flott 1er
 23. Marius2002

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Lørdagskveld, ta dere ei god øl folkens og nyt
 24. Marius2002

  Fredriks alternative bimmerstråd

  @Fredrik Youtubelinken virket ikke umiddelbart, men Skoda kommer sannsynligvis med en kul elektrisk SUV/SAV/MPV (🤷‍♂️) om ikke lenge. https://www.autoexpress.co.uk/skoda/105971/new-skoda-vision-iv-concept-previews-2021-all-electric-suv-at-geneva Edit: der kom linken/videoen i innlegget ditt