Gå til innhold

BMW-forum


BMWE36CAB
 Share

Anbefalte innlegg

  • Svar 35
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Ser ut som det er en nyoppstartet norsk BMW Car Club med forum og det hele, fant den på http://forum.acuruz.net/

Det forumet som omtales her har INGENTING med BMW Car Club Norway å gjøre, og jeg tviler STERKT på om de i det hele tatt får lov til å bruke benevnelsen "BMW Car Club Forum" - noe BMW CCN helt sikkert kan gi de et svar på i løpet av uka.

Når det gjelder BMW CCNs forum så skal det gjøres om, jeg vet ikke noe om hvordan det blir - så ikke spør - men det skal forandres i forhold til hvordan det er nå. Ovennevnte forum er IKKE en testversjon av dette!

Jeg skjønner ærlig talt ikke hva man skal med så mange norskspråklige BMW-forum heller, det er jo grenser for hvor mange foruminteresserte BMW-folk det er i dette landet...

http://www.bmwccn.no/nor/kapittel3/fora/ - BMW CCNs offiselle forum

http://www.bmwguiden.no/ - dette forumet

http://groups.no/BMW_Forum/ - T.A.S. sitt forum

http://forum.acuruz.net/ - og nå dette.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror ikke det er ment som en ny BMW Car Club Norway, og tviler vel også litt på at BMWCCN kan ta copyright på ordet bilklubb på engelsk. Og jeg ser det nå bare som en fordel at det finnes flere alternativer for oss BMW interesserte og surfe og kikke på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

BMW CCN kan vel ikke ta copyright på ordet "Car Club", men BMW AG kan kreve navnet endret pga. "BMW". Det kan de pr. def. når det gjelder denne siden også*, men dersom BMW CCN trenger hjelp til å få navnet endret så er de nok mer enn villig til å hjelpe når det gjelder "BMW Car Club Forum" - et navn som bevisst(?) spiller på navnelikheten til den offiselle BMW-klubben i Norge. En klubb som via BMW Club Europa e.V. er direkte støttet fra BMW AG. F.eks. så kan det nevnes at da BMW CCN Trøndelag (og de andre lokalavd. for den del) skulle ha godkjent sin logo så måtte den sendes til Tyskland for godkjenning.

*Imidlertid går det meget klart fram av www.bmwguiden.no/statisk.php?id=om at denne siden ikke har noe som helst med BMW-konsernet å gjøre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ok, ikke vet jeg. Synes nå det er bra at folk prøver.

Ja, det er jo positivt, men det er liksom liten vits i å lansere enda en melkesjokolade på markedet hvis du forstår hva jeg mener. De som liker ren melkesjokolad har vel så det monner når det kommer til Melkesjokolade, Stratos m.fl., da er det bedre å komme opp med noe nytt....

Hva skulle vi gjort på om dagene om ikke Gunnar og andre folk som startet forum hadde villet prøve... :?

Selvsagt! Men det blir som i avsnittet mitt ovenfor, og i et par svar ovenfor her, det er begrensa hvor mange norske BMW-forum markedet trenger. BMW CCNs offisielle har veldig mange treff, faktisk så mange at de med den tunge strukturen sliter med å ha sida oppe og gå, det er en av grunnene til at forumet skal endres. Jeg anser meg som mget aktiv på dette forumet, men har av årsaker uvedkommende for de store masser ikke hatt mulighet til å delta hverken her eller på BMW CCN sitt forum fra i fjor høst til nå etter jul, og jeg merker utrolig stor forskjell på hvor mye dette forumet er i bruk nå i forhold til før. Og jeg ser at det er kommet til ganske mange kjente fjes/navn/nick fra BMW CCN sitt forum her også. Derfor ser jeg rett og slett ikke poenget.

Når det gjelder denne siden så startet ikke den opp med forum til å begynne med, eller det var ihvertfall ikke det som var hoveddelen av siden. Etterhvert har trafikken på forumet økt betraktelig i omfang. Gunnar liker ikke strukturen på BMW CCN sitt forum alt for godt og ønsket bl.a. derfor å lage et alternativ. Trenger vi da enda 2 lignende forum?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heh ja litt enig i det, men det kommer stadig nye sjokolader på markedet og :) Og oster og melkesorter og jeg synest det er fantastisk og kunne har flere alternativer, kansje man kan finne noe bra her som man ikke kan finne der og omvendt, jo flere bmw sider jeg finner jo mere gla blir jeg :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...