mkj

Administrator
 • Content Count

  866
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by mkj

 1. Det har oppstått en bug når man laster opp bilder til Bimmers. Vi regner med å få dette løst på mandag, 10.12.18. Beklager! Edit: Det tar dessverre noe lenger tid å få dette fikset, da vi må utvide en eller flere partisjoner på virtuelle disker. Dette utgjør en viss risiko i vårt serveroppsett som vi må få kontroll på før vi "trykker på knappen". Sorry!
 2. Stemmer. Vi tester ut AI for tiden, hvor bilder skannes og må passere BMW-filteret før de slipper gjennom til posting. Ser ut til å fungere greit. Neida. Prøv igjen
 3. mkj

  Bug ved opplasting av bilde 9.12.18

  Tjæææ... Da skal vi være i mål skulle jeg mene, og ingenting ser ut til å ha eksplodert
 4. mkj

  Bug ved opplasting av bilde 9.12.18

  Nja... Vi er nå på 3. utvikler som ser på saken. Det er sannsynligvis en quickfix det her, men komplikasjonene blir potensielt svært store om vi forhaster oss og "klipper ledningen med feil farge" 😉
 5. mkj

  Bug ved opplasting av bilde 9.12.18

  Jepp! Vi må utvide en av Bimmers sine virtuelle disker, men må gjøre noen ekstra kontroller før vi tør å trykke på knappen 😊
 6. mkj

  Bug ved opplasting av bilde 9.12.18

  Oppdatering: Bildeserver er full. Jobber med en løsning...
 7. Til info ble server justerert og softwaren Bimmers kjører på oppdatert i dag klokken 14.40. Hovedsaklig er det snakk om ulike mindre bug fixes, spesielt i forhold til visning i nettleseren Microsoft Edge. Også fart bør oppleves noe forbedret når vi får reindeksert alt innhold igjen. Dette kan ta en dag eller syv.
 8. mkj

  Oppdatering av Bimmers 04.09.18

  Hmm... Her er det noe krøll ja. Får nok ikke funnet ut av det før i morgen dessverre. Takk for at dere gav beskjed!
 9. Til info ble det foretatt en større oppdatering av softwaren Bimmers kjører på i dag, 24.04.18.
 10. mkj

  Oppdatering av Bimmers 24.04.18

  Fikk også oppdatert "språkpakken" til forumet nå i morrest.
 11. mkj

  Bilder vises ikke i eldre tråder

  Bare en melding om at dette er registrert. Er litt usikker på om vi skal gå den veien, ettersom det kanskje er en grunn til at medlemmer i utgangspunktet har valgt å ikke laste opp bildene her på bimmers.no. Har i alle fall ikke spesielt lyst til å "stjele" folks bilder og legge dem på bimmers.no sine servere.
 12. mkj

  TLS/SSL (HTTPS)

  Helt enig med deg, @sluquet! Dette skal på plass. Det er dog en stor jobb med en side som bimmers.no, ettersom forumet er gammelt og mye innhold fra våre medlemmer er "embedded" fra diverse usikre kilder. Anyway, vi skal få dette på plass sammen med en god del andre oppdateringer, så snart jeg har noen ledige teknikere
 13. Fy flate for en overpris det er på nye Volvoer! Har kikket litt på XC40, XC60 og kjørt et par timer i V90 og V90 Cross Country mens Bimmer'n sto inne til service. Behagelige seter og topp sikkerhet, men ellers var det ikke mye som falt i smak. Overgangen fra adaptivt M-understell til Volvo var litt sånn: Når kommer nye 3-serien? Og kommer den med BMW's beste lys, night vision og alt det der?
 14. 1. Adaptivt understell 2. Rattvarme 3. Elektrisk bakluke 4. Automatkassen (jeg var ekstremt skeptisk, og så egentlig etter manuell da det skulle handles)
 15. Det ville trylle vekk problemene med dårlig veistandard og masse vedlikeholdskostnader
 16. Leste den der ja. Glad jeg har fått med meg erfaringen med bilglede. Ingen tvil om det ser skummelt ut framover for oss som liker å kjøre bilen selv!
 17. Toyota MR2 på bane har vel vært det morsomste med bil faktisk. Bare 140 hk i den cab'en, men senket og store brede hjul hjalp litt på. Så ikke så mye for bilens del, men fordi det er eneste bil jeg har kjørt på bane Ellers var det jo stor stas å eie en Ford Galaxie -69 med digert stereoanlegg fra HiFi-klubben som 20-åring på 90-tallet. Det ble ekstremt mye kjøring/råning Mest "intense" opplevelser med kjøretøy har nok vært med diverse hissige motorsykler jeg har eid opp gjennom årene. For helsens skyld blir det tvilsomt en ny R-sykkel neste gang det blir motorsykkelhandling... Men den beste kjøreopplevelsen har jeg ærlig talt nesten hver dag. Nåværende 320D M-sport med adaptivt understell. En fantastisk bil på veldig mange måter. Litt motorsvak, men jeg må si at den stasjonsvogna sitter helt uforståelig godt på veien.
 18. Vi starter i dag en oppgradering av softwaren Bimmers kjører på. Dette er en større oppdatering med både nye og endrede funksjoner. Vi kommer nok ikke helt i mål med denne før tidligst i slutten av måneden. Regn med både nedetid og endel "lugging".
 19. Vi hadde noen hendelser på server, ja. Det er typisk at det skjer i helger, gjerne når "it-crewet" er bortreist i tillegg Beklager nedetiden!
 20. Nah... Jeg får fortsatt vente på ny 3-serie før noe skifte til nybil vurderes gitt
 21. mkj

  BMW M2 2018 lci

  Gratulerer med herlig bil! Ligger på "drømmelista" denne her
 22. mkj

  Mister motorkraft på E83 2.0D 2008.?

  Er vel koks og den berømte EGR-ventilen dette(@TRF)? Tar jeg ikke feil, så er småkjøring en "killer". En kollega av meg svingte innom et verksted og fikk renset opp, og etter det var alt som normalt.