Jump to content

ahj

Members
 • Content Count

  4145
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Everything posted by ahj

 1. Siden bilen kommer fra Bergen så tror du må endre hvor saltingens hovedstad er. Jeg har ikke sett slik rust på biler fra Østlandet. Hadde du bodd på Østlandet ville du ha sett at det er veldig mange plasser hvor salting og måking er et fremmedord. Blir litt som at jeg sier at Arendal er sekt hovedstaden, men blir for dumt å si det når jeg ikke har bodd/bor der.
 2. Her høres det ut som om noe veldig galt har skjedd. Det er ikke forhandleren din som sier om dette blir dekket eller ei. De må sende inn til BMW Norge som sender til BMW Gmbh. De bestemmer om dette skal dekkes av garanti eller om du må ta kostnaden selv. Slike ting tar fort et par uker før du får svar fra BMW.
 3. N54 har to turboer og M550d i G serie har fire turboer. Noen N47 er også levert med to turboer. Så det å skjønne seg på hvilke motorer som har hvor mange turboer er ganske umulig 🤷‍♂️
 4. Jeg ville begynt med diagnose for å se. Kan hende vi bommer helt og glødepluggene dine er helt iorden. @ogee1 var litt jobb å få start på den bilen når det var 12 minus ute kan man si 😂
 5. Det tenkte jeg også, helt til fattern hadde 3 glødeplugger som hadde tatt kveld over natta på sin N57. Da rista den lenge etter oppstart. 😂 Jeg hadde en liten vibrajson på E91n, men de forsvant når girkassefestene ble byttet. Jeg byttet dem ikke pga det, men når det først skulle gjøres noe under bilen var det like greit å kjøpe inn. Eneste jeg manglet å bytte på den bilen var jo egentlig motorfestene når jeg tenker meg om 😂
 6. 1. Hvis dette er kun ved kaldstart er dette mest sannsynlig glødeplugger eller reele. Er det hele tiden holder jeg som de andre på motorfester/girkassefester. Det kan hende hardykobling som begynner å ta kvelden. 2. Casterstag eller Bærearmsforinger. Har styringen blitt mindre responsiv etter det har blitt risiting mens du kjører?
 7. Prøv å hør rundt, kan hende det er noen i nærheten av deg som kan gjøre jobben for deg billigere enn hva kabelen koster. Kanskje @Fredrik 90 er i dine strøk i nærframtid for å hjelpe deg?
 8. Utan at jeg har masse peiling heller. Men ser ut som om det er veldig varierende software versjoner på de modulene dine. Jeg holder en knapp på det @humpfy!
 9. Det kommer helt an på finishen du ønsker og konsistensen på avføringen. Verre å få det blankt hvis det er av konsistensen sprut. iX kan gå under sprut-kategorien.
 10. Helt enig! Eller som å polere avføring; blir nok blankt men fortsatt avføring.
 11. Jeg vet ikke helt hva du mener her. Jeg skjønner heller ikke sammenligningen din her heller, har du mer rett enn meg siden du eier en i3 privat? Har jeg ingen peiling eller kan si noe om dette tema siden jeg personlig ikke eier en elbil? Her må du forklare bedre.
 12. Gratulerer med flott bil! Vi er jo nesten naboer, vi burde ha et lite lokalt BMW treff. Hvis du skal selge de felgene er det bare å si i fra
 13. The new charging technology on the BMW iX allows DC rapid charging with an output of up to 200 kW. This allows the battery to be charged from 10 to 80 percent of its total capacity in under 40 minutes. Men BMW kom igjen maks ladeeffekt på opp mot 200kw. Audi, Tesla og Porsche gruser det. Porrsche klarer samme på 20 ish min. Nye Audi eTron GT skal kunne ha opp mot 350kw. Jeg hadde sett for meg at de hadde gjort noe litt mer spesielt når man har hørt om iNext så lenge.
 14. @Daniel. Er som @Saltkjelen skriver plug and play. Bare å løsne taktrekket og skru inn og ut rails. Ihvertfall det de sa de som byttet dem for meg.
 15. Merker det kanskje ikke på bilen, men lommeboka merker det 😂
 16. Helt riktig. Jeg solgte min med tanke på det, men den hadde gått kort til å være 7 år gammel. Samme oppfordret jeg muttern. Så lenge det er N47 så er man ikke sikker på at det holder. Du hører om de bilene som kjedet ryker etter korte 50kkm eller de som ikke har hatt problemer når bilen har passert 300kkm.
 17. Brodern har sin enda som er da en 2007 modell som er første gen av N47. Min var en 2012 modell og muttern sin var en 2009. N47d20a har brodern, N47d20c var muttern sin og min. Brodern sin har hatt den tikkingen nesten siden dag en. Han bytter olje på hver 30kkm, mens de to andre har byttet som jeg nevnte hver 10kkm. Jeg tror det bidrar at regkjedet holder seg friskt lenger, men det må regnes med å bytte hvis bilen har høy km-stand.
 18. Lave rails! Ser så vanvittig bra ut med de!
 19. Kort svar er nei. Virker så lenge det er N47 så er regkjedet noe å ha i bakhodet. Jeg var kjempe fornøyd med min. Men den hadde bare gått 75kkm når jeg solgte den. Jeg hadde oljeskift ved hver 10kkm. Muttern solgte sin i våres som hadde gått 225kkm som aldri hadde noe som helst tikking fra regkjedet eller problemer med høytrykkspumpen. Den hadde også oljeskift hver 10kkm.
 20. Trikset her er å ikke trene benk, må trene jekke-musklene 😂 Fra spøk til revolver har samme jekk og kjempe fornøyd med den.
 21. Litta oppdatering til bil-bloggen! Har irritert meg grønn på at det ikke finnes innvendig speil med portåpner. Men etter noen iherdig minutter på do, hvor jeg så over etk. Fant jeg ut at F20 og F22 har samme speil, F22 kan slikt speil retrofites. Det som også er positivt, dette er i samme design som G2x. Større speilflate, ingen ramme rundt og det ser langt bedre ut.
 22. Er vi da alle autister fordi vi velger å bruke vår ytringsfrihet når det kommer til et tema?
 23. Det er som @Saltkjelen skriver med tanke på hendlene at de føles billig. Nok engang er det snakk om hendlene her @Fredrik 90 Siden min bilen ble levert med non touch hendler og har nå fått touch hendler synes jeg at det er mer premium å bruke blinklys og vindusvisker enn på en g3x. G31 jeg snakker om er en individual 540i med full merino pakke med alt av utstyr som kan leveres på dem. Jeg bare skriver det igjen. Jeg snakker om hendlene her, hvor premium touch hendler føles.
 24. Etter å ha kjørt G20 med retrofitet Touch hendler med auto knapp( @Saltkjelen sitt verk) virker G31 som en billig bil i forhold. Må ikke glemme at de touch hendlene fint kan ettermonteres på din G30 også
 25. 15 cm her hos meg. Veldig morsomt å se naboen med 530e stå fast på flatmark. Var vist ikke så bra framkommelighet med sommerdekk gitt 😂 @LoKi Har tydeligvis truffet en nerve hos deg å @Fredrik 90 siden du ikke klarer å stoppe å svare han 😂 Dere burde skaffe dere et rom å bli venner igjen 👨‍❤️‍💋‍👨
×
×
 • Create New...