Jump to content

ahj

Members
 • Posts

  4484
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Everything posted by ahj

 1. Tenkte faktisk på samme bil M340i, helt enig at prisen er for høy. trossalt en 3 serie. Støtter det med G31 540i, dog er ikke jeg like sikker på utseende.
 2. Godt man har bensin bil som kun krever 98 oktan, blir dog litt problemer med jobb VW. Som krever diesel og adblue, hvis den svidde clutch lukta fortsetter så krever den mer. Men du tenker sikkert at jeg ikke kan kjøre siden det lukter, det tenkte jeg også. Men ta det med ro, det er ikke noe galt med meg. Det er bare bilens DSG som ikke klarer seg.
 3. Det ble kjempe bra! Var det mye koding som måtte til for å få dem til å fungere?
 4. Det der er Hydro2 ja som henger igjen. Sett det der altfor mange ganger med den. Anbefales ikke!
 5. Nydelig som alltid! 😃 Rattdeksel er ti ganger lettere enn å få trøkt på de på pedalene, så den tar du i en fei! 😃
 6. Sliter med samme selv. Varebilen på jobb får jeg støt hele tiden. Hadde ikke forundret meg om den hadde startet av all elektrisiteten jeg tilfører den. Men min bil får jeg det aldri.
 7. Der kom det ut på tryneboka om vårmønstringen. 1 Mai, på Bjerke Travbane.
 8. Ikke jeg heller, greit å få noe info i god tid tenker jeg.
 9. Noen her inne som har hørt noe om BMWccn sin vårmønstringen i Oslo? De er litt dårlige på å gi svar på pm om dette.
 10. @Daniel. Der dukka den opp igjen. Fortsatt like nydelig som når jeg solgte den. Flott å se den med samme specsa som jeg ga den
 11. Av min erfaring så prøver BMW ser for mye på det med ytrepåkjenning når det kommer til hjulbuer, jeg har ikke klart å få det dekket på garanti. Litt usikker på den på luka også, de kan si det samme der. Men det er verdt forsøket. BMW dekket rusta under på E91n, noe jeg trodde de ikke gjorde.
 12. Du var ikke den eneste her inne som gikk på den der 😂
 13. Non taken, men helt enig i alt. Vært mye styr her inne den siste perioden. Og skulle ønske det var mer som juletider her inne oftere. 😂
 14. Borte noen dager fra denne tråden så er helvete løst tydeligvis. Min favoritt var denne: Oslo ungdommen vet ikke hva hardt arbeide er, de har blitt en gjeng med slappfisker som studerer til de er 30 år for så å likevel ende opp som lærer eller som en eller annen byråkrat i det offentlige. For å rippe opp igjen @Fredrik 90 så er det ikke alle som vet hva dem skal bli og velger en utdanning som de tror er bra. Men underveis så ombestemmer man seg for så å bytte til noe annet. Jeg kjenner noe veldig nært som har måtte gjort dette. Og den personen er laangt fra noen slappfisk. Jeg hadde tenkt å skrive noe laangt verre enn dette til deg @Fredrik 90, men jeg liker å være her inne. Så jeg håper du fra nå og den evige fremtid kan begynne å sette på et filter når du skriver her inne. Jeg er lei av å lese slik som dette her inne.
 15. X7 som var så stilig front. Men nå minner den er om en Hyundai Kona. Trist.
 16. Det er bare å se på bilpark og antall biler som kommer og går der 😅
 17. @Snagg30 @Shattered Da er ihvertfall vi tre den beste årsmodellen. Det er min mening ihvertfall. Her er det ingen unger, ihvertfall som jeg ikke vet om. Innen ungene dine har flytta ut @Snagg30 så har du blitt gift og M8 har blitt til en multivan 😅
 18. Den pakka der er jo et must på alle nye bmw i mine øyne 👀
 19. Fy fader! Er sååååå lekkert. Nesten like lekkert som bokskapet Ivar fra IKEA. 🤦🏼‍♂️
 20. Det er absolutt ideen du skal gjennomføre. Som jeg har prøvde å få med deg på noen ganger 😂
 21. Eneste som har henta meg på bursdagen min er en ambulanse, er det i samme kategori som en lambo @liffi?
 22. Nå har ikke jeg barn(ihvertfall ikke noen jeg vet om), men plukka opp mine fettere på skolen med E91n. Ble litt ståhei når det kommer en lav bråkete bil for å hente de to. Fikk høre det fra tanta mi etterpå siden jeg "måtte" gi på for å komme ut i trafikken.
×
×
 • Create New...