Gå til innhold

Canon MV700 Dv kamera til salgs.


///M
 Share

Anbefalte innlegg

Canon Dv kamera kjøpt hos Preus Foto Stovner senter 09.07.04 For kr 4500kr.

Selges kr 4000 kan evt prutes.

Brukt ca 4-5 ganger, den har 2års garanti, følger med garanti/kvittering,eske, ledninger,2kasseter 60min-Lp-90min.

Egenskaper

* Lett og kompakt design som ligger godt i hånden

* 18x optisk zoom

* DiGIC DV

* Motion-JPEG

* 2,5” LCD fargeskjerm

* 8 språk

* Bildestabilisering

* Night mode

* Mange kreative effekter

Teknisk avansert, suverent enkel.

Canons ingeniører har alltid arbeidet etter prinsippet at teknologien ikke er noe mål i seg selv, med mindre den kan komme til praktisk nytte. Det er derfor MV700-videokameraet fungerer rett fra esken. Du trenger ikke noen doktorgrad i elektronikk for å komme i gang – bare skru det på og sett i gang med å filme.

Design som fungerer

Det kompakte formatet og det smale, ergonomiske designet ligger like godt i hånden som det er behagelig å bruke. Knappene som styrer alle de viktige funksjonene, ligger perfekt til for fingrene, og du vil garantert bli meget imponert over den store LCD-fargeskjermen. Menynavigeringen er intuitiv, ukomplisert og tilgjengelig på 8 språk.

Zoom inn

Like under overflaten, ventende på de store opplevelsene, sitter et rikt spesifisert videokamera med en rekke avanserte funksjoner. En zoomfunksjon med hele 20x optisk / 400x kombinert zoom sørger for at du aldri går glipp av noe. Filming under dårlige lysforhold er ikke noe problem – takket være 'Night Mode'.

Emosjonell respons

MV700-videokameraet har bildestabilisator som gir stødige bilder uten kamerastativ og en 1/6" høyoppløsnings CCD-sensor som gir meget skarpe bilder. Kameraet har DIGIC DV, en dedikert DV-prosessor som styrker bildekvaliteten betydelig og skaper ”emosjonelle” farger, toner og detaljer – og gir oss bilder som vi både elsker og husker. Rødere epler, grønnere gress, blåere himmel og varmere og mer realistiske hudtoner.

Mange kreative effekter

For å gi videofilmene et mer spennende preg, har Canon inkludert en rekke kreative digitale effekter: Art, Sepia, Monotone, Mosaic, Colors, Mirror, Ball, Cube and Wave. Velg mellom disse sceneovergangene: Auto fade, Wipe fade, Flip fade, Corners fade, Tide fade, Puzzle fade, Beam fade, Zigzag fade og Jump fade.

http://www.canon.no/Images/85_142962.gif

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...