Gå til innhold

Hva ønsker du deg til jul?


BalleKnalle
 Share

Anbefalte innlegg

Jeg skulle virkelig ønske at norske politikere kunne stikke fingeren i jorda, og tenke litt fornuftig! Ta bare disse hersens fotoboksene: Hva ønsker norske politikere EGENTLIG å oppnå med disse? Slik de i dag er lakkert og plassert, er det helt tydelig at eneste formål med dem er å øke inntektene til staten. Dersom formålet skulle være å redusere antallet ulykker og dødsfall, skulle boksene vært lakkert i en knall-farge, og vært plassert rett før farlige svinger, for eksempel. Dette er faktisk blitt prøvd i et "fylke" (county?) i England, med målbart redusert antall ulykker som resultat! I Norge i dag står de gjerne plassert midt på en fin lang slette, hvor du etter å ha ligget bak en gammalrosa Hundai Accent rattet av en nervøs fjomp 10-15km/t under grensa ENDELIG ser ditt snitt til å kjøre forbi, med det resultat at du møter blitzen.... :stupid:

En annen utrolig intelligent politikk vi har i Norge er bruk av sivile politibiler langs veiene for å få bilister og motorsyklister til å redusere farten.... Hvem har vel ikke sett de sivile bilene langs nye E18 mot Tønsberg, der de står på veiskulderen med kamuflerte blålys rund baut, og rundhåndet deler ut bøter til en stakkar som har kjørt i 120??

Forøvrig sørger vi billister for i overkant av 30mrd kroner til den norske stat i skatter og avgifter HVERT år! Dette er vel omtrent på størrelse med landbruksbudsjettet..... #-o

Så, kjære Julenissen, det hadde vært utrolig flott dersom du kunne sørge for at Skogsholt & Co fikk et snev av fornuft! :santa:

Og, dersom en bonus skulle være mulig, en M5 E60 til meg... [-o<

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...